Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
F1 2021 kérdés: kikapcsoltam az ideális ívet, erre megjelent egy kék pöttyökből rajzolt ív. Ha 3d aktív akkor a kanyarokban 3d ív van, ha kikapcsolom ez a kék pontsor. Hol lehet kikapcsolni? Sehol nem találom
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Brain75
senior tag
válasz #15779328 #44795 üzenetére
A tervezés kb 2 hét, mire minden a helyére került.
Kb. 5-6 darab prototípus készült mire minden apró hibát kiküszöböltem ami a gyárin megvan.
Így a kormányok halkabbak és soha többet nem kell azon gondolkozni, hogy a csapágyak fellazulnak, vagy esetleg eltörik a csapágyház.Kiss Norbi kormányába is ilyen került amikor még Logitech-et hajtott.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
törölt tag
válasz gaborvezer18 #44797 üzenetére
-
iceman007
aktív tag
válasz gaborvezer18 #44793 üzenetére
Mondjuk ezzel szerintem nem jársz szarul: https://fanatec.com/eu-en/accessories/steering-wheel-accessories/clubsport-wheel-rim-320-alcantara
És talán még olcsóbb is mint egy neves gyártó rally kormánya -
-
Géjza
őstag
Persze, ezt is lehet. De 300Ft a szemes csavar és nem kell kuncsorognon senkinél, hogy nyomtasson már egy ilyet (no meg ragasztgatni sem, epoxi sincs ingyen).
Valamint az anya a base-ben van, amibe be kell tekerni a szárat. Ami a képen van, az a kormányhoz nem lenne jó, ha jól vettem ki.
-
Brain75
senior tag
Hát igen, én is csak 60-as hosszút találtam:
https://www.szogker.hu/products/csillagmarkolatos-csavar-d055-m10*60-fekete-magyar-5fm-m10x60-3231562943.html/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Brain75
senior tag
válasz #15779328 #44785 üzenetére
Nem szekennelek semmit, saját magam tarvezem, méretezem a dolgokat.
A tervelés.
Csak hogy lásd nem olyan egyszerű.Itt ha 0,1 mm eltérés van a csapágyak illesztésénél, vagy a furatok helyénél akkor az egész mechanika megszorul, megeszik egymást a fogaskerekek.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
iceman007
aktív tag
válasz gaborvezer18 #44782 üzenetére
Akkor a súly nem számít mehet rá bármi!
-
törölt tag
Most ahogy mondod, lehet azért esett szét a tekerős gomb kábelem, hanyagolni kell ezt a tesztet, vagy közben fogni a kormányt.
#44783Brain75
Minden elismerésem a kitartó munkádért!
Mennyi idő egy ilyet megtervezni, vagy beszkenneled, és hozzátervezel?
Az enyém is egyedi, mindig valamit hozzáhegesztek.
Most a váltó és joystick gyorscserélést tervezem, lehetőleg itthon fellelhető anyagokból.[ Szerkesztve ]
-
-
Brain75
senior tag
válasz #15779328 #44774 üzenetére
Ez pont a "megfelelő" hozzáállás ehhez a fórumhoz: " ha meg nem tetszik a stílusom, ne olvass, vagy tilts le."
Ezt nem netről töltöttem, sőt az összes kiegészítő amit kormányokhoz készítek egyedi kivitelezés, tervezés.
Logitech G25,27,29,920,923-hoz csapágyházat is terveztem méreteztem, csináltam meg a komplett 3D kialakítást. NA azt nem lehet 3D nyomtatóval előállítani, azt marni kell.[ Szerkesztve ]
-
iceman007
aktív tag
válasz gaborvezer18 #44779 üzenetére
Milyen bázisod van?
-
GalaHU
őstag
-
biker
nagyúr
elég a fanatec driverben az FFB teszt. Nekem a buttonboxba tett nem vandálbiztos nyomógombok belül estek szét két ffb teszt rángatása után. Asztalon volt minden, ugrált az asztal, pedig "csak" egy csl elite. Belül a mikrokapcsoló érintkező nem bírta a rázkódást. Azóta csak VB gombok vannak.
Egyszer a hüvelykujjam húzta meg egy finn szakasz DR-benElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
iceman007
aktív tag
Szerintem egy fontos szempontot kifelejtettél a diskurzusból mégpedig, hogy Logitech kormányhoz lett készítve. Még egy konstans clippingelő G29 sem közelíti meg a belépő Fanatec base (CSl Elite) nyomatékának akár a 30%-át sem! Így pedig könnyű belátni, hogy a Logitech kisebb nyomatékát bőven kiszolgálja ez a fajta QR megoldás. A Fanatecnél valószínűleg szép lassan elrepedne, majd eltörne, ahogy azt a P1-es perecek is tezsik, ha túl nagy az FFB és nincs eléggé ráhúzva a csavar!
-
Joshi
titán
Azt kellene elfogadni, hogy bizony lehet olyan modellt nyomtatni ami tartós. A Fanatec fröccsöntött műanyagokat gyártat ami természetesen ugyan úgy lehet tartós. A kérdés hogy milyen a tervezés, kivitelezés és anyaghasználat.
Az a gond, hogy még mindig nulla tapasztalattal osztod itt az észt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atomanti19 #44773 üzenetére
Nem a munkáját kritizáltam, hidd el van rálátásom, kb 20 éve kormány tulaj vagyok, a tényeket írtam le, hogy az bizony nagyon nem tartós, valakinél lehet évekig, de pl nálam pár percig bírná, mint a fanatec kézifék, repültek belőle a műanyag elemek, ha meg nem tetszik a stílusom, ne olvass, vagy tilts le.
Az ott úgy széttörik egy erősebb rántásnál, hogy na, és hogy ezt tudjam, nem kell értenem a műanyag nyomtatási folyamathoz.
Az meg a másik, hogy az emberek 99%-a a netről tölti le ezeket, és csak egy nyomtató kell, vagy műhely, ha ő az 1%, akkor gratula neki, én biztos esztergályoshoz vinném, néha olcsóbban dolgoznak.[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
válasz #15779328 #44768 üzenetére
Levackozod azt, amivel kapcsolatban 0 tapasztalatod van. Aztán meg itt kérdőre vonogatsz olyanokat, akik nem veszik a brand-et, hanem gyártanak maguknak valamit egy olyan eljárással ami köröket ver bármilyen fröccsöntött motyóra. Leginkább ahhoz nem konyítasz, hogy elfogadható módon nyilvánulj meg, a többi meg csak jön...
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
törölt tag
Nem kötekszek, szó szerint te írtad hogy "hallgass".
Az a nyomtatott csoda még pálya autónál elmegy, talán drift, de inkább az se, de rallynál az első kirepülésnél úgy törne le tőből az a hasáb.... , te is kiragadsz egy mondatrészt és belémkötsz, ha annyira értenél hozzá, tudnád miről beszélek. Nyomtathatod bárhogy, az ott a hasábnál bizony eltörik! A beton is kemény, de vas nélkül törik.
#44770Brain75
A végén megmagyarázod, hogy a nyomtatott műanyag, keményebb min a vas!
Szerintem is hagyjuk.
Nyomtass egy hasábot, és megmutatom hogy törik.[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz #15779328 #44757 üzenetére
nem ennyire sűrűn, de ha cserélek, ne tartson 5 percig és ne kelljen imbuszkulcs hozzá. HA már QR van az egyik perecen, legyen a másikon is. Ennyi részemről.
RM csőbilincs + gyorszár, holnap érkezik, 100% lesz.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
szacsee
nagyúr
Ez is jó, vagy marokcsavar burkolatba belefér két anya kontrázva, menetes szár méretre vágva occó megoldás.
-
törölt tag
válasz Brain75 #44759 üzenetére
Elég hihetetlennek hangzik, a műanyag az műanyag akárhogy nyomtatod, az én bázisomnak 2x tört már el a határolója, biztos olyan silány műanyagot használ a fanatec, írok nekik hogy kérjenek tanácsot tőled!
Ja és nagyon rossz hasonlat, a beton önmagában jobban törik, mint a műanyag, kivétel, ha vas is van benne.
Az a valaki, ha ilyen komolyan nyomja, nem tudott rászánni egy kis +-t egy normális base-re?
[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
válasz fatal` #44758 üzenetére
Nincs váltóm és nem is lesz, szóval ilyen gondom nem lenne vele.
Nálam is vastagabb szőnyegbe ülnek bele a kerekek, 2 leglágyabb rugóval, talán 50% körüli erővel egész használható. De nagy előrelépés lenne egy ilyen stand, amihez kvázi rögzíteni lehetne a forgószéket (jöhetnének bele az erősebb rugók feltolt erővel).
-
Brain75
senior tag
válasz #15779328 #44757 üzenetére
A nyomtatott vacak olyan erős mint a beton, ha jól nyomtatják, megfelelő anyagból.
Sok dolgot csinálok 3D nyomtatóval és nagyon kevés az ami ha jól meg van tervezve és jól ki van nyomtatva akkor nem teljesíti azt amire kitaláltam.Ez ami a képeken van kb 1 éve csináltam, mert aki kérte driftel, rallyzik és pálya autózik is és mindegyikhez más kormányt használ.
Még nem tört el és hibátlanul működik.
-
fatal`
titán
Van ezzel probléma azért, ha megnézed Karl Gosling videóját. De amúgy igen, jópofa, csak nagyobbnak (szélesebbnek) kéne lennie bizonyos székekhez.
Bár én fékezhető kereket vettem + alárakok egy 100 forintos műanyag ajtótámaszt a kerekeknek, ez megfogja, ilyen fékerőnél/rugónál, amit használok (T-LCM az alap rugókkal 70%-on).
-
Ummon
csendes tag
válasz Danecay #44753 üzenetére
Már nem tudom megnézni, de szerintem a TM sztenderd menetemelkedést választott. Így azért külön gondolkodni kell, ha el akarja rontani .
Van a kormány házának az alján és a v szorítón is gumi bevonat. Szerintem pont eléggé megfogják azok is, nem kell tovább tuningolni.
Viszont a T300 első felszerelésekor észrevettem, hogy nagyon súrlódik az a menetes szár és közelről megnézve látszódott a kopadék is rajta. Rögtön meg is kentem az emlegetett lítiumos zsírral. Nem is volt gondom vele az elmúlt hét évben.
-
Danecay
addikt
[Troll ON]
Főleg ha a menetemelkedés is egyezik
[Troll OFF]Mégis ez napjában hányszor van le és felszerelve? Javasolnék egyébként valamilyen tapadóközeg közbeiktatását, hogy ne kelljen annyira megtépni a rögzítőcsavart. Lehet az akár, pl. háztartási boltban is kapható szilikonlap, amit tésztagyúráshoz lehet használni. Lényeg, hogy ne a kormány műanyag burkolatát próbáld a bútor fényes felületéhez rögzíteni, mert így a kormány hamarabb megadja magát mintsem, hogy fixen rögzíteni tudnád. Én pl. nem szoktam fel-le szerelgetni, úgyhogy én kétoldalas ragasztót tettem a base és a bútorlap közé, hogy nem csúszkáljon. Mielőtt így tettem volna, én is erővel akartam megoldani a dolgot, de aztán a rögzítés egyik szára meg is repedt, ezt követően vetetem be a kétoldalas ragasztót, aminek hatására elég volt fele olyan erővel meghúzni a csavart, hogy kb 2 éve nem mozduljon e egy mm-t sem
-
Brain75
senior tag
Én ilyet csináltam Logitech-hez, de ennek az átmérője 34,9mm.
Kell csinálni a kormányra és a vázra is egy adaptert és akkor jó a kisebb gyorszár is.
Azóta is bírja, pedig PLA-ból lett nyomtatva.
De meg lehet csinálni ilyennel is, csak másmilyen műanyagot kell nyomtatni:
[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
Köszi , tervben volt ez is. Ahol a csavar kúpos része találkozik a rögzítőben lévő fém sapkával, az már fel lett korábban polírozva és bezsírozva, mert az is valami brutál mód szorult (nagyon nehéz volt főleg kioldani, mert a megmukálásuk nagyon durva volt és nagyon össze tudtak gyógyulni). Most majd a menet is kap zsírzást.
-
Géjza
őstag
válasz szacsee #44747 üzenetére
Köszi a tippet. Igen, inkább a csavar menete nyíródjon, kopjon el, mint a base-ben lévő anya.
Menetes szárral hogy rögzítem? Pillangós/szárnyas vagy szemes csavar kellene (esetleg marokcsavar).
Valami ilyesmi kellene, csak ez pl lehet kicsit rövid lenne: [link]
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
A bázisban levő lemezbe sajtolt lemezanya van kb biliacél anyagból.
Érdemes minél puhább csavart venni, hogy a csavar kopjon ne a bázisban levő anyag.
Ha a legpuhább anyag kell, akkor vegyél menetes szárat az olcsóbbikból, az 4.8-as szakítószilárdságú.
Csavarból a hitványabbak is ennél kezdődnek, de inkább 5.8 vagy 6.8.
Csavar esetében az a jó, ha nincs ráírva a szakítószilárdság, akkor jó eséllyel csak 4.8-as.[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
Kicsit kutakodtam: amíg a csavaron darálódik le a menet, addig nincs akkora gond. Azt relatíve könnyű cserélni (valószínű nem lesz olyan szép tekerője, mint a gyárinak). De ha a base--ben xaródik el a menet, akkor sokkal nagyobb gáz van: [link]
Itt nem marad más, mint felfúrás, menetvágás, nagyobb csavar. Vagy valami bontottból ki kell varázsolni azt a böszme alu tömböt amiben a menet van és átrakni a jóba. De ehhez kb atomjaira kell szétszedni a kormányt.
-
Géjza
őstag
T300 asztali rögzítő probléma: csavar menetét szépen megette kb 2 év alatt a sok fel/leszerelés. Így most nem rögzül rendesen az asztalra. Ideiglenesen egy kb centis távtartót tettem a kormány talpa és a felfogató V eleme közé, így most addig nem megy be a csavar, ahol már ledarálódott a menete. Átmeneti megoldásnak jó lesz.
Utánaolvasva az is könnyedén előfordulhat, hogy a base-ben megy el a menet. Az cserélhető probléma esetén? Vagy ha az megadja magár, akkor marad az asztal átfúrása és úgy kell rögzíteni pl szárnyas csavarokkal, mintha rigen lenne?
Valaki belefutott már ebbe? Keresek másik csavart (obi), hogy azzal a kózbenső extra távtartóval ne kelljen szórakozni.
-
-
szacsee
nagyúr
ABS-ből nyomtatva tartósabb, de ha mehet egy kis barkács, akkor tárcsarögzítő alá dobsz egy kis hézagolót (3mm gumicsík, vagy petpalackból egy csíkot méretre vágsz vagy más megoldás ami szimpatikus).
Gyáribb megoldás kipubilincs gyorszárral, vagy fisher bilincs, amelyik könnyebben beszerezhető.[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Thingiverse-n van fent, ha van 3D nyomtatós ismerős, akkor olcsón megvan, csak gyorszár kell.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz atomanti19 #44738 üzenetére
Igen, csak a tizedes rossz helyen van az árnál
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
üdv, van valakinek jó tippje, hogy lehetne a CSL P1 kormányt "QR-esíteni"? Értem ez alatt, hogy ne a csavaros imbuszos rögzítés legyen rajta. Valami gyorscsatos cucc mint a bicikli kormány vagy ülés rögzítő gyűrű füllel. Van egy QR-es GT kormányom, és van rallyra a kerek PS4-es P1 kormány, jó lenne csavar nélkül cserélni
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy ilyen vezetéke? Load cellesíteném a pedálomat és ahhoz kellene, viszont alin meg ebayen ahogy látom 1-1,5 hónap szállítási idők vannak. Itthon nem lehet egy ilyen vacak vezetéket beszerezni vhol? Én nem találtam sehol. -
fatal`
titán
Én a perecek miatt tervezek cserélni (de egyelőre nem tudok dönteni, de valószínű clubsport rs + formula 2.5 leather lesz).
Ami még visszatart, az a wheel standem, bár ha JulesTS-nek működik, akkor szerintem nekem se lenne gond vele.
Ha nem kellene várni rá, valószínű már megrendeltem volna.
-
zsozsa74
őstag
Nem olyan nehéz ez. Én, ha gyakorlati érvekkel és józan ésszel megindokolhatatlan fejlesztésbe akarok fogni (és épp nem a napi betevő múlik rajta), akkor azt szoktam mondani magamnak, hogy hát "megérdemlem", meg "sokkal jobb helye van így a lóvénak, mintha elkocsmáznám" és ez utóbbi a család felé is egy erős érv lehet, ellenállás esetén... Esetleg még kérek baráti megerősítést is, amit persze mindig megkapok, hiszen ezért barát a barát ..
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Neck
veterán
válasz GalaHU #44725 üzenetére
Én is szemezek a DD-vel, büdzsé is lenne rá, csak egyszerűen nem igazán tudom magamnak megindokolni, miért lenne sokkal jobb ez, mint a T300 Alcantara + TLCM.
Persze, jobb lenne, de nem annyival, mint amekkora bukó lenne a mostani szetten.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
GalaHU
őstag
válasz iceman007 #44721 üzenetére
Jaja, tessék csak gyorsan shoppingolni, mert lázítod a tömeget!
Amúgy szerintem a topik eddig is a hosszútávra való tervezést tartotta szem előtt, és adjuk meg Tibinek a lehetőséget, hogy később a szimesebb irányba is elindulhasson. Azért kormányt nem 2 hétre veszünk, ha belefér akkor miért ne? Végre nem egy kicentizett költségvetésből kell kihozni a legtöbbet, hanem szabadabb a mozgástér...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
JulesTS
őstag
Én CSW-ről váltottam, úgy hogy a CSL DD beüzemelése előtt még aznap használtam a CSW-t. A CSL DD-t felszereltem a CSW helyére, bekapcsoltam, firmware upgrade, CSW compatibility módba raktam (sajnos a natív módjával gondok vannak Raceroomban és ACC-ben is), FFB-t beállítottam és kipróbáltam. Ennél már csak akkor lett volna frissebb emlék, ha egymás mellett lett volna egy működő CSW és egy CSL DD rig. Az első napon az volt az érzésem, hogy semmi különbség nincs a kettő között (kicsit csalódott is voltam). Aztán elkezdtem éles köröket menni, határaimat feszegetni és azt vettem észre, hogy mintha kevesebbet forognék meg, mintha a kezdődő megcsúszást jobban meg tudnám fogni (olyan mintha tudatalatti szinten jött volna több információ). Köridőim nem lettek jobbak (legalábbis nem volt észrevehető különbség), de összességében a teljes versenyen nyújtott eredmény igen. Szimulátorban, ahol a futóműről jövő visszajelzés fontos, ott jól jön a CSL DD apró finom visszajelzése, de egy arcade, vagy simcade játékban, ahol semmi köze nincs az FFB-nek a jármű jármű fizikájához, csak effektek vannak, ott nem fogsz különbséget érezni.
Éremes ezt a videót végig hallgatni (Will is a Fanatectől kapja kipróbálásra az új bázist, mégse mondja azt, hogy azonnal dobd ki a CSW-t és vegyél helyette CSL DD-t):
https://youtu.be/a2o5WiAyGAc?t=83
Szóval ha nem szimulátorozol és számít a pénz simán megvehető egy CSW V2.5 is, ha (szemmel látható mértékkel) olcsóbb mint a CSL DD 8Nm.
Ezt úgy írom, hogy már nincs CSW-m... -
Tibiajax
nagyúr
kell is, karácsonykor sosincs elég fény..
#44721iceman007
Jobb lesz érzésre menni a DD-vel nyilván, mint egy G29/T150-nel, de az igazi különbséget egy rendes szimulátorban fogja érezni a kettő között!
kerüljön fel ez a mondat a falra, ebben minden benne van amit én is, meg más is gondol!
köszi mindenkinek! -
iceman007
aktív tag
Azért rendkívül jó látni, hogy vannak többen is akik szerint egy gyenge FFB-s játékhoz, nem érdemes DD-t venni.
Jobb lesz érzésre menni a DD-vel nyilván, mint egy G29/T150-nel, de az igazi különbséget egy rendes szimulátorban fogja érezni a kettő között!
@Tibiajax: nyomj már rá lészgyi a rendelés gombra, talán több mint egy hónapja megy a huzavona, Te is ezt szeretnéd, vágysz rá, van is rá keret, nyomasd!
-
arty
veterán
válasz #15779328 #44695 üzenetére
Ennek hatására mostmár én is letöröltem a forzát, innentől nekem se tetszik!
#44693 camaro79
a ferrari csak pályán változik ferrarivá, 200 felett, előtte 1:1 dacia feel? megkülönböztethetetlen? amikor egyszer-egyszer a piros után (szigoruan) 50ig odalépsz, az pont ugyan olyan lenne egy dusterben is? vagy amikor kanyar előtt nem lassítasz és indokolatlanul gyorsan veszed be? a pszichés hatás/fíling is smafu?#44697 fatal`
hogy az FFB mennyire jó benne, az egy dolog, de hogy ettől még a DD forza alatt is DD marad, az meg tény nekem talán sose adatik meg, hogy itthon ilyen szerkezetet tekergessek, de akinek van rá pénze, attól semmiképp nem venném el azt a pluszt, amit ezekhez a "játékkormányokhoz" képest tud...
... basszus, amikor a t300am elől beültem egy ilyen (talán accuforce?) elé, semmiféle ffb nem volt még, de az első eltekerésnél átjárt az érzet, hogy NA EZ már majdnem olyan, mint a (valódi) kocsiban#44698 JulesTS
életemben nem próbáltam CSW-t, de nehéz elképzelnem, hogy ennyire közel járt egy DD-hez (avagy h a DD CSL nem annyira DD, mint amennyire a "többi"), noha valójában fogalmam sincs, a thrustmasterek elől ez ilyen elképzelhetetlen világ#44699 Csavez™
írd már le ide hótkomolyan lécci, hogy forza alatt (pl) a g29-et ugyan olyan érzés forgatni, mint egy DD-t de tényleg... kéne valami ütős idézet, amit 10 év mulva is felemlegethetek!#44707 Neck
éshát milyen gáz már, hogy emiatt a családi, karácsonyi fotók egész vállalhatóak, pedig ezeket illik egy legalja telóval lőni és az se baj, ha jóóól bemozdul!"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
JulesTS
őstag
F1 Esports perec új verziója:
https://fanatec.com/eu-en/steering-wheels/clubsport-steering-wheel-f1-esports-v2
Árban a McLaren és a Formula V2 5 között van... -
biker
nagyúr
válasz adrian360 #44710 üzenetére
de az nem a szíj miatt nyúlik, hanem melegszik és leveszi az erőt. ennek smemi köze egymáshoz. egy fogaskerekes és egy DD is el tud melegedni
-
adrian360
őstag
Szerintem arra gondol hogy elmelegszik, és akkor gyengül.
Nálam sose volt ilyen probléma, egy-két órán keresztül játszom vele, nincs is az állandó hűtés bekapcsolva, és így is bírja. Igaz én az ajánlott 75%-on hajtom csak, de nekem bőven elég erős pályázáshoz.
Rallis rángatásnál biztos jobban dolgozik, abban nincs tapasztalatom. -
biker
nagyúr
max pszichésen lesz nyúlós, a szíj ugyanolyan merev az első 10percben mint 3 óra múlva, főleg hogy az élettartama inkább több ezer órában mérhető.
ha több óra után nyúlós lenne, mitől? melegszik? nyúlik?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Neck
veterán
válasz Danecay #44706 üzenetére
Hát igen. Kicsit olyan ez, mint a Hanwag túrabakancs. Túrára ez a legjobb. Lehet benne utcán is járni, de sok értelme nincs
Aztán persze a fotós részlegen hobbifotóra is megveszik a milliós gépeket a kétmilliós obikkal, szóval hagyjuk is
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Danecay
addikt
válasz Tibiajax #44703 üzenetére
Szerintem ezt Te már eldöntötted, csak megerősítésre vársz minden oldalról. Ha anyagilag nem jelent problémát, akkor egyszerűen vedd meg és nincs több kérdés, annak viszont semmi értelme, hogy amennyiben a vásárlási szándékodat támogató hozzászólások születnek, azokkal mélységesen egyetértesz, amennyiben viszont nem, úgy elkezded igazolni saját döntésed helyességét. Akkor mégis hol itt a kérdés?
Amúgy meg én is úgy gondolom, hogy Forza-hoz, főleg a Horizo-hoz, hót halál felesleges a DD kormány! Azt leginkább egy Kontrolleres bohóckodáshoz találták ki!
-
Neck
veterán
válasz fatal` #44697 üzenetére
Hosszú órákat akar krúzolni. Ha több órát játszol a TM szíjassal, elkezd nyúlós lenni, a DD-nél ez nem fog bekövetkezni. Ha mást nem, ennyiben jobb lesz neki a DD.
Közben látom: most épp nincs semmi elé leülni, akkor viszont a CSL DD jövőállóbb.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz fatal` #44701 üzenetére
#44702 JulesTS persze, az megint egy más helyzet lenne, ha mondjuk az összes komolyabb szíjas base árát lenyomta volna durván a megjelent és vásárolhatóvá vált 'olcsó' DD... mondjuk ha 100alatt lenne, még egy 2.5-ös is.. Az más lenne
de így, sztem már hülyeség lenne olyat venni
egy jó DD meg mindig jól jön[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest