Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mugencivic

tag

válasz biker #21161 üzenetére

Azért ezt így ne írd le, hogy i5 i3 nem lehet versenytárs, mert a végén még azt gondoljuk, hogy nem értesz hozzá. :) Pl. az említett alap Dell-ben i3 4160T van, a Mini 2014-ben meg az alap egy i5 4250u... Vajon melyik a gyorsabb? Segítek: az i3. Mert nem csak az i betű után álló szám számít.

A belső táp vs méret témában nem tudom minek vitatkozni. A minibe belerakták, ennek van előnye és hátránya is (pl. bentről fűti a gépet, nehéz cserélni). Azért egy cigisdoboz méretű 65W-os külső táp miatt még nem kell a kardunkba dőlni. Engem pl. jobban idegesít, hogy a Mini házilag nem bővíthető (csak nehezen, + garivesztéssel), hogy a legolcsóbb modellbe nem lehet SSD-t konfigurálni, így 300e Ft egy Mini SSD-vel alsó hangon, hogy a hátulján van a bekapcsoló gombja, hogy nincs elől egyetlen USB (vagy egyéb) port, és főként hogy tőlem 180Km -re van az első hivatalos szerviz, ahol (kemény egy évig) megjavítják, ha elromlik. Addig a meló pedig áll.. (ezért is tartok kettőt többek közt). Ezek szerintem kicsit fontosabb dolgok, mint hogy hol a táp.. minden tiszteletem az Apple hardveres mérnökeié amúgy, magam is nagy csodálójuk vagyok, de ne essünk át a ló túloldalára. Pedig még így is a kedvenc Apple hardverem a Mini, az iPhone 6-om mellett persze.

Új hozzászólás Aktív témák