- NVIDIA® driverek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Blu-ray lejátszók
- Notebook hibák
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spacer
aktív tag
válasz mano1980 #12396 üzenetére
Nekem megy a legújabb Catalyst driver. Majd az összes notira, legyen az Nv kártyával szerelve, vagy ATI-val nem megy fel a gyári driver és trükközni kell vele. Kb. négy hónapja használom ezt a fajta notit, és Gúgli bácsi két másodperc alatt kidobta, hogy lehet a legfrissebb drivert felrakni XP-re, vagy Vistára, tökmindegy. A négy hónap alatt le is írtam nagyon sokszor, itt a fórumon belül, mit kell csinálni, de akkor legyen itt a link mégegyszer! tádám
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
KisBundi
őstag
Tudna nekem valaki nagyobb képeket küldeni az 5630G-s notiról, mert még nem igen találkoztam normális felbontású képekkel. Google-n se! Előrre is kösz.
-
mano1980
csendes tag
válasz nightcore #12390 üzenetére
Hali!
Hát én is megszívtam evvel a géppel!
A video karival van gondom! Már írtam az acer képviselőnek, küldött vissza egy linket ami nem jó, ennyit a gyártó képviseletéről! A bolt ahol vettem küldött egy linket ahonnan töltöttem le progit, az valami butitott catalyst, a legújabb nem megy fel.
A gyár ugye a vistát írja, de azt felrakva nem lehet feltenni a catalyst!
Itt az oldal ahonnan xp drivereket lehet leszedni:
http://notebook.driversdown.com/notebook-drivers/s_1236_2.shtml
Kérnék segítséget, mi a gond a 3650-es ati karival? -
LaMotta
aktív tag
Egy ACER laptopot garanciális javításra kéne visszaküldeni....
Van joga a javítandó szervnek rajta kutakodni és azzal kapcsolatban akár bejelentést is tenni? Hogy lenne érdemes visszaküldeni? Köszi... -
matekas
tag
Sziasztok!
Elsírom ebbe a topicba is a problémámat, hátha találkozott már valaki hasonlóval.
Acer Travelmate 5720g notebook-ot használok. Eddig teljesen meg voltam vele elégedve,
viszont mostanában gondol egyet a monitor és elkezd villogni. Ha kicsit hajtogatom
fel- le akkor abbamarad a villódzás. De visszafelé is működik sajnos, ha nem villog és
elkezdem lehajtani kicsit ismét elkezdi. Tehát általában a monitor rész mozgatása közben
jelentkezik a hiba. Annyira nem lennék gondba mert februárig él az egy éves garancia,
a probléma csak az,hogy mindezt teljesen kiszámíthatatlanul teszi. Van, hogy egy teljes hétig semmi nyoma a hibának, és van amikor minden bekapcsolásnál (és monitorrész mozgatásnál) előjön.
Ha estleg van valami ötletetek, vagy javaslatotok akkor szívesen meghallgatnám.Ja, és még annyi, hogy azt hallottam, ha a monitorrész megy tönkre azzal nem nagyon tudnak semmit kezdeni a szervízbe. Ez mennyire igaz?
-
nRu3
addikt
A hivatalos honlapon a müszaki adatoknál , a kiegészitők része az jár még a laptophoz vagy azokat lehet külön megvenni xy a modelhez?
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nightcore
csendes tag
Hali!
Nemrég vettem egy Extensa 5630g-s notebookot plusz 2 gb rammal. Az odáig nem is gond, hogy a 32 bit-es xp nem kezel le belőle csak 3 gigát, viszont amikor telepíteni akarom a catalyst drivert és azt írja ki hogy nem talál ilyen hardware-t a gépben az már gáz. Egy kis driver segítségével el tudtam azt már érni, hogy felismerje a 3650-es ati-t, de az közel sem catalyst. Nem tudja valaki hogy mi oka lehet annak hogy nem tudom feltelepíteni azt a nyamvadt catalyst-ot?? Előre is kösz! -
kybic
tag
Boldog Karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
Lenovo... a "vas"
-
Chili7
őstag
Hali!
Szeretném újrarakni Aspire notimon az xp-t. Adták a géphez az xp-t, de a rejtett partíció sérülése miatt arról már nem tehető vissza. Töltöttem.. izé.. egy xp-t, azt használnám a meglévő licenszemmel. Kérdésem, hogy szokott ez valami kódot kérni a telepítéskor vagy nem?
Esetleg az én korábbi licensz kódomat használhatom, ha kér valamit?
Köszi
Amásik kérdés, hogy ha majd ott tartok és rakom fel az új wint, akkor majd hogyan is kell csinálnom, hogy a c: a d: is teljesen szűz legyen, és a korábbi rejtett partíció se legyen meg?
Köszi -
BAM007
tag
válasz loki22 #12380 üzenetére
Felesleges feltenned több témában többször a kérdést. Továbbá ha egy kicsit Google-nál akkor választ is kaptál volna pár kérdésedre, esetleg ha itt a topikban visszaolvasol.
Node, mire szeretnéd használni a gépet? Mennyi a max keret rá? Mi fontos neked egy laptop vásárlásakor (garancia idő, VGA, stb...)
Teszt: [link] <- csak a proci erősebb, de a konfig ugyan az.
-
loki22
tag
Sziasztok!
Eldöntöttem milyen gépet veszek végre....
Acer Aspire 5930G-733G25N -t mert tudásban ebben az árkategóriában ez viszi a pálmát.
A kérdésem az,hogy tudzok valami erről a gépről?
Tapasztalat?
Ezenkívül jó lenne ,ha valaki tudná hozzá valmilyen boltot,mert iponban,usanotebookban tehát az olcsóbb helyeken nem lehet kapni
Egyedül az a4teamben ,de velük nincs jó tapasztalatom.előre is köszönöm.
-
TigerCat
nagyúr
Ezt felrakhatom szerintetek?
http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_winvista_179.28_beta.html
Nem vagyok biztos benne, hogy jó lesz...[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Garffi
tag
Sziasztok!
Van egy Acer aspire 5520G laptopom! (vista op rendszer)
Van benne beépített mikrofon. Ezzel a mikrofonnal jelenleg tudok felvenni és ha rácsatlakoztatok egy külső mikrofont azzal is megy a felvétel.
Ilyenkor nem hallom a saját hangom a hangszórókon.
Hol lehet beállítani hogy halljam, a mikrofonos hangom a hangszórókon?
Karaoke-ihoz kellene!
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
A COD 4 alatt videohardver hibát jelez és ezt a hibaüzit írja:Termék
WindowsProbléma
Videohardver hibaDátum
2008.12.23. 15:16Állapot
Elérhető megoldásLeírás
A videohardver hibája miatt a Windows nem működik megfelelően.Probléma-aláírás
Problémaesemény neve: LiveKernelEvent
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038A probléma leírását segítő fájlok (lehet, hogy néhány fájl már nem áll rendelkezésre)
WD-20081223-1516.dmp
sysdata.xml
Version.txtTovábbi adatok a problémáról
BCCode: 117
BCP1: ACC01008
BCP2: 8C208350
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Kiszolgálóinformáció: 655a78b0-725e-40be-894c-304917bbc03bNem találtam semmit rá.
A videokártya driver friss, ennél újabb az Acer honlapján nincs.
Amúgy néha megakadt menet közben, de nem fagyott ki...
Segítenétek?Köszi!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
fpatrik17
senior tag
Hy all . Következő laptoprol szeretnék véleményeket hallani , nem nagyon találok ilyen típusú tulajdonosokat.
Mennyire strapabiro , mennyire melegszik , játékok mennyire szaladgálnak rajta , meddig birja . Ilyesmék és egyéb tapasztalatok érdekelnének .- ACER Extensa 5630G-582G25MN kb 165-170e
Intel Core 2 Duo T5800 2.0Ghz processzorral, 2Gb DDR2 memóriával, 15,4"-es kijelzõvel, 250GB merevlemezzel, Linux operációs rendszerrel, DVD-RW meghajtóval, ATi Mobil RadeOn HD3650 512Mb integrált videókártyával és 1 év garanciával. WiFi: Igen, LAN: 10/100/1000Mbps. 4db beépített USB port, webkamera, kártyaolvasó.
Vagy ha tudtok valami hasonló teljesitményűt árban , azis érdekelne!! Előre is köszi !
Kellemes Ünnepeket!!• Honor Magic5 Pro •
-
Farcryboy
csendes tag
Koszonom a gyors valaszt. Atbongeszem es kiprobalom! Még valami.
Most keszitem a recovery disket a friss rendszerrol. Ez bootolhato ha nincs oprendszer? Bocs hogy ilyen lama vagyok de ebben a temaban nincs tapasztalat. Elore is koszonom.Farcryboy
Farcryboy
-
Farcryboy
csendes tag
Hali!!!
Most vettem egy acer 6935g notit. A gepen gyarilag vista van a vinyon. Most h feltetelepult a vista vinyorol. A c meghajto most 120 gigas. A kerdes a kovetkezo: Hogy lehet a c-bol is ugy lecsipni hogy megmaradjon a vista? Vagy ha a vista ugrik is, akkor megmarad az hogy ha bekapcsolom es nincs rajta oprendszer akkor feltelepul? Pls help!!!
Farcryboy
Farcryboy
-
loki22
tag
Sziasztok!
Írnátok nekem valamit ezzel a géppel kapcsolatban ??Főleg(akksi-vga-proci)érdekelne[link]
-
Ledfold
tag
Tisztelt Urak, esetleg Hölgyek!
Van-e valakinek bármilyen tapasztalata az Acer eMachine E510 notikkal?
Üdv.
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
Tamás24
tag
válasz spacer #12365 üzenetére
sorry tényleg 128bit a 9600M GT elnéztem egy sorral.
A gyorsasága mutatja hogy azért kicsit jobb. Ha valaki tud valamit a HP gépek ventihangjáról az írjon, hátha segíthetünk a leendő tulajnak.
Amit még tudok, az az, hogy a 3650 sokkal kisebb hőmérsékleten megy, valamint jobba aksira való fogyasztási indexe. Amit egy notinál nem árt figyelembe venni.[ Szerkesztve ]
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
spacer
aktív tag
válasz Tamás24 #12364 üzenetére
Ezt Te honnan vetted? Ugyaan nem olvastam utána, lehet, hogy az asztali 9600gt 256 bites de, hogy a 9600MGT 128 bites az tuti. Ezáltal nagyjából egyszinten van a 3650-el. Najó gyorsabb, de nem olyan sokkal, mint ahogy Te gondolod.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
Tamás24
tag
válasz loki22 #12361 üzenetére
Ahogy én látom ugyanaz mindkettő hibája amit gyakran elkövetnek...hűtési gondjaid lesznek, mert nem kétutas a hőszellőzés. Állandóan felpörög majd a venti maximumra és az hangos. Ami dönthet, hogy mennyire kell játékra a gép, mert a ASPIRE-ben a HD3650 128 bites ami gáz, azonban a 9600gt mobile egy újratervezett 8800gt ami 256bites, és eredményekben már a GS is gyorsabb mint a HD3650. Egyszóval amennyivel többe kerül a HP majdnem annyival jobb a vidkártyája, és azt nemtudom hogy a HP-knak mennyire csendes a hűtése, de az ACER híres róla hogy nem gondolja át a hűtéseit jól.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
hi,lenne egy olyan kérdésem,hogy ebbe a notiba belelehetne-e rakni egy mxm-es csatlakozású videokártyát: Acer Aspire 5735z-322G25MN
-
Cibu10
csendes tag
Szasztok!
van egy acer aspire 5315 ös notim, és játék közben kékhalál jelentkezik az illesztőprogram végtelen ciklusára hivatkozik. gondoltam driverfrissítés kell neki, de nem oldotta meg a problémát, sőt win xp sp 2 ről sp 3ra váltottam de igy sem, i (alapbol linux volt rajta). Valaki nem tud küldeni egy jo linket ahonnan jó drivert szedhetnék le? vagy nem is eza probléma??, -
loki22
tag
bevallom az acer mellett döntenék a 4gb ram miatt és a jo aksija miatt de segítsetek plz
-
Bomc
aktív tag
Szerintetek egy kb 14 hónapos Acer 5710-et mennyiért lehetne eladni?
-
Szpilu__25
tag
Eladó a procim:[link]
-
spln
tag
üdv!
acer travelmate 2400as notiknál a billenytyű feletti sávot, hogy lehet kipattintani?
kijelzőt le kell hozzá venni?
köszi!"Danger! Avoid death!"
-
Farcryboy
csendes tag
Sziasztok!
Nootebook csere elott allok.... Jelenleg egy asus f3l-em van, Intel x3100-al. A keret amit raszanok az max 250. Játékokra is kellenne tehat ha szeretnek egyet portalozni, vagy fear-rel nyomni akkor azert rendesen fusson vagy valami. Olvasgattam az itteni hsz-eket de csak meg jobban osszezavarodtam. Tovabba fontos a noti anyagminosege is, ne recsegjen, ropogjon, az olyan gagyi erzest kelt.
Gondoltam h legyen noti 3470-es kartyaval szerelve, de nem is tudom, tanacstalan vagyok.
Ezt neztem [link]Szoval meg ez is eselyes. Kerestem 5930g-t de sehol nem talaltam ami allitolag jo vidkarival lenne. Ajanlottak meg hp8710p-t quadro karival de valahogy nem tetszika a kinezete. Please help! Surgos mert vinnek a regit. Varom a velemenyeket.Farcryboy
-
turokjoe91
csendes tag
Sziasztok segítségre lenne szükségem!! Van egy acer laptopom és olyan problémába ütköztem, h elromlott a monitora a semmiből, úgy értem elkezdtek ilyen fehér csíkok megjeleni és vibrálni a monitoron. Először csak 1-2 két csík de már az egész képernyőt betölti. Nem tudom, h miez légyszi, ha tudtok segíteni irjatok. Előre is köszi.
-
Tamás24
tag
válasz twollah #12351 üzenetére
Úgyértem hülyeség fixálni a határokat, mert a felhasználónak tényleg az agyára megy a hangja.
Most nézem és az acer annyira okos volt tervezésben hogy az már fáááj.
A notid bal oldala ilyen mint a lenti képen? Mert ha igen akkor ez se sokkal jobb mint az egylyukas megoldás az én aspire 3100-amnál, mivel azon a pöttöm kis részen balról nem sok levegő fog bemenni, ergó a tiéd is többnyire alulról húzza be a levegőt ami eleve meleg.
Most fájt volna nekik normális lyukakat rakni arra a részre végig az oldalán, ahol amúgy sincs semmi? Nem csak az alsó 1 milin... Nevetséges hogy ilyenekkel rontja a nevét egy jó gyártó, mint a 3100-asnál a beömlesztés, és a 5710/5710Z/5310-nál ez a hülyeség hogy nem lyukasztják végig ki a bal oldalt. Pedig a notebookok nagyon jó és átgondolt szériák leszámítva ezeket. Notit húzni úgyse fog senki, csak csendes, nyugodt, hordozható környezetet akar. és ennyit megérne a Név sztem.[ Szerkesztve ]
-
Tamás24
tag
válasz twollah #12349 üzenetére
Akkor az sajnos meg is marad, az oka, hogy fix hőmérséklethatárok vannak ugye a ventifordulatszámhoz megadva...elér egy bizonyos fokot és bekapcsol mint állat, aztán mikor lehül lelassítja..bár ez baromság...talán bioscsesztető progival lehetne megoldani...TALÁN
[ Szerkesztve ]
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Acer Aspire 5735-höz keresek vista drivert, illetve már csak az ethernet-nél jelez hibát. Az acer hivatalos oldalán ez a gép nem is szerepel a driverek letöltésénél. Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Tamás24
tag
válasz twollah #12343 üzenetére
Most kérdeztem tőle milyen a venti felpörgési üteme...azt mondja nála is ez a gond volt
amíg nem csinálta azt amit én az enyémmel....figyeljFogsz annyi ásványvizes kupakot (egyformák legyenek) amennyi gumialátét van a notid hátsó felén alul és alárakod nálam ettől majdnem minden gond megoldódott és még gépelni is könnyebb, mert megdönti a notid billentyűzetét kicsit Valamint az alul beszoruló meleg levegőnek van merre távozni.
Elég lamer megoldás de bevált nálam és még 5 másik embernél is...
Ennél sajnos nekem sincs jobb ötletem. Nem tudom miért fixálják agyon a hőmérséglet s ventifordulatszám összefüggést, miért nincs olyan funkcó, hogy saját beállítás és 3 küszöbértéket megadni 3 ventifordulatszámmal. És ezt logolná hogy pl garinál meg tudják nézni nem-e nem hűtötted rendesen és az volt a gond... így mindenki boldog lenne.[ Szerkesztve ]
-
Tamás24
tag
válasz twollah #12343 üzenetére
Hát a BIOS-okról annyit, csak, hogy nekem most azért kellett visszaváltanom egy BIOS- verziót, mert az újjal elszáll a gép ha 2*2 giga ramot raktam bele :S
Egyébként a sűrített levegő sem jött be nekem, mert a ráégett port nem viszi le, azt csak manuálisan lehet letakarítani akármennyire nem látszik, hogy rajta van áthúzod párszor az ecsetet rajta és meglepetésben lehet részed...nekem is volt sűrített levegő után is
Azonban ha tényleg ennyire gáz ventillátor ki-be kapcsolása, akkor ez lehet hogy valami más hiba, mert amennyire én tudom egyik ismerősömnek is ilyen van és neki semmi hasonló effekt nincs., majd rákérdezek.Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
twollah
nagyúr
válasz Tamás24 #12342 üzenetére
Ott van az alairasomban (kep) a CPU tipusa.
Az a baj a hutessel, hogy megkozelitoleg fel percenkent felporog majd leall.
A CPU frekvenciajat hiaba veszem le az sem segit.
A BIOS a legujabb szoval az sem lehet a ludas, a regebbi BIOSokkal is ugyan ezt csinalta, szoval az is kilove.
A tisztitas is meg volt suritett levegovel, azzal a jo kis SMD kondi lefujos fajtaval.Szoval marad a ventilator halkitasa.
-
Tamás24
tag
válasz twollah #12340 üzenetére
Aki nekiáll fúróval annak előre gratula, tekintve hogy olyan közel van a ventillátor az öntvényhez, és annyira vékonyak a lemezei, hogy pár milivel túlszalad az illető és máris lesz egy vadiúj 3 lapátos ventije 10 helyett
Arról nem is beszélve, hogy két öntvény van egymás után, csakhogy elvegyék a vállalkozó kedvűek minden reményétAz 5710Z-nél ez a trükk nem jön be tekintve, hogy a ventillátora eleve kétutas, ha nem számítom, hogy ennek a szériának az alján is rendesen kivan vágva a nyílás szóval elvileg 3 utas
Mi a gondod vele? melegszik? hangos? gyakran kapcsol be a venti? Ennek két oka lehet:
1. Intel Core Duo proci van benne szóval mivel nem mobile eleve jobban eszi a nafátát, de jobb is mint a sampron procim
2. A hűtőlamellák berakódtak nagyon nehéz takarítani őket, tudom mert én is sokat sz*roztam és még akkor is jött belőle a finom por. Legjobb ha leveszed az alját és finom hosszúszőrű ecsettel a hűtőlamellákat jól letisztítod, az mindig segít.Vagy ajánljak más megoldást? aticlk programban lehet lejjebb venni a gpu frekvenciáját, ha nem játszol rajta, akkor addig leveszed jó alacsonyra (nekem is 60-on van 300-ról). Ez sokat segít a hőmérsékleten és fogyasztáson ideiglenesen. persze ez csak akkor működik ha x1100-as lapkája van a drágának integrált ATI gpu-val mint az 3100-szériban, bár lehet hogy van intelesre is ilyen program ezt nem tudom sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás24
tag
Figyelem Acer Aspire 3100 széria tulajdonosok!
Ha valakinek elege van abból, hogy állandóan melegszik a gépe, netán fagy a hőmérséklet miatt a gép, neadj isten némi tuningot szeretne eröltetni a gépre, de eddig félt a kockázatoktól, itt az alkalom, hogy együtt megoldjuk a problémát viszonylag olcsón.
Az ára kb 5300Ft-ba fájna. Akinek ez az összeg nem éri meg az ne is olvassa tovább sztem a leírást, bár mindenkinek maga dolga.Aspire3103 tulaj lévén nagyon megszerettem az Acer-t mert egy stabil jó teljesítményes gépet kaptam jó áron, azonban nagyon zavart a hőmérséklet iszonyú ingadozása, ami a belepakolt alkatrészeket nézve értehetetlen volt. Ezért is álltam bele egy kis nyomozásba.
Kezdjük ott, hogy nem mindenki tudja de a 3100-as és 5100-as szériákat egyben tervezték és utána vált szét a kettő, ennek jó külső mutatói az elülső részen található rácsozott nyílás mindkét szérián, amit a 3100-asokon belülről egy gumilappal eltakartak (elég egyszerű rájönni hogy itt valami nem oké ) Valamint hogy a szétszedett notebookok közt a különbség a hűtésben csupán annyi hogy az egyiknek megvan a két áteresztő nyílása, azonban a másiknak be van öntve vastag kemény műanyaggal (még az öntés lenyomata is tisztán látszik) A lenti képeken jól látszik, és az is hogy a szériaszámban a két nyílásos elöbb létezett mint az 1
Nos ezt könnyen orvosolhatjuk ha az 5100-as kétnyílásos ventijével szereljük fel a 3100-as laptopot, ami ugye dupla annyi levegőáramlási hoz és nagy hőmérséklet zuhanást. kb 9fokot.
A hűtő ára természetesen csak akkor megy 5350 Ft/db-ra ha LEGALÁBB 8-at rendelünk belőle. Természetesen a pénzről az átvételkor mindenki kap egy átvételi elismervényt, csak akkor kellene fizetni, ha összejöttek a rendelések és kb 3 nap a szállítás külföldről.
Akit érdekelne Pest,szeged és ennek környékéről az írjon privit mindenkinek visszaszólok, ha összejönne a 8db és utána még írok ide. hátha valaki utórendelne.A 3100-as széria ventillátora:
Az 5100-as széria ventillátora:[ Szerkesztve ]
-
twollah
nagyúr
-
Tendd
tag
válasz Nikolkah #12334 üzenetére
igen, lehet hogy a portol, de igy messzirol meg nem mondom , nem vagyok szerelő. Ez 10, 15 perces munka. Én inkabb szolnák baratnak, ferfi ismerosnek hogy tisztitsa ki, mert látnád mit csinál és ingyenes.Ha nem segít akkor vinném szerelöhöz. Persze rád van bizva, hogy teszel.(én igy csinalnam)
-
Nikolkah
csendes tag
ááá koszikee
de akkor azt hiszem el viszem valami szereolohoz hetfon
es akkor ez lehet a baj amitol sug hogy tele van porral???hat remellem nem valami gyari hibas gep es az utolsokat rugja mert nincs ra jotallasom
en ien szerelest inkabb ferfiakara hagyok azok jobban ertenek hozzaa
ezer koszonet -
Tendd
tag
válasz Nikolkah #12332 üzenetére
megfordítod, kicsavarozod az alján levö csavarokat, kipattintod a burkolatot (általában nehezen jön, bátran csináld nem törik el, de ésszel), a port távolítsd el, föleg a ventilátorból és a hőelvezető cső végén levő szürőből (ahol fújja ki a levegőt a laptop).Ha szétszedsz valamit, ne felejtsd el hogy volt, és finoman bánj vele nehogy eltörjön, elhajoljon valami.
-
Nikolkah
csendes tag
NA AKI ESETLEG TUD SEGITTENI LECCI IRJON EMAILT
KOSZI -
Nikolkah
csendes tag
hello
lécci van itt valaki aki tudna segiteni nekem ?
az a gond az egy eves gepemmel ,hogy kb egy hete olyan furcsan bug mintha fujna ki a levegot es tiszta halkan...es amig bevan kapcsolva addig csak olyan 5 percekre hagyja abba...ugye nemfog elromlani?
valaki segitsen lécciSÜRGŐŐŐŐS
[ Szerkesztve ]
-
bosi84
tag
Sziasztok!
Az én kiszemeltem hasonlít frenkie-re.
Acer Aspire 5535-604G25MnProcesszor, Mhz: AMD Athlon 64 X2 QL-60
Memória, Mb: 4096 MB
HDD, Gb: 250 GB
Kijelző: 15,6" HD CineCrystal LCD
Optikai meghajtó: DVDRW SM
Videokártya: Ati Radeon HD 3200meg Vistat is adnak, 160k az egész. Munkára, netezésre és időnként filmnézésre kell. A munkához hasznos a numerikus bill. A többire meg nekem bíztatónak hangzik a 4giga ram. HD filmeket is lehet nézegetni sztetek? Szóval ezen az áron (160 a max összeg ami van rá) mit szóltok ehhez?
Egyedül az AMD procitól tartok, a Core 2 Duo már nálam itthon bizonyított, ti tapasztalaitok?Köszi a válaszokat!
MyRig: Gigabyte Z68XP-UD3, i5 2500k@4,3Ghz, Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz, Gigabyte GTX 1070 Gaming G1.
-
dani00
csendes tag
Helló! Van egy Acer Aspire 5730Z latptopom és Ubuntu op.rendszerrel vettem és van rajta ilyen GRUB is, de én Xp-t akarok rá. Mikor beteszem a telepítő cd-t bejön az a kék ablak és ott alul megy a szöveg de egyszer csak előjön ez: http://kepfeltoltes.hu/081220/PC200218_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mit lehetne ezzel csinálni, hogy fel bírjam tenni az xp-t?
köszi -
Dooby
tag
A pontos típusa: eMachines e520-571G16MI
Kifordítva, minden ember rózsaszín! Utálom az olasz bort!
-
Dooby
tag
Sziasztok. A segítségeteket kérném!
Az ismrősöm bevásárolt 1 ebookot. Én neki is álltam a linux lezúzásának.
Igen ám, de az xp sehogyan sem akar felmenni. Amikor "elindítaná az xp-t" mivel a telepítőről mindent be töltött, kék halál és ki fagy.
A linuxnál ilyet nem csinál. Lehet, hogy tud vmit???
Légyszíves segítsen valaki. Előre is köszönöm.Üdv!
Kifordítva, minden ember rózsaszín! Utálom az olasz bort!
-
-
twollah
nagyúr
válasz JamesHolden #12316 üzenetére
En szerintem jobban jarsz ha alkatreszenkent probalod meg ertekesiteni, ugy talan tobbet kapnal erte.
-
JamesHolden
aktív tag
Egy beárazásban kérném a segítségeteket!
Mennyit érhet egy alaplaphibás Acer Aspire 3100-as notebook?
(1,6Ghz, 512Mb Ram, 80G HDD, Wi-Fi, kártyaolvasó etc.)
Sajna 2 év után beadta az unalmast.
A hangszórókból egyszecsak recsegő hangok jöttek, majd egy idő után megfagyott a gép. Azt hittem az XP szarakodik, de sajna újraindítás után már a BIOS-nál is "kifagyott"...
Elvittem 2 szervízbe, mindkét helyen alaplaphibát állapítottak meg! Mivel javítása költséges lenne, így megválnék tőle ilyen állapotában. Külseje is nagyon szép állapotban van, nincs lestaráplva, agyonkarcolva (kijelzője is teljesen OK)
Van esélyem így eladni szerintetek? Mennyiért hirdessem?
üdv -
twollah
nagyúr
Nvidia Forceware v179.28 Beta ami kifejezetten a notebook VGAkhoz valo.
Tobb info, letoltes itt.
-
FunkyBoy
tag
Pontosítva:
Bios: (vista install 1.22)
Chipset: vista Intel v.8.7.0.1007 (Chipset_Intel_v8.7.0.1007.zip)
Sata: vista Intel Storage Matrix v.8.6.0.1007 (iata86cd.exe) -
FunkyBoy
tag
válasz JohnnySmith #12312 üzenetére
Amit én csináltam előtte:
I.:
Intel oldaláról:
1, a legfrissebb chipset driver letölt+telepítII.:
Acer oldaláról:
1, Bios frissítés 1.22-re
2, A leg frissebb Intel Sata-Achi driver (CD ver.) feltelepítése.Ezek után nekem megy. Ha valamiért nem ismerné fel első esetleg a hdd-t akkor ki lehet próbálni Intel Matrix Storage progin belül a változások keresése vagy mi opció futtatását, de egyébként tök automatice kell mennie mint egy pendrive-nak.
üdv.:
FB[ Szerkesztve ]
-
JohnnySmith
csendes tag
Vista simán felmegy, vagy operálni kell valamit bios-ban? (5630G)
Driverek akkor simán mennek vista alatt?[ Szerkesztve ]
Gigabyte-Z170-D3H, i7 7700K, Corsair VengeanceLPX 16GB, Gigabyte GTX1060 6GB , Zalman Z11 Plus. Cuore Sportivo & The Power of Dreams
-
FunkyBoy
tag
Sziasztok!
Kezdő acer (5630G) tulajdonosként kérdézném, hogy lehetséges-e az, hogy vista alatt tökéletesen működik az e-sata mobil rack-em, viszont a bios-ban nem látom a vinyót és boot-olni sem tudok róla!
Ez így normális?
(mert hogy boot-olni szeretnék róla)üdv:
FB -
janeska75
csendes tag
Az lenne a kérdésem ,hogy 5720z-t Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller PCI S/PDIF kimeneten ,hogy tudnám cstlakoztatni Yamaha - RX-V363 az erösitöhöz. Ha valakinek van tapasztalata Help.
Ez vajon jó?
http://www.ramelectronics.net/audio-video/custom-audio-and-video-cables/rca-to-3-5mm-s-pdif-cables/custom-series-spdif-cable-digital-audio-3-5mm-to-rca-spidf/prodSPDIF.html
(Aspire 5720Z BIOS verzióV1.42 A ventilátor hiba javitva! alvó állapot-bol is elindul !)
janes
-
mob_zzz
aktív tag
5315-ben, 1.8ghz-es Celeron processzor és az alaplap terheletlenül 70-75, terhelve 95C fok a HWMonitor szerint. Mit szóltok ehhez? Nem sok ez kissé? Lehet, hogy a program téved?
-
adyh
tag
Hello!
Van egy Extensa 5510-es gépem amiben Intel GMA 950-es grafikai rendszer van.
Van egy 7 pines S-Video aljzat a gépen, szeretném ezen keresztül TV-re küldeni a képet RCA vagy EuroScart csatlakozó segítségével.
Nos kerestem ilyen kábelt de nem tudtak adni, még a híradástechnikai boltaban is azt mondták,h még katalógusban sincs ilyen. Ilyet a gyártó szokott adni a készülékhez. -én nem kaptam-
Probáltam 4 pinest de azzal semmi...
Szóval honnan tudok ilyen kábelt szerezni?
Köszi"Az akaraterő megteremti az utat"
-
tibibi
őstag
sziasztok miben más az extensa ,travelmate,aspire noti? melyiket vegyem?
-
Stev
csendes tag
válasz Blue@X #12300 üzenetére
Igen, lehet hogy igazad van hogy a szervizesnek mond valamit ez az üzenet:
00fb4c30765300kl45b345000fb5.....
Te meg tudod mondani hogy mi miatt fagyott ki a gép a fenti üzenet alapján???
Mert ha igen akkor megkérlek legközelebb hogy súgd meg nekem és nem küldöm szervizbe a gépet.
A számítástechnikához értés olyan mint a papnak a nemi élet.Megmagyarázni és okosnak lenni lehet benne, de megoldani a problémát már nem mindenki tudja.
Szerintem meg nem a gép előtt ülve, élesre töltött digi fényképezőgéppel kellene a kékhalált lesnem hanem a szerviznek kellene venni a fáradságot hogy a bekapcsolt naplózásból kiolvassa ezt a kódot és megállapítsa hogy mi a gubi.
De a Budapesti központban elismerték hogy sajna Brnoban még erre sem voltak képesek.
Hibát produkálni meg 1 óra alatt szerintem, nem lehet mert ennyi idő alatt még a gép sem melegszik fel rendesen.
Na szóval a szerviz a fentiek alapján kritikán aluli munkát végzett, ha a vállalkozói szférában dolgozna a szaki akkor a szállítási költséget már megfizettetnék vele.
Erről ennyit!LENOVO Z50-70(i5 4210U;HDD: 500 Gb+8 SSD;8 Gb RAM;-NVIDIA GF 840M)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad Yoga X380, I5-8350u, 8gb ddr4, 256gb ssd, számla, gari
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest