Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Is-is.
Az én Aspire 5315-ös gépemben T7300-as van, de volt egy rövid időre (1 nap) egy T8100-as is (2.1 GHz). Nos a T8100-as hűvösebb volt és gyorsabb és tovább bírta az akku. Azaz jobb volt, de valami fura anomália miatt nem működött, csak 1 napig.
A mostani T7300-as sem rossz, de az jobb volt. Volt...
-
spacer
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
itt nézegessed
Szerintem nem rossz, van benne 4mega L2 cache, az 5800-asban pedig csak 2 mega van. -
_core
aktív tag
9600GS kartyaval minden ujabb jatekprogramot el tudsz inditani! A nagyobb gepigenyu jatekoknal jatszani kell a felbontassal es a grafikai beallitasokkal hogy elvezheto legyen a sebesseg.
Fifa09 nagyon jol fut 1280x7xx es felbontason (28esik vissz neha par pilanatra - 80FPS a max)
Cod4 szinten 1280x720ban nehany graf elem lejebb veve (30-60FPS)
STALKER clear sky kozepes graf,statikus megvilagitas,1366x768-as felbontason (50-90FPS)
WOW ennek nem sok gepigenye van siman megy rajta
Crysis Warhead-ot vegigvitem a notin igaz sokszor leesett az FPS15 korulire de a jatekot elveztem,A legrosszabbul a Mercenaries2 futott de amiota a 179.13 drivert hasznalom azota ez is javul valamennyit (itt minden graf elem le van veve es igy 1280x720-ban 24-26 fps-el fut).Ha az asztali gepemhez hasonlitanam ezt a rendszert akkor azt mondanam, hogy minden sz*rul megy rajta de egy ilyen aru felszereltsegu notebooknak ezt elnezem
A gep tipusa amiben a 9600GS van egy Acer AS6930G-844G64N
3DMark meres: ITT
megj: 3DMark 06 nal a proci nem ment teljes terhelesen azert kaptam 34xx pontot kulonben 3800pont kuruli eredmeny jon ki sajnos ezt utolag vettem eszre
-
Szurk
csendes tag
Hai
Ezt a notit szeretnem megvenni a kozeljovobe:Acer Aspire Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz , 4 Gb ram, 16 colos kepernyo, 320GB 5400RPM, NVIDIA GeForce 9600M GS Video Memory 512MB ,
A kerdeseim: meger -e 170 000 ft ot? boltbol 1 ev garival
Foleg a videokartya resze erdekelne, hogy szerintetek jo e meg ilyesmi? plusz hogy tudnek -e a videokarival a legujjab jatekokkal jatszani? pl: nfs undercover, fifa 09, call of duty, gta 4? world of warcraft?

varom uzeneteiteket
kosziudv
-
válasz
tardkk
üzenetére
Asszem a biosban kell átállítani IDE-re és menni fog...
Amúgy kaptam drivereket egy sráctól amik neki vannak fent és jól működnek. Ha kell el tudom küldeni.De miért kell az XP? Nekem 1 éve megy a Vista és király!
Erre valakinek ötlete?
Hogyan lehet eltüntetni az Explorer-ből az eszköztárat? A teljes sort szeretném eltüntetni: Fájl, Szerkesztés, nézet, Eszközök, Stb...
Ha kiveszem a pipát, újbóli megnyitáskor akkor is megjelenik az "Acer eData Security Management" és a teljes menüsor.
Kép
Köszi előre is! -
tardkk
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy lerágott csont, de xp felrakása 5920G -s laptopra.
A kérdésem az lenne, hogy aki már csinált ilyet és nlite-tal integrált sata-s drivert, az pontosan honnan melyiket integrálta, mert sajnos már a 3. xp cd gyártom és így sem működik. Az írjon aki ezzel a tipussal már megcsinálta!
Ha lehet linket, de jó a pontos driver neve. Én ezt próbáltam: Intel 82801 SATA AHCI Controller
Köszi -
amosh
csendes tag
Sziasztok!
Megoldódott az akksi dolog. Némi utánajárással a magyar hivatalos forgalmazótól megjött a válasz. Lehet kapni 5520G hez belső akksit 8 cellásat, ami ez itthon megrendelve tőlük 30500 Ft. Nemtudom megéri e váltani mert a gyári akksi 4000 mAh az utángyártott 8 cellás pedig 4600 mAh. Jó lenne tudni mennyit jelent ez a gyakorlatban. Mert ha kb 1 órával több akkor lehet megérné, viszont ha csak 20 percet ad hozzá a működéshez akkor már annyira nem. Ha valaki ért ehhez, vagy van tapasztalat, hogy mennyit jelent az írjon.
Üdv mindenkinek
amosh
-
Redy
tag
Sziasztok!
Még 1 olyan problémám lenne hogy egyszerüen nem tudok belépni a biosba:S
amikor megjelenik az acer logo amikor bekapcsolom megnyomom az F2-őt, de onnan nem lehet a biosba jutni.
XP-cd-t meg nem bootolja magátol...
Valaki tudja ilyenkor mi van?
(acer aspire 5315) -
Benőke
őstag
válasz
h_rowley
üzenetére
Hát nem tudom
Ugye ott az aksi szal áramkimaradás nem gond de hogy működne is? Egyenlőlre ez az össz hiba avagy parajelenség a géppel kapcsolatban. Amúgy meg vagyok elégedve vele szal nem ápgrédelek feleslegesen azthiszem 
Asztali gépeimen se sűrűn frissítgettem csak ha baj volt azzal amit használni akartam.
De ott minden esetben hibamentesen ment a dolog. Na persze egy 750 -es Szünetmentes is támogatta a műveletet
A powergomb nem jutott még eszembe.
Kipróbázom 
-
-
Benőke
őstag
Találkoztam egy hibajelenséggel.
Szal ha lecsukom a gépet szépen elmegy aludni, de ha kinyitom a kijelző nem ébred fel.
Ha magára hagyom a gépet és kikapcsol a kijelző akkor szintén hasonló az eset a gép megy de a kijelző kikapcsolva. Így kikapcsolom a gépet és ujra be akkor már megy rendesen a kijelző... Valakinek valami ötlet? Esetled Driver problem lenne?
-
_core
aktív tag
válasz
Madarame
üzenetére
Szia!
En egy Acer AS6930G-844G64N tipusszamu notebookot hasznalok mar kozel egy honapja.Kinezetre anyagminosegre ez a tipus ugyan az mint amit te neztel ki magadnak csak ez Intel alapu es nVidia Vga-val van szerelve +van benne BT viszont kisebb az aksija igy elso ranezesre.Nekem eddig semmi bajom a keszulekkel szepen teszi a dolgat es nem nyikorog stb.(Szerintem eleg jol ossze van rakva) Elotte egy Asus A6T tipusu laptopot nyustoltem kozel 2 evig amiben AMD proci dolgozott es azzal sem volt semmi gond egeszen addig amig a fiam ki nem nyirta a VGA-jat.
Egyetlen egy dolog nem tetszik csak ebben az Acer notebokban, hogy nem lehet visszintesbe hozni a kijelzot a klaviatutaval vagyis nem lehet elege hatradolteni a kijelzot.Azert lenne jo ha hatrabb lehetne allitani, mert szeretek fekve (haton) gepelni es ilyenkor jol jone egy kis pozvaltas
De semmi gond igy is jo baratok lettunk.
Nekem ez a noti nagyon megerte az arat mivel 210E-ert jutottam hozza
(most olyan ~226E korul kapnam meg ugyan ezt a kiepitest) Szoval kinek mi mennyit er erre nehez valaszolni vagyis ezt neked kell eldontened... -
Benőke
őstag
Attól függ mire akarod használni!
Minden gép jó valamire. Spec ez amit te kiválasztottál mezei egyszerű dolgokra tökéletes.
Ilyen áron meg ajándék
Mondjuk a garon érdemes elgondolkodni hogy bővíted. Ha ugyanis meghal benne az alaplap (Tudom most jön a duma, hogy a haverok megmondták csakhogy bármelyik gépben képes meghalni az alaplap tökmindegy melyik márkáról van szó, szal ha elszáll benne akkor az egy újj noti árát jelenti a javítás ha gar időn túl történik. A cégünkben a Hp notik ált túlélik a gar időszakot és utánna halnak meg
)Ez az azt hallotam duma akkora átveréls mindenhol.Felejtsd el! Ilyen nincs.
Ha általában sz@rt adna el bármelyik gyártó akkor tönkremenne. -
nagyarcz
tag
válasz
heaven
üzenetére
Szia heaven!
a válasz az üzenetedre a következő. vehetsz bele akár 800MHz-en járó DDR2-es ramot is akár 2*1gigát, a ramok szerintem a procid FSB-jén fognak menni úgyis, ha jól gondolom. nálam egy Acer Travelmate 2413 NLM noti van és 400MHz-en mennek benne a DDR2 800-as ramok és vígan elvan a gép( 2*1giga van így benne). tehát vehetsz bele bátran 667-es ramokat is. ha kérdésed lenne jelezz felém bátran, ha tudok segítek.
üdvözlettel:
nagyarcz -
heaven
tag
Sziasztok, memória bővítés ügyében kérdeznék:
Lenne egy Aspire 3682 noti, amiben 2x256Mb DDR2-533 RAM van, ki lehetne ezt cserélni 2x1Gb DDR2-667 RAM-ra? A gép leírásánál olvastam, hogy max 2Gb RAM lehet benne, csak a Mhz-t nem írja sehol, de gondolom nem baj, ha nagyobb? -
Madarame
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy notebookot:
ACER Aspire 6530G-804G64N LX.AUS0X.019
Valakinek van valamilyen tapasztalata a fennt említett géppel, megéri-e a pénzét?
Leginkább a borítás minQségére és az összerakottságára lennék kiváncsi.
ElQre is köszönöm a válaszokat.
Madarame -
DaveMasta
csendes tag
Valakinek valami ötlet? Pls nem tom használni a gépem és kellene
-
Redy
tag
Sziasztok!
Ha az Acer aspire 5315-ös laptophoz olyan xp-t töltöttem le amibe integrálva vannak dolgok, köztük a sata is, akkor nem kell a biosban állítani semmit? -
nagyarcz
tag
Sziasztok!
volna egy hatalmas problémám. van egy Acer TravelMate 2413 NLM notim és gyárilag van benne egy 1,5GHz-es Mobil Celeron (Dothan mag,1MB L2,FSB 400). most vettem nemrég egy Banias magos Pentim M-et, 1,7GHz-es, szintén FSB 400 és 1MB L2. az a problémám,hogy bekapcsolom majd bekapcsolás után nincs kép, a gép nem csinál semmit ám a DVD író, a hűtő, stb üzemel. visszaraktam a Cerkát és megy. Elvileg az Acer oldala szerint kezeli a Pentium M-eket, bár nem tudom melyik fajtát......
van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? egyáltalán kezeli ez a noti a pentium M-eket?
várom válaszotok
üdvözlettel:
nagyarcz -
DaveMasta
csendes tag
Rengeteg jelszót próbáltam már nem tudom mit kéne beírni van valami speciális jelszó amit ilyen kor kell beírni? Vagy nem lehet valahogy a biost resetelni ?
-
salesman
őstag
Üdv mindenkinek!
Travelmate 2413 NLM apróbb javításához keresnék szakembert. -
amosh
csendes tag
Sziasztok!
Új erősebb akksit szeretnék a TravelMate 5520G típusú notebookomhoz. Nem igazán találtam megoldást, ezért érdeklődnék a fórumban hátha valaki sikeresebb volt mint én. Még jó a régi akku is, csak az alig 2 órás üzemidőt szeretném egy kicsit kitolni, esetleg pótakksival, de jobb lenne egy erősebb változatot beszerezni. Szóval ha valaki tud ilyesmiről, vagy már vett erősebb akksit kérem szóljon.
Köszönöm
amosh
-
Redy
tag
Sziasztok!
Nővérem Acer Aspire 5315-ös notebookjára szeretnék XP-t tenni.
Olvastam hogy a BIOS-ban átkell állítani a vinyót IDE-re és akkor sikerül.
Az lenne a kérdésem hogy a drivereket fel lehet tenni hozzá amik az acer oldalán vannak?
Mert nagyon fontos lenne hogy a hang és a lan, wlan is jó legyen mert vezetéknélküli internete van.
Ha valaki ilyen típusú laptoppal megoldott már ilyen problémát az írjon privibe.
Előre is köszi. -
DaveMasta
csendes tag
Heló!
Lenne egy olyan problémám hogy a gépemre tettem egy régebbi játékot és még mielőtt bejött volna a menü lefagyott a rendszer (Vista).A gond az h újraindítás után elállítódott a rendszer és ujjlenyomatot majd jelszót kér amit addig a pillanatig nem is használtam a biosnál csak a felhasználói bejelentkezésnél és mivel nemtom hogy mit kéne oda beírni a rendszer 3 próbálkozás után leáll. Kijavítani így nemtom a rendszert vagy visszaállítani a gyárit mert nem jutok el odáig hogy bootolni lehessen lemezről, mert alapban vinyóról bootol. Mit tehetek??, Kérlek segítsetek!! Előre is köszi!
-
-
Stev
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy TM 7720 és az a gondom vele hogy a touch pad és az egér nem működik rendesen.A mutató néha gondol egyet és eltűnik vagy éppen máshol landol mint ahol volt.Hivatkozásra való mutatáskor nem változik át hanem elkezd vibrálni
Mit kell tennem hogy normálisan működjön?
Ja és amióta megvettem(kb 2,5 hónapja) azóta ilyen -
h_rowley
tag
-
spacer
aktív tag
válasz
_PetZ_
üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, ár-teljesítmény kategóriában szerintem bestbuy, én vettem rá kiterjesztett garit, de ezt neked kell eldönteni, bár 12 ezret megér, már azért is mert kapsz hozzá egy használhatatlan egeret, meg egy szuper oldaltáskát.

Ha ezt a gépet veszed, akkor neked nem nagyon lesz drivervadászat, mert szinte az összes driver fenn van az Acer honlapján. Persze csak ha xp-t akarsz feltenni, mert a vistával nincsenek ilyen gondok... -
partymaci
aktív tag
sziasztok
A segitsegeteket szeretnem kerni acer aspire 3050 -es notihoz.
Csk a szopás van a wlannal, ugye alapbol linux volt a gepen, ... Xp cd be, felrak, driverek minden okes, csak a wifi nem megy , osszeakad valamivel ott a nagy sarga felkiatojel... keresem a probléma okát, egy forumon olvastam, hogy allitolag a linuxos dolgokbol maradtak fent a format miat cuccok es azert nemmegy, kicsit hihetetlen de proba, Diskeditorral kinullaztam a winyó MBR-jet... xp sp3, driverek, ura fel. Aztan probalgatom a wifi drivert, nah 3ból az uccsó felmegy minden okés. Aztan gep kikapcs majd masnap be , és a vezetek nelkuli halozat nem erheto el buborek fogad, azota vagy 5 fele driverrel probaltam egyikkel se ment. Az eszkoz megfeleloen mukodik viszont nem talal wifit hatokörön belul. Erre monjatok valami megoldas lecci mert mar nincs hajam
fizikailag atheros AR5007EG a wifi eszköz
-
Jánka
csendes tag
Ja a gép típusa: ACER Aspire 5530-602G16MI
-
Jánka
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy laptopot. Érdekelne a véleményetek róla, hogy érdemes-e megvenni.Képerny őméret:
15.4" WXGA 16:9 GlareTypeKépernyő felbontás :
1280x800Processzor :
Mobile AMD Athlon 64 X2 QL60 (2mag, 64bit)Processzor frekvencia :
1900 MHzChipkészlet:
AMD M780GMemória:
2048MB 2db 1024/533MHzMerevlemezes meghajtó:
160GB 5400rpm SATAOptikai meghajtó:
8x DVD+-RW DL SM driveGrafikus vezérlő:
ATi Mobility Radeon® HD3200 256MBBillentyűzet:
magyarOperációs rendszer:
LinuxÜzemidő:
4400 mAh (Lithium-ion)Kiterjedés:
364,6 x 272,3 x 30,8/43,7 mmSúly:
2.8 kgGarancia:
12 hónap garanciaÁr:
119.999,-FtMÉGVALAMI. Azt hallottam, hogy az Acer gépek hamar túlmelegszenek és megsül benne minden. Főleg, hogy külön memóriája van a videókártyának. Ez igaz?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
_PetZ_
tag
Hello!
most hogy így végig olvasgattam az elmúlt 100-150 hozzászólást, ugy érzem hogy nem vágom magam alatt a fát ha megvásolom a kiszemelt notit ami egy kedves aranyos: ACER Extensa 5630G-582G25MN [link]
a notit játékra,netezésre,filmnézésre hébe-hoba program írásra használnám...
és én naiv ennyi pénzért ennél jobbat ne várjak .)volna egy másik kérdésem
alma vok tudom .-) de asztali gépnél nem jött elő, mi ez a nagy driver vadászat?
ja és még1 érdemes hozzá gari bövitést venni?
üdv kami -
FlashR
tag
Oké,nincsmit.

-
kiskozi74
csendes tag
Szia!
nagyon köszi a segítséget, de sajnos már próbáltam, ebben a szoftvercsomagban nem jó a lan illesztő ehhez a dágványhoz, de láss csodát, kinyílt a kútfejem és sikerült méghozzá úgy, hogy a travelmate 5310 gigabit lan illesztőjét tettem fel, benyalta, mint éhes római a döglött csirkét, szóval minden síma és frankó
Nagyon köszönöm a segítséget, villámgyors volt.
További szép estét, nekem már van és lesz
Hali

-
kiskozi74
csendes tag
Sziasztok!
A főnököm hozzámvágtaa notiját (ACER ASPIRE 5310) és a Vista helyett XP kellett neki. Minden ment, mint a karikacsapás, de elakadtam az ethernet vezérlőnél. Nem veszi az illesztőprogramot, amit leszedtem a netről hozzá, hanem azt írja ki, hogy "A telepítőcsomagot nem támogatja a processzortípus. Forduljon a gyártóhoz." Pls help, mert holnapra kell a net rá, fel leszek 4-elve. A wifi sikeres volt ATHEROS illesztővel.
SÜRGŐS!!!!!
Előre is köszi!

-
salesman
őstag
Üdv mindenkinek!
Travelmate 2413 NLM apróbb javításához keresnék szakembert.

-
h_rowley
tag
válasz
Henker2
üzenetére
Uh pontosan nem tudtam a specifikációkat, tehát Celeron processzornál nem hiszem h működne nhc. sajnos. később ha lesz egy kis pénzmag esetleg gép fejlesztésre, akkor olvass vissza egy kicsit fórumba hogyan lehet újabb processzort beépíteni eféle laptopba.Abban már tökéletesen fog működni a Speedstep.
Vizuális tuning témába tudom ajánlani a www.crystalxp.net weboldalon elérhető kinézet csomagokat, ott van Vizslás,Maces estébé.
Ha az nem jön be akkor szerezz be valahonnan egy Windowblind nevü progit amihez sok ezer féle téma érhető el ;)
-
Jimbow
tag
Sziasztok!
Acer Extensa 5220 boldog tulaj vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy:BIOS-ban a SATA pontban melyiket válasszam: AHCI vagy IDE?
Amúgy minden OK, csak kíváncsi lennék, hogy mi ez és mire jó.
Köszi, üdv! -
bela5
senior tag
válasz
ifjdan
üzenetére
Tuti hogy csak azon küldené át? Sztem nem, én az acer gépemmel egy csomó prezentációt vezettem már le, de mindíg átküldte a jelet, úgy,hogy rádugtam egyszerűen a projektort.....Nem tudom miért nem használod normálisan, de ha ennyire kell akkor itt van: [link]
Nos sztem nem kell ennyit vacakolni nekem is acerem van -
Blue@X
senior tag
Sikerült kicserélnem a HDD-t a notimban (5315)
80GB 8MB 5400rpm -> 200GB 16MB 7200rpm
És tényleg sokat lendített a sebességen a 7200rpm-es HDD. A szűk keresztmetszet, ahogy twollah mondta, a HDD volt a notiban. Az 5400rpm elég lassú volt, és még az új procival sem volt annyira gyors mint szerettem volna. Most már elégedett vagyok minden tekintettben a notival, sebességre már nem lehet panasz... Csakhát elfogyott a cserélhető alkatrészek listája
Tehát ha valaki szeretné növelni a noti sebességét, az a HDD-t is vegye figyelembe...Üdv: Blue@X
-
ifjdan
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szereném kérni:
adott egy Acer Aspire 4315-051G08Mi.
XP-t használok, a Vista azt gondolom térdre fektetné a rendkívül erős, 1,8-as celoron processzorát...
Viszont sehol sem találok "empowering technology" támogatást erre típusra. Nagy szükségem lenne pedig rá, néha rá kellene raknom projektorra, és enélkül nem küldi ki a jelet (asszem az "ePresentation" része intézi ezt).
Van tippetek? Honnan szedjek ilyet XP-re? Ti hogyan oldanátok meg? (az Acer honlapon csak Vistához valót találtam).
Remélem jó helyen járok, és tud valaki segíteni.

Előre is kösz:
ifjdan -
CivicEsi
senior tag
Helló.
Nekem kellene egy kis segitség, mégpedig, van egy Acer Aspire noti, amire ujra kellene installálnom a Vistát, már csak azt nem tudom, hogy a drivereket hozzá honnan szerzem meg, mert a kedves Photo hallosok nem adtak hoozzá sámlit. -
h_rowley
tag
válasz
Henker2
üzenetére
Rakd fel a VGA driverét, és jo lesz a felbontás. Amit ajánlanék program legfőképp XP esetén az a NHC = Notebook Hardware Controller nagyon hasznos akksi időt tudja meghosszabítani, de nem oly drasztikusan mint egy átlag felhasználó gondolná. Vizuális tuning belül mit értesz matricázás, vagy hogyan gondoltad?

-
Henker2
addikt
Üdv mindenkinek! A Feleségemnek vásároltunk egy ilyen notebook-ot:
Acer aspire 5315-302g12miTudnátok nekem erről infókat mondani? Kinek hogy vált be a készülék? A Linuxot én azonnal letoltam a gépről és WinXP SP3-at tettem fel rá. Néztem, hogy max felbontása 1280X800. Ezt miért nem tudom beállitani? A max amit engedélyez az 1024X768. Ez normális?
Ki, hogy "turbózta" fel a notebook-ját? Vizuális dolgora gondolok leginkább, illetve milyen hasznos programokkal, ami egy notebook-nál fontos lehet?Köszi a válaszokat!
-
_core
aktív tag
válasz
cobrakigyo
üzenetére
En egy Asus notebokbol szereltem ki egy DVD-irot de ott 1 csavar fogta csak a keszuleket.A mostani Acer 6930-nal is megneztem a gep aljat es itt is ugyan azon a helyen latok egy csavarnyilast
Szerintem csavard ki ezt az egy csavart es utana csak ki kell huzni a keszuleket.Lehet hogy nehezen jon mert fogja a csatolofelulet...Ha nem vagy biztos magadban akkor inkabb keress valakit aki mar csinalt ilyet esetleg beviheted a keszuleket egy szamtech. boltba es ott tutira segitenek.Itt van par kep a kiszerelt irorol: [link], [link]
(igy lehet konyebben fog menni a muvelet) -
bela5
senior tag
Nem tudtok valami videós portált ahol fenntvannak olyan videók amiken teszteli az acereket....Pl.:Nyomásteszt
-
cobrakigyo
tag
Hali
Valaki cserélt már dvd irot Acer Travelmate 5720-ban?
Mert nem birom kiszedni sehogyansem.
A környékéröl minden csavart kicsavartam ,a memoria fedél altti csavart is de meg sem mozdul.
Komolyabb szétszerelés kell neki? -
twollah
nagyúr
válasz
h_rowley
üzenetére
Altalaban Windows alol lehet frissiteni.
Leszeded a BIOSt.
Radugod a halozatra a gepet.
Elinditod a BIOS frissitot es imadkozol, hogy ne legyen semmi gebasz.
Amikor azt mondja a program, hogy most ujraindithatod a gepet akkor ugy csinalsz.
Ujra imadkozol, hogy minden jol sikerult.
Ha bebootol a gep akkor ugyes voltal.
Ha nem akkor IJ (gy.k.: Igy Jaras), a szerviz nem tekinti garancialisnak a BIOS frissitesbol adodo gebaszt.
Ergo buktal egy kazal penzt.BIOSt csak akkor erdemes frissiteni ha tenyleg okod van ra.
Ha minden ok a geppel akkor felesleges baszkuralni.
U.i.: leszedtem a BIOS filet es megneztem a kedverert.
A bios.bat filet kell elinditanod.
A tobbi pedig ugy megy ahogy fent leirtam.Ha elbasztad ne engem okolj erte!
-
spacer
aktív tag
válasz
h_rowley
üzenetére
Egyébként bocs, ha félrevezettelek valamelyik hozzászólásomban, de laptopon még én se frissítettem soha biost, csak asztali gépen, azt is még DOS alól 1.44-es bootlemezről vagy öt éve, szóval azóta biztos sokat változott a dolog, egyszerübb lett, windows alól megy, stb. Egyébként ha nincs valami egetrengető problémád, én nem baszogatnám, főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagy tisztában vele mit kell csinálni mert csak csúnya vége lesz...
-
h_rowley
tag
-
spacer
aktív tag
Csak kiváncsiságból ránéztem az acer honlapjára, hogy vannak-e fenn új driverek.
Komolyan az egész oldal vicc. Pl.: a legfrissebb bios ami letölthető az 1.18-as verzió. A gépemben 1.19-es van és az is májusi kiadás... Nem mintha frissiteni szeretném, mert nincs vele gond, de azért kicsit naprakészebb lehetne az oldaluk... 
-
mzalai00
csendes tag
Ha hazaérek meg fogom próbálni.
-
FlashR
tag
-
mzalai00
csendes tag
Tudnál küldeni egy linket, hogy honnan szedted le azt a drivert?
Nagyon megköszönném -
FNZ
őstag
-
mzalai00
csendes tag
És mit tettél vele?
Milyen driver-t tettél fel? -
mzalai00
csendes tag
Hali
Kérni szeretnék. Használatomban van egy acer ex-5620-as noti. Feltelepítettem rá mindent, de az audiovezérlő szoftvert nem fogadja el. Sem a cd-ről, sem az acer oldaláról. folyamatosan megszakitja a telepítést. Ha valaki tud segíteni, hogy mi lehet a gond, vagy van egy használható driver-e akkor lécci írjon.
Előre is köszi
-
M.W.H
aktív tag
válasz
DarkGubi
üzenetére
buh ez tuti? mert kb 3 szor olcsobb és támogatja az energia takarékos dolgokat meg elvileg belemegy a tokozásba...
annyira meg nem használnám ki a c2d-t a celeront se használom ki de leeszi az aksimat és ez zavar... a t7300 meg egyelöre sokba kerülne nekem:S:S
na midnegy azért köszi -
FNZ
őstag
köszi. este átállítottam a biost és már fent van az xp
egy nagy problémám, hogy NINCSEN HANG
egyszer sikerült elérnem, hogy driver telepítés utáni újraindításnál mikor leáll az xp akkor volt hang és azóta sincsen. a munkahelyemen a mai napomból legalább 5 óra azzal ment el, hogy hangot csiholjak de NEM SIKERÜL !!!HELP mit lehetne csinálni.
legújabb realtek driverrel is próbálkoztam.acer aspire 5720z a masina
-
M.W.H
aktív tag
sziasztok valaki tudja esetleg hogy intel centrino m740-es 2 mega cache megy e véletlen ebbe a notiba? acer aspire 5315
-
kem
addikt
Sziasztok.
Eddig nem nagyon foglalkoztam xp recoveryvel, de most újra kéne raknom az XP-t anyám barátjának a gépén. Amikor vette a gépet, csináltam róla egy norton ghostot, de most látom,h 3 particióravan osztva a vinyó, és az egyik a recovery gondolom. szerintem csak a c-ről van Ghost.Mit ajánlotok mit csináljak? Előszöris arhiválom minda 3 particiót, de utána?
Azabaj még, hogy német az egész én meg utálom és nem is értem. Ezért a könyvvel se nagyon megyek semmire, de elővetetem majd hátha van benne angol.Ghostoljam vissza, vagy recovery?
Recoveríy hogyan működik ha nincsen recovery CD-m, az xp meg már szar?
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ugye ott az aksi szal áramkimaradás nem gond de hogy működne is? Egyenlőlre ez az össz hiba avagy parajelenség a géppel kapcsolatban. Amúgy meg vagyok elégedve vele szal nem ápgrédelek feleslegesen azthiszem 

Egyetlen egy dolog nem tetszik csak ebben az Acer notebokban, hogy nem lehet visszintesbe hozni a kijelzot a klaviatutaval vagyis nem lehet elege hatradolteni a kijelzot.Azert lenne jo ha hatrabb lehetne allitani, mert szeretek fekve (haton) gepelni es ilyenkor jol jone egy kis pozvaltas