Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
-
drsanya
aktív tag
Flame ON:
Itt senki nem látta a Gran Turismo című filmet???
Flame OFF
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
válasz Bandit21 #66809 üzenetére
Igen, a 13. hét az olyan átmeneti, ott jön az új build, illetve az új tartalmaknak meg funny ( ) versenyeknek csinálnak unofficial eseményeket. Indultam én is vagy két alkalommal más kategóriában, de a falban végeztem. Nem szoktam foglalkozni ezzel a héttel, inkább ETS2 ilyenkor.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
válasz Találtgyerek #64410 üzenetére
Nemtudom, de engem megvett például. Meg a 7 éves fiamat is, aki képes volt azt mondani, hogy ideadja az összes spórolt pénzét csak rendeljünk egyet . Imádja az ETS-t, én is szeretem. Egyébként a bejelentés után összeomlott a Moza oldala .
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
-
drsanya
aktív tag
válasz Találtgyerek #61329 üzenetére
Ha nem probléma válaszolok , ugyanilyenem van. Lemértem, mikor cseréltem a perecet Acelith-re. Gyári állapot 2,3kg, Acelith-el 1,7, konyhamérlegen.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Ha már többen vagyunk itt Mozások, Ti hogyan lőttétek be a bázist a Pit House-ban? Van általános mindenhova jó set, vagy inkább autóra/osztályra tekergetitek a dolgokat? Jöhetnek screenshotok is .
Egyébként az Equalizer csak nekem nem jön be? Annyira mesterséges tőle minden, hogy inkább lecsavartam a Road sensitivity-t 2-re, de inkább nullára.
[ Szerkesztve ]
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
válasz Bandit21 #59444 üzenetére
Gondolkoztam azon, hogy én fogalmaztam e rosszul a monológomban, de látom van akinek átjött a mondandóm, köszi a megerősítést.
proci985:
Nem, nem sértődtem meg, nem szokásom. Felajánlom azt, hogy próba lehet nálam és lehet más lesz a vélemény, valamint leírtam a saját tapasztalataimat. És korábban igenis hangzottak el márkákra és termékekre degradáló vélemények sajnos tapasztalat nélkül. Mindennap itt vagyok, és olvasok. De hogy lesz az én írásomból flame?Moby:
Nem az igényeimről írtam elsősorban, hanem a tapasztalataimról, és ez nagy különbség. Ha az igényeimet írtam volna le elsősorban, akkor még a vásárlás előtt állnék, de már bőven utána vagyok. És nem, te sem tapostál a lelkembe. És amit leírtál, azzal egyébként egyetértek. Ezért is írtam utólag, hogy kezeljük helyén a dolgokat/márkákat/termékeket/árakat (na jó, az utolsó pár szó csak most került ide, de értitek).I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
El lehet jönni és ki lehet próbálni. Lehet, hogy meglepődés lesz a vége... És igen, lehet, hogy nem félmillió, lehet, hogy nem hidraulikus, de az előző pedálomhoz képest a felbontás többszörös, tudom állítani a linearitását, és nem mellesleg nálam hozott is konzisztenciát és javulást. Szóval én nem nevezném komolytalannak csupán azért, mert nem félmilla. Oké, aláírom, hogy a gyári rugót azonnal cserélni kellett és nekem a plusz kitből a legkeményebb jött be, de így is megúsztam az egész cserét 50e Ft-ból, és így nagyon is megérte. Bitepoint meg nem izgat, mert olyanokkal versenyzem, amikhez nem kell kuplung, azt majd egyszer egy olyan pereccel megoldom. Továbbá a robusztusságával sincsen az égvilágon semmilyen probléma.
Ha valamit én nem próbálok ki, addig sosem mondom rá, hogy komolytalan. Nem vagyok márkahű, 10 évig volt fanatecem, 1 szett, a pedálomat most adtam el hibátlanul. De ez, ami itt megy mostanában a topikban, hihetetlen számomra. Jelzőket dobálunk itt dolgokra, miközben nem is láttuk még az adott terméket, nem hogy kipróbáltuk.
Olvastam egyébként teszteket bőszen, mielőtt megvettem és engem meggyőztek vele. A tapasztalatom is az, hogy nem csináltam rossz üzletet. Majd egyszer ha el leszek engedve anyagilag, lehet veszek én is egy "komoly" szettet. Addig köszönöm, az igényeimnek tökéletesen megfelel ez a többihez képest "komolytalan" szett, ami van.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Megint ez a Moza komolytalan pedál.... Még egyszer megkérdezem. Kinek van itt rajtam kívül? Esetleg aki komolytalannak tartja, próbálta e már?
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Megy itt a haterkedés, de hadd kérdezzem már. Valahol feljebb írták, hogy a Moza féle szar pedál. Végiglapoztam a bevallott listát. Csak nekem van. No offense csak kérdezem, mi a gondja vele annak, aki próbálta? Mert gondolom próbálta, azért nyilatkozik így róla! Nekem egészen bevált és ennyi pénzért pont azt tudja, amit elvárok tőle.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
-
drsanya
aktív tag
válasz Lac-coo #54880 üzenetére
De, ez mindkettőhöz jó: MOD - F30 CS V2 mod for MOZA CS V2 & V1 wheel – Acelith Design Sim Racing
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
válasz Lac-coo #54877 üzenetére
Ha a CS Wheelt fel akarod dobni, itt nézelődj: Moza Mods – Acelith Design Sim Racing
Enyém is innen van, vettem rá Artengo tenisz gripet, tökéletes .I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Tegnap este feldobtam az SR-P szettet. Sokmindent nem tudok még mondani, annyi biztos, hogy aki ezt választja, vegye meg hozzá az Accessory kitet. Saját vélemény, hogy a gyári használhatatlanul puha. Bepakoltam hozzá a legkeményebb rugót meg dampert, és így nagyon jó a feeling. Még jobb lenne, ha a rugót is damperre cserélni, de a közdarabok úgy vannak peremezve, hogy nem lehet betenni a helyére. Ezen nyilván majd hamarosan segíteni fog a céges 3D nyomtató .
Ami biztos, hogy komolyabb csavargatás nélkül azonnal gyorsultam 1 másodpercet V8 Holdennel Mount Panorama-n. Lehet állítgatni a linearitási görbét a Pit House-ban, azzal még lehet játszani, de ettől több időm nem volt. Nekem szokatlan még a hosszabb fékpedál út, viszont a tailbraking végre működik normálisan blokkolás nélkül.Mindent összevetve eddig jó vételnek tűnik, az árához képest meglepően jó és minőségi mind az anyaghasználat, mind a kinézet. Maga a fék is eléggé jól home tuningolhatónak tűnik.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Nahát, mit hozott ma posta ma Asszem a ma esti elfoglaltságomat elintézte
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
A héten érkezik hozzám a Moza SR-P pedálja kuplung nélkül kiegészítő damper kittel. Nem tudom van e itt ilyen valakinek, ha nincs, majd beszámolok róla, ha érdekel valakit. Ugyanitt hamarosan lesz majd eladó Fanatec CSR Elite LC pedál vadiúj PU betéttel.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Nem! Van a config fülön a Wheel force csúszka, újítás, hogy azon is van Auto pipa. Ez ha beállítod Auto-ra, akkor felismeri a bázis nyomatékát, beállítja, és utána már nem tudod manuálisan állítani. Nekem felismeri a 9Nm-t és nem lehet igazítani a csúszkán utána. Ha kiveszed a pipát, akkor meg tudod azt is állítani. Ennek szerintem a bolondbiztos "nemtudommennyittudakormányom" miatt van jelentősége. Aztán, hogy pontosan ismeri e fel a valós tudását a bázisnak, vagy nem, nincs tapasztalatom, mert nincs még másik három egyéb bázisom otthon. Az R9-et gond nélkül felismerte és ráhúzta, hogy 9Nm.
Az F9-en lévő Auto gomb meg a fenti értékhez beállított nyomatékhoz igazítja az FFB erejét, és ez lehet finomítani az Intensity értékkel. Ha az Intensity-t beállítod 100%-ra, majd nyomsz egy Auto-t az F9-en, akkor én nem tudtam még elfordítani se a kormányomat, nemhogy vezetni. Ha lehúztam nullára, akkor sokat finomodott, de így is lejjebb kellett vegyem.
Nemtom érthető e így, egyszerűsödött az FFB beállítás, hogy ne húzd túl ezekkel (ne legyél folyamat pirosban), más jelentősége nincs szerintem. Ahogy mondtam is, nekem pl sokat segített, mivel nem vagyok hardcore FFB szakértő.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
válasz camaro79 #54393 üzenetére
Az Auto érték szerintem egy megfelelő kiindulópont. Ha sokat mész és kapcsolgatod, ki lehet vele kerülni a clippinget. De mint mondtam, az Intensity csúszka 0-ra állítása után is erős volt nekem, és onnan mentem lefelé, így biztosan nem lesz clipping nekem. Ha felhúzod 100%-ra és ott kapcsolgatod az Auto-t, a karod leszakad DD-vel. Játszatok vele, mondom, nekem bejött, az iR changelog javaslat alapján én 0-ra húztam és úgy nyomkodok, aztán ha lesz egy viszonylag stabil érték (pl Sebring 5-6 kör után) és az sok, akkor lefelé húzom, azt jónapotkívánok.
Ja fontos. Ha a konfig ablakban bekapcsolod a kormánynál is az auto strength pipát, nekem felismerte hogy 9Nm. Ha nem nem, akkor állítsd be pontosan, hogy mennyi az annyi és utána nyomkodd pályán az F9-ben az Auto-t. De gondolom ez világos .
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Moby, biker!
Nyilván nem vagyunk egyformák, és mindenkinek más jó, meg a Pit House-ban is lehetne még reszelni, de miután ezeket csavargattam, körbe találtam értelmesen V8 Holdennel Mount Panorama-n. Sőt, még valami konzisztencia is kialakult . Van akinek bejön, mert keveset ért a nagyon finom hangoláshoz (én), van akinek meg nem. De egy próbát megér azért mindenkinek szvsz.
[ Szerkesztve ]
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
2023 Season 4 Release Notes [2023.09.05.03] : iRacing
Force Feedback
A new “Intensity” slider has been added to the Driving Controls options screen. This slider replaces the “autoForceFactor” setting value, previously found in the “app.ini” file.
- - This controls how the Force Feedback auto button (found on the F9 black box) behaves. With the slider set to 100% it behaves as it did last season, giving you the maximum force that your wheel can produce. With the intensity slider set to 0% it will attempt to both lower the forces as well as give you some variation from car to car so cars with higher Force Feedback will feel heavier.
Fixed an issue that could cause the Force Feedback system to send an invalid signal, if the wheel no longer reports its position accurately.Húzd le nullára és tesztelés alatt kapcsolgasd az F9 black boxon az "Auto" gombot, amikor lehet. Keress olyan pályát, ami pattogós, pl Sebring. Nekem nagyon bejött, elég szépen állítja az FFB-t a bázishoz. Picit el is túlozza még 0%-on is, tehát így is lejjebb kell venni, de minden autóhoz más értéket állít be, ezáltal mindegyiknek más az érzése, ami tök jó (nekem). Szerintem elég jó feature. Moza R9 van nekem.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Van valakinek használható ötlete arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet egy régi Fanatec CSR Elite pedált úgy megmókolni normálisan, hogy 5 évente (tudom, le se írd, hogy mit akarok ennyi idő után!) ne b?ssza szét a PU rudat a fék? Ugye ez hasonló a CSP V1-hez, tehát egy hüvelyben van benne a tengely - PU rúd - nyomórúd kombó. Van még egy utolsó vadonatúj PU rudam, és szeretném ha tovább bírná. Az első átalakításom a nyomórudat érintette, abból csináltattam egy tök újat a végén lévő horonybemarás nélkül. Most azon gondolkodom, hogy az egész hüvelyt behozom és megcsináltatom teflonból, de csillagminta nélkül, és passzosabbra az egészet. Vagy esztergáltatok egy passzos csillagmintára igazodó tengelyt, meg nyomórudat. Vagy hagyom az egészet a pics?ba. Szerintetek ez segítene?
Nyilván ha nem lesz rá mód, akkor az egész átalakítása nélkül a vadi új PU rúddal együtt megy fel apróra, mert amúgy kifogástalan a mai napig, ezt a hülyeségét leszámítva. Ez inkább amolyan tervezési hiba a gyártótól.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
-
drsanya
aktív tag
Moza Truck wheel. Várós nagyon
The Ultimate Wheel For Euro Truck Simulator ? - Moza Truck Wheel First Look GC2023 - YouTubeI am iRacer
-
drsanya
aktív tag
válasz Steve1207 #52858 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én magam is iRacingelek 2013 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal, nekem is ez jött be. Nekem ma már annyira nem drága, mert sok a contentem, black friday két év előfizu és gól. Összeversenyzem az évi 40 dollárt, kocsikat viszonylag ritkán veszek már, a pályákat viszont ami érdemes azt azonnal. Szerencsére már megoldották, hogy az összeversenyzett pénzt lehet külön "gyűjteni", így tartalékolni is lehet előfizu megújításra. Így meg nem olyan sok, három havonta szokott pálya jönni egy max kettő, az meg kibírható. Nekem a közösség és a változatosság ami bejön itt, illetve az endurance a nagy szerelem, abban verhetetlen szvsz. De mondom ez csak az én véleményem. Van amúgy iRacing topik is, ott lehet kérdezősködni, vagyunk azért itt is páran.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Megjött a Moza Xbox kormánya, az R3. Én ezt most nem igazán tudom értelmezni, és az árát se, pedig Moza tulaj vagyok...
R3 Racing Wheel and Pedals | MOZA Sim Racing (mozaracing.com)I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
válasz Találtgyerek #50906 üzenetére
Minőség:
- Szerintem nagyon jó a minősége. A QR nagyon precíz, a bázis nagyon masszív és nagyon erős szerintem, legalábbis nekem elég. nagyjából 50% körül használom, mert nem bírkózni akarok, hanem szórakozni, azt pedig tudja, és így egyáltalán nem melegszik.Megbízhatóság:
- Nos én egy CS Wheel-el vásároltam amit moddoltam egy Acelith pereccel. A váltóra feltettem a gyárilag kapott silent pad-okat, emiatt sajnos akadnak néha gondok. Ez abban mutatkozik meg, hogy ha olyanja van újra kell kalibrálni a füleket, ugyanis azok nem kapcsolósok, hanem hall szenzorosak. Utána viszont hibátlanul teszi a dolgát. Előfordult még néha olyan, hogy nem ismerte fel a bázis a wheelt a Pit House szoftverben, kétszer-háromszor lecsatoltam, újra feltettem és megjavult. Ennek azért van jelentősége, mert a gyári pereccel (ha jól értettem a manualban) állítható a Natural inertia, ha nem gyári perecet raksz (értsd: nincs benne elektronika) akkor fix 500%-ra ugrik és nem lehet állítani. Nemtudom ennek mi értelme, nekem gyári a perec, így ezt megerősíteni sem tudom. Arról nem beszélve, hogy a gombok se működnek olyankor. Mondom, december óta van meg, 3x fordult elő eddig, a magam részéről szoftveres gondnak gondolom.Élmény:
- Az előző Fanatec GT3 RS V2 után mondanom sem kell, hogy ég és föld. Csendes, a váltó se kattog a silent pad után, de ugyanolyan határozottan kell húzni, gombok is és a tekerők is minőségiek, szóval ez a része hibátlan. Nagyon sok felé lehet csavarni a Pit House-ban, simán el lehet veszni a beállításokban, de hálisten a youtube tele van tippekkel, így lassan nekem is összeállt a beállítás. ACC-vel kezdtem, aztán visszatértem iRacingre. Én nem tudom hogy placebo vagy mi de iRacing alatt sokkal jobban él a cucc, mint ACC alatt (szubjektív saját vélemény!!!). Amit lehetne finomítani, de ha így marad sem izgat, az a Pit House-ban lévő Speed dependent damping. Én kikapcsoltam, mert egyszerűen nem lehet rendesen beállítani. Ez ugye azt jelenti, hogy van egy alap damping beállításod, és ezt kiegészíti úgy, hogy egy bizonyos sebesség felett megemeli az értéket. Teljesen hülyeség szerintem, alap damping be van állítva aztán úgy van minden sebességnél. FFB equalizert nem használom, nekem nem jött be, maradt minden effekt 100%. Van még egy újdonság, ez pedig az FFB curve. Ez azt a célt szolgálja, hogy az FFB erősségét ki lehet mozdítani a lineáris helyzetből. Próbáltam, ez se jött be nekem. Összeségében azt tudom mondani, hogy remek az élmény vele, de jól be kell állítani, hogy kényelmes legyen, mert különben letépi a karodat .Röviden ennyi, bármilyen kérdésre szívesen válaszolok még.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
-
drsanya
aktív tag
Moza tulajok jelentkezzetek már, hányan vagyunk eddig?
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
válasz Fehercsoki #49773 üzenetére
Neked is a Moza R9 szetted van? Ha igen, légyszi a Pit house-ról dobj már nekem screenshotokat Annyi irányba lehet tekerni, hogy borzasztó
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
válasz Bandit21 #49707 üzenetére
Nagyjából ugyanoda jössz ki mindkét márkával, inkább az a kérdés mi van raktáron. És kinél. Én mindenképpen 8-9 Nm-re gyűjtenék, mert kell. Oké nem bírkózni vettem én sem, de megvannak a finomságok azzal, hogy 60-70%-on használom. Szerintem nekem kevés lenne az 5 Nm így jó hogy nem azt vettem végül.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Én a magam nevében tudok beszélni csak, Pointer4 kollégán kívül nem tudom kinek van még Moza bázisa, neki is és nekem is az R9 van a CS wheellel.
Folyamatosan jön a Pit House szoftverhez az update eddig 3 volt, firmware-ek is karácsony óta, amióta nekem megvan 2 jött a bázishoz és 2 a wheel-hez. Ez szerintem elég jó.
Az hogy gagyibb, masszívan merem cáfolni. Nyilván egy DD-nél elvárás, hogy minden fém. De minden fém itt is. A wheel-en is az encoder kupakok. Annyira minőségi volt minden, mikor kibontottam és összeraktam, hogy számomra ez nem volt kérdés a továbbiakban.
A QR is brutálisan masszív. Vagy gyári NRG, vagy annak a koppintása, de ráteszed a bázisra, becsattan és úgy áll mint a cövek. Nincs lógás, nincs mozgás, nincs semmi. Olyan, mintha egy tengely lenne az egész.
Szállításról Pointer4 kolléga tud nyilatkozni pontosan, mert Ő közvetlen tőlük rendelte, én itthon az Alzától jutottam hozzá az utolsó bontatlan darabhoz karácsony előtt. Nekem 398e Ft-ban állt meg a történet. A többit tőle kérdezzétek, pontos infói neki vannak. Én javasolnám valamelyik európai forgalmazót helyettük az áfa-vám kombó miatt.
Hirtelen ennyi, ha van kérdés, szívesen válaszolok.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
válasz GalaHU #49415 üzenetére
És nem utolsósorban nincs horror áron. Eléggé óhajtok egyet, mert iszonyatosan bejött és 84 ojrót simán megér szerintem. Kapna egy jó kis bevonatot a markolat és kész is a formula kormány
Amúgy nekem az U alakú jön be nagyon, én meg arra áhítozom, de autós boltokat nézve nincs 100e alatt...
[ Szerkesztve ]
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
@Pointer4 és más Moza bázis tulaj CS wheellel.
Ezzel találkoztál/találkoztatok már? Elég jónak néz ki, lehet rendelni kéne egyet
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Srácok, már akinek Moza-ja van
R3E-vel van némi gondom. Most az egy dolog, hogy nem bírom a kormányszöget beállítani (én nézek el valamit azt tudom), de egy session-ön belül, ha kimegyek boxba és setupolok, megyek vissza és elköszön tőlem az FFB... . Ha újraindítom a sessiont, akkor megint oké. Találkozott már valaki ilyennel?I am iRacer
-
-
drsanya
aktív tag
válasz pointer4 #48468 üzenetére
Azt köszi szépen, a porvédőt elfogadom, de elég terv is és megpróbálom itt a srácokkal kinyomtatni valamelyik hétvégén a cégnél. A rigtől nem félek, erősített Atesz vázam van. Nem néztem tegnap a dobozban, mert túl nagy volt a rózsaszín köd, hogy furatrajz van benne? Vagy keresni kell a neten?
Ne tesztelj a hétvégén, készüljetek inkább az ifjúság érkezésére (gratulálok egyébként).I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Kösz mindenkinek, de előbb pointer4 kollégát kérdezzétek, nálam még nincs meg az új pc hozzá. Plusz felújítás is van, úgyhogy jelenleg szanaszét vagyok minden szempontból.
Annyit azért elöljáróban, kibontás után azért letettem a hajamat egyből. A bázisról sok szót nem lehet ejteni, nehéz, masszív mindene. Mindent adnak hozzá, csavarokat, kulcsot is.
Na de maga a perec. Azon viszont nagyon meglepődtem. Valami eszméletlen minőségi cucc, és azon is minden fém. Még az encoder kupak is. Egyszerűen öröm volt kézbe venni, első gondolatom az volt, hogy aztak?rva, a második, hogy ehhez kesztyű nélkül nem nyúlunk, ha harmadik pedig hogy a fiam meg sehogy nem nyúl
Mondjuk a minőséghez azért az hozzá tartozik, hogy egy Fana GT3 RS V2-t váltott. Az egy műanyag hulladékhalmaz ehhez képest minden szempontból. Az egyetlen értékelhető minőségbeli hasonlóság a kettő között az az alcantara borítás a kormányon. A Moza műbőr szerintem, de gyönyörűen van megvarrva és a tapintása is kellemes nagyon.A QR mehetne egyenesen versenyautóba is. Felpattintod, becsattan és nem kell semmi csavarozós himihumi, úgy áll, mint a cövek és nincs semmilyen holtjáték. Annak még utána járok, hogy milyen 3rd party QR kompatibilis a bázissal (valamelyik videóban láttam korábban), mert van DIY perecem is és ennek a bázisnak nem kell gyári perec, anélkül is megy. (szerk.: megtaláltam, ez jó hozzá: QUICK RELEASE FOR ANY STEERING WHEEL ON THE MOZA BASE NRG - YouTube)
Szóval végre 3 év után célegyenesbe került a visszatérés a szimes világba, alig várom az első versenyemet vele. (ez egy örömsírós szmájli jelen esetben )
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Moza R9 és CS Wheel úton van a nappalim felé
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Egyébként nem Fanatecről van szó, hanem egy Moza R5 packról, konkrétan erről. Lehet, hogy akkor ezt fogom rendelni.
Pack DD R5 MOZA - SimufyI am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek mekkora előrelépés lenne egy GT3 RS V2 után egy 5,5 Nm-es DD? Elég lenne?
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Nocsak nocsak [link]
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok. Van valakinek már itthon vagy tapasztalata a MOZA bázissal és kormánnyal? Tetszik az R9, jó alternatívának tűnik.
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Nálam egy GT3 RS V2-t fog váltani a CSL DD. Szerintem nekem elég erős lesz a Boost kittel. Legalább akkora előrelépés lesz, mint amikor XBOX kontrollerről és Forzáról váltottam
Viccet félretéve FLx örülök, hogy megosztottad a tapasztalataidat. És légyszi mindenki írja le, akinek már van, hogy mi a szitu. A magam részéről alig várom a november-decembert. Addig meg úgyis csiszolnak még a szoftveren, és a szimulátorokon is. Már nagyon hiányzik a versenyzés.
Esetleg ha valakinek lesz Bp XV környékén a közeljövőben, ki lehetne próbálni majd?I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Nem tudom, honnan veszik a srácok az árat...
Totalcar - Magazin - Szimulátorhoz és autóba is jó kormány a Bentley-nél
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Srácok, azért ez mellett nem lehet szó nélkül elmenni, aki bátor a DIY projektekhez, Prohardveres kolléga (tomiafoka) cikkét (tudom, vótmá) és videóját (ezt viszont nem láttam még), olvassa el és nézze meg. Tegnap este láttam, államat azóta se tudtam összeszedni.
Cikk: Szimulátor kormány és pedálok építése PC-hez - LOGOUT.hu Számtech / Játékok cikk
Videó: DIY Simulator steering wheel tutorial - YouTubeA videóban komplett alkatrész lista is található, rajzokkal, CAD tervekkel, kapcsolási rajzzal, teljes szerelési útmutatóval, tehát minden is van.
Mi ez, ha nem önzetlenség??? Maxirespekt, amúgy meg sorozatgyártásba vele!I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap csináltam egy linear tesztet a kormányomon, és elég lehangoló eredmény született
Akadozik a finom effekteknél az FFB. Nézzétek meg, hátha van valakinek ötlete mit lehetne tenni azon kívül, hogy veszek egy másikat, ezt pedig elengedem.
A grafikon elejét nézzétek...Tavalyi mérés:
[kép]Tegnapi mérés:
[kép]A mérés az iRacing fórumáról származó Wheelcheck programmal történt.
Szerintetek mi lehet a gond? Kapott nagyobb teljesítményű tápegységet is, Kozmy fórumtárs is mindent elkövetett már... Nincs ötletem.I am iRacer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest