Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMate2020
friss újonc
Sziasztok!
Tudom hogy az én gépem elsősorban nem játékra van tervezve, multimédiás felhasználásra van tervezve, a laptopmat tavaj vásároltam így nem mondható idősnek, ez egy Acer Aspire 7 (715-72G) laptop, intel core i5 8300H processzorral (Alap fr - 2.3Ghz/Turbo frekvencia max 4 GHz) nvidia GTX 1050Ti 4Gbos memóriával és 8Gb 2666Mhz (2x4Gb) rammal, a laptopnak kettő ventilátora van azonban ez nem a tipikus kétoldali Gamer Notebook elhelyezés, itt egyoldalon található mind a kettő , a ventilátorokkal ellenkező oldalon találhatő a hő gócpont ahol a GPU és a CPU elhelyezkedik, Minden játékot simán futtat azonban van rá példa, hogy az átlag fpsről (55fps) lezuhan majd azonnal visszamászik, így egy másodpercnyi akadást eredményezve, a kérdésem az lenne, hogy a hő okozhatja a problémát vagy más pl. erőforráshiány okozhatja?
A játékok amiknél észrevettem ezt ( Assassin's Creed Origins, Watch Dogs 2) (beállítások : Közepes körülire konfigurálva.)
Emellett futtattam egy egy tesztet, az erőforrások az fps zuhanásának pillanatában kiugró értéket mutatnak, tehát amíg az fps lent van a grafikonon a 3-4 körül addig a Cpu és a Gpu a grafikon szerint kiugróan magasan amit vösössel jelenít meg.Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest