Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spacer
aktív tag
válasz
KisBundi
üzenetére
Erről beszéltem én is. Elméletileg cserélni kell automatikusan. Nemondmá, hogy négy nap alatt telepakoltad a 250 gigás vinyót úgy, hogy azokat nem tudod újra megszerezni sehonnan... Ha menthetetlen dolgokról lenne szó még megértem, de a sok szar warez cuccot felejtsd már el! Bármikor újra leszedheted, ami meg olyan, az vagy elfér egy dvd lemezen, vagy hálózaton küld át egy másik gépre oszt ennyi.
-
spacer
aktív tag
-
spacer
aktív tag
válasz
Pierre07_20
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de akkor ez bukta. Hetente van egy ilyen eset a fórumon. Olvasgass vissza, bár mostmár késő...
-
-
spacer
aktív tag
válasz
mano1980
üzenetére
Nekem megy a legújabb Catalyst driver. Majd az összes notira, legyen az Nv kártyával szerelve, vagy ATI-val nem megy fel a gyári driver és trükközni kell vele. Kb. négy hónapja használom ezt a fajta notit, és Gúgli bácsi két másodperc alatt kidobta, hogy lehet a legfrissebb drivert felrakni XP-re, vagy Vistára, tökmindegy. A négy hónap alatt le is írtam nagyon sokszor, itt a fórumon belül, mit kell csinálni, de akkor legyen itt a link mégegyszer! tádám
-
spacer
aktív tag
-
spacer
aktív tag
válasz
Teki1986
üzenetére
Persze, hogy próbáltam.
Bár az elég rég volt. Pár hónapja. Nekem az elöbb az oldal se jött be. Légy türelemmel, mindig ba**tatják a szerverüket, mert egy kalap szar.
Egyébként Everest megmondja, hogy mi milyen márkájú, és akkor nem kell próbálkoznod se. Érdekes, amikor én vettem egy darab cd-t se kaptam hozzá... -
spacer
aktív tag
válasz
24thmoment
üzenetére
Mi lett volna? Volt aki darabokra szedte a gépét, és napokig szenvedett vele, hogy hogyan tudná a biost resetelni, mert nem találta benne az elemet. Akinek garanciális volt az meg szervízbe vitte... A master pasword vagy minek hívják, azt hiszem senkinél nem használt.
-
spacer
aktív tag
válasz
Bandy20
üzenetére
Ha képes lennél visszaolvasni látnád, hogy minden oldalon vagy kétszer le van írva a megoldás.
pl. ez pár napos, és csak egy oldalt kellett volna visszalapozni -
spacer
aktív tag
válasz
atisvagyok
üzenetére
Ugyanarra kell vigyázni mint anno Dellnél. Sőt az érzés, és a csere is ugyanúgy fog történni.
-
spacer
aktív tag
válasz
_PetZ_
üzenetére
Érdekes, nekem annyira nem melegszik játék közben se. Bár nem tudom milyen progi tudja kijelezni, amikor játszom, hogy mennyi a hőfok, de ha Alt+Tabbal kilépek, és everesttel megnézem akkor 65 foknál nem nagyon megy feljebb. Egyébként ez a fajta VGA cserélhető. Venti ügyben viszont nem tudok segíteni.
-
spacer
aktív tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
Nincs ott semmi hiba. Amióta világ a világ a 640k ott csücsül a maga kis posztján.
Régi jó kis dos-os idők amikor egy játékhoz úgy kellett az extended memóriát cseszegetni, hogy elinduljon a kocka kergettte háromszög... -
spacer
aktív tag
-
spacer
aktív tag
Az Everest, megjelenítés/támogatott megjelenítési módoknál az összes felbontásban 75Hz-es értékeket ír ki, de én csak 60Hz-es képfrissítést tudok beállítani. Bár a videómódoknál már csak 60hz-et.
Vagy ez a két dolog teljesen más??, Kasu vagyok. Légyszi valaki tegyen tiszta vízet a pohárkámba! 
-
spacer
aktív tag
válasz
siemensfun
üzenetére
Lehet, hogy az akksi lemerült annyira, hogy nem kapcsol be, a töltő meg elhalálozott. Bár ez csak tipp.
-
spacer
aktív tag
Hogyan? Nem teljesen értem. Én is átparticionáltam a vinyót, az volt az első dolgom, de egyből feltudtam tenni rá a vistát.
Egyébként, nem okoskodni akarok, de ha szűz vistát teszel fel és egyesével pakolod rá a progikat egyből kiderül, hogy melyik az inkompatibilis program. -
-
spacer
aktív tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
Meg egy új BIOS jelszót, amit elfelejthet az ember.

-
spacer
aktív tag
válasz
danyboy1978
üzenetére
Nem vagyok egy nagy elektromos szaki, de az tuti, hogy egy kondenzátor, és nem elem...
-
spacer
aktív tag
Nekem volt MSI gépem fél évig, és nagyon utáltam. A ventik iszonyatosan zúgtak már egy hónap használat után, a billentyűzet, katasztrófális volt, gépelés közben mindig arrébb ugrott a kurzor, mert a Touchpad úgy volt elhelyezve, hogy az ujjaddal véletlenül hozzáértél és a TK55-ös proci is lassú volt számomra. Szóval sok jót nem tudok elmondani róla. Most egy Acerem van, azzal még beszélőviszonyban vagyunk, kb. másfél hónap használat után.

-
-
spacer
aktív tag
Nem bírtam magammal frissítettem a Biost. Változást nem tapasztalatam, minden ugyanolyan a menüben sincs változás...
Szörnyű, hogy nem találok egy olyan oldalt ahol leírják, milyen javítást tartalmaz az új bios... -
spacer
aktív tag
válasz
lacos001
üzenetére
Persze, hogy van esély rá. Csak vadászni kell drivereket hozzá. Ha van az ftp-n fenn driver annak elméletileg műkidnie kell, ha meg nem akkor a saját gyártó honlapjáról leszedett driverekkel fog működni. Kicsit szívás és kutatni kell, ez tény, de ha xp-t akarsz akkor megéri.
-
spacer
aktív tag
A prime a procit teszteli, a vidijókarinál sztem jó akármelyik 3dmark is beloopolva, memteszt86 pedig a memória hibáit szűri ki, bár ezt az okosok megmondják, hogy lehet tesztelni, mert én utoljára kisfloppyval asztali gépen használtam. Igaz az elöző laptopomnál (MSI) biosban volt ilyen beállítás, és onnan tudtam tesztelni...
-
spacer
aktív tag
válasz
aimettirlz
üzenetére
Olvasgass vissza, már többször le lett írva, töviröl-hegyire hogy kell feltenni a VGA drivert.
-
spacer
aktív tag
válasz
siemensfun
üzenetére
Szerintem egy nagyon jó kis VGA a 3650, kb. az Nvidia GeForce 9600M GS szintjét hozza, szóval laptop szinten ez nem rossz. Szinte az összes játék elfut rajta bizonyos megkötésekkel.
Wifi: Nekem még nem volt vele problémám, ha nem is tudtam kapcsolódni az a router problémája volt, és azt kellett újraindítanom.
Fos SMC... -
spacer
aktív tag
Igen, de ebben a notiban viszont
[6935G-584G32BN ]
tényleg 9600-as VGA van, meg T5800-as proci, 4 giga ram, meg akkora vinyó. De ez 250-260 ezer forint körül mozog. Azért is lettem volna kiváncsi a bolt címére... -
spacer
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
itt nézegessed
Szerintem nem rossz, van benne 4mega L2 cache, az 5800-asban pedig csak 2 mega van. -
spacer
aktív tag
válasz
_PetZ_
üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, ár-teljesítmény kategóriában szerintem bestbuy, én vettem rá kiterjesztett garit, de ezt neked kell eldönteni, bár 12 ezret megér, már azért is mert kapsz hozzá egy használhatatlan egeret, meg egy szuper oldaltáskát.

Ha ezt a gépet veszed, akkor neked nem nagyon lesz drivervadászat, mert szinte az összes driver fenn van az Acer honlapján. Persze csak ha xp-t akarsz feltenni, mert a vistával nincsenek ilyen gondok... -
spacer
aktív tag
válasz
h_rowley
üzenetére
Egyébként bocs, ha félrevezettelek valamelyik hozzászólásomban, de laptopon még én se frissítettem soha biost, csak asztali gépen, azt is még DOS alól 1.44-es bootlemezről vagy öt éve, szóval azóta biztos sokat változott a dolog, egyszerübb lett, windows alól megy, stb. Egyébként ha nincs valami egetrengető problémád, én nem baszogatnám, főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagy tisztában vele mit kell csinálni mert csak csúnya vége lesz...
-
spacer
aktív tag
Csak kiváncsiságból ránéztem az acer honlapjára, hogy vannak-e fenn új driverek.
Komolyan az egész oldal vicc. Pl.: a legfrissebb bios ami letölthető az 1.18-as verzió. A gépemben 1.19-es van és az is májusi kiadás... Nem mintha frissiteni szeretném, mert nincs vele gond, de azért kicsit naprakészebb lehetne az oldaluk... 
-
spacer
aktív tag
Hááát megpróbálok válaszolni, de ez teljesen szubjektív vélemény...
Akksi: Ugye ez használattól függ. Volt olyan, hogy játszottam vele akksiról, és kb.félórát ha bírt, de átlagos használattal kibírja a másfél, két órát.
Monitor: Napfényben tükröződik, de viszont a betekintési szöge, egész jónak mondható. Volt elötte egy MSI EX610-esem, és azt csak szemből lehetett nézni...
Bill: Kicsit futurisztikusan ívben vannak rajta a gombok, de megszokható. Első időben állandóan melléütöttem a billentyűknek, meg a caps lockot is állandóan megnyomtam. Néhány billentyű (Baloldali Shift) kicsit recseg, és olyan lötyögős, de ez gondolom az olcsóság jegye, viszont aki nem úgy veri mint egy őrült, annak szerintem tökéletesen megfelel.
Linket ahol tesztelték nem tudok, de a játékok egész türhetően mennek, bár én nem nagyon játszom vele, csak nagyon ritkán. (Inkább konzolon nyomom, ha van időm.)
Az új Fifa, Flatout döccenés nélkül megy max. felbontáson. Persze a ficsöröket ki kell kapcsolni. Crysist ne is kérdezzed, mert utálom az olyan gammákat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jobb ha elkéred megint. Sztem megértik majd a problémád.
Bár az elég rég volt. Pár hónapja. Nekem az elöbb az oldal se jött be. Légy türelemmel, mindig ba**tatják a szerverüket, mert egy kalap szar.