Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
az xf számomra egy aston martin klón, legalábbis ami a hátulját illeti, és a sportos autókat tekintve számomra az aston martin db9 az etalon
egyébként ez a jaguar xj nekem is tetszik.az s60-ra visszatérve: az, hogy mi "volvos", szerintem elég relatív. én a magam részéről a biztonságot és a kényelmet, luxust, odafigyelést várom el tőlük némi környezettudatosság mellett olyan módon, hogy az még ne legyen olyan nagyon felvágós, sznob. van, aki a kombikra esküszik. van aki számára a konzervativizmust jelentik.
ez utóbbi kettőbe ugye nem fér bele az új s60, talán ha csinálnak belőle egy v60-t, akkor a kombikat igénylőknek megfelel.
szerintem formaterv szempontjából jó, hogy haladnak a korral, így nem vesznek el a süllyesztőben. és végső soron annyira talán nem is rossz ez a terv, legalábbis nekem jobban tetszik, mint 1-2 korábbi s60-t vizionáló kép [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest