Új hozzászólás Aktív témák
-
yamshee
tag
válasz
FoBCRaistlin #178 üzenetére
Hi,
Persze hogy lehet kapni.
Jött fél konténer belőle, vegyétek-vigyétek.
Oldalunkon meg lehet nézni kiknél lehet kapni!!!
üdv
Yam -
yamshee
tag
Hali,
Naaa, megvannak az ExtremEngine 3T árak, a netto kisker. ára: 18.900,- HUF körül alakul, kicsit drágább lehet ha az ég a fejünkre rogy és a forint meg beszakad.
Yam -
yamshee
tag
Hali,
Ne végre valahára megoldódott az ExtremeEngine 3T probléma. A házaka lassan megérkeznek hozzánk is. Bővebb info a napokban.
Addig is pár kép: -
yamshee
tag
Árlista most kerül fel a netre.
Nos beszéltünk a németekkel és úgy néz ki, hogy rosszul vannak bekötve az előlapi fordszám szab. panelek. A megoldásra várunk. Mondjuk jó meló lesz 420 db házat egyenként leellenőrizni és átkötni, kb a fele nincs jól bekötve.
Nekem erről mindig az első szériás Seat autók jutnak az eszembe, ha lekapcsolod a rádiót akkor nem tudod bekapcsolni az utastér világítást, ha lekapcsolod a fűtést akkor nem megy a ködfény .... -
yamshee
tag
Nos , megjött 1 konténer az Uj Engine 2 3T-ből. Bővebben a napokban.
Mehr Infos.
[Szerkesztve] -
yamshee
tag
Érkezik majj ilyen is:
-
yamshee
tag
A ventit megkérdeztem, várom válaszukat /email ment nekik/.
Az ajto problámára meg van megoldás, kicsit kiljebb nyomod a pöcköt és jó lesz.
Egyébként én láttam az első terveket róla, anno arról volt szó mágneses lesz az ajtó, nem értem miért ennél a rosszabb megoldásnál maradtak.
[Szerkesztve] -
yamshee
tag
Ajánlom figyelmetekbe ezt a magyar bemutatót.
[link] -
yamshee
tag
Egyedül az Mo-on csak a Fl*sh-P**nt-nál van, tudom én rendeltem.
A viccet félretéve nézzétek az oldalunkat nagyon nagy a választék. A partnereink listáját az oldalon megtaláljátok, náluk lehet érdeklődni ezerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest