- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp@rtan
senior tag
válasz DanielK #10607 üzenetére
"You were more than 16 000 helping us on our Apple quest to get the VoIP privilege. We can’t thank you enough for your support. Unfortunately, Apple has confirmed that they are not willing to do any exception to the rule and that Sparrow will NOT be granted with the privilege.
This means we’ll have to do Push on our side and that it will be integrated as a yearly subscription into Sparrow’s future update."Ez az utolsó információ a blogjukról. De nekem nem is hiányzik, Mail.appban be van állítva hogy zenéljen ha jön levél, azt napközben hallom, vagy látom a gépen. Reggelente meg elindítom az appot, hogy jött-e új levél.
-
sp@rtan
senior tag
válasz DanielK #10605 üzenetére
Én sokkal jobban szeretem, mint a Mailt. Egyrészt a Gmail-es címkéket nagyon szépen kezeli, másrészt sokkal kisebb mint a Mail. Nekem a desktopra ki van rakva a Twitter, Sparrow, Reminders + általában egy chat ablak. Meg nekem az egész felület jobban tetszik, egyszerűbb, letisztultabb.
De App Storeban van free változat, ami ugyanaz mint a teljes, csak van benne egy reklám. Én is ezt használom. -
sp@rtan
senior tag
Omg.....
-
sp@rtan
senior tag
Transmissionnél (2.52) csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy tényleg letölt minden fájlt, hiába jelölöm ki hogy mit akarok?
-
sp@rtan
senior tag
Merevlemezt/partíciót miért nem lehet megosztani? Sharingbe berakta, de se SMB-n se AFP-n keresztül nem megy. Ha mappánként osztom meg a tartalmát, akkor megy.
-
sp@rtan
senior tag
válasz roberto211 #10222 üzenetére
Viszont lehet rá OS X-t telepíteni, jól kéne menjen rajta elvileg. [link]
-
sp@rtan
senior tag
válasz FlashPlayer #10146 üzenetére
Ez nem igaz.MOD: legalábbis régebben lehetett ingyen frissíteni, már megszűnt?
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
79 cent a Forklift App Storeban!
-
sp@rtan
senior tag
Szerintem van, legalábbis amelyikben én szoktam járni (Pólus center) ott van egy nagy Mac stand, és van mindenféle dolog. Gödöllői Tescoban meg ki van rakva két iPad, egy 2-es meg egy 3-mas. Sőt, lehet venni dockot, kábelt is, igaz, nem eredetit, hanem ilyen 1dolláros vackokat 1-2k-ért. De én azért meglepődtem, amikor szembementem két iPaddel..
-
sp@rtan
senior tag
válasz Phantomhive #9764 üzenetére
Na, amint látom de is kb. úgy élsz mint én.
Mountain Lion tényleg nagyon jó lesz iCloud téren, 3 hétig használtam de visszajöttem Lionra. A Notes meg a Reminders hiányzik már.
Dropbox meg jobban tetszik így, többet fogom használni. -
sp@rtan
senior tag
iClouddal nem kell foglalkozni, az intézi magának, Sugarsyncet keveset használom (igazából a múltkor gyakrabban telepítettem OS-t (custoMac..) és akkor csináltam mert nem volt kedvem külön backupolni külső hdd-re és másolgatni, meg ez a 3 mappa jó, ha megvan iPhoneon is.). De mindjárt csinálok 25GB-os Dropboxot, és akkor repül a Sugarsync.
Tudtommal egyiket se lehet csatlakoztatni, de a Dropbox ugye csinál egy külön mappát magának az User mappádban, ott van minden. Sugarsync ahogy a neve is mutatja, szinkronizálós. Mappát hozzáadod a synchez, és akkor ott lesz az összes gépen offlineba. -
sp@rtan
senior tag
1) iCloud
-Safari bookmarkok, reading list iPhonera és vissza
-Photostream: iPhoneon kép készít->kép fel a felhőbe->iPhotoba le->szelektálás->felhőből törlés
-Naptárak, kontaktok
- Igazából miden be van kapcsolva, de az előzőek a legfontosabbak a számomra.
2) SugarSync
-3 mappát folyamatosan syncel fel a felhőbe, azokban van pár fontos dolog
3) Dropbox
- Pár fénykép, album, de valószínűleg hamarosan 25GB-os lesz, így kiütöm vele a SugarSyncetGoogletől én próbálok távol maradni, Hotmailes e-mail cím, és ha kell akkor inkább Skydrive.
Ja, és a Boxtól is van 50GB-om, de elég szegényes a szolgáltatása..
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Ilyet nem tud valaki német-magyarban és fordítva?
-
sp@rtan
senior tag
Elég fura gondom akadt, igazából azt se tudom, hogy jó helyre írom-e, de nem hiszem, hogy ez a hackintosh miatt lenne.
App Storeban megjelent az update fül alatt egy Angry Birds frissítés. Hát, én az Angry Birdsöt nem vettem meg, semmilyen formában nem volt a gépemen. Rányomtam hogy frissítse, akkor meg kiírta, hogy nem azzal az accounttal vagyok bejelentkezve, amivel megvették (valami ruszki cím). Relog volt, mindent végignyomkodtam amit találtam, de sehogy se tudom eltüntetni. Ötlet? -
sp@rtan
senior tag
Nálam van a hiba, vagy külön merevlemezt/partíciót nem lehet megosztani? Sys.prefs./Sharingbe be van rakva, megfelelő jogok megvannak, 'Get info' alatt is bepipáltam a 'Shared'-et, de Windowsról nem tudok rá csatlakozni. Más mappákat meg tudok osztani.
-
sp@rtan
senior tag
Valaki ismer valami egyszerű hangszerkesztőt? Suliba kéne egy 30 másodperces reklámot elkészíteni, szöveg,zene, zenén kis halkítás, szövegen kis torzítás (mélyítés, stb.), szóval nem kell valami profi. Garageband most nem megy Mountain Lionön, de igazából azt se tudom, hogy az erre jó-e.
-
sp@rtan
senior tag
Esetleg nincs valakinek egy eladó Magic Trackpadje? Ma próbáltam, és egyből beleszerettem.
-
sp@rtan
senior tag
Ez a Resume funkció hogy is működik Lionban?
Mert ha bezárom a Safari ablakát, akkor a kezdőoldal jön elő megnyitás után, de ha cmd+q-val bezárom az egész appot, akkor már az utoljára megnyitott oldal. Chromeban meg sehogyse működik, bár nem is tudom hogy támogatja-e. -
sp@rtan
senior tag
Az normális, ha a Wireless Keyboardom 1 hónapig 99/100%-ra mutatta az elemet, pár napja meg egyre kevesebbet mutat? Most pl. 33%, de egy órája még 45% volt... Még a gyári elemek vannak benne, év elején lett vásárolva.
-
sp@rtan
senior tag
Disk utility.
HFS+ (Mac OS X Journaled)-t csak az OS X olvassa, Win alatt a Macdrive nevű programmal lehet használni. NTFS-t csak olvasni tud alapból az OS X de van sok alkalmazás amivel írni is lehet. Én pl. a Paragon NTFS-t használtam, meg voltam vele elégedve.[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Monitor, bill, egér van, de idővel ezek is cserélődnének, de először magát a gépet cserélném.
Mindenképpen USA biznic lenne, hardveraprón van pár ember aki egész olcsón adja az új gépeket. Mostani gépem szerintem olyan 110k-nál nem ér többet, az a baj. Mindegy, akkor lehet még marad, és gyűjtök a legkisebb iMacre, az teljesen megfelelő lenne.Mondjuk ez HUFra átszámolva nagyon jó lenne, csak még jön rá mindenféle plusz költség.
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Az új Minikről mi a véleményetek?
Most meg tudnék szabadulni a PC-től, és venni egy alap Minit. Persze a RAMot bővíteném minimum 4GB-ra, és később egy SSD is kerülne bele.
Egyedül a GPU tart vissza, elég nagy visszalépés lenne az 5770-ről. (A drágábbik teljesen jó lenne, de arra sajnos nincs kredit.)
Játék csak TF2 lenne, meg esetleg Portal (2), de főleg a TF2 lenne aktívabban.
Később még szeretném használni képszerkesztésre, videóvágásra, alapszinten. -
sp@rtan
senior tag
-
sp@rtan
senior tag
Plexnél hogy működik a feliratozás? Mert én beállítottam, hogy magyar legyen a felirat, mégis elindítok egy sorozatot, és erre letölt hozzá egy angol feliratot. Nem talál magyart, vagy wtf?
-
sp@rtan
senior tag
az megvan, ha shiftet nyomva hívjuk elő az exposét, vagy desktopot, akkor lassítva csinálja az animációt? az előbb tök véletlenül megnyomtam shift lenyomása közben az f10-et, csak néztem...
-
sp@rtan
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #7860 üzenetére
Amikor virtual pc-n ment a snow leo, ott nem volt semmi baj. De ezen 'hackintoshon' (full retail, csak a Sandy Bridge-es MBP kernele van felrakva) kilép ezzel a hibaüzenettel. Van amikor órákig nem, van amikor 1 percen belül háromszor. File küldés/fogadásnál meg minidg kilép...
-
sp@rtan
senior tag
Ti mit használtok chat kliensként? Mert én Adium-ot használnék, de random fogja magát és kilép. 'adium quit unexpectedly'. 10.6.7, Adium is a legújabb 1.4.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- Szemüveges topik
- LEGO klub
- Ingyen kellene, de tegnapra
- OpenWRT topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700E 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB GDDR5 Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM Intel i5 8400 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 500W
- Eladó Brutál Gamer PC Használt/garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest