Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
Szeretnék érdeklődni, vannak-e már vkinek tapasztalatai az új Ubuntu(8.1) és az Acer notebook-ok viszonyáról
(abban reménykedni sem merek, hogy vki esetleg 5710Z-vel próbálta) . Sajnos nincs időm ilyen sok hozzászólást visszaolvasni, ezért teszem így fel a kérdést. Köszönöm az esetleges válaszokat
! -
vamzi
senior tag
válasz
Sztojcsi
üzenetére
betudnád linkelni, hogy hol vannak ilyen árak? Mert pont most állok noti vásárlás előtt és tetszik az olcsóbbik, de csak 200ért látom mindenfele.
Szeretném ha ajánlanátok nekem egy acer notit 180K-ig. Nem csak netre szeretném használni meg szöveg szerkesztésre.Játszani is akarok, de csak a red alert 3mal mint feljebb is céloztam rá

-
-
_core
aktív tag
válasz
Sztojcsi
üzenetére
Teljesen mindegy melyik gepet valasztod mind a ketto szerintem megeri az arat
Proci teljesitmenyt itt a PH-n is neztek: Intel Core 2 Duo P8400 vs AMD Turion X2 Ultra ZM-823Dmark06 CPU pontszamot is talaltam : [link]
Turion X2 RM70 (31Watt): 1415
P7350 (25Watt): 1775 -
bela5
senior tag
válasz
szebike001
üzenetére
Ha már ennyi pénzed van akkor vedd az acert bármennyivel is többe kerül, az acer többet is tud.

-
szebike001
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata Acer Aspire 8930-as laptopjával kapcsolatban?
Ezt vegyem vagy inkább macbook pro?Előre is thx a választ!

-
Sztojcsi
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni ebben a kérdésben? 23582 -
spacer
aktív tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
Meg egy új BIOS jelszót, amit elfelejthet az ember.

-
-
Hello!
Nekem is bajom van (ill a notinak, nem is az enyém).
Acer TM2460, és túlemelgszik. Bekapcs, elindul, minden jó. Pár perc múlva eldobja a wifit, aztán újraindításkor bíííííp és PCI device resource conflict. Egész addig amíg ki nem hűl.
Hűtöttem külön ventivel, úgy láttam hogy 45 fok körül megy el a wifi, tehát ott melegszik túl a cucc. Mondjuk a hűtése az rettenetesen alulméretezett...
Kérdés, javított már valaki ilyet, vagy hasonlót? (Más Acerek tulajai is panaszkodnak külföldi fórumokon.) Gondoltam plusz hűtőbordára a heatpipe-re, plusz ventire, meg szilikonos hőelvezetésre a billentyűzet felé...
Esetleg tudtok ilyenhez olyan biost ami hamarabb kapcsolja be a ventit?
Köszi a tippeket ha van valakinek...
-
kiscsáko
tag
válasz
twollah
üzenetére
Bár, ha jobban megnézzük az csak egy sima csatlakozó, mondjuk énsem tépnék le semmit, de azért az közelről látszik, hogy mit lehet leszedni meg mit nem...

Bár abból kiindulva, hogy a hátlap milyen nehezen jön le, lehetséges, hogy a kábelek is szorulnak egy kicsit...Mondjuk én amondó vagyok, hogy egy szervizben tudniuk kéne a választ.Meg kell tőlük kérdezni...
-
_core
aktív tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
Talaltam egy kepet az 5920 belsejerol amin szerintem latszodik a cmos elem csatlakozoja: [link] A foton jobb felso sarokban van szerintem de lehet, hogy tevedek

-
nesa
veterán
válasz
danyboy1978
üzenetére
Szedd ki a HDD szerintem alatta lesz.
-
spacer
aktív tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
Nem vagyok egy nagy elektromos szaki, de az tuti, hogy egy kondenzátor, és nem elem...
-
twollah
nagyúr
válasz
danyboy1978
üzenetére
Szerintem lehet, hogy teljesen szet kell szedned a geped, hogy megtalald az elemet.

-
_core
aktív tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
-
-
danyboy1978
csendes tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
nem sikerül képet beszúrni.....ezért itt van egy link a képhez
Ja azt elfelejtettem ez egy Acer Aspire 5920 laptop
-
danyboy1978
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig BIOS reset problémával küzdök!!!!!!
Lehet a nyíllal jelölt dolog a CMOS elem?????
(én ezt próbáltam rövidre zárni de nem segített!!!)Ha bárkinek van ötlete azt megköszönöm!!!!

-
Stev
csendes tag
Hát a fene megesz mérgemben!
Másodszorra sikerült a biztonsági mentés lemezről feltennem a Vistat, de amikor újraindul akkor ezt írja ki:
Broadcom UNDI PXE-2,1 v10.0.8
CoprightNrodco, Base Code PXE-2.1 v1.0.7
Coprigh...PXE-E61:media test failure, chek cable
PXE-M0F:Exiting Broadcom PXE ROM.
GRUB Loading stage1.5.GRUB loading,please wait...
Error 17És a nagy semmi!!!!

-
_core
aktív tag
válasz
shelob
üzenetére
Van ott mas kulonbseg is a 2 gepkozott a processzoron kivul.
- 4 USB (emacines 520 ban 2USB)
- 5 az egyben kártyaolvasó (emacines 520 ban nem talalhato)
- 2 beépített Acer 3DSonic sztereó hangszóró (Nincs tapasztalatom a hangzasaval kapcsolatban de lehet, hogy jobb mint az emachinesben talalhato.Ki kell probalni!)
- Kulon funkcio billentyuk (emachines 520-ban csak Wifi kapcsolo van ha jol emlekszem)
Igy hirtelen ennyi kulonbseget vettem eszre a ketto gep kozott tudasilag.Kinezetre es anyaghasznalatra is erdemes osszehasonlitani a keszulekeket ha van ra lehetoseg (billentyuzetet is erdemes megnezni).Kepminosegben teljesen jo az olcsobb emachines ott szerintem nem nagyon lesz kulonbseg a 2 gep kozott.Nekem nincs szemelyes tapasztalatom az ASP5730Z-vel kapcsolatban mivel csak keprol lattam az adatokat pedig egy weblaprol neztem!
-
Stev
csendes tag
Sziasztok ACER guruk!
Segítsetek!
kb két hete szinte két naponta kék halállal kifagy a TM7720-om.Hadd ne mondjam Vista Business van rajta
Ma mivel már másodzsor fagyott ki, úgy döntöttem hogy megprobálom újratelepiteni a Vistát hátha javít a helyzeten.
Na bár ne tettem volna,mert a telepités köznem a köv üzenetet írta ki(bocsi hosszú lezsek):
Windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer.This error can be caused by unpluging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD drive that is failing.Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer.
If you continue to receive this error message,contact the hardware manufacturer.
Status:0X00000e9
Info:an unexpected I/O error has accuredÚjrainditás után csak azt írja ki hogy Starting up és utána meg a kurzorvillog.
Mit kezdjek vele?Köszi a segítséget előre is
-
matya01
csendes tag
Hello!!!
Acer TM5320-am van, újrarakták rajta a Vista-t. Azóta a Dvd író nem hajlandó írni kizárólag 2X-en, majd rögtön ismeretlen DVD író hibát jelez! Nero-t használok, korábban működött rendesen...
Valami tipikus probléma ez? Mit javasoltok?
köszönöm a segítséget. -
-
Bomc
aktív tag
Játékoknál mennyire számít a proci L2 cache mérete meg az FSB?
-
bela5
senior tag
Nekem erre azt mondták,hogy ez nem dedikált hanem egy osztott memóriás kártya ami azt jelenti,hogy gyakorlatilag neki nincs egy mb olyan memóriája sem ami az öve, hanem amennyire szüksége van annyit vesz el a arendszermemóriából. Ezek szerint a bios megjelenítéséhez 8 mb. az everesthez pedig 384 mb. ra van szüksége....
-
MEKK
aktív tag
Hali.
Van egy 5315ös gépem amibe x3100as vga van. az lenne a kérdésem hogy az everest azt irja rá hogy 384 MB de a bios-ba a vga memory csak 8mb? hgy van ez? Biosba nem uom álltani többre mert nem aktiv. -
spacer
aktív tag
Nekem volt MSI gépem fél évig, és nagyon utáltam. A ventik iszonyatosan zúgtak már egy hónap használat után, a billentyűzet, katasztrófális volt, gépelés közben mindig arrébb ugrott a kurzor, mert a Touchpad úgy volt elhelyezve, hogy az ujjaddal véletlenül hozzáértél és a TK55-ös proci is lassú volt számomra. Szóval sok jót nem tudok elmondani róla. Most egy Acerem van, azzal még beszélőviszonyban vagyunk, kb. másfél hónap használat után.

-
vamzi
senior tag
Köszi a választ.
A másik gép egy MSI volt nem egy dell. Én is az acerra szavaznék személy szerint, mert jelenleg is egy acerom van ami 5 éve megy. A linkelt oldalakon valóban drága, de azt csak hírtelen linkeltem. Az acert 155k környékén meglehet már venni.Igazából a proci lenne az ami az acer felé billenti a mérleget, mert félek kicsit a tk-55ös procitól. az rm-70 es meg biztos, hogy jobb. További vélemények?Prociról? -
bela5
senior tag
Szerintem egy kicsit drága mind a kettő, de akkor is mindenképpen az acer...
Azért is mert szerintem jobb mint a dell. Ez szubjektív, mert egy ismerősöm vett egy dell gamer laptopot és fél év alatt kétszer járta meg a szervízt nagyobb bajok miatt...
Én vettem ezt az acer és meg sem pisszen. Ezért én úgy látom az Acer megbízhatbb. -
vamzi
senior tag
Sziasztok.
Szeretném, ha véleményeznétek nekem ezt a notit. 3dmark tudom, hogy csalóka, de egy 2006-os teszteredmény érdekelne. Jah és a másik versenyző egy offtopic gép lenne: ez
Érdekelne, hogy ez az acer jobb-e vagy rosszabb véleményetek szerint ettől az msi-től.
Továbbá érdekelne, hogy mi a véleményetek a hd3470xt kariról. Mennyire elég, hogy futnak a játékok. Főleg a red alert 3 érdekelne, hogy hogyan is fut.
Előre is köszi. -
_core
aktív tag
válasz
Kampone
üzenetére
Erre az eMachines 520-ra gondolsz: [link] ?
Par info a geprol:
-Intel celeron 575 2000MHz 1MB Cache processzor
-2 giga memoria (2x1giga Hynix+Apacher 667Mhz)
-Intel GMA 4500 VGA
-Western Digital 160 GB HDD
-Pioneer DVD-RW DVRTD08RS iro
-Atheros AR5007GE Wireless
-Realtek RTL8168/8111 Lan
-Realtek HD Audio ALC268
-webcam 0.3 mpixel
-Sanyo 4400mAh/47.5Wh akku
Levett fenyerovel ennyit ir ki akku idore az XP: 3h+
Csatlakozok: 2 USB,1VGA kimenet,Lan,Audio.tapcsati.Ennyi!
A kepernyoje jo minosegunek tunik szep a kepe.Hangszoroja viszont gyenge hangereju es minosegu szerintem.Billentyuzete ilyen suppedos fajta de ilyen arkategoriaba belefer.Szepen lehet ra telepiteni Vistat es XP-is.Arat szerintem megeri kezdo gepnek kivalo. -
Kampone
tag
megbizhato ez az auchanos acer?
-
bela5
senior tag
Ha bármivel megbántottam valakit is a fórumról akkor attól elnézést kénék.... 
-
Bomc
aktív tag
válasz
twollah
üzenetére
amugy bocsi hogy olyan bénán linkeltem csak valamié nem tette be a linket atán mérgemben bemásoltam a linek

amugy fura az egész mer tegnap semmi gond nem volt ma kapcsolom be reggel aztán uj hardver, mondom mi a fene, de nem foglalkozok vele wifit ugyse használom, a másik lan meg müködik
-
Bomc
aktív tag
Reggel bekapcsolatam a gépem aztán látom hogy egy uj hardver vagy mi a fene van benne valahogy belekerült csak nem tudom hogy mi az , meg drivert se talál hozzá a vista http://kepfeltoltes.hu/view/081102/K_pkiv_g_s2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
adyh
tag
Hello!
Nekem van egy Acer laptopom és ráfolyt a pillanatragasztó a tetejére.
-Tudtok valami megoldást amivel el lehetne tüntetni?
vagy
-Hol tudom kicseréltetni a fedőlapot?
gondolom garancia ebben az esetben ki van zárva, nem? -
Még olyan gondom lenne vele, hogy felment a 8.3.6.0-ás néró és alapban nem jelöli ki a gépben lévő írót. Ha kiválasztom, akkor azt írja, hogy ez a néró csak az eredeti íróval használható
. Ettől függetlenül lehet vele írni, csak a gépet nem én fogom használni, hanem olyan valaki, aki lószart se ért hozzá és nem fogja tudni mi a teendő.Mit lehetne tenni a géppel?

-
JOEPAPA
tag
everest procihofok mutatja, majd mikor altatom ébresztem és megállt a hűtés, everest többé nem mutat semmit a szenzorok ablak szürke egy betüt sem ir ki. ha altatás alatt futott az everest es igy ebresztem fel akkor nem változik fix 50 fokot mutat, közben olyan forro már hogy elolvad a kezem a gombokon.
és nemsokára katt és leáll, ha nem kegyelmezek és nyomok egy restartot. akkor tuti elindul és szinte lángot fúj mig le nem hül. -
JOEPAPA
tag
acer 5720 am 1 éves elkezdett néha kikapcsolni, lassan rájöttem tulmelegedés miatt.
de a tulmelegedést meg az okozza hogy néha nem indul el a ventillátor (nem a kosz miatt)
ha pl alvó módba küldöm és vissza 10 böl egyszer tuti nem indul el többet és melegszik míg le nem kapcsol, ha igy leáll a venti csak ujjraindítással indul el. DE RESTARTRA MINDIG UJJRAINDUL! (szal nem szorul alulrol látszik mikor szépen elindul megáll normál esetben és szépen áll le nem szorul)vista volt fent, legyalultam xp-t fel avval is altatás ébresztés megáll és nem indul,,, gyalulás (format c
vista fel ugyanaz, sp1 ugyanaz, live linux (wifislax) al is állt már meg ...szal mi a rossebb ez?
volt olyan hogy nem indult el de ha energiagazd lehetőséget váltottam akkor azonnal elindult.
feltettem vista alá az empoweringet a power managgert igy is le le áll néha...
ha most elaltatom tuti nem indul ujjra

van olyan progi amivel lehet ventit figyelni? tesztelni? állítani?
mi alapján vát fordulatot? az alaplapon? a processzorban ? a coolerban? van -e a hőfokadó? (gondolom a proci belső höfokjeladója alapján ...de nemtom)
-
nesa
veterán
válasz
danyboy1978
üzenetére
Akkor nez a bioshoz olyan progit amivel win alol kitudod olvasni a jelszot.
-
Sziasztok!

Főnököm vett egy Acer Aspire 5315-ös notebook-ot. A gond az, hogy nem működik a touchpad, se a kurzor, se a gombjai. Xp és vista alatt is próbáltam, driverrel és anélkül, de semmi. Rossz lehet?

-
bela5
senior tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
oks... a honlapon amit írtam még publikáltak egy pár módszert...
Nah mind 1 , a pc-s megoldást csak azért írtam,hogy az is egy sikeres megoldás lehet....
És igen láttam,hogy notiról van szó, de lehet valakinek a pc-s megoldára van szüksége...
Amit én jónak látok az az elemnélküli elindítás...
Én sem akartam senkit sem megbántani, ha mégis úgy jött le..Csak írtam egy finomnak látszó megjegyzést...
Vannak még ilyen jelszó letörlő progit,de valakinek az vágta haza a gépét...És most ezt csinálja:
-
danyboy1978
csendes tag
Hát hol is kezdjem:
- Köszi a fáradozásaidat
- Sajnos itt notirol van szó (TÉMA: ACER NOTEBOOKOK)
- Ahogy korábban írtam a mesterjelszavakat kipróbáltam!!Azért köszi mindent......
azt nem értem miért kéne "VISZAVENNEM" senkihez egy rossz szavam nem volt úgyhogy nem értelek!!!!!!
De ahogy nézem ezzel nem csak én vagyok egyedül
!!!!!! -
-
bela5
senior tag
válasz
tejesember78
üzenetére
Sztem is az lesz a befutó amit ítál... 
-
bela5
senior tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
Talán annak is kellene örülnöd,hogy egyáltalán írtunk valakit és a tudásunkat (ami lehet nincs, de te tuti jobban tudod) megkérdőjelezni. Tehát jó lenne ha egy kicsit visszavennél még ha ideges is vagy. NEM IGAZ HOGY SENKI NEM TUDJA HOGY TUDNÁM MEGOLDANI HOGY NE KÉRJEN A BIOS JELSZÓT!!!!!!! MEGÖRÜLÖK ETTŐL!!!!!
Nah nem olvastam vissza de ha nem notiról van szó akkor húzd ki a billentyűzetet, elvileg kapsz egy hibaüzit és majd megint bedugod és megnyomod ,hogy tovább...Talán így beenged...
Próbáld meg ezeket:
AMI
BIOS
PASSWORD
HEWITT RAND
AMI?SW
AMI_SW
LKWPETER
A.M.I.
CONDO
Próbáld meg azt,hogy kiveszed mégegyszer az elemet,de nem rakod vissza , rakd össze , várj egy picit és úgy indítsd el. Ha nem jó akkor építsd megint vissza az elemet.
Vagy szedd szét és találj benne egy olyat,hogy clear cmos jumpert(erről már szerintem beszéltek neked. Ezeknél a fizikai dolgoknál 20perc is lehet az az idő mely alatt megszűnnek a beállítások.Ajánlom még ezt...
Nekem a régi jó elemes trükk vált be, de ki tudja...Én egy éjszakán át kínoztam elem nélkül... -
nesa
veterán
válasz
twollah
üzenetére
Ez nemolyan hogy csak fogod azt kiveszed

Az elem meretebe tevedtem hiaba mar regen lattam de most lefotoztam itt a kep.Ha van 2db particio a gepen akkor a telepitest win alol kellene inditani.
-
twollah
nagyúr
válasz
danyboy1978
üzenetére
CDrol bootoltal eddig?
HDD nincs, vagy valami Live Linuxot hasznalsz?
Nem lehet, hogy valami joakaro szorakozik vele?
A tapot lehuztad, akkumlatort kivetted a gepbol a gepbol mielott buheraltad az elemet?Szerintem az elemet nem rovidre kell zarni, hanem kihuzni a foglalatabol.

-
BekeVon
tag
HY
Lenne egy kérdésem Acer aspire 150-b néztem ki magamnak riválisnak az eeepc1000h-t
Szerinttek meikérné meg? Az acer re szavazok, de kéne egy kis megerősítés.
Multis játékra (WoW,CoD2,WC3) böngészésre használnám, PC mellé!
Előre kösz a segtséget -
nettudky
csendes tag
Csao!
Belefutottam ma egy hibába,hátha valaki már járt így:
Van egy acer aspire 3050-esem,kb fél éve vettem eddig semmi baja nem volt,ma meg az usb-k nem indítják el se az egeret,se a webkamerát.Van 3 usb,mindegyik felismeri őket ,de hiába csinálok bármit,nem indulnak el.Próbáltam mindent letöröltem,ujrainstalláltam de semmi. Néha az eszköznél írja ki a hibát,néha meg az usb hid-nál "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)". Ha kihúzom akkor megszűnik a hibajelzés. Meg pl. ha be van dugva az egér induláskor a gép nem indul el,bekapcsol de vár,ha kihúzom egyböl bootol.
Felraktam egy régebbi ghostos állapotot is,amikor vettem a gépet akkori,és azzal is ugyanez van,úgyhogy szerintem ez hardveres gond.Még van februárig garancia rá,csak sajnos nem Magyarországon vagyok.Ez a gép tényleg ennyit tud? Amúgy ha külső vinyót dugok rá az megy jól!
Köszi -
nesa
veterán
válasz
danyboy1978
üzenetére
Nos nemgondolok semmi rosszra de ki kodolta le a biost,van-e jogod ahoz a gephez.....??
Biost probaltal frissiteni win alol az szerintem kiuti,ill letezik 1 mesterjelszo is.
-
danyboy1978
csendes tag
Köszi a segítséget!
Hát nem is tudom....találtam ott valamit de szerintem nem biztos hogy az.....egy kb. 1cm-es álló hasáb de nem kék......kimértem van benne feszültség! Ha minden igaz sikerült rövidre zárnom vártam durván 10percet ......DE SEMMI NEM VÁLTOZOTT!!!!!
NEM IGAZ HOGY SENKI NEM TUDJA HOGY TUDNÁM MEGOLDANI HOGY NE KÉRJEN A BIOS JELSZÓT!!!!!!! MEGÖRÜLÖK ETTŐL!!!!!
AZ IS JÓ HA TUDTOK EGY MEGOLDÁST HOGYAN TUDOK ÚJ WINT TENNI A GÉPRE!!!! -
tejesember78
tag
Sziasztok a szülőket szeretném meglepni egy notebook-kal és a segítségeteket kérném.Nem rendelkezem nagy pénzmaggal max 100k a plafon.
Internetezni,filmet nézni írni, zenét halgatni írni tehát semmi extra játék nem kell.
Mik a szempontok amire figyelni kell.
Érdeklődnék mit ajánlanátok megvételre.
Pl most lesz az auchan-ba egy ECER AEME520-571G16MI (79.990Ft) tipusu ez megfelelne a célnak vagy nem nagyon ajánlanátok? -
nesa
veterán
válasz
danyboy1978
üzenetére
A nagy L alaku reszt kell leszedni ahol a memoria is van,aztan a felso reszen van 1 munyag folia alatta a mini PCI csatlakozo ha van Wlan a gepedbe akkor az lesz a foglalatba azt kikell szedni es alatta van az elem nagy kekszinu fixreforrasztva kb mint 1 ellenalas csak olyan vastag mint 1 AAA elem es kb 1-1,5cm hosszu.
3103 ba igy van nemhiszem hogy sok elteres lenne ezek kozott.
-
bela5
senior tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
Jah... Akkor pedig máshogy kellene megoldani...
-
Benőke
őstag
válasz
Anthony001
üzenetére
Hát őő nem igazán értem én sem mi a baj ezzel? Ettől még megy a gép... Kicserélni ki lehet másikra. De ha SW gondod van akkor cserélgetheted a procikat orrvérzésig nem lesz tőlle semmi javulás...
Másrészt annyira nem érzékenyek az AMD procik az L2 -re mint intel testvéreik. Gyorsabb AMD oldalon is ha több az L2 de közel nincs akkora növekedés mint intelnél. -
pitkon
csendes tag
Sziasztok!
Én ezt a laptopot néztem ki magamnak. Mi a véleményetek róla?
Acer 5730ZG-323G25MN:
Intel® Pentium® Dual-Core™ T3200 processzor (2 GHz, 1 MB L2 Cache, 667 MHz FSB), 15,4"-os WXGA kijelző, 3072 MB DDR2 memória, 250 GB winchester, DVD+/-RW, nVidia GeForce 9300M-GS 256 MB videokártya, 6 cellás akkumulátor, webkamera,
WLAN, Microsoft® Windows Vista™ Home Premium operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

legközelebb. TM 5530g-n nem műxik intrepid ibex sajna:/, de 8.04 működik csak nincs wifi... se normális energiagazdálkodás.
!

!!!!!!
Ha meg nem vagy képes visszaolvasni, talán nem kellene ennyire segítőkésznek lenned...