- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
steele80 #30463 üzenetére
Először is köszönöm a segítséget steele80, és sowi!
A legacy volt valóban az alap hiba, így elindul a telepítő varázsló, de amikor rámegyek, hogy telepítés, akkor kiírja, hogy "Egy CD/DVD meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik...stb".
Már nagyon kétségbe vagyok esve, mert mindent próbáltam már.
USB-t csinálni 3 különböző iso-ból (köztük működő lemezről másoltat is). Rufus-szal csináltam, GPT módban, de próbáltam amúgy a többivel is.
Már kaptam kölcsön egy külső dvd olvasót, amire a máskor működő lemezemet is beraktam, és írtam újat is, mind a kettőnél ugyan ez.Más fórumokon olvastam, hogy dugjam át másik USB-be, ha ez sem segít akkor tiltsam le az USB 3.0-át bios-ban. Első nem segített, Bios-ba meg szinte semmit sem lehet állítani, nincs advanced fül, így USB-t sem lehet állítani.
Szóval a sírva fakadástól egy hangya pénisznyi választ el.
Esetleg tudna még valaki bármit amit megpróbálhatnék?
Köszönöm!
-
Relo
tag
válasz
steele80 #30101 üzenetére
Ezt megnézzük holnap cimbinél (nem az enyém a laptop)
Viszont majdnem 2 egyformát bővítettünk most 4GB ramra és ssd-vel, és mindkettő csak 1,89GB-ot ír ki használhatónak:
Acer Aspire Es1-512-c6qb
Acer Aspire Es1-511-c6asAz egyik frissen lett telepítve ramcsere után, a másikon pedig már volt rendszer, utólag kapott nagyobb ramot.
-
sowi
őstag
válasz
steele80 #30022 üzenetére
ha nem hasznalod az ODD-t akkor mehet bele egy SSD es a dvd helyere a vinyo, sajna elofordul neha, hogy baromi hangos a vinyo amit beleraknak, ha gondolod megprobalhatunk egy garis cseret, de nem tudom ra azt mondani, hogy nem egy ugyanolyan tipust kuldenek helyette mint ami most benne van
-
adika4444
addikt
válasz
steele80 #30020 üzenetére
Örülj így neki, ez a fajta vinyó egy rakás gané, nekem is ilyen volt gyárilag a gépembe külső rack-be raktam gépbe SSD-t, reggel bedugtam töltöttem le a HDD-re úgy h hozzá se nyúltam minden OK volt vele, estére 2 szektorhiba termelődött rá.... Egyébként gépe vállogatja, sztem amelyikbe épp milyen vinyó csúszik, olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged