- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mugencivic
tag
Azért ezt így ne írd le, hogy i5 i3 nem lehet versenytárs, mert a végén még azt gondoljuk, hogy nem értesz hozzá.
Pl. az említett alap Dell-ben i3 4160T van, a Mini 2014-ben meg az alap egy i5 4250u... Vajon melyik a gyorsabb? Segítek: az i3. Mert nem csak az i betű után álló szám számít.
A belső táp vs méret témában nem tudom minek vitatkozni. A minibe belerakták, ennek van előnye és hátránya is (pl. bentről fűti a gépet, nehéz cserélni). Azért egy cigisdoboz méretű 65W-os külső táp miatt még nem kell a kardunkba dőlni. Engem pl. jobban idegesít, hogy a Mini házilag nem bővíthető (csak nehezen, + garivesztéssel), hogy a legolcsóbb modellbe nem lehet SSD-t konfigurálni, így 300e Ft egy Mini SSD-vel alsó hangon, hogy a hátulján van a bekapcsoló gombja, hogy nincs elől egyetlen USB (vagy egyéb) port, és főként hogy tőlem 180Km -re van az első hivatalos szerviz, ahol (kemény egy évig) megjavítják, ha elromlik. Addig a meló pedig áll.. (ezért is tartok kettőt többek közt). Ezek szerintem kicsit fontosabb dolgok, mint hogy hol a táp.. minden tiszteletem az Apple hardveres mérnökeié amúgy, magam is nagy csodálójuk vagyok, de ne essünk át a ló túloldalára. Pedig még így is a kedvenc Apple hardverem a Mini, az iPhone 6-om mellett persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- PayPal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1 humoros
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest