Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #49861 üzenetére
Na, elvileg G29 lesz. Nem a T150.
Holnap kiderül.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
JulesTS
őstag
válasz sentry0 #49897 üzenetére
A CSL DD 8Nm-esnél elég erősen, a GT DD 5Nm-esnél kicsit gyengébben de jól érezhető volt a másgneses pólusok taszítása. Nem tudom, hogy a CSL DD<>GT DD között van-e különbség, vagy egyszerűen csak az újabban alakítottak valamit (a 8 vs 5Nm között nem hinném, hogy különbség lenne, mert kikapcsolt állapotban is ugyanúgy érezni a polusokat...). A DD1-nél ilyen már nincs, vagy inkább csak alig-alig érezhető.
A CSW V2.5 és a 8Nm-es CSL DD-t használva én is úgy voltam vele, hogy a 20Nm már teljesen felesleges...
...de amikor a DD1-et jól beakciózták, akkor vettem egyet és a GT DD-t eladtam. Na akkor megtapasztaltam, hogy miröl is beszélnek a Podium DD használók...
Három dologban tud pluszt nyújtani egy 20..35Nm-es DD bázis egy 5..9Nm-eshez képest:
- a finomabb de hirtelen mozgást sokkal direktebben/hirtelenebb visszaadja
- ott ahol nagy FFB-nél (pl: forma autó nagy sebességel kanyarodik) az 5Nm vagy akár a 8Nm is már 100%-on van és még erre van még ráültetve egy plusz visszajelzés, azt már a gyengébb DD-vel nem fogod érezni, mert egyszerűen levágja a 8Nm feletti csúcsokat (FFB clipping).
- a harmadik meg a nehezebb perecek meghajtása, amíg egy 1kg-os CSL WRC, vagy McLaren GT3 perecet használsz, addig az 5..8Nm is elég, de egy utólagos 2..3kg-os ráadásul 35cm átmérőjű perechez már kell a nyomaték, hogy megfelelő dinamizmussal mozgassa a bázis. -
sentry0
tag
Tegnap megjött a Moza R5.
Pár dolgot leírok, de a fanatikusok, meg régi öregek kérem türelemmel olvassák, mert lehet pár véleményem kiakasztó lesz, és pár kérdésem pedig "buta", de legalább őszinte. Köszi.
Először is: én nem értem hogy sokak szerint ha 5,5Nm kevés, akkor az nekem felette már abszolút bírkózás lenne. Így is 100%-kon már túl erős, a Nürburgringen szétrázta a kezem a box utáni kanyargós rész. Úgyhogy a következő napokban biztos finomhangolás következik, hogy érezzem a jelzéseket, de ne legyen birkózás sem.
Egy rettenet buta kérdés, de muszáj feltenne:
- nekem az fura volt hogy egy DD kormánynál is alapestben "érezni" a "mágneseket" a villanymotorban. Nyilván nem olyan mintha fogaskerék lenne, de mintha "homokban" súrlódna. Ez nekem új volt, mint DD szűz. (Pithouse-ban, nem pályán tekergetve az autót).
- ez ugyan ilyen komolyabb high-end DD kormányoknál is?
Amúgy Aristotelis Vasilakos (Kunos fejlesztője aki szokott steamelni és kurva jó arc) a How to FFB videójában (nagyon ajánlom) nagyon jól megfogalmazza hogy nincs tökéletes FFB, nem létezik, és hogy ez egy nyelv, amit tanulni kell. Értem a koncepciót, értek mindent, értem hogy csak a kormány az egyetlen információközvetítő eszköz (monitoron kívül), amivel mindent kell érezin. De meglepett néha, hogy ha van tapadás, mennyire disznó mód ellen tud állni tud egy 5,5Nm-es kormány is (el nem tudom képzelni, így egyszer ki kell próbálnom, hogy mire való egy 15-25Nm-es kormány )
És az tényleg nagy igazság, hogy mindenkinek kicsit más a "jó" FFB. Sokkal inkább érdemes megérteni hogyan működik szerintem, mintsem "küddj már át egy beállítást". Sajnos sosem volt tapasztalatom igazi versenyautót vezetni, de nagyon érdekelne, hogy ott mennyire érezni a kormányon a gumik viselkedését, tapadás, súrlódás, csúszást, ABS-t, mindent.
Új világba cseppentem. Nagyon szórakoztató, és rengeteg mindent kell/akarok még tanulni.
Amúgy SRP-Lite pedálról annyi, ami kurvára sok helyen hazugságot terjesztenek: nem igaz, hogy minden pedál ugyan olyan. Mind a három pedálnak más a rugókarakterisztikája. A féké jóval keményebb mint a gázé, a kuplung és a gáz között már nagyon nehéz különbséget tenni. Az lehet azonos, de nem vagyok benne biztos.
Még egy: igazat adok mindenkinek hogy egy cockpit/rig kurva fontos. Tegnap estére már éreztem hogy nem jó sima székben vagy forgószékben ülni. Még következő napokban tesztelek és eldöntöm mi legyen a pedálokkal, hogyan rögzítsem, vagy vegyek-e egy mobil összecsukható kezdetleges cockpitet.
egy lelkes amatőr, újonc szim fan.
Később hosszabban írok majd az R5-ről, ha már lesz pár hetes tapasztalatom.
Van akinek van innen R9, az írjon légyszi privátban, van pár dolog amit kérdeznék tőle, beállításokat érintőlegesen. Köszi. -
GalaHU
őstag
Akik Fana készletfeltöltésre vártak azoknak jó hírem van, az április 03-ra ígért motyók tegnap beérkeztek hozzájuk, elkezdték a csomagolásukat és kiküldésüket.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Gabisan
tag
-
mmdms
addikt
válasz Gabisan #49889 üzenetére
Az a pedal beleesett a hipoba? Vagy miert olyan albino.
mikor a futar a komplett szettemet hozta egyszeruen lepakolta a foberlom ajtaja ele az osszes csomagot az utcan, es ott akarta hagyni. Szerencse h otthon voltam. Vegigneztem, majd mikor vegzett kozoltem vele h az nem oda lesz, es ezt megis hogy kepzeli kozel 2000€ t az utcan akar hagyni?! Utalom h nem kell mar semmit alairni, lesz@rom modjara otthagyjak a csomagokat egyszeruen az utcan.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
gaborvezer18
tag
válasz cstibikeee #49890 üzenetére
De igen most is megyek majd. Balatonon vagyok sajna nem Pesten.
-
JulesTS
őstag
válasz cstibikeee #49890 üzenetére
De szokott...
-
cstibikeee
csendes tag
válasz gaborvezer18 #49881 üzenetére
Budapesten.
Amúgy egészen véletlenül nem szoktál te is indulni az SRC ligában?[ Szerkesztve ]
cstibikeee
-
-v-
addikt
Az alsó az a gyári deréktámasz, a felső meg egy kiváló Ikea Bortberg deréktámasz [link]
Alapból nekem nem támasztotta se a derekamat se a vállamat eléggé de így tökéletes, hosszú ülésnél is kényelmes még ha nem is úgy néz ki szóval lehet elég sokat variálni itt a háttámlával.Kormány tartó állítás ezen látszik, gyárilag ilyen, ott vannak a lukak amivel dönteni lehet és ez a felső végállás:
Viszont van egy opcionálisan felszerelhető extra merevítő amit adnak hozzá, és semmi nem akadályozza meg hogy azt a csavart amivel a döntést állítom ne a gyári lukba rakjam hanem ehhez a merevítőhöz csavarozzam, ami viszont ilyen sínes szóval meg van oldva a gond tulajdonképp (remélem látszik):
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
ui:
A vizszintes allitas problemat lattam mar par helyen emlitve mas rigeknel is(nalam a Playseat Evolutionnel is gond lesz/lenne), ha megjon a CSL DD-m akkor nyomtatok hozza egy adaptert. -
-v-
addikt
Q2 aha... sima assetto corsával próbáltam, volt fps rendesen és próbáltam 120hz-en is meg mindenhogy, nekem ez még nem adja
(#49882) footy
Én nagyon elégedett vagyok vele és a háttámlára is sikerült olyan párna configot szülnöm ami maximálisan kényelmes.. nekem 1 bajom van / volt vele hogy vagy én vagyok teljesen gyökér, vagy tényleg nem lehet állítani a kormány tartót szögben felfele csak vízszintesig, szóval ott workaround kellett, oda mellé kellett csavaroznom nem ahova való, így lehet állítani felfele is csak kicsit béna meg macerás .. -
gaborvezer18
tag
válasz cstibikeee #49865 üzenetére
Merre lakasz?
-
-v-
addikt
válasz zsozsa74 #49879 üzenetére
Egyik se, a gépet most upgradeltem, motion sickness meg nem volt annyira viszont én azzal a felbontással nem tudok megbarátkozni .. nagyon nincs még ez ott mint ami nekem elfogadható lenne, konkrétan a sokszorosára vágynék de amúgy tényleg marha jó lenne ez, tisztára úgy lehet nyomulni mint élőben. Na majd egyszer
[ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
Skacok!
SHH Shifternél csak a fedlap mondja meg, hogy egy váltó 6+1 vagy 7+1-et tud, ugye? Mechanikusan mind ugyan az, csak a fedlap szabályozza, hogy hány fokozatot használjak belőle?!Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
-
Brain75
senior tag
Sziasztok
Logitech pedálhoz kit érdekelne profi loadcell ?
Mennyire lenne rá igény ?
NEm ettől függ hogy elkészül-e, mert már elkészült csak, hogy mennyire lenne rá igény ?/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
adrian360
őstag
válasz camaro79 #49869 üzenetére
Köszi, igazából még csak D-nél járok, mert most kezdtem
Doningtont Watkinst Oultont szeretem, Road Amerikát és Sebringet mindenhol ajánlják, úgyhogy valószínü ezek lesznek.
Igazából a GT3-at lehet kihagynám, arra ott van az ACC- inkább kisebb lóerős kupás dolgokra gyúrnék, gondolkozom az új Renault Clio-n vagy TCR-en. azokat próbáltad ? -
camaro79
aktív tag
válasz adrian360 #49823 üzenetére
Bocs a késői válaszért.
Szerintem gyúrjál a B-s jogsira, mert sokkal több a lehetőség.
Az alábbi pályákat megvennék, mert gyakran szerepelnek más sorozatokban is (és nagyon jók):
- Donington
- Nürburgring Combined
- Road America
- Road Atlanta
- Watkins Glen
- Brands Hatch
- Mount Panorama
- Oulton Park
- SebringFWD vagy RWD? én az utóbbira szavazok
Ha FWD akkor BMW M4 GT3, ha RWD, akkor 911 GT3 R, 911 GT3 Cup (külön sorozata van), Huracan GT3 EVO, 488 GT3 EVO (aminek kölön D-s sorozata is van, de sok a kontakt és agyatlan ember).Autóból ajánlom még az LMP2-es kategóriából a Dallara P217-et is.
[ Szerkesztve ]
-
sentry0
tag
Ha már futárok és UPS.
Elvileg pénteken került be a rendszerembe a Moza cucc, amit rendeltem Németországból. Hétfőn átvette a csomagot a UPS, és már kaptam az e-mailt ebéd körül, hogy holnap, kedden szállítják. Néztem is nagyokat. Ma már kaptam egy másik e-mailt 11 körül, hogy holnap szállítják, szerdán. A csomagommal meg tegnap annyit történt hogy kb 1 órás úttal elvitték Frankfurtba Egész nap! Ma már Nürbergben volt délben. Azóta semmi. Hogy ezt hogyan szállítják ki nekem holnap Győrbe, azt megnézem. Persze lehet egész éjjel hozzák... akkor talán hajnalba Budapestre ér, és onnan majd elhozza valaki. Mert meglepne ha Budapestet kihagynák. Ebben az országban nem létezik olyan hogy ne vinnék át akár az egész országon 2x, hogy az ne érintse Budapestet.
Hegyeshalomi haverom sztorija jut eszembe. Rendelt csomagot Bécsből, áttették a csomagot Hegyeshalomnál, majd elvitték Budapestre, másnap meg kivitték neki Hegyeshalomba.
[ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
válasz gaborvezer18 #49862 üzenetére
Szerintem az ország egyetlen ilyen UPS futárja vagy.
Nekem még soha nem sikerült aznap hozni a csomagot amikor mondták. Sokszor 1 héttel később kapok levelet, hogy hozni fogják, pedig már rég nálam van.
Több dobozból álló csomagot sokszor külön hoznak, de volt olyan is hogy 1 tracking alatt volt a perec, és külön dobozban a QR is. 1/2 2/2 alcsomagként feltűntetve. Azt elfelejtették odaadni, de a rendszerbe lejelentette hogy odaadta valakinek.
Ezután ügyfélszolgálat hívással töltöttem pár órát, de azon kívül hogy a másik csomagot leadták már valakinek semmit nem árultak el. Senki nem vette át a másik felét, csak úgy volt a rendszerükbe, de nem adták ki a telefonszámát a futárnak sehogy sem.
Pedig már úgy voltam hogy nem érdekel hogy mi történt, elmegyek érte csak adják már meg a telefonszámát a futárnak, hogy beszélhessek vele hogy kinek adta le, vagy ha nála van akkor hova tudok menni érte...stb. Persze erre lehetőség sincs.UPS az egyetlen, futár szolgáltatásokra teljesen mértékben alkalmatlan cégnek tűnik így sokadik rendelés után.
Nagyjából 10 rendelésemből talán egyszer ha sikerült úgy működniük, ahogy az összes többi futár szolgálat normál esetben szokott.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
cstibikeee
csendes tag
-
Joshi
titán
"Én mindig telefonálok a cím előtt pár perccel főleg ha FAna dobozokat látok ."
Szerencsére vannak más futárok is akik így járnak el. -
törölt tag
Le a kalappal elötted, szolhatnál a kollégáidnak hogy..., vagy inkább tarts "MEETING"-et a munkatársaid 99%-nak, hogy hogy kell csomagot kézbesíteni! Üdv egy elégedetlen ügyfél.
-
gaborvezer18
tag
válasz Gabisan #49837 üzenetére
Biztos megkapod sajnos azt nem fogod megtalálni sehol h ki viszi a csomagod és mikor egyszer csak ott lesz de ügyfélszolgálaton vagy a my choiceban tudsz nézelődni este 6ig bármikor. Én mindig telefonálok a cím előtt pár perccel főleg ha FAna dobozokat látok .
Üdv egy UPS futár. -
JulesTS
őstag
válasz Speeedfire #49857 üzenetére
Igen. Nem egy csúcs kormány, de amit alapból tunia kellene egy kormánynak azt tudja. Fogasszíj/fogaskerék hibrid, ez már jóval halkabb mint egy teljesen fogaskerekes. Ha lehet, akkor a három pedálos Pro verziót keress, az nem csak a kuplung pedállal több, hanem kicsit tartósabb a pedál felépítése is. Az általad írt játékok ezzel már élvezetesek lesznek.
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok, akkor keresek is egy t150-et.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Bandit21
addikt
válasz Speeedfire #49857 üzenetére
A t150(PS) vagy a tmx (Xbox tesó) a minimum amit megéri venni.
35-45 közt használtan már kapsz állapotfüggően. Ezek már jó, csöndes, kormányok.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
zsozsa74
őstag
válasz Gabisan #49852 üzenetére
Tekintve, hogy 100 euróval több + az 500 áfája, elvileg jobbnak kellene lennie valamiben. Ezt a fícsörök alapján mondjuk nem annyira látom, de ez nem jelent semmit. Már kint van egy ideje, szóval tesztek akadnak róla.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
JulesTS
őstag
válasz Speeedfire #49848 üzenetére
Ennyiért használt T150 van ami ajánlható (hardver aprón van belőle jónéhány, érdemes garanciásat választani). Milyen játékokkal használnád?
-
-
Gabisan
tag
Vélemény a [MOZA CRP Load Cell] pedálról? Valaki használja esetleg?
Jobb,mint a Fana Clubsport Pedal V3?Gabisan®
-
Gabisan
tag
Köszönöm mindenkinek! Kedden akkor remélem du 14 óráig át tudom venni,mert utána meló.
Gabisan®
-
GalaHU
őstag
válasz Gabisan #49846 üzenetére
Dolgoztam futárszolgálatnál, értelmezhetetlen kérdés hogy “mikor szokták”…
Az aznapi túrákat hajnaltájt állítja össze a járattervező szoftver az aktuális küldemènyek alapján. Lehet hogy a depó ès teközted senki sincs, és 8-kor csöngetnek, ha meg van 60 màsik küldemény akkor csak délután.
-
proci985
MODERÁTOR
-
sentry0
tag
válasz GalaHU #49843 üzenetére
Az én csomagomat is UPS hozza. Pénteken készült el a csomagom, így elvileg holnap remélhetőleg a futár átveszi a forgalmazótól (sim motion, Németország). Kíváncsi vagyok hány nap alatt jut el hozzám (Győr). Amúgy én is csak rosszat hallottam UPS-ről, de pl a héten megjött az SHH váltó, amit a DHL hozott (és róluk is rosszat hallottam csak), és az patika volt. Igaz DHL express volt, az nagyon gyorsan megjött.
-
GalaHU
őstag
válasz Gabisan #49842 üzenetére
Viccelsz? Az a világ vége! A varjú is csak 2 heti hidegélelemmel indul útnak… (Üdv a XVII-ből!)
Viccet félretève, bár össze se tudom számolni hányszor rendeltem már a Fanától (két kéz biztos kevés lenne) még soha nem volt gond a UPS-es futárral, szóval nyugi…
(Ha esetleg rámcáfolnak április elején akkor írok)
-
Gabisan
tag
válasz fatal` #49838 üzenetére
Köszi a "megnyugtató" válaszokat. Es Te melyik körzetbe tartozol? En a XVI ker Nagyicce környékén vagyok.
És a futárnak a száma gondolom sehol nem látható.És általában a nap melyik szakában szokták kézbesíteni? A My UPS Choice val sem lehet atrakni masik napra vagy atvevopontjukra?Ami elvileg a VI kerben van?Gabisan®
-
v2
senior tag
válasz Speeedfire #49840 üzenetére
Igen
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
törölt tag
Nekem egyszer a szomszéd asztalára rakták le az ezer ercsis alaplapot, még szerencse hogy nem esett, rá egy évre meg egy másik tag a 3080ti-t a 36 helyett a 26-ba rakta be a kuka mögé amit el is loptak az ott lakók, 4 nap után adták vissza amikor a rendőrséget is bevontuk, az ups a legalja, de tényleg. Nem hiába mondja Tom Hanks is Az ember, akit Ottónak hívnak című filmben az ups futárnak, hogy magukkal mindig csak a gond van... , nem csak itthon tré a banda!
Pár hete azt írták, hogy nehezen megközelíthető a cím, így nem tudtuk kézbesíteni a csomagot, mintha a hegyekben laknék a fák között, persze az ügyfélszolgálat lerázott..., meg sorolhatnám. A telefont nem ismerik, arra kell figyelni, ha nem vagy otthon lerakhatják a telkeden, és ez bent van a szállítási szerződésben az eladó részéről, persze azt mondják hogy többször csengettek, meg hívtak telefonon, hazudnak mint a vízfolyás![ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Szerintem ez körzetfüggő lehet. A tracking sokszor baromságot ír, az ügyfélszolgálatot is felesleges hívogatni, mert ott is hülyeséget mondanak.
A kiszállítással még soha nem volt gondom UPS esetén itt, a futár is jófej.
De Julesnál többször előfordult, hogy a rendelésnek csak egy részét kapta meg az egyik nap, a maradékot meg a következő nap szállították.
-
Gabisan
tag
Sziasztok!
Február elején fizettem ki a Fanatech-nek egy CSL DD 8Nm bázist asztali felfogatóval.
Most adták át a UPS-nek,elvileg kedden kézbesítik.
Nagyon sok rosszat olvastam a UPS magyar részéről,mik a tapasztalatok mostanában az átvétellel kapcsolatban? Állítólag nem hívnak fel,ha itthon vagy ,akkor sem kapod meg mindenféle kamu indokkal...
Előre is köszönöm a váalszaitokat.Gabisan®
-
v2
senior tag
válasz Speeedfire #49835 üzenetére
Szia. MI a keret? [link] Ez jó lehet
[ Szerkesztve ]
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
belépő szinten mit ajánlanátok, amit PS4 kompatibilis is? Látom a logi, thrust, és fanatec az ajánlott.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
JulesTS
őstag
Igen, a kilógó tálcára. Váltózartó nekem is van, arra hegesztettem kéziféktattót laposvasból:
https://4utem.blogspot.com/2022/04/kezifektarto-atesz-fele-wheelstandre.html
Ugyan külön nem állítható, de úgy csináltam, hogy kézre álljon és atomstabil lett... -
biker
nagyúr
-
f3rdzs0
senior tag
válasz JulesTS #49824 üzenetére
Én nem DD-vel hanem T248-tel próbáltam, de egyet kell értsek. Belső nézetből kormánnyal elég nehezen irányítható, külső nézetben meg már annyira nem volt élmény a kormány.
Plusz a mindenféle daruk irányítása pokol volt kontroller nélkül.
Amúgy jó játék, de nem ezen fog visszajönni egy kormányba befektetett pénzf3rdzs0
-
adrian360
őstag
Kicsit off: van itt olyan aki iRacingezett, jól tudom hogy pályára kocsira sosincs akció, csak az állandó "ha többet veszek egyben lejön a 10-20%"? C license környékén milyen pályák kocsik ajánlottak/ kötelezőek? Egyelőre csak a Road license érdekelne.
-
GalaHU
őstag
-
GalaHU
őstag
Korábban volt téma, hogy mennyit kell várni a külföldi rendelèsekre. Nos, az én Fanatec V3 pedálomhoz rendelt nyomtatott elem ami kiváltja a kuplungpedàlt (2 pedálossá alakítja a cuccot) 2 hónap után érkezett meg Írországból. A Brexit miatt vámköteles lett, így heteket töltött a Magyar Pistánál, mire kiszabták a 800 forintos sarcot! De címre nem viszik, tessék érte bebumlizni a Hivatalba! (A Jenőhöz, az Úrhoz!)
De hogy ne csak siránkozás hanem némi közszolgálati tájèkoztatás is, íme a méretek ha valaki inkább itthon legyártatná:
Palást magasság: 42,18
Külső átmérő: 19,91
Belső átmérő: 16,26Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Laby
őstag
Szerintetek CSL DD gyártásán a kiadása óta javítottak?
Az első időszakban rengeteg panasz volt rá, nekem is, barátomnak is van negatív tapasztalata. Azért sok idő eltelt azóta, vajon javítgatják ilyenkor az ismert gyerekbetegségeket, vagy azóta is ugyan úgy csak hányják ki amennyit csak lehet gyártani?Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Laby
őstag
válasz JulesTS #49809 üzenetére
Volt már sok pedálom, jelenleg CSL Pedals LC van "csak", de közvetlenül előtte V3 volt. Nekem személy szerint egyáltalán nem hiányzik a V3. Minőségibb, jobb...meg minden, de messze nem annyival, mint amennyivel drágább. Az árát meg befektettem más eszközbe. Tudom ezzel nem leszek népszerű, de attól még ez az én személyes tapasztalatom.
Amikor vettem a CSL Pedals LC pedált, akkor még nem volt kint a CSL Elite Pedals V2 pedál, de az első verziója volt a V3 pedál előtt és azt is nagyon imádtam. Azzal még jobban is éreztem a féket, mint a V3-al.
Szóval ha most vennék pedált én ár/érték arányban CSL Elite Pedals V2-t venném gondolkodás nélkül.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
JulesTS
őstag
válasz chris0000 #49799 üzenetére
Most kipróbáltam gyorsan DD1-el. Mindent hagytam alap beállításon, de az autó mozgása és az FFB is távol van egy ACC, AC, Raceroom, AMS2, RF2-től. Nekem a Beamng továbbra is egy autó törésteszt szimulátor maradt, csillezni jó, de ha versenyezni szeretnék, akkor mást veszek elő...
-
footy
addikt
Mivel berendeltem egy CSL DD-t es azon gondolkozom hogy egyben adom el a jelenlegi szettem, ezert felmerult 2 kerdes:
- A playseat evolution nem jon be, mert kenyelmetlen derekban es nem tudom jol beallitani magamra egyebkent sem. A Next Level Racing F1-GT (nem lite) kenyelmesebb? Beallitani jobban lehet, stabilabbnak is tunik, de az a mubor mar keprol is eleg izzasztonak hat.
Szoval elorelepes a NLR F1 a Playseat Evolutionhoz kepest?- Ha egyben elkel a szett pedalt is vennem kell. A CSl pedalokkal elegedett vagyok, viszont ha megint vennem kell akkor nyitott vagyok masra is. A CSL es a CSL Elite kozott van erezheto kulonbseg precizitasban? Vagy menjek egybol CSL LC-re? Tartossagban van kulonbseg?
koszi
-
v2
senior tag
válasz jozefgucci1 #49803 üzenetére
Egy lemezt rá kell hegeszteni és kifúrni
-
Bandit21
addikt
válasz chris0000 #49801 üzenetére
Van itt akinek Fana van (asszem 8 nm) és rally-zik beamng-vel.
Amúgy a beamng annyira szerteágazó dolog, hogy szerintem mindenképp megéri. Ha akarod pályán mész ha akarod busz járat a városban, vagy épp 3 m-es vas golyót ejtesz a kamionra.[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest