-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
Nem akarsz egy logout bejegyzést kerekíteni a "sztoriból" ?
Nagyon hasznos modnak hangzik...(nekem ilyen ikea fotel van, talpaira szőnyegcsík ragasztva h ne karcoljon és ez van a hajópadón... 50% loadcell mellett már nem tolom el a 80 kilom alatt a fotelt, de határeset :) viszont ennél gyengébbre már nem szívesen állítanám...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Géjza
őstag
Ma sort kerítettem és átépítettem a T300-asom.Bő két óra alatt meglett a mutatvány. Az eddig csúnyán zúgó, búgó tápja kikerült, lett egy külső tápja, valamint a borzasztóan hangos gyári venti helyére is a kirakott tápnak köszönhetően nagyobb, nagyon halk venti került. Nagyon pöpec lett így a base.
Most teszteltem bő 1 órát, semmi negatívum nincs, csak jó dolgok: erő legalább ugyanakkora, mint volt (gyári 2A-s táp helyett 3A-s a külső, így kaphat több kakaót is a motor, ha kérne) és végre kussban van forced cooling mellett is nagyobb belső légmozgás mellett (és a táp sem fűti a base-t). Nem értem gyárilag miért jó belső táppal szerelni.
És végre nem kell usb-ből kihuzigálnom, ha végeztem a vezetéssel, csak átnyomom a kapcsolót a kormány mellett és elszunnyad. Van 1-2 képem szerelés közben és a végeredményről is, majd rakok fel.
T-LCM-et is most nyúztam először igazából, először nagyon furcsa volt (féktávokon rendszeresen falban végeztem minimális lassulással, nem állt meg az autó, hogy ugyanúgy próbáltam fékezni vele, mint a T3PA-val), de kezdek ráérezni. Még kellenek vele a körök, de már most élvezetes. Viszont gurulós székkel nem ajánlott, nagyon nem. Ki kellett ezt cserélnem átmenetileg sima székre. Valamit kitalálok erre is (görgőket fixre cserélem, ahogy ajánlották korábban). Cockpit lenne az igazi, de még a Playseat Challenge is csücskös lenne méretileg.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Milyen olyan állványt tudtok ajánlani ami használat után összecsukható és elrakható és nem csúszik el laminált padlon sem. Playseat challenge?
A wheel standeket azért nem tartom jó választásnak mert simán eltolható.
Van valami joli joker ötlet? Fanatec CSL elitet szeretnék használni rajta (de ez mindegy).Köszi![ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
gaborvezer18
tag
válasz ForRedGlory #35495 üzenetére
Köszönöm akkor megrendelem a Ps4est annak jobban bejön a kék cérnával varrt kormánya a konzol támogatás igazából nem érdekel Pc-n játszom.
-
ForRedGlory
félisten
válasz gaborvezer18 #35494 üzenetére
Igen, csak a v1.1 nem PS4 kompatibilis. (Facebookon meg akarta magyarázni pár napja az ellenkezőjét Bereznay Dani. :D)
tobias88888: Lehet, de nagyon ronda.
[ Szerkesztve ]
-
gaborvezer18
tag
Srácok a fanatec csl elite wheel base v1.1 és a ps4es ugyanaz?
-
tobias88888
őstag
válasz ForRedGlory #35485 üzenetére
Ez még nem is drága: [link]
-
Joshi
titán
A SimHub v7.0.2-nél jár. Viszont én nem találtam Auto update beállítást. Most minden verziót külön fel kell rakni?
-
drsanya
aktív tag
Húbazz és az iRacing McLarenjével csapatja??? Nem lesz ebből baj???
I am iRacer
-
zuzozuzo
tag
Sziasztok. Par napja vagyok Thrustmaster T150 tulaj, egyelore nem is akartam jobbat venni. Gtsport es Project Cars 2 megy Ps4-en es tetszik. Viszont most par nap hasznalat utan a muanyag haza elegge ropogos hangot ad, foleg erosebb kanyarodasnal es mikor a feedback dolgozik. Ez normalis lehet? A masik pedig hogy hiaba allitom a kormany kanyarodasi szoget a mode gombbal, a gtsport nem akarja megjegyezni. Probaltam menuben es a verseny kezdetekor is, de semmi. Project cars-nal mukodik. Koszi a segitseget.
-
Joshi
titán
De nincs pénze VR szettre.
-
Neck
veterán
válasz iceman007 #35476 üzenetére
Mode + DPad balra/jobbra gombokkal lehet kormány szöget állítani.
1 LED villanás visszajelzés 180, 2 = 360, 3= 540, 4= 720, 5= 900, 6= 1080 ha jól tudom.
Ha kicsit fordítasz a kormányon, és nagyon fordul a verda, akkor érdemes növelni a szöget, ha pedig rohadt sokat kell forgatni hogy kanyarodjon, csökkenteni.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Géjza
őstag
válasz ForRedGlory #35481 üzenetére
hmm, cool, köszi az ötletet!
-
Géjza
őstag
válasz ForRedGlory #35480 üzenetére
Nem tudom, meglátjuk Nekem sajnos nem lesz hely cockpit-nak
Kicsomagoltam, beraktam a helyére a pedált, de még nem üzemeltem be. Érzésre jónak tűnik a gázpedál nyomóereje. Este majd jön az igazi próba is.
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #35480 üzenetére
Esetleg: [link]
-
Géjza
őstag
Ma veszem át én is a pedált. Biztos furcsa lesz egy darabig.
Valamint nincs állványom, a kormány asztalra van felfogatva, pedál a padlón van és gurulós székből nyomom (ami alatt szőnyeg van, amiben elakad a kereke). Ha te fotelt toltál el vele, akkor nem tudom mi lesz nálam Conical modnál nem szokott problémát okozni ez (nem szokott hátra menni a szék), LC-nél nem tudom mi lesz.
Rugókat csereberélted benne?
-
iceman007
aktív tag
S.O.S
Help T150-et hogy tudom rábírni, hogy Assetto Corsaban megegyezzen a kormányelfordulási szög a valóssal? -
Joke63
csendes tag
Sziasztok!
A Logitech Driving Force Shiftert össze lehet kötni a G25-el? Egy videóban az látszik, mintha olyan csatlakozója lenne. -
arty
veterán
Na, gyors update tőlem is - a t-lcm pedál bevált
Ahogy vártam, a loadcell okozott némi problémát... most éppen forza7-el játszogatok, így az átszokás is ebben a játékban zajlott. Első órában folyamatosan palánkra kentem a kocsit, a túl kicsi fékerőkifejtés miatt (az sem segített, hogy előzőleg a driveclub vr-re állt az agyam fékútügyileg ). Aztán szépen átszoktam és a második órában már csak élveztem, hogy sokkal ritkábban blokkoltatom a kerekeket.
A kalibráló tool-ban levettem 50%-ra az erőt/érzékenységet, mert zokniban, egy wheelstand-el... nos, nem ideális ha a falnak támasztott wheelstandtől ELTOLOM a fotelem, amikor a fékpedált próbálnám benyomni Az egycsavaros rögzítés viszont végülis beváltni látszik és továbbra sem érzékelem a műanyag deformálódását.
(#35383) pokmky nemcsak a ruszkik nem voltak képesek jó műanyagot készíteni, hanem kb senki (vagy nem akar, de ezen lépjünk túl). Legalábbis olyan tartósat nem, ami a fémhez hasonlóan "örök". Ellenben mindenki találkozott már egyszercsak ok nélkül eltörő műszutyokkal... amit ráaásul se forrasztani, sem heggeszteni nem tudsz. Mert nem fém.
És sajnos elnézve a TH pedált, vannak ott elég vékonykás műanyagrészek
A TH3-PA PRO totál fémjén így 3 év után se látok semmi problémát. És ez még akár 20 évig is így lenne....[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Géjza
őstag
válasz pokmky #35471 üzenetére
Igen. Ezért iktatok be egy kapcsolót a 24V-os ágba. Így sem a 220-ból sem az USB-ből nem kell soha ki/be huzigálni semmit, csak a kis kapcsolóval tudom majd ki/be kapcsolni kényelmesen amikor szeretném.
Kapcsoló nélkül a base-re kerülő aljaztból lehetne mindig kihúzni a DC csatlakozót. De ez olyan "igénytelen" módi, de mindenképpen működőképes lenne ez is.
-
Géjza
őstag
válasz pokmky #35466 üzenetére
Szerintem a triakkal csak a kormányt kapcsolják ki meg be (USB csatlakozásától függően).
Van egy másik yt videó is, ahol látszólag döglött volt a T300, és ezen a triakos panelen ment ki a vezérlő IC. Kicserélve az IC-t megint hibátlanul működött a kormány. Ha csak stabilizálna, akkor szerintem működőképes maradt volna a kormány a fenti esetben, legalábbis valamilyen szinten biztosan.
Szerintem ez a triakos panel csak a 24V-ot vezérli, hogy mikor engedje rá a base paneljére (mikor kapcsoljon be a kormány). Ezért is működik/működhet külső tápokkal is hibátlanul évek óta a kormány ezen panel kiiktatásával együtt is. Csak itt akkor kapcsol be a kormány, ha bedugod a külső tápot a 220-ba (ami ügye 230 ).
-
GalaHU
őstag
válasz pokmky #35464 üzenetére
Lehet hogy a finoman cizellált jelzős szerkezetek tévútra vezettek, de nekem úgy tűnt hogy egy régi kormányt akar használni (ami gameport-os) egy modern PC-n. Csak a port miatt szenved a régi kártyával, de ehelyett használhatna egy átalakítót is és voalá, máris megjelenik a kormány az eszközkezelőben...
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
pokmky
tag
Ha jól láttam az egy triakos szabályzó, naggyából azzal stabilizálják a tápot. A hagyományos trafót többszörösen is túl lehet terhelni, ha nem állandó a terhelés, ezt használják ki jellemzően az erősítőknel. A lényeg, hogy a 2A-es folyamatos terhelést viselő tápot impulzusszerűen 8-10A-el is meg lehet akár terhelni és nem lesz gondja, de valószínűleg nem lesz ezzel gond.
Segédtáp alatt a belső tápról érkező feszt értettem, de itt ilyesmi nincs.
-
Géjza
őstag
válasz pokmky #35464 üzenetére
Gyári tápja is csak 2A-s, közben meg 2.6A körül vesz fel nagyteljesítményű táp esetén. 2.8A az abszolút pillanatnyi csúcs volt, ennél magasabbat nem mértek.
Ennél is van valami. Ha bedugod USB-t, akkor éled fel a kormány. Nem tudom, hogy ez segédtáp-e vagy csak inkább vezérlőjel. De ez szimplán ki van kerülve, ment a levesbe az az áramkör is a táppal együtt mikor külső tápra váltanak. Mod után csak szimplán fesz alá kell helyezni a kormányt, miközben usb-n gépre van dugva.
Nem tudom lenne-e értelme megmenteni ezt a nem tudom mennyire értelmes funkciót. Csak 24V-ot tervezem kapcsolni ki/bekapcsoláskor. Biztosítékon keresztül menne direktben a tápfesz a kormány paneljére a gyári csatival.
Videón is azzal kezdik, hogy levágják a plusz vezerlő vezetéket a csatiról.
[ Szerkesztve ]
-
pokmky
tag
válasz GalaHU #35463 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a windows 7 már nem támogatja a gameportot, szóval sokra nem megy vele.
Géjza
A nyomatékot árammal is szabályozzák az biztos, de ha kevés a fesz, akkor nem tud emelkedni az áram, legalábbis motor esetében, az FFb gyengesége is ezt bizonyítja. Ha 2.8A-nél nem mértek többet, akkor nem lesz gond, bár nagyon rövid ideig lehetnek nagyobb áramcsúcsok, amit nem képes mérni egy ilyen egyszerű műszer a labortápban, de az gondot sem fog okozni.
Annó egy TMX-et javítottam és annál nekem úgy rémlik, hogy a gyári tápból egy 5V-os stabilizátorra is érkezett segédtáp fesz, az a T300-ban nincs benne, tehát csak egy darab 24V kivezetése van a tápnak?
[ Szerkesztve ]
-
winhate
őstag
válasz winhate #35429 üzenetére
Jo akkor megvalaszolom magamnak.
Regen a fospckben a hangkartya hatuljan volt egy gyonyoru szep kommunikacios port.
Da-15 neven talaltam ra a hokipedian.
Na erre az otvar fosra kell radugni ezt a rakat xart.Talaltam egy ct4760 hangkareszt sajnos driver csak xp 64 bit a max. Digitalis alairas hianyaval fenyeget a winfos7. Boot f8 Disable erre nem indul el ez a tragyahalom.
Fogok egy kalapacsot es szetverem ezt a rohadt kormanyt a szaros hangkartyaval.Koszonom a segitseget.
[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #35457 üzenetére
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #35455 üzenetére
A v3- hoz jár most az új pedál lemez szett, nem? Milyenek? Felraktad őket?
-
-
Géjza
őstag
válasz pokmky #35450 üzenetére
Külföldi fórumon egy brutál külső táppal játszadoztak, ott mérték, hogy 24V-on 2.6A-ig ment fel általában, a peak az 2.8A volt. Ugyanez 30V-on 1.7A-2A volt. Mintha mindig egy fix teljestíményt venne fel a kormány. Azaz ha a fesz kevesebb, akkor az áram növekszik.
https://www.isrtv.com/forums/topic/21630-thrustmaster-t300rs-overclocking/
Amikor laptoptáppal cserélték le a gyárit, akkor nagyobb teljesítményűt használtak, lehet épp a fentiek miatt (vagy mert csak ez volt kéznél ):
https://www.youtube.com/watch?v=_bFWRsncCM0 -
pokmky
tag
válasz #15779328 #35445 üzenetére
De mit vársz tőlük? GPS-el kövessék a csomagot? Ők sem tudnak többet a csomagról mint te, nem egy kolega ugrik be a kombi skodába és hozza ki neked, hanem átadják a futárszolgálatnak, onnantól meg fár a futáron múlik.
Géjza
Alacsonyabb feszültségűből hiába raksz nagyobb terhelhetőségűt, attól még nem fog nagyobb áram folyni rajta, hanem kevesebb, az alacsonyabb tápfesz miatt, ezért is volt gyengébb az FFB. Arra amúgy érdemes odafigyelni, hogy a hagyományos 50Hz-es trafót ciklikusan túl lehet terhelni, a kapcsolóüzeműt viszont nem, szóval nem lepődnék meg, ha leverné a 3A-es tápot (persze ha van benne túláramvédelem).
[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
Ezt vettem hozzá:
https://optonica.hu/Optonica-Premium-Dugvillas-Adapter-/24V/72W/3A/AC6A gyári táp 24V/2A-es, ez 24V/3A és az ára is egész kellemes. Egy ilyen csatit is vettem hozzá, ez lesz a base oldalára rakva, így moduláris lesz:
https://optonica.hu/OPTONICA-LED-sorkapocs-atalakito-led-szalaghoz-anySzerelhető biztosítékaljzatot és 3.15A-es biztosítót vettem még hozzá, valamint egy kapcsolós adaptert:
https://ledfenyforrasok.hu/Lengo-DC-tapcsatlakozo-anyaapa-kapcsoloval-/-Feket#page_artdet_tabsÍgy USB bedugva maradhat, 220 is, nem kell sehonnan kihúzni semmit ha ki/be akarom kapcsolni a kormányt.
Közben rendeltem 8cm-es ventit, holnapután az is befut és akkor szerintem hétvégén megejtem a dolgokat.
Amúgy laptoptáppal is működőképes, csak azok általában 19-20V-ot adnak le, viszont ezekből 90W-os kell, 60W-osak kevesek lesznek. Azt írták, hogy 19-20V-on is hibátlanul működik, csak picit gyengébbnek érezték az FFB-t. Kutakodtam sokáig, szerencsére sikerült rátalálni a fenti 24V-os tápra.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz #15779328 #35443 üzenetére
Ez még a jobbik eset. Én az Oculusomat és a korábbi Oneplus telefonomat is a céghez rendeltem. Simán odaadták másnak a portán random aláirásért cserébe. Az IT-n kérdeztem meg mindkétszer (elsőre 2 nap eltolással, másodjára már tapasztaltan), hogy ugyan már nem vettek e át valamit a nevemmel. "Jah de, itt van a polcon."
Ez főleg akkor tud vicces lenni, ha a dobozon látható sérülés van, a termék is sérült és úgy veszi át, mert akkor simán rád foghatják az egészet, a futár nem lesz hibás.
[ Szerkesztve ]
-
Bivaly
tag
válasz ForRedGlory #35418 üzenetére
Ismerős...
Nálam is próbálkoztak hasonlóval, aztán a harmadik telefonhívásomnál bevallották, hogy hát sajnos nincs elég emberük, azért csinálják ezt...
No comment. Pedig amúgy teljesen meg voltam elégedve velük tavaly novemberig, akkor hoztak utoljára nekem cuccot a Fanatectől.Life begins at 140!
-
Géjza
őstag
válasz fagy53 #35439 üzenetére
Engem főképp a venti hangja zavar, de nagyon. Mint egy porszívó.
Halk Noctuát akarok belerakni, ami forced cooling esetén is halk marad, miközben 3-4x annyi levegőt tud szállítani, mint a picike, vékony, hangos gyárija. Base mindkét oldalán alul 2-2 furatot akarok csinálni, hogy tudja hol beszívni a friss levegőt és kitolni azt a másik oldalon.
-
-
Géjza
őstag
Szerintetek is befér majd ide egy 8cm-es venti a táp helyére, ügye? Az a szép nagy tégla kimegy bal oldalról, helyére raknám be a 8cm-est, nem a gyári 6cm-es helyére (oda biztos nem férne be).
https://www.imgdumper.nl/uploads9/59173424b3579/59173424a0864-DSC_0364.jpg
[ Szerkesztve ]
-
wolf033
senior tag
válasz Rebekacska #35435 üzenetére
Használt DFGT.
-
GalaHU
őstag
válasz ForRedGlory #35432 üzenetére
Nyugi, ezt azért nem szokták elszúrni!
Amúgy érthetetlen a Fana miért nem képes egy nagyobb dobozba csomagolni a szetteket, a Podium wheelszettem is vagy 4 darabban jött.
-
Rebekacska
tag
Sziasztok!
Milyen PC/win10 64bit kormányt tudnátok ajánlani nagyon idős bácsinak? Fő felhasználási terület GTA V, illetve Euro Truck sim2. Amit még fontos megemlítenem, úgy hiszem egyáltalán nem szempont az erővisszacsatolás, mivel hamar kifáradna a keze. Automatán vezet, kuplungra nem tart igényt. A két pedál kezelése inkább lágy legyen, és a lábfeje alacsonyabb szöget zárjon be a talajjal, minthogy az égig kényszerüljön emelni a lábujjait és izomgörcsöt kapjon
-
Géjza
őstag
Tegnap este ránéztem alzára, már csak 2db-ot mutatott a pedálból ("már csak 2db ezen az áron)". Néztem külföldi webshopokban (TM oldalán is), szinte mindenhol out of stock. Így berendeltem én is egyet belőle, holnap már nálam is lesz.
Régi pedállal mit csináltok? Eladjátok? Elteszitek?
Base tápcseréhez is befutott tegnap az utolsó alkatrész is. Minden készen áll ehhez is. Még lehet mielött nekiállok ennek, levadászok egy noctua vagy hasonló, minőségi halk ventit bele és egy füst alatt megejtem mindkettő cseréjét.
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #35432 üzenetére
Tegnap írtam a fanatec -nek, lehet nincs készletük -
oettinger01
őstag
válasz ForRedGlory #35430 üzenetére
Jobb később, mint soha
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
Géjza
őstag
Köszi mindkettőtöknek.
Tesztekben amiket néztem kb mindben megemlítik, hogy nem rossz a t-lcm gázpedálja, de lehetne keményebb is. Eddig annyit találtam (reddit), hogy T3PA Pro-nál picit keményebb a gáz és kuplungpedálja. Csak azt nem tudom, hogy T3PA és T3PA Pro között van-e rugóerőben difi.
-
Joshi
titán
A G25 pedállal tudom összehasonlítani, de ahhoz képest sokkal stabilabb az oldalirányú mozgás. Kézzel csak a gázpedált tudom oldalirányba minimálisan mozgatni. Ahogy írtam sokkal masszívabb konstrukció a G25-höz képest. A gázpedál szerintem annyira puha amennyire kell, én biztosan nem fogom bántani. Szétszedéshez viszont meg kell bontani a burkolatot, csak a gázpedál van úgy kialakítva hogy az könnyen variálható.
-
Géjza
őstag
T-LCM tulajok: gázpedál mennyivel keményebb, mint T3PA-n? Az lenne a fasza, ha mindhárom pedálon lehetne variálni a rugóerőt és nem csak a fékpedálon.
Ezen sem lenne nagy történet megcserélni a kuplung és gázpedál rugóit, ha ezen is túl lágy lenne a gázpedál alapból (ha nem jár garivesztéssel).
Oldalirányú "lötyögése" a pedáloknak nem zavaró használat közben?
-
Segal
veterán
Most csak gyorsan kerestem egy pedal tuningolós videót a neten de ezalapján gyárilag úgy tűnik balról a második a kuplung, a harmadik a fék és a negyedik a gáz.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Joshi
titán
Ma átvettem a TH T-LCM pedált. Így elsőre sokkal masszívabbnak tűnik mint a G25 pedál. Még ma kipróbálom.
Esetleg tudja valaki hogy a G25 pedálnak melyik a három gyári rugója ezek közül? PTR móddal volt szerelve és szerelem vissza gyári állapotba, PTR módhoz adtak egy rugót, de nem biztos hogy azt használtam hozzá.
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #35418 üzenetére
Én egy hete kifizettem a fanatec-nek, azóta is “warehouse processing“ van!
-
Solesz84
aktív tag
válasz GalaHU #35416 üzenetére
Ertem. Koszi. Eddig a base-be volt dugva akkor kiprobalom h bedugom a gepbe.
MSI X870 Tomahawk Wifi, Ryzen 9800X3D , NZXT Kraken X72, Kingston Fury Beast 64GB DDR5 6000Mhz Cl30, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
GalaHU
őstag
válasz Solesz84 #35406 üzenetére
Ha direktbe dugod usb-n a gépbe akkor nagyobb a mintavételezése (számomra észrevehetelen) és néhány játékban csak ekkor működnek a pedálrezgő funciók.
Én nem szenvedek ezzel, minden a Base-be megy, spórolnom kell az USB csatikkal a VR miatt.
-
Joshi
titán
válasz gaborvezer18 #35412 üzenetére
Még véletlenül se tedd. A PH szabályzat tiltja a szakmai topikban való hirdetést, különösen a saját hirdetést. Erre van az apró, vagy privát megkeresés.
-
Géjza
őstag
válasz gaborvezer18 #35412 üzenetére
-
Géjza
őstag
válasz gaborvezer18 #35405 üzenetére
Ha eladó lesz az F1 kormány, pls keress meg. Kössz.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz gaborvezer18 #35405 üzenetére
bázis 50-60, alcantara 30-35, f1 30-35 - ennyit szinte biztosan kapnál értük
-
Joshi
titán
Amúgy kicsit bénán lett megoldva, ACC-ben már jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Mattb
senior tag
Akkor ezt a dirt rally dolgot be néztem
sracok. Assetto-ba hogy a viharba kellene a kormányt - pedálokat beállítani? Ahol meg kell adjam hogy mi a gaz fék stb, utánna meg a játékot el indítva fordítva volt.. vagy nem is volt gaz. -
Solesz84
aktív tag
Sziasztok. Melyik a jobb ha a base-be csatlakoztatom a Fana V3 pedalt, v a gepbe dugom usb-vel? Van kulonbseg? Koszi a segitseget!
[ Szerkesztve ]
MSI X870 Tomahawk Wifi, Ryzen 9800X3D , NZXT Kraken X72, Kingston Fury Beast 64GB DDR5 6000Mhz Cl30, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
gaborvezer18
tag
Sziasztok. Mi lehet most a reális ára egy Thrustmaster TX bázisnak alcanatara es f1es kormánnyal pedál nelkül? Gondolkodok egy Fanatec bázison csak hogy kb mennyivel kellene kipòtolni az 500euros csl elite pakkot.
-
Enton
addikt
Miket ki nem találnak:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
zsozsa74
őstag
Az ingyent azt hiszem úgy értették, hogy benne van a játék a pc-s game passban. Én is ott próbáltam ki. Az azt hiszem havi 3000 ft, ami ugyan majdnem ingyen van, de annyiért valahol talán már meg is kapod a játékot.
Automobilista 2 - www.lowfuelmotorsport.com - Steam: zsozsa74
-
Joshi
titán
Ingyen?! Krisztus koporsóját se őrizték ingyen. Amúgy én kipróbáltam a warez verziót, de olyat csinált a kormány, hogy egy bizonyos idő után kifordult jobbra és viszlát. Aztán szerencse folytán 1699 Ft-ért sikerült megvennem egy Steam kulcsot és azzal soha nem volt gond. Én azt mondom próbáld ki a "demót", ha tetszik akkor vedd meg mondjuk a Steamen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)