Hirdetés
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Köszi! Meglett. Mindenképpen kap majd a nyomda forgatókönyvet, hogy mit hogy, mert nem akarok harminc különböző PDF-et küldeni, hogy boruljon az oldalszám, meg a szedéstükör stb. Egy doksiba szeretném a borítót is, amely valószínűleg valamilyen spéci anyagra lesz prégelve, de az a nyomda dolga. Még most állítom össze a vázlatot, meg a struktúrát.
Közben felmerült a kérdés, hogy az elválasztás tévedéseit hogy tudom felülbírálni, mert eddig nemigen használtam, de most, hogy egy kábé 280 oldalas könyvről van szó, elengedhetetlen a használata. Arról nem beszélve, hogy a justify nagyon ronda szóközöket hagy. Szóval nem mindegy, hány oldal lesz végül, ehhez használni kéne az elválasztást, de ha rosszul választja el a magyar szavakat, akkor azt hol lehet felülbírálni kézzel? Példa: "legeredményes-ebben" Szeretném, ha így választaná el: "legeredménye-sebben". De eddig erre nem találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest