Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborvezer18
tag
-
gaborvezer18
tag
Sziasztok. Bemutatnám legújabb saját készítésű perecemet. Omp310 alapra épülő teljesen saját tervezésű button plate és váltótartókkal.
Hyundai TCR
-
gaborvezer18
tag
válasz bence1885 #66261 üzenetére
Fogásra legjobb. Gt Neot fél óra alatt leraktam és el is adtam. Csináltam rengeteg kormányt de én ezt használom. Van még 992Cup kormányom azt is imádom meg egy Bentley ez a 3 nálam a best. Minőségre nem tudom az övék milyen én 4mm alu lemezre rakom az egészet. Nem nyeklik nyaklik . A váltó a legfontosabb kérdés az összes diy perecen. Ami 3d nyomtatott azon érződik h nem annyira tuti akármennyire is jo a terv. Kell a fém minőségi válto mert kb ha a kattanás nem hozza az érzést nem fogod élni a perecet. Én terveztem a fanatec magnetic shifternek egy tartót a többi kormányomon azt használok ezen pedig a pokorny féle full alu váltó van. Nem olcsó dolgok sajna de a diy már csak ilyen. Ha gondolod lehet tudok neked összedobni egyet és ha simagic bázissal használod még kábel nélküliben is.
-
gaborvezer18
tag
válasz cstibikeee #49890 üzenetére
De igen most is megyek majd. Balatonon vagyok sajna nem Pesten.
-
gaborvezer18
tag
válasz cstibikeee #49865 üzenetére
Merre lakasz?
-
gaborvezer18
tag
válasz Gabisan #49837 üzenetére
Biztos megkapod sajnos azt nem fogod megtalálni sehol h ki viszi a csomagod és mikor egyszer csak ott lesz de ügyfélszolgálaton vagy a my choiceban tudsz nézelődni este 6ig bármikor. Én mindig telefonálok a cím előtt pár perccel főleg ha FAna dobozokat látok .
Üdv egy UPS futár. -
-
gaborvezer18
tag
válasz gaborvezer18 #47500 üzenetére
-
-
gaborvezer18
tag
-
gaborvezer18
tag
Sracok Csl DD 8nm. Mclaren perec es universal hubon 350mm fana kormany. 3fokkal elter kb a kormanykozep ha lecserelem egyiket a masikra. Ez mitol lehet?
-
gaborvezer18
tag
válasz jozefgucci1 #45904 üzenetére
Szerintem nem lesz mar 5os változat.
-
gaborvezer18
tag
Ups futár voltam. Teljesen máshogy működik mint egy másik futárszolgálat. Saját telodon kell hivni az embereket ugy hogy kikeresed minden csomagon a számot már ha van..
90%ban cégekhez szállít akik mindig ott vannak. Kártyával nem tudsz fizetni ha ugyvan csak kpval. Én is csak akkor hivtam az embert ha nem jött ki senki.. Nincs idő rá sajnos csak ha muszáj mert időre kell menni. Ha vársz a fanától cuccot legyél otthon aznap meg előtte is egy nappal amit az ups oldala ír dátumot a szállítás napjára[ Szerkesztve ]
-
gaborvezer18
tag
Felrakta már valaki az új fw.t a csl ddre? Rengeteg mindent változtat.
https://fanatec.com/eu-en/faq/details/id/36Lett egy uj Auto setup beállítás amikor te semmit sem tudsz állítani as kormányon. Érdekes.
-
gaborvezer18
tag
válasz tom120514 #45545 üzenetére
Én mclaren perecet hasznaltam a műanyggal mrg wrc.t is. Nem volt vele gondom. De azota fém van a mclarenen. Mas minoseg es azert a muanyag csavorodik azert mas erzes. Mivel megrendeted mar mind1 h utolagmikor kered. Siman hasznalhato a muanyaggal sztem 8nm cslddvel. Probald ki aztan meglatod.
-
gaborvezer18
tag
válasz csabi1971 #44358 üzenetére
Én a v2.5 öt cseréltem le Mclanre. Nagyon király a 2.5 masszív amivel már most gyárilag adják a mágneses fülek is nagyon jók. Viszont pici az átmérője. A mclarennel sokkal királyabb az érzés az autót is könnyebb megfogni ha össze kell szedni. A gombok sztem elengendőek rajta és ezen alapból van két analóg fül pl kézi kuplungnak. Ár érték arányban a Mclaren a nyerő véleményem szerint. Bár a 200 euros áron műanyag qrel kapod én használok kerek kormányt is műanyaggal nincs bajom vele de mclarenen fém van. Én nagyon szeretem nem vennék már olyan formula kormányt.
-
gaborvezer18
tag
válasz ForRedGlory #43778 üzenetére
A 8nmest rendeltem. Mikor rendeltem januar 3 volt a dátum de gondolom elobb elkeszultek vagy nemtudom.
-
gaborvezer18
tag
És ismét elfogyott a csl dd
-
gaborvezer18
tag
válasz Melorin #43619 üzenetére
Én ezt használom.
https://www.mirco.hu/hu/mirco-fia-ulesek/mirco-rts
Pont azért mert széles a csipőnél nem szorít bele az ülésbe nagyon kényelmes. Sajna nem olcsó de kényelemben a bride olcsóbb üléseinél fényévekkel jobb próbáltam. Minden kivehető mosható és mivel oldalsó felfogatású a konzolon tudod állítgatni milyen mélyen és hátra dőlve szeretnél ülni. Sokat kipróbáltam mire ezt megtaláltam. Nem egyszerű jó és kényelmes ülést találni szimezéshez. Golf4 üléssel kezdtem jó jó azis de nem adja az élményt számomra.
-
gaborvezer18
tag
Srácok azt hogy lehet értelmezni konkrétan ami most a Fana dd 8nm áránál van írva h január 2?
Ha most rendelek akkor 2.án kezdik postázgatni őket vagy addig ideér vagy azis lehet hogy januárban sem érne ide? -
gaborvezer18
tag
Néztétek hogy a CSL DD 5NM változata juniusi kiszállításra váltott? Nem csak táp más hozzá? A 8as még maradt januári. Elképzelhető h nemsoká azis későbbi időpontot kap?
[ Szerkesztve ]
-
gaborvezer18
tag
Most elgondolkodtam a dolgon . Lehet megpróbálom eladni aztán meglátjuk. Februári vásárlás .
-
gaborvezer18
tag
válasz JulesTS #43253 üzenetére
Én a csl dd bejelentése után vettem a csw 2.5öt az utolsó darabok között. 150 alatt nem adnám oda semmiképp. Agyaltam a dd.n ,de szerintem azért a csw 2.5 kiforrottabb technika mint az új. Várok 1 évet biztos még a cserével bár kitudja hibátlanul üzemel és nem tudom mennyivel adna többet. Szívesen kipróbálnék egyet de hyperesknél is csw van csak sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
gaborvezer18
tag
válasz Sub-ZeRo #42682 üzenetére
SZerintem a 9nek jobb a fizikája. Másabb mint a Dirt nekem jobban bejön a Wrc sokkal jobban ha rallyzok 99%ban a Wrc. A 10ben viszont a kézifékes kanyarokat egyszerűen nem tudom rendesen megcsinálni túlforog állandóan az autó nagyon fura. a 9ben olyan szépen rajzoltam a csíkot az aszfaltra ahogy tanítják.
[ Szerkesztve ]
-
gaborvezer18
tag
válasz gaborvezer18 #42365 üzenetére
Mennyit érhet egy ilyen kormány a sima 2 pedálos változattal? Ha működik hibátlan és esztétikailag is rendben van. Mindenképp eladás lesz a vége csak inkább így vagy próbáljam megcsinálni.?
-
gaborvezer18
tag
Srácok Veszprém környékén nincsen esetleg vkinek thrustmaster t500rs tápja? Kölcsönbe amig kipróbálnám h az enyémnek valóban a tápja halt.e meg? Fizetnék is a próbáért
-
gaborvezer18
tag
válasz gaborvezer18 #42347 üzenetére
Bekapcsolom eltekerem izombol 5szor jobbra meg balra es le.is kapcsol.
-
gaborvezer18
tag
Sziasztok. Hatha találkoztatok már ilyen problémával.
T500RS amint nagyobb terhelés éri a programjában a windowsban pl.probalgatom az erőhatásokat lekapcsol a kormány a tápon elhalványul a kék led szval.nem.melegedés vszinű. Ki kell húznom 5percre az árambol h ujra működjön. Esetleg vmi tippet szívesen fogadok -
gaborvezer18
tag
Srácok v2.5 bázist rendelnék Fanától de fizetésnél hibát ír ki viszont van raktáron? Találkozott már ilyennel valaki?
-
gaborvezer18
tag
SZiastok!
Fanatecnél ha most rendelek postázzák is egyből mert ups irja h késések vannak. Mennyi lehet most a szállítási idő? Régebben max 1 hét volt.
Köszönöm -
gaborvezer18
tag
válasz Tibiajax #38399 üzenetére
Szia.
Én ilyen wrc kormányt használok betudod állítiani bármire a joysickokat a forzában. Bár ha én nem az alap kiosztást használom hanem magamnak csinálok egy gombkiosztást meg se mozdul az auto gázpedál működik de mintha belenne huzva a kézifék folyamatosan.. nem jöttem rá mi lehet a gondja. -
-
gaborvezer18
tag
válasz JockeyEwing #37939 üzenetére
A fékerőt vedd le 90% körüli kb és az eloszlással is játszhatsz picit előre próbáld tolni inkább. Raceroomban volt anno hasonló problémám én így tudtam nagyjából ráérezni a fékezésre.
-
gaborvezer18
tag
Sziasztok.
Megvettem a Fanatec v3 pedált. Hát a féket fele anynira se érzem mint a csl elitnél loadcell mindkettő. Nem tudtok valami alternatív dolgokat amiket a fékpedálba pakolhatnék h keményebb legyen a pedál vagy más érzet? NEm vagyok eddig meggyőződve h érzetre jobb a v3 a csl elitenél.. -
gaborvezer18
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy jelenleg így használom a pedálomat ahogy a képen láthatjátok. aZ lenne a problémám hogy szeretnék cipőben játszani de ezzel a pedállal egyszerűen nem tudok kényelmes beállítást találni neki a gyári pedál elhelyezésben én nemtudok rendesen fékezni. Az lenne a kérdés hogy megéri leváltani a pedálomat fanatec csl elite Lc egy v3asra? Azt ahogy nézem lehet úgy pozicionálni mintha egy falat nyomnék előrefele . -
gaborvezer18
tag
válasz Lifer092 #36574 üzenetére
SZia! Mindenképp 3 pedálost vegyél sok százalékat adja ki a szimezésnek a jó fékezés. Bázisok között sztem lényegi különbség nincsen. Az olcsóbb Th kormányokra sokan panaszkodnak. Nekem Tx bázis volt bő másfél évig előtte 2 évesen vettem. Hibátlan üzemeléssel adtam tovább. Én Tmx prot ajánlanám bár a 150 se sokban különbözik talán a fordulási szögben. Sajnos iszonyat módon elszálltak az árak.. Viszont mindenképp Th . Logitech ahogy írtad babakocsi feeling vélményem szerint .
-
gaborvezer18
tag
válasz kennystyle #36514 üzenetére
Kétszer rendeltem Fanától mind2 alkalommal hivott 10perccel előtte a futár.
-
gaborvezer18
tag
válasz jozefgucci1 #36442 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=MagSJqvhinE
Nézd meg ezt a videot hátha segít vmit ha így se megy..
-
gaborvezer18
tag
válasz MAXIMIZE #36397 üzenetére
Én kb 2 hónapja raktam össze a 3 monitort 29" 21:9 7680x1080 felbontással játszom. Acc Sima Assetto és Raceroom simán kezeli. Igazából minden játék kezeli nem tudom milyen vidkarid van ,de nvidia oldalon van egy sorround nevű progi amivel összefűzöd a 3 monitort egy képpé. Ha 3 monitor mellett döntesz ügyelj rá h egyforma legyen típusra mind a 3 monitor és displayporttal kösd össze. Vr nekem nemjött be és akkor is sokkal többet látsz mint egy nagyobb monitoron plusz ahogy körbefognak a monitorok élményen is sokat dob részemről.
-
gaborvezer18
tag
Nem tudjátok Fanatecéknél nem lesz mostanában vmi leárazás vagy akcio esetleg? Beruháznék egy Bmv kormányra. Esetleg ha meguntad és lecserélnéd meglévő Bmv kormányodat átvenném ,hogy kipróbálhasd a következő kiszemelted
-
gaborvezer18
tag
válasz ForRedGlory #35727 üzenetére
Igen ez igaz a játèk nem èrdekel különöskèppen de a váltó nem rossz viszont nekem az alcantara jobban bejon. De ugye izlèsek ès pofonok. Azert gondolkokdtam rajta h max egy ev mulva tobbert el lehet adni :D.
-
gaborvezer18
tag
válasz ForRedGlory #35717 üzenetére
Azért egy limitált kormányért ennyit elkérni elég durva. Most rendeltem meg a 250eurosat gondolkodtam rajta h visszamondom de nem bántam meg azis kurvajo cucc nekema gombmennyiségek bőven elegendőek. Azért van egy határ Annyival nem tud az többet és azért mert más a szinezése ennyivel többet kérni Amugy jólnézki de egyedül a mágneses váltó ami jó rajta szerintem.
-
gaborvezer18
tag
-
gaborvezer18
tag
Azért van érzékük fanatecéknél . Megrendeltem a 250euros f1es kormányt. Visszamegyek az oldalra és a fő hír hogy 05.14én mutatják be az új limitált szériás kormányukat
Azzal nyugtatom magam h biztos rohadt drága lesz[ Szerkesztve ]
-
gaborvezer18
tag
Esetleg azt tudjátok h verseny közben ki lehet valahogy kapcsolni a ps4s Fanatec kormányom középen a kijelzőt ami pirossal mutatja h mennyivel megyek meg h hányadik sebességbe vagyok? Középen a csíkot a driverben kilehet de a kijelzőre nem találtam ilyen opciot.
Mármint h verseny közben ne mutasson semmit[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest