Hirdetés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Blaise
üzenetére
Nekem nem volt még Fusion Drive-om, de ugye itt a rendszer próbálja menedzselni, hogy mi az ami az SSD részre kerüljön illetve mi az ami a HDD-re, a neten olvasottak alapján sok esetben azért ez nem tökéletes.
Nem próbálja menedzselni, hanem menedzseli, és ne higgy a neten hülyeségeket írogatóknak, tökéletesen működik.
Van egy nagy hátránya persze, a HDD élettartama ugye kisebb, mint az SSD-é, tehát egyszer az életben biza tönkre fog menni a fúzió, ami az ÖSSZES adat elvesztésével jár, ha nincs backupod. (ugye raid módban megy a két lemez)128SSD+500HDD van nekem, az 610GB a fúzió után, és kb 50%-a van tele.
boot idő kb 20mp, és az összes sűrűn használt app ugyanolyan gyorsan nyílik mint az ssd-s gépeken
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
TigerCat