Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz barcalaci84 #26702 üzenetére
Nem mániám, csak gondoltam ha a VR-ban tervezem megvalósítani az edzést akkor jó ha egyből lábra is megy. Az izomlázzal kapcsolatban igazad van, hogy csak az elején érzi az ember, én is így voltam DC-nél is (combom/fenekem) és Thrill of the fight-nál is (bicepszem alja és mellizmaim szélei).
Beat Sabert nem fogom megvenni addig amíg le nem viszik 20 dollár körülire az árát ÉS cross buy nem lesz. Nem akarom egy fillérrel sem támogatni a cross-buyt nem támogató fejlesztőket. Most egy ideig el leszek szerintem Synth Riders-el + Thrill of the Fight-al.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...