- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi 16
őstag
Az Aero Engine II-őn.
Mert nekem tudod az elődje van és az csak 12cm-es de amikor megláttam azt azon nem igazán vettem észre hogy az 14cm-es venti lenne.
Na de mindegy de azért jól néz ki és a PLEXIÉT-pedig megnövelték 20%-al.
Azért is jo.
Meg maga az ajtaja is normálisabb.
Majd lehet hogy beütemezek egy ilyenre. -
yamshee
tag
Árlista most kerül fel a netre.
Nos beszéltünk a németekkel és úgy néz ki, hogy rosszul vannak bekötve az előlapi fordszám szab. panelek. A megoldásra várunk. Mondjuk jó meló lesz 420 db házat egyenként leellenőrizni és átkötni, kb a fele nincs jól bekötve.
Nekem erről mindig az első szériás Seat autók jutnak az eszembe, ha lekapcsolod a rádiót akkor nem tudod bekapcsolni az utastér világítást, ha lekapcsolod a fűtést akkor nem megy a ködfény .... -
Jokerx
tag
-
HaRdCoRe
aktív tag
Bizony iszonyat jó...!
Ezelött 1 JetMaster volt, azt cseréltem eme ház kedvéért. Hát nem mondsz hülyeséget, a TT házak naon odavágósak ... -árukban is! Ha tehetném őt [link] választanám, de így van, akkor már vizet veszek a vasba hűtés gyanánt!Amíg nem nyerek a lottón, megteszi ez is!
-
HaRdCoRe
aktív tag
Én akkor hajkurásztam, mikor még tényleg nem lehetett kapni az országban sehol! Vagy 10 boltot felhívtam Bp-en, de nem volt...
A Computermodnál vettem (asszem 17k volt), mint ahogy a Sharkoon ventiket is az oldalára. Kben azért vannak kivül, mert sajna belülre nem lehetett felszerelni a kivitelezése miatt. Sztem így sem mutatnak rosszul!
[Szerkesztve] -
HaRdCoRe
aktív tag
-
yamshee
tag
A ventit megkérdeztem, várom válaszukat /email ment nekik/.
Az ajto problámára meg van megoldás, kicsit kiljebb nyomod a pöcköt és jó lesz.
Egyébként én láttam az első terveket róla, anno arról volt szó mágneses lesz az ajtó, nem értem miért ennél a rosszabb megoldásnál maradtak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint - Beszámolok
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest