- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaRdCoRe
aktív tag
Bizony iszonyat jó...!
Ezelött 1 JetMaster volt, azt cseréltem eme ház kedvéért. Hát nem mondsz hülyeséget, a TT házak naon odavágósak ... -árukban is! Ha tehetném őt [link] választanám, de így van, akkor már vizet veszek a vasba hűtés gyanánt!Amíg nem nyerek a lottón, megteszi ez is!
-
OTIS_
tag
Na akkor mégis normális vagyok
Azthittem tök egyértelmű hogy kintre kell szerelni, én meg beszereltem
Nekem ennyire azért nem tetszett, én 2 hónapig keresgéltem mire megtaláltam, árérték arányban iszonyat jó ház sztem, mert ami hasonlóan jól felvan szerelve ventikkel, meg plexivel stb az a TT armor ja, ami viszont 40 körül van mindenhol, és olyat nagyon nemakartam venni, mert abból már veszek pár hét múlva vízhűtést, amit ha belecuppantok az új házba, 445x jobb lesz mint magában egy TT armor.
-
HaRdCoRe
aktív tag
Én akkor hajkurásztam, mikor még tényleg nem lehetett kapni az országban sehol! Vagy 10 boltot felhívtam Bp-en, de nem volt...
A Computermodnál vettem (asszem 17k volt), mint ahogy a Sharkoon ventiket is az oldalára. Kben azért vannak kivül, mert sajna belülre nem lehetett felszerelni a kivitelezése miatt. Sztem így sem mutatnak rosszul!
[Szerkesztve] -
OTIS_
tag
Nagyon cool a verda valóban, én nem vagyok modder, nem nagyon érdekel csak a jó szellőzése miatt vettem (imádom hogy lehet bele pakolni a ventiket
) , de a tiéd pl tetszik.
Ez a ''becsüld meg az új házadat kisfiam mert tiéd az első az országban'' jó marketing szövegnek tűnik, majd én is alkalmazom
Még mindig nemtudom elhinni, hogy a ventit ilyen hülyén tervezték meg, de mind1...
Ja meg a másik, hogy én pl belülre raktam a ventiket, nem is gondoltam rá hogy kivűl lehetnéne, majd kipróbálom, hátha jobban áramlik úgy a levegő ha kívülre rakom őket, bár elméletileg max halkabbnak kéne lennie, vki aki ért hozzá majd elmondja.
Te mennyiért vetted és hol? -
HaRdCoRe
aktív tag
-
OTIS_
tag
Hát nem is tudom. Nekem szemből is látszik, hogy nem egyenes a tengelye, de ha neked is csinálja, akkor lehet benne valami, valszeg egyszerűen valami hülye tervező hitte magáról biztos hogy nagyon egyedit alkot, bár sikerült is neki...
És az ajtóddal mi a helyzet? Neked csúkódik rendesen mindkettő? -
golyani
őstag
valaki tudna dobni 1 képet a ház hátuljáról ahol az I/O cuccok vannak?
-
OTIS_
tag
Cegléden vettem a Firststep nevű boltban, de lehet kapni a computermode ban is.[link]
[link] Én ezen a két helyen láttam, a frontventinek szerintem egyáltalán nincs hangja (1000 rpm), ugynilyen a hátsó 12 es is. Nálam amit hallani lehet a 2000 en forgó 8 centisek, meg a procihűtő, de még azoknak is ''elfolytottabb'' a hangja mint az előző kodegány házamnak
Én pl kiskerarak.hu n néztem és ott nemtaláltam ilyen házat, pedig elég sok bolt van kilistázva náluk...
És kinek van még ilyen háza? Valaki elmondhatná már, hogy neki jó e a venti, ajtók -
OTIS_
tag
-
OTIS_
tag
Okés, köszi előre is! Próbáltam feszegetni azt a pöcköt, ami ''befogja'' az ajtót, de nekem nem nagyon akart mozogni, bár lehet túl gyengén csináltam /garis még.../
Én is olvastam vmi tesztet computermode.hu n, és ott írták is asszem, hogy mágneses...
Lehet drágább lett volna, vagy lehet a mágnes kifüstölte volna a vinyókat -
yamshee
tag
A ventit megkérdeztem, várom válaszukat /email ment nekik/.
Az ajto problámára meg van megoldás, kicsit kiljebb nyomod a pöcköt és jó lesz.
Egyébként én láttam az első terveket róla, anno arról volt szó mágneses lesz az ajtó, nem értem miért ennél a rosszabb megoldásnál maradtak.
[Szerkesztve] -
OTIS_
tag
Tudom pici részlet, de ha már ennyit fizetek egy ''fémdarabért'' ami ráadásul új, akkor legyen minimum tökéletes
Szóval az első két ajtócska közül az egyik (bal odali szemből) ha alaphelyzetbe állítom, tehát becsukom, akkor szépen bepattan valami kis mechanikával, a másik viszont nem csinál semmit, tehát nem tartja semmi, csak ott ''lengedezik a szélben''...
Erre is aztmondták, hogy hagyjam őket békén valaki mondja, hogy neki tökéletes a venti meg az ajtó és visszamehetek lenyomni a torkukon a házukat!! -
OTIS_
tag
Hali mindneki!
Tegnap lettem egy Aeroengine 2 boldog tulajdonosa, mikor összeraktam a rendszert akkor tűnt fel, hogy 8 as van az első venti légáramlata által hajtott ''soklapátos'' légcsavarban, vagyis annak a tengelyében, mikor visszavittem a boltba hogy cseréljék le, vagy javítsák annyit mondtak hogy ezek gyárilag ilyenek, mert ha ''ferdén'' forog a légcsavar akkor jobban látszik hogy valóban forog, mert egyébként nem látszik... És hogy ezek gyárilag így jönnek ki...
Kérek mindenkit minnél hamarabb írja le ő tapasztalt e ilyet, mert lassan lejár az 1 hét cseregari vagy mi.
Előre is köszi!
Üdv: OTIS -
Tomi 16
őstag
Szevasztok.
Nekem is nagyon tetszik én is beruháznék egy ilyenre csak nemtudom hogy most megérné e, mert nekem a tesója van a SÍMA Aerocool Jr.
Szerintetek megérné leváltani a régimet? -
Bekre Pál
tag
Hali, valakinek tapasztalata van erről a házról?
( Kidolgozás, kialakitás, stb... ) -
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Nagyon jó a ház nekem nagyon bejön és 14900 Magyar pénz nem sok érte sztem be is ruházok egyre hamarosan (2 héten belül, névnap rulez)
Ha valakinek lenne ilyen, véleményt és tapasztalatokat lesz szíves megosztani
Mekkora hangja lehet annak a turbinának? 26 decibel környékét olvastam valahol na most fogalmam sincs mennyi lehet ez, bár ehhez a hajtóműhangu izéhoz képest, ami asztal mellett van..... -
Alvinka
tag
Nekem is teccik pláne hogy 12eseket lehet bele szerelni azmegyhogy 14es van benne szrtem megoldható hogy ha tönkremegy lehet bele 12est is fabrikálni...
Nekem csak azért nem teccik mert kicsi sajna, ebből lenne nagy toronyban, Aopen házam nyugdijba menne -
Pít
tag
Köszi Köszi!
Akkor ahogy nézem, el fog férni!
Ez a ház tetszik leginkább, nem csak kinézetre!!!
Van elég vinyónak hely...
Jó a szellőzése!
Mégegyszer köszönöm, biztos, h. ilyet veszek! -
Pít
tag
Van vkinek már ilyen?
ZM-MFC1 vencsiszabályozó, kényelmesen elfér a palást alatt?
Behajtva mekkora hely van a 5,25''-osok szélénél?
Előre is köszönöm! -
yamshee
tag
Ajánlom figyelmetekbe ezt a magyar bemutatót.
[link] -
yamshee
tag
Egyedül az Mo-on csak a Fl*sh-P**nt-nál van, tudom én rendeltem.
A viccet félretéve nézzétek az oldalunkat nagyon nagy a választék. A partnereink listáját az oldalon megtaláljátok, náluk lehet érdeklődni ezerrel. -
Kexy
csendes tag
www.gephazcomputer.hu
Most erkezett meg oda -
Savanya
addikt
Flascom nagykernél láttam BTX házat amiben ez van - de kicserélném az I-et egy ilyenre ....Remélhetőleg kijavitották azt hogy csak fokozatosan veszi le és pontatlanul a ford. számot ..
-
Ptech
addikt
Nagyon cool, csak az ára mehetne lejjebb. Talán egy codedenhez képest minőségibb a kialakítása/sorjázása is...
-
golyani
őstag
75$ ír árnak nme tom mennyi most egy dolcsi de én 180 szoroztam be így kijött h 13500 de egyezünk ki olyan 15k környékében árkánt.
teccik. már tom mit hoz a mikulás ha addigra ideér.
mégeccer sry -
parandroid
félisten
Az Aeroengine-nek van már topikja, ez a ház valóban új, gondolom nálunk még egy darabig nem kapható. Ha ideér, nyilván ugyanaz fogja forgalmazni ezt is, mint az összes többi Aerocool terméket: elsősorban nekem mindig M****al jut eszembe róla. Talán azért, mert az Aerocool oldalán is hivatalos partnerként vannak feltüntetve, a Fl**sh-P**nt mellett, akikről viszont személy szerint még nem hallottam.
Miután ez mégiscsak egy új ház, a topik maradjon egyelőre. Használjátok egészséggel és kreatívan, párhuzamosan a meglévő Aeroengine topikkal.
p -
golyani
őstag
ja h ez 2!!! akkor elnézést kívánok.
szar idő van kicsit bebambulok iylenkor.
kárpótollak 1 hírrel:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
KenDj
csendes tag
Nagyon állat ház:
http://www.aerocool.com.tw/p-case/aeroengine2/aeroengine2.htm
Lehet már ilyet itthon kapni???
Várom válaszaitokat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest