- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grazie
újonc
Sziasztok!
Soha nem rendeltem még Fana oldalról, most szeretnék egy F1 Esport perecet, sikerült jó áron boltolnom egy Elite bundlet, viszont perec nélkül. Tapasztalatotok szerint mennyi idő mire ideér a csomag? Pár nap/pár hét? Köszi előre is! -
JulesTS
addikt
1nsane akciós a gog-on:
https://www.gog.com/en/game/1nsane -
footy
addikt
-
v2
senior tag
Üdv. Nektek működik a steam vr? Nem tudom kijelölni a játékaimban.
-
mmdms
addikt
válasz
JulesTS #48419 üzenetére
Szerintem bornek kellene lenni a “cernanak” es soha tobbet nem lenne gond vele.
footy: tobbek kozott. Illetve van meg egy nagy elonye, merfoldekkel olcsobb mint a magyar hasznaltpiac. Az elso szettem egy g27 volt egy gyarilag hozza passzolo Speedmaster V2 kokpittel, 300 € ert. Otthon csak a kormany kerult ennyibe -
tom120514
őstag
Bal láb fék, jobb láb gáz
Erre nem is gondoltam, neked se kéne, ha nem maradsz az utcai autós rutinnál, sokkal gyorsabb leszel
Szerintem ki lehet tolni annyira hogy csak jobbal használd a pedálokat de furán nézne ki és nem is hasznos.
... pont most került fel egy Atesz állvány hardveraprora, ami ugye királyság.
-
footy
addikt
válasz
tom120514 #48402 üzenetére
A ket pedalos hasznalatot hogy erted? A kuplungot nem hasznaltad?
Mert en automata modban vezetek minden jatekban, szoval a kuplung egyebkent sem relevans. Sot meg a bal labas fekre sem szoktam raIgazabol ez is a felelem egyik oka, hogy a playseat evonal at lehet-e lepni rendesen a fekre, nincs-e utban a kozepso tarto.
Heti 2-3 orat jatszok ugyhogy elso korben tul sokat nem akarok invesztalni, majd ha beszippant a dolog akkor...ui.: A Willhaben miert ennyire nepszeru a forumban? Mindenki Ausztriaban lakik?
Egyebkent en is ott nezelodok.... -
JulesTS
addikt
Fanatec faq...
https://fanatec.com/us-en/faq/details/id/106
Szóval nincs jó megoldás, csak használd belátásod szerint és javíttasd szükség esetén... -
mmdms
addikt
válasz
Scarletiel #48417 üzenetére
30 ev rutinnal remelem az oreg is hasollo minosegben borozi mint egy erre szakosodott egyen.
-
mmdms
addikt
válasz
JulesTS #48414 üzenetére
Kell vmi tartalek kormany, az alkantarat osszefogo cerna elszakadt a BMW kormanyomon a bal huvejkujjamnal. Ha keztyube vezetek kidorzsoli a cernat, ha nelkule csunya lesz… mar beszeltem karpitossal, megjavitja es rahuz egy bor reteget is. 8 honapot birt ki, azert egy kicsit tobbet vartam ennyi penzert.
-
macy
addikt
-
JulesTS
addikt
Ez egy Clubsport Universal Hubra szerelt egyedi perec:
CS Universal Hub:
https://fanatec.com/eu-en/steering-wheels/clubsport-universal-hub-v2 -
adrian360
őstag
[Ultimate Racing Sim bundle]
2 napig újra elérhető, hátha valaki lemaradt annak idején. aki most kostól bele a szimulátorozásba, kötelező best buy ( tavasszal volt benne 3 hónap iRacing, az most nincs). -
JulesTS
addikt
Atesznek PM-et kell írni, ha éppen nincs aktív hirdetése, majd megírja, hogy mikorra tudja vállalni. Ülés nem jár hozzá, de így legalább olyat választhatsz ami kényelmes és tetszik. Nekem Poäng fotel van hozzá...
https://4utem.blogspot.com/2022/04/kezifektarto-atesz-fele-wheelstandre.html -
Scarletiel
senior tag
Én egy olyan 2-3 hete rendeltem tőle, akkor azt mondta még idén beleférhet neki és jelez ha kész van így szerintem érdemes neki írni, hogy mikorra tud vállalni következőt. Képek alapján nekem nagyon meggyőző volt a hirdetése és itt is sokan dícsérték
Élesben meg majd nyilatkozok ha átvettem
-
tom120514
őstag
Messze nem tökéletes de nekem jó volt a TMX-hez. Mondjuk már csak két pedált használtam a végén míg megvolt, azzal abszolút nem zavaró de amíg Tlcm volt (3 pedál, nem szétszedhető) addig is használható volt. Az oszlop tényleg béna de szerintem jobban viselkedik mint ahogy kinéz. A végén nálam rajta volt a DD 8Nm + egy 24-es monitor, az már sok volt kicsit de működött, nem akart szétesni
Atesztől rendelt itt mostanában valaki, gondolom csak túl sok a meló (remélem csak azért tűnt el). Ülés nincs hozzá, én 15-ért vettem bontóban, kipróbálod és amelyik tetszik. -
footy
addikt
válasz
tom120514 #48400 üzenetére
A playseat evot is neztem, tetszene is, meg van is elado a kozelben, de sem itt a forumban sem mashol nem olvasok rola tul sok pozitivat. Az pedig, hogy a labam kozott van a tartokonzol nem tunik tul stabilnak/ergonomikusnak.
Az Atesz rigekrol kene valami info:
- az osszefoglaloban szereplo hirdetes tole mar nem el. Foglalkozik meg egyaltalan rig epitessel?
- az ules gondolom nem jar egyik altala epitett righez sem, vagy igen? (csak mert az azert meg elegge meg tudja dobni a koltsegeket)
- kulfoldon lakom, igy a kuldes korulmenyesInkabb az ar a meghatarozo, a vendegszobaban szimulatorozok, szoval csak akkor kell elpakolni ha vendegek jonnek, ami nem tul gyakori. Igazabol egy nagyobb rig gorgokon is megoldas lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest