-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia. Szerintem nagyon korrektek. Nekem kb. egy/másfél hét után érkezett vissza a laptopom. Sérülést nem láttam rajta, szépen le is lett tisztítva, mindenről időben és megfelelő tájékoztatást adtak. Az ügyfélszolgálatuk segítőkész, és nem kell napokat várni a válaszukra ha érdeklődsz.
-
Micsurin
nagyúr
A Windows update általában van de minek, még véletlenül se jelezte volna, hogy van már Crimson driver pakk elérhető az AMD cuccokhoz...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
szucstom
őstag
Az ACC nem zabálja az aksit.
Sony sose csinált normális notebook-ot. A nevén túl semmi haszna nem volt.(#33896) M3aN -> rendszergizda vagyok, tudom, hogy működnek a dolgok. Ha nem a gyári alap drivereket használod, csak "rábízod" a winfosra az update-et, nem lesz sose 100% a géped működése. Pl. egy HP 650 G4-es gépnél csak eszközkezelőből lefrissített driverek esetén nem ment a külső monitoron a kép. Külön le kellett szedni hozzá a programot, ami lekapja a HP honlapjáról az illesztőprogit és működött utána.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
szucstom
őstag
Nem tudom, hány éves géped van, nekem most pár hónapos a laptop (Acer Aspire 5), de az alap gyári driverek (alaplapi, grafikus, hangkártya, stb.) nélkül nem hajlandó normálisan működni. Lehet, típustól is függ, de ésszerűbbnek tartom, ha minden gyári és azt frissíted, nem a winfos update-ről.
[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
Csak ez nem így van. A windows update elsősorban a rendszert frissíti, nem az illesztőprogramokat. Azokat csak az eszközkezelőn keresztül, manuális indítással keres. Ugyan megoldja, de az előző hsz-emben leírtak szerint, ami nem a legbiztonságosabb.
-
szucstom
őstag
Valószínűleg azért, mert nem adnak ki 2 hetente update-et a driverekre. Lehet eltelnek hónapok is. Mindenki másképp csinálja, én havi szinten ránézek a gyártói honlapra, oda fel szoktak kerülni az update-ek. Ha az ACC nem találja az update-et, de a honlapon fent van, jelezni kell a supporton az Acer felé, hogy rakják helyre, mert nem működik. Sajnos sokan tesznek rá, így ha az Acer magától nem figyeli (márpedig nem figyelik folyamatosan), akkor a hibás program miatt nem frissülnek a programok.
Ezért jobb a manuális frissítgetés, mint az ACC vagy winfos update.
-
szucstom
őstag
Mivel én az ACC-t nem használom, hanem csak manuálisan frissítek, ezért előfordulhat
#33906 Micsurin
Mondom elműködik, de nem 100%-os. Ezt egy átlag user nem biztos, hogy észreveszi, mert az általános felhasználás során nem nagyon látszik. Nem kötekedni akarok, nem a magam igazát bizonyítom, pusztán csak saját tapasztalat. Ettől függetlenül nektek is igazatok lehet[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Írd meg majd kérlek időben mennyit emésztett fel.
1-1,5 hétnél tovább nem igazán tudom nélkülözni.
Viszont ez megnyugtató köszönöm, be is rendelem az SSD-t. Mert tippre mire ráveszem magam a leadásra addigra nyár lesz. Nem akarok beszívni heteket most laptop nélkül.Nekem a HDMi akar lassan elmenni vadászni, még nem is láttam ilyet. Mintha a láb kijött volna a helyéről.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm!
M.2 témát elengedtem a melegedés miatt kap a noti egy MX500-at mert megérdemli... a HDMI-t leszámítva tökéletesen hozza az elvártat többet is soha nem hittem volna, hogy APU-val fogok ARK Survival Evovledezni 720P Low - Medium preset közt. Amennyire féltem az AMD-től annyira bejött nem mondom néha nem qr fel agyilag de bőven hozza amit elvárok tőle.
-
coco2
őstag
Gyártói szervíz pld úgy utasít el garit, hogy nem rendeltetés szerinti használatra panaszkodik, vagy cserélt alkatrész van beszerelve, és nem náluk garis.
Tudhatunk pontosabbat arról, mi történt a laptoppal a fentieket illetően?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
Ha nincs információ a warranty status oldalon, akkor azt a választ nem az acer küldte. Nekem különben kicsit furcsa, hogy monitorhoz töltő (??) - esetleg tápegység?
Ha eltérő feszültségű cuccot rádugsz, kisülhet benne valami, és annak elektronikailag nyoma van. Villám- és túlfesz védelem minden ilyen a gyári tápban van külön. Ha villám vagy olyasmi van, az sül meg, és nem az eszköz. Ha a gyári tápnak kutya baja, az eszköz meg megsült, akkor bizony valami másra dugtad rá, és ott nem tudsz mellébeszélni.
[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
őstag
Azt az online felületen meg kehet tenni, vagy adjak mellé egy papírt? Azon is gondolkodtam, h itt pesten is van hivatalos szervíz ha minden igaz, akár oda is elvihetem. Egyenlőre a faripapírt kell előkeresnem, mert ha jól tévedek vettem hozzá + 2 év garit a notebook.hu-nál (asszem). Bár sztem mindenképp fizetős lesz a back cover csere. Nem tudom ha garis is még az anyagfáradást mennyire lehet a kiterjesztett gariba bevonni
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Lacuss20
senior tag
https://www.metroman.hu/termekek/Vezetek-nelkuli-Bluetooth-adapter-BTRC-30/Vezetek-nelkuli-Bluetooth-adapter-BTRC-30
Szia. Szerintem amit fentebb linkeltem egy ilyenel tudod pótolni szerintem, ha nem akarsz forrasztgatni.
Drivert a gyártó honlapról, ha legfrisebbet leszeded ami a saját típusához van annál jobbat nemtudsz szerezni, legfeljebb érdemes megpróbálni 1-2 régebbi verziót is onnan, ha van fent.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
törölt tag
Próbáld meg az eszközkezelőben törölni a driverjét, majd indítsd újra a gépet, és hagyd, hogy felrakja a Windows újra, néha ennyi is segít a dolgon. Ha mégsem, próbálj ki más drivereket, akár az Acer sajátját akár a wifi modul gyártótól származót. Ha semmi nem segít akkor ki lehet cserélni magát a Bluetooth modult, hisz a wifi modullal egy egységet képeznek, és egy foglalatban csücsülnek. Lásd a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
- Clevo P775DM3-G, i7-6700K, NVIDIA GTX 1070 Mobile 8GB, 8GB DDR4, 250GB SSD, 17,3" IPS, legál Win
- Dokkoló Dell WD19S USB-C 180W
- Dell PR03X laptop dokkoló, tesztelt
- HP Omen Óriás Gamer Laptop 17.3" 144hz i7 9750H 16GB 256GB SSD 1TB RTX 2070 8GB !!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest