Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A teleport ki-bekapcsolása játék függő.
A játéktér mérete a szenzorok helyétől és számától függ. Nálam a 1.5mx1.5m játékteret simán lekezeli 2 szenzor. A szoba méret oculus-os játékoknál szvsz nem kritikus, gyakorlatilag a másfél méteres térben minden teljesen jól játszható. A nagyobb tér inkább a vive-os tartalmakhoz szükséges, mert a vive eleve minimum 2mx1.5m teret igényel, az alatt csak a standing mód működik, amivel sok steamVR játék el sem indul.
A szenzorok elhelyezésére érdemes némi időt szánni, mert 5-6 cm ide-oda pakolgatás is számít. Azaz előbb keress valami ideiglenes, mobil megoldást a szenzorok rögzítéséhez, majd amikor már jól működik a rendszer és eleget tesztelted, akkor fixáld őket a véglegesen.
Ami az usb-t illeti én nem rizikóztam és alapból rendeltem amazonról egy inatek kártyát, amivel működik is. 2 szenzorral a rift 3 usb 3.0 helyet igényel és egy usb 2.0-t az xbox kontroller. Ha nagyobb játékteret akatsz, akkor már nem tudod megúszni egy harmadik szenzor beszerzését, amihez újabb usb 2.0 kell.
A dedikált usb kártyát nem is csak az inkompatibilitás kiküszöbölése miatt ajánlják, hanem a megfelelő átviteli sebesség miatt is, hogy ne egy usb kontroller kezelje az összes bejövő jelet, mert könnyen szűk keresztmetszetté válhat.
Minden esetre első lépésként szerintem próbáld ki hogy működik a rendszer a meglévő eszközökkel 2 szenzorral és hol vannak a határai. Később bármikor lehet további szenzorral és usb kártyával bővíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest