Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
focvis #11642 üzenetére
Persze minek? Asszony megtalálná aztán aludhatnék a kocsiban
Vezethetnék, mert váratlan kiadás alig akad, az a része jó lenne... Ellenben amit én költök mert csak kell, az nem lenne ilyen rózsás. Jobb a boldog tudatlanság, felhőtlen öröm
Úgy gondolok rá hogy 1-2 évente mindig cseréltem a kocsijaimat. Ezt viszont annyira szeretem, imádom hogy 5 év után igen is fejlesztem kicsit itt ott. Így ugyan olyan marad a szerelem, csak kicsit jobb lesz itt ott, mint mikor az asszony új szexi fehérneműt vesz
Akartam is beszámolni róla, megjött minden a folyadékcserékhez: Váltó, szöghajtás, haldex, hátsó difi. Mindet én fogom csinálni, úgy a legolcsóbb és úgy a legbiztosabb hogy el van végezve illetve úgy ahogy elvárnám...
Holnap leszedem a 4 kerék dobot és lemosom alatta. Bármi felületi rozsdát találok kijavítom, majd lefújom még egy réteggel biztos ami hótziher.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest