Hirdetés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
FlashPlayer
üzenetére
Szuper..

-
sp@rtan
senior tag
válasz
FlashPlayer
üzenetére
Ez nem igaz.MOD: legalábbis régebben lehetett ingyen frissíteni, már megszűnt?

-
Csabee.
nagyúr
Ha van egy MacBook AIR, ahhoz van egy pendrive amin snow leo van. Ahhoz nem ingyenes a Lion??
Csak azért kérdezem, mert update-nél nem hozza ki a lion-t.
-
FlashPlayer
tag
Köszönöm a válaszokat!

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor wifiről használom a netet, egy 5perc után felpörög a ventillátor, és csak pörög... de közben a wifi veszi a jelet rendesen.. Lekapcsolom a WIFI-t, és egy 5perc után elhallgat a ventillátor.
Lehet cserélni azt a kis nyákot amire csatlakozik? Mert ugye azon keresztül megy a hang, bluetooth, meg az infra is. Vagy csak apple szakboltban? -
Kommy
veterán
válasz
FlashPlayer
üzenetére
ami a bekapcsológomb felett van.
-
hoodoo86
tag
válasz
FlashPlayer
üzenetére
Bal alsó. Forrás: [link]
-
FlashPlayer
tag
Valaki tudja , hogy a 3 kütyü közül melyik a wifi antenna?

-
Játékos
addikt
Sziasztok!
VLAN-t szeretnék LION alatt. Kér valami TAG-et (1-4094 ig terjedő szám).
Ez micsoda? Mert gyakorlatilag semmit sem fogad el, és így nem hozhatók létre VALN-t.
Köszi a segítséget! -
DroneZ^
őstag
Hogy lehet kikapcsolni azt a kong hangot, amelyik minden mac indulásánál van?

-
fPApi
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Hol jobb klikk? Én nem találok clean up-ot.
-
Xero
nagyúr
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nem jelent.
-
(Darkwood)
őstag
Sejtem a választ, de azért megkérdezem.
Hogyha veszek egy bontatlan iMac-et garival és rakok bele + ramot, akkor az ugye nem jelent garanciavesztést?!
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Azt be lehet állítani valahogy, hogy a Finderben a mappákat szabályosan rendezze el, mert idegesít,h bárhova tudom húzkodni őket és nem négyzetrácsba rakja őket.
-
FlashPlayer
tag
válasz
Phantomhive
üzenetére
Kipróbálom köszi!

-
Phantomhive
aktív tag
válasz
FlashPlayer
üzenetére
a partíciós táblát kellene újrarántani teljesen.
osx-be bedugod, disk utility. kiválasztod az eszközt majd jobb oldalt fent a partitionre nyomsz. ott pedig kiválasztod a legördülőből, hogy 1 partition (partition scheme azt hiszem)
majd adsz neki egy extFAT fájlrendszert(vagy fat32) és leformázod.
ha így se megy, akkor valami particionáló progi kéne, ami összekaparná. -
FlashPlayer
tag
Itt is felteszem akérdést, hátha tudjátok:
Sziasztok!
Van egy 4gb-os micro sd kártyám, amit leformáztam MAC os extended formátumra, viszont így nem simeri fel win, gondoltam leformázom NTFS-re, viszont így csak 200mb letta kapacitása, leformáztam FAT-re, mostmeg nincs is kapacitása, és nem engedi se win,se osx leformázni. Ilyenkor mi van??? -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Van mac-re a Girdernek valami alternatívája? Örülnék neki!
Köszi!
-
Phantomhive
aktív tag
konvertálni a miro vagy xilisoft sztm. tök jó
http://www.roxio.com/enu/products/popcorn/standard/features.html
erről pedig olvasgass, hátha tudja azokat, amiket keresel. én sose használtam.
amúgy én iMovie-val csinálgatnám ezeket a dolgokat. összefűzés dolgot nem tudom elképzelni. beimportálod az 5 filet az iMovieba és egymás utána dobod őket az időszalagon.
nekem egyszerűnek hangzik
-
fPApi
őstag
Köszi a válaszokat! Többségüket kipróbáltam, de olyat keresnék, amelyik egyben tudja a következőket:
- több videó fájlt tud kezelni,
- tudjon összefűzni fájlokat (pl. 10 fájl van, ebből az első ötöt és a második ötöt össze kellene fűzni, és az így kapott két fájlból kellene a DVD-t csinálni),
- lehessen DVD menüket hozzáadni,
- tudjon DVD-re, vagy DVD könyvtárba, vagy ISO fájlba kiírni.Ezeket a Nero Vision tudja, de nehézkes mindig win-t futtatni. Tudom az is megoldás, hogy több programot használok, de az is bonyi. Ha nincs jó minden-egybe az osx-re, akkor maradok a nero-nál.
-
fPApi
őstag
A videókamera mpeg2-ben rögzít, amit alapból nem ismer az OSX. Win7 alatt a nero vision-al csináltam egyszerűen menüs DVD-ket. MAC-en mit tudtok ajánlani (konvertálás, menüs DVD készítés, egyszerűen, jó minőségben)?
-
Használ vki Office for Mac 2011-et? Outlook-nál van vmi mód arra, hogy az iCal-t vagy legalább a gmailes naptárt bevarázsoljam? Illetve bekapcsoltam (Sync Services-nél), hogy használja az Apple címjegyzéket (ami iCloud-on keresztül van szinkronizálva az iPhone-nal, tehát az Apple Címtár és az iCloud címtár azonos tartalommal bír), de nem használja. Mi lehet a megoldás?
-
Ragnar95
félisten
Tudtok ajánlani valami progit, amivel tudok zenét vágni iMoviehoz? Csak annyi kéne,h ki tudjak vágni belőle egy részt,de az iMovie erre nem képes...
-
Játékos
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- GAMER PC: i5-10400F /// 16GB DDR4 /// GTX 1080 Ti /// 256GB SSD + 500GB HDD
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2070 /// 512GB SSD
- GAMER PC: Ryzen 7 1800X /// 16GB DDR4 /// RTX 3060 Ti /// 500GB SSD
- GAMER PC: Ryzen 7 5700 /// 16GB DDR4 /// RX 6700 XT /// 512GB SSD
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat