- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi 16
őstag
Az Aero Engine II-őn.
Mert nekem tudod az elődje van és az csak 12cm-es de amikor megláttam azt azon nem igazán vettem észre hogy az 14cm-es venti lenne.
Na de mindegy de azért jól néz ki és a PLEXIÉT-pedig megnövelték 20%-al.
Azért is jo.
Meg maga az ajtaja is normálisabb.
Majd lehet hogy beütemezek egy ilyenre. -
yamshee
tag
Árlista most kerül fel a netre.
Nos beszéltünk a németekkel és úgy néz ki, hogy rosszul vannak bekötve az előlapi fordszám szab. panelek. A megoldásra várunk. Mondjuk jó meló lesz 420 db házat egyenként leellenőrizni és átkötni, kb a fele nincs jól bekötve.
Nekem erről mindig az első szériás Seat autók jutnak az eszembe, ha lekapcsolod a rádiót akkor nem tudod bekapcsolni az utastér világítást, ha lekapcsolod a fűtést akkor nem megy a ködfény .... -
Jokerx
tag
-
HaRdCoRe
aktív tag
Bizony iszonyat jó...!
Ezelött 1 JetMaster volt, azt cseréltem eme ház kedvéért. Hát nem mondsz hülyeséget, a TT házak naon odavágósak ... -árukban is! Ha tehetném őt [link] választanám, de így van, akkor már vizet veszek a vasba hűtés gyanánt!Amíg nem nyerek a lottón, megteszi ez is!
-
HaRdCoRe
aktív tag
Én akkor hajkurásztam, mikor még tényleg nem lehetett kapni az országban sehol! Vagy 10 boltot felhívtam Bp-en, de nem volt...
A Computermodnál vettem (asszem 17k volt), mint ahogy a Sharkoon ventiket is az oldalára. Kben azért vannak kivül, mert sajna belülre nem lehetett felszerelni a kivitelezése miatt. Sztem így sem mutatnak rosszul!
[Szerkesztve] -
HaRdCoRe
aktív tag
-
yamshee
tag
A ventit megkérdeztem, várom válaszukat /email ment nekik/.
Az ajto problámára meg van megoldás, kicsit kiljebb nyomod a pöcköt és jó lesz.
Egyébként én láttam az első terveket róla, anno arról volt szó mágneses lesz az ajtó, nem értem miért ennél a rosszabb megoldásnál maradtak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- LIAN LI Galahad II Trinity SL-INF 360mm fekete
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest