-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
Én CSW-ről váltottam, úgy hogy a CSL DD beüzemelése előtt még aznap használtam a CSW-t. A CSL DD-t felszereltem a CSW helyére, bekapcsoltam, firmware upgrade, CSW compatibility módba raktam (sajnos a natív módjával gondok vannak Raceroomban és ACC-ben is), FFB-t beállítottam és kipróbáltam. Ennél már csak akkor lett volna frissebb emlék, ha egymás mellett lett volna egy működő CSW és egy CSL DD rig. Az első napon az volt az érzésem, hogy semmi különbség nincs a kettő között (kicsit csalódott is voltam). Aztán elkezdtem éles köröket menni, határaimat feszegetni és azt vettem észre, hogy mintha kevesebbet forognék meg, mintha a kezdődő megcsúszást jobban meg tudnám fogni (olyan mintha tudatalatti szinten jött volna több információ). Köridőim nem lettek jobbak (legalábbis nem volt észrevehető különbség), de összességében a teljes versenyen nyújtott eredmény igen. Szimulátorban, ahol a futóműről jövő visszajelzés fontos, ott jól jön a CSL DD apró finom visszajelzése, de egy arcade, vagy simcade játékban, ahol semmi köze nincs az FFB-nek a jármű jármű fizikájához, csak effektek vannak, ott nem fogsz különbséget érezni.
Éremes ezt a videót végig hallgatni (Will is a Fanatectől kapja kipróbálásra az új bázist, mégse mondja azt, hogy azonnal dobd ki a CSW-t és vegyél helyette CSL DD-t):
https://youtu.be/a2o5WiAyGAc?t=83
Szóval ha nem szimulátorozol és számít a pénz simán megvehető egy CSW V2.5 is, ha (szemmel látható mértékkel) olcsóbb mint a CSL DD 8Nm.
Ezt úgy írom, hogy már nincs CSW-m...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autóhifi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest