Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Janoo_07 #6469 üzenetére
Azt nem tudom csak azt, hogy a fentebb említettekkel nem müxik.
Még a youtube 360 fokos videókon sem tud körbe nézni ami azért elég gáz így 2017-ben.
Nem értem miért spórolták ki belőlük, nem egy drága szenzor már.Sajna a Gear VR-nél kezdődik igazán a móka.
Most kipróbáltam az Affected the Manor-t, hát eléggé parás mit ne mondjak!
Van irányító a Gear VR-hez, az volt a zseblámpám, füles a fülbe és szígorúan állva nagyon para volt.
Kár, hogy rövid, de szépen megcsinálták, tényleg egésszen olyan mintha ott lennél, és azok a hangok közben...Én használtan vettem a VR-t itt az aprón, csak a távírányítrót vettem Samsung boltba újonnan, de 23 ezerből így is kijött a 40 helyett.
Van Xiaomi VR hemüvegem is, de amik fent vannak Play áruházban appok az nem az igazi, az Oculus store már valami szerintem.
Ja és ami még fontos az a felbontás.
Full HD alatt hagyd a fenébe, szóra sem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Villanyszerelés
- Revolut
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest