Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_core
aktív tag
válasz
linus89 #11797 üzenetére
Nem igazan szoktam notebookot akkumulatorrol hasznalni igy csak egy gyors Windows-os eredmenyt kozlok energiatakarekos modban merve WIFI-bekapcsolva (a notebook 2db 320-as HDD-vel van szerelve):
Minden minimumon, LCD 50%, LCD 100% <-Most vettem eszre, hogy lemeradt a meresi eredmeny2 ora 26 perc volt ha jol emlekszem.
Par fogyasztasi adat bekapcsolt WIFI-vel teljesitmenycentrikus beallitassal (minden max-on) egy par ezer forintos fogyasztasmerovel merve (pontossag?).
-Gep bekapcsolt allapotban: ~36-39W
-Jatek (Far Cry 2-vel merve): ~59-60W
-Movie (Divx, HDmovie rip): ~39-55WEnergia takarekos meresek a fenti beallitasokkal:
-min: ~32-34W
-50% LCD: ~34W
-100% LCD: ~36-39WA gep alvo modban 6W-ot fogyaszt (allandoan igy hasznalom ha nincs ra szuksegem).
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
eMachines E510em van, és a "Home";"Pg Up";"Pg Dn";"End" gombok helyén van play,stop,előre hátra,de Winamp se jó,meg BS Player Pro-ba se jó,csak WMP-be lenne jó???
-
linus89
tag
az 5630g-ben a hd 3650 vga ddr2-es vagy ddr3-as?
a 6930ben pedig a 9600gsre ugyanez a kérdésem
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
Gazsi1 #11784 üzenetére
Nekem egy aspire 5315-ösöm van, amiben mindössze csak a processzor a különböző és nekem 3 GB ram van benne. Vigyázz!!! 4GB-ot nem szereti ez a típus!
Elmondom mire kell figyelned:
1. Olyan ramot vegyél, aminek a sebessége és időzitése megegyezik a másik raméval. (gyanítom 667-es ram van benne, úgyhogy 667-eset vegyél mellé. Az nem számít, hogy jelenleg milyen sebességen üzemel. Az a legjobb, ha a márka is megegyezik).
2. Az sem mindegy melyik slotban van a 2 GB-os ram. (Nálam Slot1: 1GB Slot2: 2GB)
3. Olyan boltban vedd, ahol kicserélik ha nem jó (Budapesten az Aqua-t ajánlom, ott kicserélték amikor rosszat vettem).Apropó leírás:
Aszerint az alaplapom csak 2GB (533 MHz-en) ramot és celeront (533 MHz FSB-vel) visel el. Nos az enyémben van 3 GB ram (667 MHz-en fut) és egy Core2 Duo T7300 (800 MHz FSB-vel). A leírás hazudik. -
vASalo
tag
köszönöm az infót.
megvettem. külsőre nagyon elégedett vagyok vele eltekintve attól, hogy nagyon nehéz. CEL M560, 2Gb RAM, 160GB HDD, 2év gar. 70ezret megért nekem.prociból egy dolog hiányzik igazán a SpeedStep. szoftveresen lehet szorzót/FSB állítani?
bocs, ha nagyon alap a kérdés, de ebben a laptop témában kezdő vagyok erőssen.
üdv, vASalo
-
djszido
tag
Most már nagyon elegem lett!!!
Aspire 5520 - 8400-as geforce-al:
még a youtube-os videóknál is annyira felmelegszik hogy elkezd szaggatni.
Felmegy olyan 90-95 fokig, és ott egyik pillanatról a másikra rosszabb lesz mint egy P1-es...
Utánna ha visszahül 75-re akkor megint megindul, de csak 1-2 percre, mert megint felmelegszik.
Tettem már alá hűtést, levettem az órajeleket, de így sem javul a helyzet. -
_core
aktív tag
válasz
vASalo #11786 üzenetére
Nekem szemelyes tapasztalatom nincs az emachines E510-es keszulekkel de az E520-as jart nalam arrol irtam par eszrevetelt stb itt a forumban...Az E520-rol talaltam egy cikket is a kovetkezo cimszoval:
Soha rosszabbat - emachines E520E510 Mobile Intel® GL960 Express Chipset-el van szerelve es mint a lapon lathato (aljan) ez Celeron processzora van optimalizalva.Az E520 Mobile Intel® GL40 Express Chipset -el van szerelve es ebbe is celeron processzor rakhato az oldalt szerint.En hirtelen elsore ennyit talaltam majd keresgelsz tovabb.
Melyik gep mivel van szerelve azt a hivatalos emachines oldalrol neztem: [link]
-
Basecamp
csendes tag
Üdv
Ha veszek egy 5730ZG laptopot amin nincs S-Video kimenet csak VGA és HDMI akkor van lehetőség ezek közül valamelyiket átalakítani S-Videová vagy RCA-ra?
Előre is kösz!
-
Alverus
csendes tag
Memteszt már megvolt, több programmal is... eddig nem talált semmi hibát... Bocsi ezt elfelejtettem írni.
-
vASalo
tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy acer emachines e510-et érdemes-e venni? az emachines sorozatról (?) nem sok infót találni. elég olcsón hozzá lehet most jutni a Debrecenben nyíló saturnban. miben gyengébb ez, mint az aspire széria? kb. azokhoz hasonlít.
procit lehet ezekben cserélni? későbbiekben jó volna majd a celeront-t egy alap c2dre cserélni.
keresőt használtam, de nem sok eredménnyel
válaszokat köszönöm előre is.
üdv, vASalo
-
Gazsi1
csendes tag
Üdv.
Van egy 5715Z laptopom gyárilag 1G-rammal, bővíteni szeretném terveim szerint 1db 2G modult vennék bele.
A problémám az, hogy az eddig talált leírásokban elvileg csak összesen 2G ramot kezel, ez létezhet? Esetleg én értelmeztem rosszul.
Ha tudtok valamit segítsetek.Köszi Gazsi
-
Alverus
csendes tag
Hello! Nekem egy Aspire 5720Z laptopom van, és olyan gondom van vele, hogy egyfolytában újraindulgat. Ha kikapcsolom több órára és vissza akarom kapcsolni, akkor kb 10-15ödszörre indul el, bootolás közben mindig újraindul. Vista alatt a legrosszabb a helyzet, akkor néha a windows futása közben is csinálja, tettem rá xp-t, avval kicsit jobb volt, ott inkább "csak" bootolás közben indult újra párszor, de előfordult 1-2x hogy futás közben is. Ubuntut is próbáltam rá tenni, ott is volt hogy bootolásnál újraindult. Légyszi segítsetek! Mi lehet a baja?
ui:Már küldtem egyszer vissza acer szervizbe, egy hét múlva vissza is jött, a szervízpapíron annyi volt hogy meghibásodást nem észleltek, d2d recovery-t csináltak, de a hiba továbbra is fennáll...
-
_core
aktív tag
válasz
cellpeti #11779 üzenetére
Szerintem igen! Honlap szerint:
E510 (2Giga)
E520 (4Giga) -
kingi
tag
kinek van netbook-ja eee pc 7 inches. Milyen a kezelhetősége? A méretei miatt.... és minden érdekes észrevétel....
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Igaz,hogy nekem van ilyen gépem,de nem igazán tudok angolul,ezért lenne egy olyan kérdésem,hogy a e510 meddig bővíthető rammal?
Max 2G? -
_PetZ_
csendes tag
válasz
siemensfun #11775 üzenetére
Töltö alap helyzetben világit ha összekötöm a géppell akkor kezd el villogni. Aksi szentem nincs lemerülve (szentem). Probáltam ugy inditani hogy a gépbe tölö aksi benne, nem indult, probáltam ugy hogy akksi nincs benne töltö a seggébe ugyse indult probáltam csak aksirol ugyse akarta
Gép semmire sem reagál olyan mint 1 vasdarab, 1ik led se villog ha bármit bárhogy dugok belé
akkor gari lesz
vkinek van tapasztalata az iponos garis gépekkel mennyire sietik el? vagy mennyire nem...?
-
spacer
aktív tag
válasz
siemensfun #11775 üzenetére
Lehet, hogy az akksi lemerült annyira, hogy nem kapcsol be, a töltő meg elhalálozott. Bár ez csak tipp.
-
siemensfun
tag
Ha a töltön villog a led akkor az híbásodott meg. De ha a gépen villog a sárga töltésjelző led amikor be akarod (aksi benne van, töltő nélkül) kapcsolni akkor csak nagyon lemerült. Ilyenkor rakd fel a töltöre és úgy inditsd vagy hagyd egy kicsit tölteni.
Ha igy sem megy akkor valami nagyobb gond van ami már gari. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Az Acer eMachines E510esen van valahol PCMCIA hely? Nem tudja valaki?
-
_PetZ_
csendes tag
hi mindenki .)
2 hete vettem egy Acer Extensa 5630G noti idáig nagyon szépen ment,de most vmiert leállt. kb 3 órát nyuztam 1 huzamban és lallt, a tolton a feny elkezdett villogni,ha kihuzom ismét bedugom a töltöt megint villog. Ez a probléma mitől léphetett fel? vagy mit tudok én naiv juzer ilyenkor tenni?
jah és a laptop nem indul azota sem
válaszokat előre is köszönöm -
tardkk
csendes tag
Jól értelmezted!
A wlan drivere fent van és működik, van hozzá más program csak én szeretném, ha már van empowering akkor azt használja!Köszi
-
tardkk
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen telepítettem 5920G-s gépemre Xp-t.
Minden drivert sikerült felraknom és minden működik.
Már csak azt szeretném elérni, hogy az Empowering Technology eNet-es programot is fel tudjam rakni, de nem találom ehhez a hálózati kártyához passzoló xp -s programot.
Eddig 15öt biztos próbáltam, elszáltak only Vista vagy nem megfelelő vezeték nélküli hálózati kártya hibaüzenetel.Köszi a segítséget!
-
-
_core
aktív tag
válasz
#TOTTI #11761 üzenetére
Sajnos mem ismerem ezt a tipusu notebook-ot de az alaplapi chipset driver tartalmazza azokat az osszetevoket amire szukseged van.
Ha nVidia chipsettel van szerelve a gep akkor probalkoz nforce driver frissitesevel: nForce driver
Az oldalon igy talalod meg a drivert:
Product type: nforce
Product series: nforce 4 series-t kell valasztani szerintem (Neked kellene utananezni mi van a gepedben pl: Everest)Ha letoltod a drivert akkor abban megtalalod az SMBus Driver-t
-
#TOTTI
őstag
ACER 3055ös notebook nem talalja az SM buszvezérlő drivert...? vagyis én nem talalom se a CDn se a neten.. Tudna valaki linkelni nekem ilyet..?
A GÉP AMDs...
köszi a gyors segitséget...
-
válasz
arcsibo #11759 üzenetére
Ötletek:
-nek kapcsold be a gépedet
-ha tönkre megy vegyél másik winchestert
-már most megelőzés képpen eldobod a gépedNah a hülyeségeimmel ellentétben akkor megírom ,hogy én mit tanácsolok:
- ne engedd,hogy 55 fok fölé menjen a hőmérséklete
többet nem tudok, lenne még egy pár egyszerű dolog ,de a többiek kiröhögnének.... -
arcsibo
csendes tag
Hello,
Lenne egy problémám ami sürgősen ki szeretnék küszöbölni, van egy programom a "Hard Disk Sentinel" amivel a winchester működését tudom vizsgálni.. nos a vinyóm kondíciója 27% a vinyó leírása : ST980811AS, a laptopom egy Acer Aspire 3050-es és apámnak is ezvan, neki kb fél éve meghalt a winchestere (u.a. széria). Neki sikerült a kereten belül, garanciálisan kicseréltetni, de nekem hamarosan lejár, és nemkizárt hogy a vinyóm kihúzza januárig, de nem akarom minden este úgy lefeküdni hogy szegény nem húzza már soká
. És egy új vinyó, atás meg nem épp kedvező áron van. ...de ha valaki lát hitachi vinyót atásat azt is írhat...
Ötlet? vágjam gajra? megfelelő reprezentáció a hibákról?arcsibo@gmail.com ötleteket ide kérlek
-
linus89
tag
áh, és még találtam ezt is [link]
ez a kiszerelés 8cellás akksival érkezik, 3.3 órás üzemidő, nagy hdd, sok ram, jó vga, full hd kijelző... egy gond van csak.... amd proci, ami ugye igencsak gyengébb a T5800-nál. de szerintem ezt választom, mert minden másban (számomra) jobb.
-
linus89
tag
válasz
twollah #11739 üzenetére
példát tudnál mondani? mert néztem opár helyen és nem találtam hozzá való akksit :S
ja, és még egy. iponban van kétféle 5630g:
ha jól látom az egyetlen különbség az, hogy az olcsóbbik linuxxal érkezik. ez nem is lenne gond, mivel van dobozos vistám, és szívesen megspórolnám azt a 15ezret. viszont adnak-e hozzá drivereket? mert ha nem akkor szívás...(sokat hallom hogy nem divat , és úgy kell vadászni őket a netről
)
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!!
Az gáz,ha a winyo 55°C????
Mit tudok vele csinálni??? -
Basecamp
csendes tag
Üdv
Laptop vásárlás előtt állok. Hosszas nézelődés után döntöttem az Acer mellett eredetileg DELL-et akartam de ugyanannyiért jobb Acert tudok venni.
Tehát amit kinéztem az ez lenne:
[link]Várom a véleményeket!
A laptop programozásra Visual Studio 2008, némi játék GTA San Andreas max, ill HD videó nézés.
Előre is köszi.
-
sdlghhn1
csendes tag
Sziasztok!
Acer 7720G laptopom van és memóriát bővítenék benne 32-bites XP-re. Habár a gyári 2X1GB elég, de telhetetlen vagyok.
Melyiket javasoljátok azon túl, hogy 800 FSB és 2X2GB (T7700 proci, Ati Radeon HD2600)?
Valakinek van-e tapasztalat?
Illetve mondjatok már egy jó rendszerinformációsés rendszertesztelő progit, mert eddig egy értelmeset nem találtam....még a chipsetemet se tudom...köszi
Ákos -
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Egy haver vett a mediaban egy acer aspire 5720z típusú notebookot, és minap megkeresett hogy bekapott vmi vírust próbáljam megcsinálni a gépet. Nos a windwost nem sikerült megmenteni olyan szinten kész volt. Raktam fel neki egy xp-t, de nem kapott hozzá driver cd-t a neten hosszas guglizás után is csak olyan vga drivert találtam ami vistahoz való. Ha van esetleg valakinek egy driver packja vagy valami ilyesmi és azt velem meg osztaná nagyon megköszönném.
Üdv: Rambovits -
_core
aktív tag
válasz
::Trunks:: #11741 üzenetére
(#11704)
(#11703)Esetleg: Acer Aspire 5315 Notebook Driver Pack WindowsXP Valoszinu ebben regebbi driverek vannak osszeszedve de hirtelen megoldasnak lehet jol jon.En inkabb az elozo 2 hozzaszolasnal talahato oldalakrol vadasznak drivereket.
-
twollah
nagyúr
válasz
::Trunks:: #11741 üzenetére
-
::Trunks::
senior tag
válasz
::Trunks:: #11712 üzenetére
(#11712) ::Trunks::
Legyetek szivesek .külföldre jár az illető nagyon fontos lenne a Wifi...
Nagyon szépen köszönömVagy az is jó lenne ha megtudnátok mondtani ,hogy milyen kell!Mert több fajta van.
-
linus89
tag
üdv Acer tulajok!
ezt a laptopot nézegettem: http://notebook.hu/notebook/acer/extensa/acer_extensa_5630g-582g25mn
elég jónak tűnik, core 2 duo, hd 3650 vga, emészthető ár.... viszont a neten alig találok róla valamit. azt láttam hogy itt többeknek van. de egy dolgot nem sikerült kiderítenem: az akkumlátor hogy bírja?
-
_core
aktív tag
válasz
cellpeti #11726 üzenetére
Szerintem is csinald azt amit twollah tanacsolt.
Nalam is titkositva van a router (WPA-PSK) es ezzel a beallitassal tudnak csatlakozni a notik meg az emachines 520 is csatlakozott.Gondolom Setup.exe vel is feltelepitetted a wifi drivert.Ha nem akkor rakd fel igy is...
-
cellpeti
nagyúr
-
Stev
csendes tag
Sziasztok, Segítsetek!
Az eszközkezelőben van egy sárgám az Tárolóvezérlők>IDE Controller mellett.(MI EZ EGYÁLTALÁN???)
Drivert próbáltam frissíteni de sem a lementett driverek között, sem a gépen nem talál hozzá valót.
Mit tudok vele kezdeni??? -
McKane
senior tag
Tiszteletem az Uraknak/Hölgyeknek!
Ismételten a segítségeteket szeretném kérni. Mivel a régi notebookom tönkrement, és nem éri meg megjavíttatni, ezért döntöttem egy új beszerzése mellett. Azonban most már jóval több a választék az maximum 130 000Ft-os árkategóriában. Így már egy kicsit elbizonytalanodtam..
Egy kis játékra kellene, de föleg net, zene,film használatra. A játék is csak a Fifa09 lenne..
Ahogy nézegettem a notikat, ez tetszik a legjobban:
http://www.users.hu/termekek/18006/Acer+15_4+Aspire+5715Z-1A1G12MiSzerintetek megéri,vagy nézegessek másikat?
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Üdv.: McKane
-
cellpeti
nagyúr
A Sima LAN-ra BroadCom-ot rakott de a WiFi-re rárakta a z Arthereos,de viszont nem találja a másik szobába lévő wifis routert!!!
-
_core
aktív tag
válasz
cellpeti #11718 üzenetére
Ami nalam jart emachines E520-as keszulek abban Atheros AR5007GE wifi volt szerelve.
Ha nemtudod mi van a gepben akkor leszeded az osszes drivert majd szepen kicsomagolod oket egy konyvtarba kulon kulon majd az eszkozkezeloben ramesz az ismeretlen sarga felkialtojeles hardver-ra es a driver frissitesnel megadod neki azt a konyvtarat amibe raktad a drivereket es a gep majd szepen megtalalja a neki megfelelo illesztoprogramot.Azt nem tudom hogy az everest driver telepites nelkul megmodja-e mivan a gepedben de azzal is megnezhetned hatha.Ugy emlekszem en ezzel nezegettem mikor drivereket kerestem hozza de lehet tevedek -
cellpeti
nagyúr
Melyik WLAN-t telepítsem?????
VAn Intel,BroadCom,Artheos??
Melyiket kell,passz? -
_core
aktív tag
válasz
cellpeti #11715 üzenetére
emachines driverek Vista es XP-rendszerhez itt: support.emachines.com
-
cellpeti
nagyúr
Baromi nagy segítségre lenne szükségem!
NEm tudom elindítani a CD-t amit adtak az eMachines E510-em mellé!
This ResourceCD doesn't support Windows XPHa simán megnyitom akkor meg tökr üres a CD,mintha nem lenne rajta semmi,pedig tuti van,mert 1,05GB-nak ismeri fel!
Tudna valaki segíteni ebben nekem,esetleg linket adni,honnan lehet dolgokat letölteni hozzá? -
McKane
senior tag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Saturnban láttam egy Acer Aspire 5715-öt webcam nélkül. Ez mennyire megbízható? 4400MwH -os akksi, intel GMAx3100, vista home basic, 120gb hdd, pentium dual core cpu. nagyjából ennyi a leírása. Szerintetek megéri 105 000 Ft-ért? Mert nem egy évre, vagy másfél évre vennék notit, de az acerekről sok jót hallottam. A válaszokat, reakciókat előre is köszönöm!
Üdv.: McKane
-
cellpeti
nagyúr
Valaki a kérdésemre?
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Acer Aspire 5315höz kellene nekem Wifi driver!!! Legyetek szívesek linket adni.
Már leszedtem 3fajtát és nem működik. Kösözöm -
Stev
csendes tag
válasz
spacer #11708 üzenetére
Igen, de gondolom nem azzal az általad első alkalommal megírt gyári rendszerkép lemezzel ami a vissza állítást szolgálja hanem egy Vista OEM vagy op rendszer lemezzel tetted ezt.
De a ACER Szervizes azt mondta ha pl a LINUX miatt kiszakítasz egy újabb partíciót akkor ezzel a saját lemezzel, illetve a gépen lévő rendszermentéssel sem fogod többé újrarakni a gépet.
Az AVAST meg természetesen kompatibilis volt, mert a VISTA-ra valót tettem rá ,mégis valami miatt összeakadt a rendszerrel, és mostmár szinte 100 %, mert azóta sem fagy ki. -
fecc87
tag
Üdvözletem!
Szeretném a hozzáértők segítségét kérni: notebookot szeretnék venni, a kérdéses noti az Acer Extensa 5620G-5A2G25Mi ill. az Acer Aspire 5730ZG-322G16MN, de főleg az előbbi. A kérdésem: jó választás-e bármelyik ill. melyik a jobb? Van-e vkinek tapasztalata vmelyikkel vagy Acerekkel általában?
Megköszönném a választ, sokat segítene! -
spacer
aktív tag
Hogyan? Nem teljesen értem. Én is átparticionáltam a vinyót, az volt az első dolgom, de egyből feltudtam tenni rá a vistát.
Egyébként, nem okoskodni akarok, de ha szűz vistát teszel fel és egyesével pakolod rá a progikat egyből kiderül, hogy melyik az inkompatibilis program. -
Stev
csendes tag
Kedves ACER tulajok!
Gondoltam megosztom veletek néhány napos kínlódásom tapasztalatát, hátha tudok valakinek segíteni esettanulmányommal.
Kezdődött a probléma ott hogy kb 1 hónapja "kékhalállal" kifagyott 2-3 naponként a TM7720-om.
A fiam a gyári állapotú gépre tett a Vista mellé egy LINUX Ubuntu 2.1-est hogy majd azzal nem lesz ez.
Nem is volt, csak éppen nem ismerve ezt a op.rendszert nem volt nekem szimpi és úgy döntöttem hogy az első napi rendszerkép lemezzel újrarakom a Vistat.
Itt kezdődtek a bajok.Mert úgy tűnt, hogy fel is tette csak éppen nem indult el.
Hosszú nyomozás után kiderült, ha a gépet pl. a Linux miatt valaki átparticionálja, akkor a GYÁRI RENDSZERKÉP LEMEZZEL NEM LEHET VISSZAÁLLÍTANI A RENDSZERT.
Végül is a Linux törölve lett, hosszú munkával Vista vissza és lám ÚJBÓL KIFAGYÁS, DE MÁR 10 PERCENKÉNT!!!
Nem akarlak benneteket untatni, de programok le és visszatelepitésével rájöttem, hogy szinte 100% hogy az AVAST vírusirtó akadt össze a Vistaval, mert most egy másik vírusirtót tettem fel rá és nem fagy ki(de most rögtön lekopogom, hátha meggondolja magát
)
Más! Segítsetek!
Az eszközkezelőben van egy sárgám az Tárolóvezérlők>IDE Controller mellett.
Drivert próbáltam frissíteni de sem a lementett driverek között, sem a gépen nem talál hozzá valót.
Mit tudok vele kezdeni??? -
Csabcy
tag
Helló,
Vettem egy aspire 5315-öt, Linux van rajta, nem találok hozzá XP drivereket, létezhet ez?
Mindenhol csak Vista driver van.
Segítséget előre is köszi.Csaba
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Engem az Acer-nek egy ága érdekelne,még hozzá az eMachines.
Valakinek valami vélemény,tapasztalat esetleg erről a márkáról???
Amit meg akarok venni:Intel Celeron M660
2GB RAM
160GB winya
alaplapra integrált VGA
Wifi
3x USBNetezésre és filmnézésre kéne,programozásra!
-
_core
aktív tag
válasz
LucyFerr #11702 üzenetére
A kovetkezo oldalon szepen kategoriakba vannak szedve a driverek erdemes szetnezni hatha szerencsevel jarsz: www.station-drivers.com
-
LucyFerr
csendes tag
Sziasztok!
Vett a lányom Aspire 5315-t. Xp--t raktunk rá, sikerült is összevadászni rá a driver-eket csak a wlan nem jön össze. Valaki el tudná küldeni a hozzávaló drivert? Vagy egy olyan oldal linkjét ami nem dobál előbb össze vissza oldalakra ahol ha rányomok a dowland-ra nem valami más sz.r kezd el letöltődni. Sajna, de angol tudásom minimálisnál is kevesebb.
Kösz a segítséget!
E-mail:szocslaszlo@tvn.hu ide küld a drivert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest