- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grazie
újonc
Sziasztok!
Soha nem rendeltem még Fana oldalról, most szeretnék egy F1 Esport perecet, sikerült jó áron boltolnom egy Elite bundlet, viszont perec nélkül. Tapasztalatotok szerint mennyi idő mire ideér a csomag? Pár nap/pár hét? Köszi előre is! -
Grazie
újonc
Visszaolvasgattam pár oldalt, viszont nem igazán találtam véleményeket az új Thrustmaster TGT2 bázisokról. Van esetleg valakinek, vagy volt szerencséje kipróbálni? Mekkora előrelépés az egy T300-hoz képest?
-
Grazie
újonc
Adott egy Thrustmaster T300-TLCM szett. Nagyjából fél éve nyúzom,előtte egy T150 volt, hatalmas a különbség mind játékélmény mind a saját teljesítményem terén a váltás óta. Most adódott egy lehetőség hogy egész jó áron meg tudnék válni az enyémtől, viszont akkor már egyel magadabb polcról szeretnék vásárolni ami pedig a Fanatec lenne. Mivel PS-en játszom csak az Elite base jöhet szóba,nyílván LC pedállal. Szerintetek van akkora különbség a kettő közt hogy megérjen 100.000 ráfizetést? Illetve nézegettem a Fanatec oldalát,EU-ban jelenleg nem elérhető az Elite base, nem tudja valaki hogy mióta illetve miért nem? Azt ki is vonták a forgalomból vagy csak jelenleg nincs készleten? EU-n kívül elérhetőnek mutatja,csak onnan kis hazánkba sajnos nem engedi rendelni.
A segítséget előre is köszönöm!