Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Új belépő szintű kormány a TM-től, T128, $200:
Elvileg hibrid és hall-szenzoros T2PM pedál. Szerintem drága (bár ez leginkább a fos forint).
-
GalaHU
őstag
Ha vígasztal, akkor a kezdetekkor nekem is bicskanyitogató volt a játék, a felbontás miatti beállíthatatlansággal (nem oda kattintottál ahol az egér volt) rengeteget szenvedtem, pokolba kívántam az egèszet. De Zsozsának például sose volt ilyen gondja… A fene se érti!
Ellenben mostanra kipofozták a fizikát, bőven élvezetes vele menni (GTE, GR3 vonalon, harmadikvonalbeli Dél-Amerikai kotlányokkal továbbra sem játszom), van benne tartalom gazdagon.
Szóval ne engedd még el…Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
nagyúr
válasz johnnyvsr #47580 üzenetére
[link]
Én ezt használom a fana szoftver mellett. Mondjuk nekem a bass shaker miatt kell de beállítottam a pedált is hozzá. Nekem Dirt Rally-ban szépen dolgozik a rezgő motor.
Egy próbát tehetsz vele."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
zsozsa74
őstag
Egyre tudok gondolni. Ha kiválasztottad a CSL DD-t vagy a CSW-t, meg a pedált is a listából, akkor irány a gombkiosztás menü. És ott rendeld hozzá sorban az irányítást (a tengelyeket) a megfelelő eszközhöz. Azaz jobb irány, jobbra tekered a kormányt és így tovább a pedálokkal is. Utána menj a kalibrációba és már jónak kell lennie. Így tippre. Ja és azzal ne foglalkozz, hogy látszólag már hozzá van rendelve mindenhez valami. Csináld újra!
A lelógó képes dolognál én nem is értem, hogy miért jó nem az asztal felbontásában indítani, bár vr használatnál csináltam olyat én is, hogy kisebbe indítottam, de az ugye nem tudott lelógni, mert kisebb volt.
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
mmdms
addikt
válasz zsozsa74 #47579 üzenetére
Csl dd v3 komboval keptelen vagyok mukodesre birni az ams2ben a kormanyt. Hiaba valasztom ki a listaba a csl ddt, vagy a csw2,5, nem tudom kalibralni, mintha nem is latna a kotmanyt. Pedalokat se erzekeli. Mi a trukkje?
Most mar piszok duhos vagyok erre a jatekra, eddig ha nem az asztal felbontasaban inditottam a jatekot lelogott a keprol. Az jo lett, utana csak minden inditasnal kifagyott. Most jo lett de nincs kormany. Ez az elmult 3,5 -4 honap volt, ezalatt az osszes jatekidom 44 perc. Ennyit volt hajlando mukodni.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
zsozsa74
őstag
válasz johnnyvsr #47577 üzenetére
Kérdés pl., hogy mivel játszol. A pCars 2, és az AMS2 kezeli a játékból a vibramotorokat. A ACC-ben kipróbáltam, hogy állítom a Fanalabból, működött úgy is. Mondjuk olyan nincs, hogy nem enged profilt csinálni. A Fanalab profilokból dolgozik. Nem tudom, esetleg nézd meg, hogy a legújabb Fanalab van-e fent, meg a V3-hoz is mostanában volt valami frissítés. Ezeket érdemes csekkolni.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
johnnyvsr
tag
Valakinek van esetleg arra ötlete, hogy a fana v3 pedálom miért nem rezeg játék közbe? T300 mellé használom usbn, ha a driverben rá megyek h test ott tökéletesen működik. De ha fanalabbol indítom akkor se rezeg játék közben. (mondjuk profilt nem enged csinálni) de letoltott profillal se megy.
-
GalaHU
őstag
válasz jilian #47573 üzenetére
Jól látod, így fog működni! Egyébként miért van egyáltalán külön bedugva a pedálod? Tudom a részletességgel szokták magyarázni, de van élő ember aki ezt érzi?
Én pont azt élvezem a Fanában, hogy az egész rendszer egyetlen USB csatlakozik, ami a Baseből jön. A pedálban meg szépen összefut minden más...Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
jilian
addikt
Jól matekozom ki a netes keresésemből, hogy a Fana kéziféket hiába dugom be a DD1 seggébe ha V3-as pedálom van USB-vel bekötve?
Tehát eddig a kézifék az USB adapterrel volt bekötve, de az adapter kiiktatásával a DD1 -re kötve semmi észlelés.
És most hogy működjön a kézifék, cserélnem kell kábelt, hogy a V3-ba kötve észlelje? -
camaro79
aktív tag
Sziasztok!
Korábban szó volt pályadekorációról.
Saját projekt:
[link] -
johnnyvsr
tag
Brake kitnel a soft és soft között van különbség? Mert h több komboval lehet elérni. Most 12green es 13red vám de ha picit könnyebb lenne nem bánnám.
-
tome0001
Topikgazda
válasz iceman007 #47558 üzenetére
Nem kötekedésből, de egy Logitech váltónak érzetre semmi köze egy utcai autó váltójához.
Egy utcai autó váltóját konkrétan "be kell szúrni" a fokozatba, a Logitech-re meg ha erősebben "rálehelsz" már váltottál is - kis túlzással.
Kezdésnek van olyan akinek megfelel, nekem nagyjából 1 órát tartott az élmény, mielőtt rájöttem hogy semmilyen köze nincs a realitáshoz.
Ki kell próbálni élőben, ezzel egyetértek.
Vannak hozzá modok amivel a váltást erősebbé lehet tenni - ha valakinek van erre affinitása, akkor ezzel tud fejleszteni a váltási erőn.[ Szerkesztve ]
-
-
fagy53
nagyúr
válasz intuicio #47557 üzenetére
A City Car Driving szerintem nem rossz választás mert utcai, országúti és többféle tanpályás vezetésre van lehetőség. Tipikusan a vezetéstechnikát gyakorolhatod a fejlődésednek megfelelő szinteken.
Az ETS2 ami kamionos játék az ezután következő lépcső, itt már nemcsak a vezetéstechnika a döntő, hanem szórakoztató, rengeteg kihívással teli és szinte megunhatatlan. -
Brain75
senior tag
válasz Kiss70 #47536 üzenetére
Nem kötelezhetnek rá, hogy kiküld Romániába.
Csak akkor ha nem az EMAG volt az eladó hanem egy másik cég aki az EMAG-on árul.
Akkor viszont ahhoz a másik céghez kell visszavinni.
Be kell vinni hozzájuk a boltba és leadni ott garanciába.[ Szerkesztve ]
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
proci985
MODERÁTOR
erre a szintre G29 jo lesz. 230 euros budgettel nagyon nincsenek opciok.
a logitech valtoja altalaban annyira nem jo, de ennyi penzert oke. utana a kovetkezo szint az az SHH, ami kb 100 euro magaban es Spanyolorszagbol kell rendelni (topikban van tobb, PCre jellemzoen az az ajanlott minimum 3-4xes budget mellett).
gaz+kuplung: Dirt Rally 2.0, pl a Spanyol futam vegig aszfalt es a Mini Morris S kifejezetten hasonloan viselkedik, mint egy modern sportcsomagos FWD subcompact. mi hazibuli vegen volt, hogy azt teszteltuk, hogy ki vezethetne haza, varhato eredmenyekkel .
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
iceman007
aktív tag
Szia
A G29 jó lesz kezdésnek, esetleg még T150 Pro mint alternatíva.
Szerintem váltóban sem lesz baj a Logitech-kel főleg ha egy sima utcai autó váltójának az érzését keresed. Ez a váltó sok helyen ki van rakva a polcara (Media Markt, Alza és társai) az a legjobb ha ott megnézed, hogy neked jó lesz-e.
De ott van még az SHH Shifter, annak inkább van versenyautós H váltó érzete. -
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
42 éves fejjel szeretnék már vezetni, forgalomban, versenypályán, de csak PC-n
Elolvastam 2x is az összefoglalót, de nem találtam meg azt amit kerestem.
Amit szeretnék:
PC-n használni a kormányt. Full casual single játékosként. Viszont amit megvettem volna, az egy G29.bázis+kormány+váltó. Amit kinéztem, azt a típust pont nem ajánlotta tome0001 (Logitech Driving Force Shifter) de én nagyon szeretnék egy olyan egységet, ami kicsit adja a rendes autó feelingjét. Létezik ilyen set? cakkpakk nagyon max 100k amit áldoznék rá összesen.
Lehet természetesen más márka is.
A másik kérdésem. Van olyan autós játék, ami nem versenyre hegyezi ki magát, hanem lehet tanulni autót vezetni? Ami a leg realisztikusabban adja vissza, a gáz+kuplung részét? Anno valami orosz fejlesztésű játék volt (City Car Driving), amiben rendesen váltani kellett. Vagy még nem csináltak ennél jobbat?
-
JulesTS
őstag
válasz johnnyvsr #47552 üzenetére
Fekete az erősebb, nekem is az van bent...
A tekerővel tudod előfeszíteni, hogy a szivacs mennyire legyen alapból összenyomva.
Nekem most zöld 12 és piros 13 van bent, de erősen egyén függő, hogy mi jön be. Itt a downloadnál van hozzá leírás, hogy milyen párosítással milyen lesz:
https://fanatec.com/eu-en/accessories/pedal-accessories/clubsport-pedals-v3-brake-performance-kit -
johnnyvsr
tag
válasz gaborvezer18 #47553 üzenetére
Köszi.es a kitnel mindegy h egy zöld vagy egy piros, vagy két piros illetve e a sorrend?
-
-
johnnyvsr
tag
Sziasztok! Sikerült beszerezni egy használt fanatec v3 pedált brake performance kittel. Tlcmrol váltok. Egyik kérdésem az lenne, hogy a gazhoz két féle rugót adnak gyárilag? Fekete van rajta de láttam piros rugót a dobozba. Mi a különbség? Illetve a féknel a tekerővel a pedál utat lehet állítani? A brake kitbe kinek milyen párosítás jött be? Köszönöm előre is.
-
proci985
MODERÁTOR
a szokasos "amazonos"/"alis" kezifeket hogy lehet a legjobban rogziteni egy wheel stand prora?
a base egy vintage Fanatec Porsche, esetleg meg az SHH shifter front felfogatasara probalhatom felrakni, de ugye neccesnek tunik
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Nem találtam erről biztos információt:
Fanatec (CSL DD) kormányokon állítható konzolon az FFB erősség a játék beállításaitól függetlenül, Thrustmasteren pedig nem?
Jelenleg T300-at használok, de GT Sportban néha még az 1-es FFB is sok, de nem lehet jobban visszavenni in-game.
Erre biztosítana lehetőséget a Fanatec?
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
ButtKicker Gamer Pro berendelve.Kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz fatal` #47542 üzenetére
Emagon sincs gond, ahogy mondod, a saját dolgaikat kell venni, onnantól úgy működik minden, mint bármely webáruházban. Termék simán regisztrálható (ha pl adott gyártói és régióhoz kötött), ha olyan idehaza az adott márka intézi onnantól a garit elvégre, ha meg baj van elbírálás után simán cserélik vagy intézik a garanciát, cseregaranciát ők. Anno 3 garanciáztatásom volt, pipkak intézték, de azóta inkább csak javulhatott a helyzet.
Mellesleg nem éri meg a külsősökkel foglalkozni a 3-8 napos szállítás miatt, amikor ők vagy bárki más már másnapra kiszállítja kb..
-
fatal`
titán
Alza rugalmas, legalább is eddig nem volt gondom velük. Bár csak fejhallgatót gariztattam (HyperX), 2-3 napon belül a kezemben volt az új. De az Alza nem piactér.
Szerintem az emaggal se lehet baj ilyen téren (a saját maguk által forgalmazott dolgokra gondolok, nem a random román vagy magyar bolt szarjára), bár ezzel nincs tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz fatal` #47540 üzenetére
alza esetében pl jobb szeretem velük intézni a garit. ha nincs kész időben, vagy egyszer vissza kell vinni, utána egyből csere vagy pénz vissza. mondjuk b2b fiókom van, jó forgalommal kevés garival, lehet azért rugalmasak
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz fatal` #47537 üzenetére
piactér, igen, és a piactéren is 70% román vállalkozás általi áfamentes cuccok jönnek, ezzel nyírva ki a piacot.
Emag meg eleve az.Mi egyszer feltöltöttük a termékeinket, mert akkora faszok voltunk, hogy nem előre érdeklődtünk. Akkor még egy elektromos autó töltő és kábel se volt fent. alig egy hónap múlva ugyanazt árulták áfamentsen románok.
Utánaolvastam, bármit felraksz, ha jól megy, hirtelen jön egy olcsóbb versenytárs, és neked annyi. Felfuttattad az üzletüket.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Danecay
addikt
válasz koanla #47533 üzenetére
Köszi a választ! Mondjuk engem az iRacing pont nem érdekel Eddig is kimaradt, és ezt követően sem érzek olthatatlan vágyat iránta. Akkor már inkább rFactor 2. Nem tudom azzal mi a helyzet ezen a téren. Az is egy 1000 éves toldozott foldozott engine, mondjuk átrakták DX11-re, de amennyire sebtibe sikerült utánaolvasnom, az iRacing is DX11-es már egy jó ideje, szóval könnyen lehet, hogy amennyiben az iRacing-en ilyen szempontból nem segített a DX11, úgy az rFactoron sem. De az mejd megerősítik, vagy megcáfolják akik használják is VR-ban, nem csak beszélnek róla, mint én
-
biker
nagyúr
válasz Kiss70 #47534 üzenetére
sajnos sokan nem tájékozódnak, miért ne vásároljanak az emagról Romániába egy kormányos csomag (ha az volt) lesz vagy 10eFt futárral, és várhatsz...
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Kiss70
tag
Sziasztok! Lehet hogy van aki emlékszik a problémámra.
Az Emag ezt a választ küldte!
"
Kedves Kiss Krisztián!
Köszönjük a türelmét!
Partnerünktől azt a választ kaptuk, hogy küldje futárszolgálattal és küldje el a következő címre: Tara Románia, Botosani megye, Botosani, Aleea Pinului nr 2C, Telefon: 0785122447 .Amikor megérkezik, a szervizben ellenőrzik. és ha hibás, új terméket küldenek.
A feladási bizonylatot, amit futárcégtől kap, őrizze meg. A terméket csomagolás előtt fotózza körbe, hogy jól látszódjon ép állapota. Eredetivel megegyező csomagolásba érdemes tenni, hogy szállítás közben ne sérüljön.
Bármilyen kérdés, vagy kérés kapcsán örömmel segítünk Önnek a továbbiakban is, forduljon hozzánk bizalommal!
Amennyiben elégedett volt az ügyintézésemmel, úgy a hamarosan kiküldésre kerülő értékelőlapon adott pozitív visszajelzését megköszönöm."
Ennyit erről a re*ek cégről... -
koanla
aktív tag
válasz Danecay #47527 üzenetére
Nyolc éve próbálkozom VR-ben az iRacing-gel. Ezen idő alatt négy CPU-n és négy VGA-n próbáltam futtatni, egyre növekvő géperővel. Jelenleg nincs olyan PC, amely teljes pompájában volna képes futtatni VR-ban (vagy triplában). És korántsem a RAM, de talán nem is annyira a VGA, hanem leginkább a CPU a gond. Sőt, annak is leginkább az egyszálas ereje: IPC és órajel. Jobbára 2-2,5 magot tud jól kihasználni és ha kifogy egy magból a render szál, akkor tehetsz oda akármilyen VGA-t (3090Ti beleértve), meg fogja dögleszteni. Ha engem kérdezel, a 40x0 sorozat sem fog sokat hozni ezen a téren. A 12-es soroazatú Intel, illetve a legújabb Ryzenek azért lendítettek a dolgon. A várakozások alapján a 13-as Intel és a következő Ryzen még 10-30%-ot fog tudni dobni a dolgokon (meglátjuk, ha már elérhetőek lesznek ezek és egy-két korai madár iRacer a keze közé kapjon ilyesmit). Mindenesetre a 10-30% sem fog jelentős javulást hozni - de nyilván észrevehető növekmény lesz az is.
Egyébiránt képes manapság már viszonylag egyszerű gép is elfuttatni, csak nagyon le kell butítani a kinézetét.
Megítélésem szerint az ACC sem fut rendesen VR-ban, de egy ideje azt a részét amúgy is elengedtem, mivel a vonatkozó topikjában igazán szép válaszok jöttek anno, de persze leginkább azért, mert amúgy is az iR van becsípődve nálam.
Nem mellesleg a DR2.0 ugyanazon a vason remekül elfut VR ide vagy oda. -
fatal`
titán
válasz Danecay #47531 üzenetére
Ahogy néztem nem az UE a probléma, hanem a szar implementáció. Legalábbis azt olvastam, hogy más UE játékok jobban működnek VR-ban.
Én mostanában csak DiRT Rally 2.0-t meg Beat Sabert nyomok De VR-ban a sima AC szerintem jobban néz ki, viszont talán az Automobilista 2-nek van a legjobb VR implementációja.
-
-
GalaHU
őstag
válasz Danecay #47527 üzenetére
Félig-meddig offtopic, de azért válaszolunk…
Általánosságban egy 3070 bőven jó VR-ozni! A iRacing-el nincs sok tapasztalatom, de mondjuk egy Assetto Corsa vagy AMS2 csodás tud lenni VR-ban.
Az ACC meg mindennel szar, de az az Engine hibája! Talán majd egy 4080-al…
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Danecay
addikt
Szia!
A VR topikban olvastam EZT a kommentedet, ami számomra eléggé elkeserítő vagy kiábrándító Ennek az oka az, hogy én is egy ideje gondolkodok már a VR-on, ami elsősorban anyagi indíttatásból nem valósult még meg, viszont a Te konfigot alapból jobb mint amilyet én a VR alá szánok venni, és ennek ellenére problémáid vannak. Mi lesz akkor nálam, vagy inkább bele se vágjak? Én tulajdonképpen csak VGA-t terveztem cserélni, a jelenlegi RX 580 8GB-os kártyámat, egy RTX 3070-re vagy egy RX 6700 XT-re mint amilyen Neked is van. Ezt terveztem a RYZEN 5 2600X procim és a 16GB 3200MHz-es memóriáim mellé. Most azért is nézelődtem a VR-os topikban, hogy utánaolvassak a 8 GB vs.12 GB VRAM dolognak, nevezetesen, hogy elég e a 8GB a VR-hoz? Én független vagyok videokártyagyártó szempontjából, mint írtam jelenleg egy AMD kártyám van, de előtte pl nVidia volt, volt már mindkét nagy gyártótól több VGA-m is, és most a két fentebb említett kártya közül, inkább az nVidia felé hajlok. Az RTX 3070-re vs. RX 6700 XT viszonyában, a 3070-nek a tesztek alapján valamennyivel jobb az átlagteljesítménye, a DLSS technológia is kiforrottabbnak tűnik mint az FSR, RT-ben pedig egyértelműen jobb az nVIDIA a 3xxx sorozatig. Csakhogy hasonló árfekvésben az nv 3070 8GB-al bír, nem is tudom, hogy van e belőle nagyobb méretű, míg az RX 6700 XT 12 GB-al, ami VR szempontból lehet nem mindegy, viszont az általam felsorolt szempontok sem irrelevánsak. Kaptál ott egy olyan választis, hogy VR-ra inkább nVidia-t, mondjuk ez nem tudom mennyire volt megalapozott.
Kérdésem tulajdonképpen minden VR használóhoz szól, valóban annyira rossz a helyzet, mint amilyen Laby fentebb linkelt kommentjében olvasható, vagy csak az iRacing-el vannak ilyen gondok? Azért itt érdeklődöm, mert elsősorban én is szimezésre vásárolnék VR eszközt, de ha még egy ilyen gép is kevés, hogy kompromisszumokkal ugyan de azért elfogadhatóan legyen VR-ban autózható egy szim, akkor lehet hagyom is az egészet, mert alsó hangon 300e Ft + ráköltés mellett is ott állnék mint Laby a felvázolt problémájával.
A válaszokért előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
őstag
válasz Aftershock11 #47523 üzenetére
T300, ha lehet akkor az RS GT változat. A három pedálos jobb mint a 2. Ha később beszippant a szimulátorozás, akkor T-LCM-mel lehet bővíteni. A Wheelstand Pro teljesen jó kompromisszum a stabilitás és a könnyen és kis helyre elpakolhatóság között. Ha stabilabb álványra van szükséged és nem szeretnéd összehajtogatni játék után, akkor Atesz féle álvány tökéletes megoldás.
-
ricsiv92
tag
Ha picit komolyabb is játszik, akkor az általam is használt Next Level Racing 2.0-át ajánlom. Nagyon jó a székrögzítő tálcája, így pedálnyomáskor nem gudulok el.
2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
Találtgyerek
veterán
Nekem Wheel Stand Pro-n volt anno. Jó volt hozzá.
06-3o/9759I39
-
Aftershock11
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Szokták akciózni ezeket, vagy ne számítsak ilyesmire a közeljövőben (vagy úgy amblokk)?
Egy Wheel Stand jó lehet hozzá, mint tartó vagy van valami hasonlóan helytakarékos és ajánlott? -
tome0001
Topikgazda
+1 a T300-ra.
Mivel sokkal népszerűbb modell mint a T248, ha esetleg nem jön be a szimulátorok világa, akkor gyorsabban el fogod tudni adni használtan.
Ha nem gondolkozol ilyenben, akkor a T300 már önmagában egy jobb minőséget képvisel mint a T248. -
fatal`
titán
válasz Aftershock11 #47517 üzenetére
T300
-
Találtgyerek
veterán
Szia!
A T300 megéri a felárat. Én azt választanám.06-3o/9759I39
-
veterán
Szerintem megeri a felarat a t300.
-
ricsiv92
tag
Szia!
Pont ebben a cipőben voltam egy pár hónapja az xbox-al és a T300 itteni tesóját, a TX-et vásásroltam ajánlásra. Azóta meg vagyok vele elégve.
[ Szerkesztve ]
2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
Aftershock11
csendes tag
Sziasztok!
Vásárláson gondolkodom, de kissé tanácstalan vagyok. PS5-ön használnám elsősorban (talán PC-n is, néha), nyilván a G29 jön fel először, mint lehetőség. Láttam még a T248-at és a T300-at, de azok drágábbak - nem tudom megérik-e a felárat.
Abszolút belépő vagyok, semmilyen előzetes tapasztalattal, viszont "filthy casual" maradnék a későbbiekben is, nem tervezek nagyon nagy pénzeket beletenni a sztoriba, egyszerűen nem lenne időm kihasználni.
Bármi javaslat?
-
-
Brain75
senior tag
válasz semetka #47514 üzenetére
A három gombos módszer amikor a középállást beállítod. Nem kell eltekerni jobbra, balra csak be kell állítani középre a kormányt megnyomni az option + share gombot egyszerre, benyomva tartani és közben egyszer megnyomni a mode gombot a bázison. Mikor megnyomod a mode gombot az option+share lenyomva kell hogy legyen. miután egyszer megnyomtad a mode gombot utána fel lehet engedni az option+share gombokat is.
Ezzel be van állítva oda ahol te a közepét érzed, látod. Ezzel a módszerrel oda állítod a közép állást ahova akarod. Ezt a pozíciót meg kell jegyeznie a kormánynak, és ha kihúzod bedugod ide kell beállnia. HA nem ide áll akkor megint be kell állítani.Bárhol működik ez a 3 gombos módszer, akár játék közben is, akár windows desktopon, akár konzolon szóval bárhol és bármikor.
[ Szerkesztve ]
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
semetka
őstag
válasz Brain75 #47513 üzenetére
Köszi szépen a választ, megpróbáljuk. A 3 gombos módszer az az mikor eltekerjük teljesen balra majd jobbra aztán beállítjuk középre, utánna a share+options+mode gombot nyomva kell tartartani? Játékban vagy a menüben végezzük el?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Brain75
senior tag
válasz semetka #47498 üzenetére
Sajnos ez egy olyan hiba amit a Thrustmaster az újjabb kormányokban már javított.
Minden alkalommal amikor bekalibrál a közép állást lefixálja magában. Amikor kicsit félreáll és az ember megadja neki a közép állást akkor megint eltárolja az adatot. Sajnos az IC amiben tárolja véges kapacítású és előfordul hogy rossz helyre kerül az adat, vagy egész egyszerűen az a regiszter már elhasználódott. Ilyenkor jön az hogy kalibrálni kell.
Ha nem akarja az ember javítgatni, akkor meg kell barátkjozni vele, hogy néha meg kell neki adni a közép állást a 3 gombos módszerrel. Egy ideig jó és utána megint meg kell adni./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
őstag
Sziasztok! Atesz féle cuccokat hol lehet beszerezni? Nincs már aktív hirdetése a hardverapron.
-
-
törölt tag
válasz Találtgyerek #47504 üzenetére
Megszerettem nagyon. #45206
-
törölt tag
Jó rég simeztem, pár hete akartam egyet, és behalt a valve index (kábel hiba, 160euro...), kaptam a dolgon és utólagosan szülinapomra megleptem magam egy htc vive pro2-vel!
Ez a simek királya, kényelmes, brutál kép, gyors követés, egyszerű kezelhetőség, szóval top1, a G2-t megeszi reggelire!
A sok usb kábellel viszont meggyült a bajom, ez azt a portot, a másik azt a hubot nem szereti, de kész lett, és vettem a shakerekhez egy új erősítőt! Nem melegszenek a nyomók, nincs emi zaj, brutál jó lett minden!
[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
válasz semetka #47498 üzenetére
Nekem egy időben azt csinálta, hogy néha nem középre kalibrált be és egy plusz kalibrálást kellett rajta csinálni. De ha középre kalibrálta be magát, akkor már nem mászott el. Talán egy driver és/vagy firmware frissítés után eltűnt ez az anomália, azóta elsőre jól kalibrál mindig. Érdemes megnézni, hogy a latest firmware és driver van-e használatban.
[ Szerkesztve ]
-
gaborvezer18
tag
válasz gaborvezer18 #47500 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest