Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
őstag
Én CSW-ről váltottam, úgy hogy a CSL DD beüzemelése előtt még aznap használtam a CSW-t. A CSL DD-t felszereltem a CSW helyére, bekapcsoltam, firmware upgrade, CSW compatibility módba raktam (sajnos a natív módjával gondok vannak Raceroomban és ACC-ben is), FFB-t beállítottam és kipróbáltam. Ennél már csak akkor lett volna frissebb emlék, ha egymás mellett lett volna egy működő CSW és egy CSL DD rig. Az első napon az volt az érzésem, hogy semmi különbség nincs a kettő között (kicsit csalódott is voltam). Aztán elkezdtem éles köröket menni, határaimat feszegetni és azt vettem észre, hogy mintha kevesebbet forognék meg, mintha a kezdődő megcsúszást jobban meg tudnám fogni (olyan mintha tudatalatti szinten jött volna több információ). Köridőim nem lettek jobbak (legalábbis nem volt észrevehető különbség), de összességében a teljes versenyen nyújtott eredmény igen. Szimulátorban, ahol a futóműről jövő visszajelzés fontos, ott jól jön a CSL DD apró finom visszajelzése, de egy arcade, vagy simcade játékban, ahol semmi köze nincs az FFB-nek a jármű jármű fizikájához, csak effektek vannak, ott nem fogsz különbséget érezni.
Éremes ezt a videót végig hallgatni (Will is a Fanatectől kapja kipróbálásra az új bázist, mégse mondja azt, hogy azonnal dobd ki a CSW-t és vegyél helyette CSL DD-t):
https://youtu.be/a2o5WiAyGAc?t=83
Szóval ha nem szimulátorozol és számít a pénz simán megvehető egy CSW V2.5 is, ha (szemmel látható mértékkel) olcsóbb mint a CSL DD 8Nm.
Ezt úgy írom, hogy már nincs CSW-m...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- XPEnology
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest