Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
Anno az alzáról rendeltem TMX Pro-t, 65ezer volt az is. Gyanús volt, hogy bontott volt mert akciós volt. Megvettem, hirtelen már nem volt akciós. Lényeg, hogy 3 napig működött, elszállt az ffb, de az elején is fura volt már, de azt hittem az a normális..... Visszavittem, van elállási jogod, ha online rendelted. Nekem visszafizették az árát.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Danecay
addikt
válasz pokmky #34298 üzenetére
Hát egy másikra. Na most ha visszaviszi gariztatni a szerviz pedig az mondja, hogy cserés akkor cserés. Miért ha Te vinnéd gariztatni a saját kormányodat mert rossz és olyan baja lenne, hogy cserélni kellene akkor nem cserélnék ki mert már használt és már lehet a csomagolása sincs meg? Ők papíron csupán egy csomagolássérült mindamellett hibátlan terméket adtak el amire minden ugyanúgy vonatkozik, mint láthatod a 2 év garancia is.
Ez persze részemről is csak eszmefuttatás, nincs tapasztalatom a dologban. -
Danecay
addikt
Steam baállításoknál a játékvezérlőknél nálatok is kontrollernek mutatja a kormányt? KÖzben újraraktam az rFactor 2-t de ugyanaz, vagy még annyi se mert már hiába próbálnám manuálisan beállítani a tengelyeket, hiába tekerem meg nyomkodom egyszerűen nem érzékeli azokat.
-
fatal`
titán
válasz Nyethuszar #34291 üzenetére
Kezelőszoftvere szerintem teljesen jó. De ne a G-HUB-ot tedd fel, hanem a régebbi gaming softwaret.
Persze a "felbontott" bármit jelenthet az alzánál, általában visszaküldött termék, az is lehet, hogy valaki dobálta előtte. Bár ha tekeri a kormányt mikor bedugod az USB-t, akkor az FFB megy.
Megnézném azért tiszta winnel és a 9.02-es Logitech Gaming Software-rel. A G-Hubot messziről kerülni kell, buta, mint a szög és bugos is. -
Danecay
addikt
Próbáljátok ki egy másik gépen is. Ha ott sem jó akkor lehet a kormánnyal van gond. Lehet valami garis kormány volt, most meg újracsomagolva eladják, hátha alapon Végül is rosszul elvileg nem tudsz kijönni belőle, ha tényleg a kormánnyal van gond és nem tudnak másk újracsomagoltat adni helyette akkor kénytelenek lesznek gyári csomagolásút adni helyette szerintem, vagy visszafizetik az árát de gondolom nem ez lenne a cél.
-
macy
addikt
USB bedugásakor kalibrálja magát a kormány?
-
Nyethuszar
tag
válasz fatal` #34290 üzenetére
De a fene tudja akkor mi lehet a gond
Ma jött meg Alzáról a G29 és abszolúte nem működött egyszer se az FFB.
Ilyen felbontott termék volt, 65ért ,2év gari megérte.. Csak aztán ez...
A kezelő szoftvere egy katyvasz és sokkal kevesebb tudású mint a 27-emnek.. Majdnem 0 állíthatósággal
Azóta a TheCrewban is tesztelve lett.. Ott is zéró a hatás mint a FH4,AC-ban.
Ja mind elől mind a hátsó usb 2/3 ban ilyen.#34292: Igen, teker jobbra és balra
[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
fatal`
titán
válasz Nyethuszar #34288 üzenetére
Nem biztos, hogy általános probléma, nekem volt ilyen gond.
-
Danecay
addikt
válasz Nyethuszar #34288 üzenetére
Én egy Driving Force Pro-t váltottam G29-el és közben volt egy MOMO-m is, mindegyik működött mindenféle probléma nélkül.
-
Nyethuszar
tag
válasz fatal` #34287 üzenetére
Köszi a választ. Igen volt előtte Logitech kormány a gépen, de még egy nagyon régi. Pedig annak mindene le lett takarítva Cleannerrel is. Ez okozhat ilyen hatalmas bugot ? Hogy a komplett Win10 reinstall kell ?? Ez hatalmas
faila logitechnek..[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
fatal`
titán
válasz Nyethuszar #34281 üzenetére
Volt előtte a gépen más logitech kormány? Mikor hazahoztam a G29-et, akkor winreinstall lett a vége, mert 1-2 játékban nem volt FFB, előtte DFGT-m volt.
Újrahúztam és semmi gond. -
kozmy
őstag
válasz Danecay #34285 üzenetére
Én a RaceRoomal jártam így hogy egyik pillanatról a másikra elment az FFB és játék le és vissza és akkor is ugyan ez. A kormány drivert leszedtem a regisztriből is leszedtem driver vissza és megoldódott a problem.
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
Danecay
addikt
Mármint? Amikor kiválasztom manuálisan és betöltöm a T300 profilt a menüben valamiért alapból nem definiál a tengelyekhez kiosztást, bármi mást töltök be, pl. T500-at ahhoz már igen de hiába forgatom a kormányt, nyomkodom a pedált nem érzékel semmit. Ha bekonfigurálom a játékban a tengelyeket akkor már használja viszont nincs FFB. Most legyalultam az egész játékot, már évek óta fent van, úgyis egy káosz volt az már az egész.
-
Danecay
addikt
rFactor2-t használ valaki T300-al? Nem tudom mi van de nálam nem érzékeli a kormánty a játék
-
Nyethuszar
tag
Sziasztok ! Haver vett egy G29 et újonnan és az lenne a gondunk,hogy az istennek sem tudunk FFB-t varázsolni bele.. Se AC alatt ,se FH4 alatt nincs semmiféle hatás..
Ez mitől lehet ?
Már próbáltuk eltávolítani és újratelepíteni azt a "csodás" Gaming Software-t is, meg eltávolítani az eszközt magát is. Hogy újra felismerje a Win10.
De semmi eredmény..
Nekem a G27-el az égvilágon semmi ilyesmi gondom nem volt, főleg a még azzal működő és jól állítható profilert hiányoljuk.
A segítségeket előre is köszönjük.Mindenki hülye aki nem normális :D
-
Busaboy
aktív tag
válasz Gogodj #34278 üzenetére
Elkezdtem kutatgatni,nitt azt írjàk lehet tàp problèma.
https://www.gtplanet.net/forum/threads/driving-force-gt-flashing-light-problem.293444/De itt talàn megoldàst találsz, leírjàk mit kell csinàlni. Talàn neked is segít.
https://www.reddit.com/r/simracing/comments/6bbakk/dfgt_problems_wheel_not_calibrating_properly/
Keke
-
Gogodj
tag
no most volt időm jobban nézegetni. másik gépnél is ugyanúgy villog. teljesen tanácstalan vagyok. most komolyan a 2 éves kormányomnak ennyi volt??? vagy lehet ezzel valamit csinálni?
Gogodj
-
kozmy
őstag
Egy kis kormány erő összehasonlítás.
Logitech DFGT: kevesebb, mint 2,5 Nm. Logitech G25: 2,5 Nm. Logitech G27: 2,3 Nm. Logitech G29: 2,1 Nm. Logitech G920 2,2 Nm. Fanatech GT3 v2: 2,6 Nm. Thrustmaster T150: 2,1 Nm. Thrustmaster Tx: 3,9 Nm. Thrustmaster T300: 3,9Nm.Thrustmaster T500: 4,4 Nm. Fanatec CSW v1: 4,8 Nm.
Fanatec CSW v2: 7,1 Nm Fanatec CSW v2,5: 81 NmAsus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
jilian
addikt
válasz Segesvarya86 #34267 üzenetére
Én se tartozom a haladók közé.
Még a steam - en is alig igazodok ki....
Nekem ami megvan:
-Grid (2019)
-Dirt rally 2
-Wreckfest
-Project Cars 2
-AsettoEzekből az utolsó kettőt még el se indítottam.
-
jilian
addikt
Nem tudunk ilyen házi kis bajnokságot rendezni?
Adott játék, adott pálya, feltételek.....
Ki tud jobb kört, időt menni.Azért nem jó erre a multi mert mindenki máskor ér rá....
Így meg mindenki tol amit tud és linkeli a képet. -
Enton
addikt
De a bazisban is anya van meg a váltóban/pedálban is, és muködött a v1 is meg a váltó is a gt3rs-el.
Pedálba csak akkor használtam ha valamiért meghülyült a kalibràció direkt usb-n, kormànyra kapcsolodás után meg helyreált majd mehetet is vissza direkt usb-re."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
De ha van 2 ilyened akkor már csak egy ilyen toldóra szükséged és ugyanott vagy:
De asszem kéne olyannak is lennie és éppen hosszú is, ha hazaérek délutàn majd szétnézek.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kozmy
őstag
Amit mutattál abból van nekem is vagy 2.Pedálhoz kell, most a hossz annyira nem is lényeg azt megoldanám. Olyan kellene, hogy a kábel mind két vége ps2 tüskés zöld színű belül. Vagy amilyen neked is meg nekem is van csak a ps2 dugója tüskés legyen.
-
Enton
addikt
Ekkorával ki lennél-e segítve vagy pedálhoz kellene?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Gogodj
tag
sziasztok! valaki akinek van vagy volt dfgt kormánya tudna segíteni??? Történt ugyanis a minap hogy bekapcsolom a gépet müködik semmi baj. elmegyek itthonról kb 3-4 órával késöbb mondom játszok... erre elkezd a gt jelzés villogni és azóta se kép se hang. fel sem ismeri a gép. mozgatva,áramszünet semmi nem volt. egyszerűen nem értem mi lehet vele.
Gogodj
-
pokmky
tag
válasz Danecay #34252 üzenetére
Én mást nem állítottam el, inkább a játékokban állítom be, mert különben elállítasz ezzel minden játékot. Ha jön firmware érdemes frissíteni, mert gondolom javítanak rajta, de, ha ugyanaz a verziója, akkor nem piszkálnám. Az auto centert szerintem ne erőltesd, mert az mindíg visszaállítja. Túl erős nálad az FFB inkább abból vegyél vissza. Nekem épp az a bajom, hogy gyenge a kormányvisszatérítő erő minden játékban, csak akkor működik jól, ha magasabbra állítom az FFB-t de akkor nagyon nehéz tekerni a kormányt, ami életszerűtlen, pedig szervó nélküli stiftet hajtok a hétköznapokban és abban menet közben nem nehéz tekerni a kormányt, de mindíg visszaáll középre még 10-el gurulva is, míg a játékokban 100 alatt nemigazán...
[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
válasz pokmky #34250 üzenetére
Hát azért az picivel másabb amikor egy autó kormánya akar középre állni de most ezen ne akadjunk fenn Nem állítottam még el eddig eddig semmit a driver-ben éppen azért mert meg akartam várni a tanácsaitokat. MOndjuk ha tartósan zavarni fog ez a középrehúzás akkor lehet átállítom az Auto-Center-t by the wheel-re és addig húzom lentebb amíg már nem érzem természetellenesnek Na és mi van a többi beállítással, constant, periodic, spring, damper, ezek maradhatnak mind 100%-on?
A pedálra megtaláltam a számomra ideális megoldást, íme:Értelemszerűen ennek működnie kellene visszafelé is de ki venné meg a G29-emet TM pedálokkal?
Firmware-el kapcsolatban. Mikor ajánlott firmware-t frissíteni, csak indokolt esetben vagy amint van új? A lenti képen látható elérhető és a kormányon lévó FW között van valami különbség mert névben picit eltérnek (LM4F) de verzióra 29-es mindkettő? -
arty
veterán
-
pokmky
tag
válasz Danecay #34248 üzenetére
A valódi autóban is olyan a kormány, mintha rugó húzná középre, csak nem annyira erősen, mint a kormánynál. A lényeg, hogy ne ess abba a hibába, hogy maximumra állítod az FFB-t. Nekem T150 van, ennek az overall strenght alapbeállítása 75% én ezen is hagytam 100%-nál már kínlódás, emellett a játékokban is visszaveszem 50%-ra kb. az FFB beállítását és kb így korrekt. Viszont emlékszem, hogy annó a T500RS-nél 50% alá állítottam az overall beállítást, annyira erős volt feleslegesen.
A pedálsor mögé én egy régi aiwa hifi hangdobozát raktam be, így nem csúszik hátra amikor taposom a féket.
-
Danecay
addikt
válasz GalaHU #34241 üzenetére
Nagyon nem nagyon tudok még miről beszámolni, inkább kérdéseim lennének 🙂 Sajnos még csak az ACC-val tudtam kipróbálni és elsőre furcsának tűnt a kormány középre húzása, olyan benyomást keltett mintha rúgós lenne a kormány és azok próbálnák középállásba húzni. Persze ez nyilván baromság és álló helyzetben nem is áll be középre csak menet közben, inkább a középre húzás érzetére gondolok. Innen is jutott eszembe, hogy megkérdezzelek Titeket, hogy a driverben mit és hogy érdemes beállítani? Továbbá a PS3-PS4 alatti MODE gomb melynek hatására zöldre ill. pirosra vált az ott lévő visszajelző, az mit csinál? Menet közben átállítottam pirosról zöldre és megszűnt működni a kormány, visszaállítottam és ment tovább. PC-vel használva ha jól olvastam akkor PS3 állásban kell használni ugye? Az L3, R3 gomboknak van valamilyen speciális funkciójuk vagy csak sima gombok mint bármelyik más a kormányon, pl. gyújtásra, motor indításra stb? Sajnos a kormányról folyamatosan a pedálra terelődött a figyelmem mert a felbontástól, pontosságtól eltekintve amit nem tudok összehasonlítani a G29-el, ill. nem olvastam utána de kivitelezésre, használhatóságra sajnos messze elmarad a G29-től, a DFPro-s időket juttatta eszembe annyi különbséggel, hogy itt a pedálokon van egy alumínium platnyi. Mivel a base nagyobb mint a G29-é ezért csak úgy tudtam rögzíteni, hogy távolabb, hátrébb került mint a G29, ezzel együtt ugyanennyivel hátrébb került a pedál is amit kisebb mérete miatt alapból nem tudtam volna a fallal megtámasztani mint a Logi-ét de így, hogy hátrébb is került meg pláne nem. Így viszont nem győztem igazgatni, pedál benyomásakor folyamatosan bukna előre, fordul keresztbe, csúszik hátra stb. pedig szúnyegen használom. Anno még a DFPro-nak is volt kihajtható kapaszkodó fogazása szőnyeghez, ennek sajnos nincs. Nincs cockpitem és nem is tervezek de majd megoldom, ötletem már van, viszont ha nektek is van jól bevált megoldásotok azt is szívesen várom. A gáz és a fékpedálok között van különbség keménységre, természetesen a fék javára amit kézzel jól lehet érezni, lábbal viszont érzékelhetetlen. Tudom, hogy vannak ehhez is MOD-ok, majd nézek valamit.Első benyomásra ennyi 🙂
-
Danecay
addikt
Na megjött a T300 55e Ft-ért, kíváncsi leszek
-
kozmy
őstag
válasz GalaHU #34236 üzenetére
Igazábol összekéne hozzam úgy a dolgot hogy usb-n tudjam használni a 2 pedálos változatát, de a fana usb átalakítoját nem szeretném megvenni mert nekem drága. Kérdés, hogy bármilyen usb átalakítóval működésre tudom-e bírni. Szerintem a BASE a pedálok csatija egyforma.
[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
Üdv!
Aki használ FANA LC pedált az meg tudná mondani hogy milyen RJ csati van a kábel végén. Köszi[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz EgySrac #34208 üzenetére
Ha nem lehet egyedi kontrollerként a pedált, kormányt beállítani, megpróbálhatod a Hamát betenni x360ce [link] alá és így xbox 360 kontrollerként esetleg lehet majd használni FH4 alatt.
(x360ce x64 verziót kicsomagolod a forza könyvtárába, ami alapesetben C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.ApolloBaseGame_1.107.5368.2_x64__8wekyb3d8bbwe, de ha átállítottad másik meghajtóra az UWP APP-ok installját, akkor nem ez, majd x360 exejének futtatása után már talán egyértelmű is lesz a működtetése, ezután indulhat az FH4)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
Joshi
titán
-
Wundar
csendes újonc
Sziasztok! Most szeretnék először kormányt venni és a G29-re esett a választásom (első sorban a Forza Horizon 4 miatt) Pár kérdésem lenne:
1. Valóban olyan hangos, ahogy mondják? (családot este nem szeretném felébreszteni)
2. Van más kormány-pedál kombó ami jó a a Forzához? (elég lehet a két pedál, a váltás és kuplung nem olyan fontos) és ajánlanátok?
3. Mennyire lesz ez hosszú életű? Gondolok itt arra, hogy 4-5 éve múlva a legújabb játékok támogatni fogják?
Az ár max 80e és nem használtat szeretnék, vagy használt de még garis.
Előre is köszi a segítséget! -
GalaHU
őstag
-
kozmy
őstag
válasz kriszwells #34219 üzenetére
DFGT vegyél.
-
fatal`
titán
válasz kriszwells #34221 üzenetére
Használt DFGT.
-
kriszwells
aktív tag
válasz h_benjamin #34220 üzenetére
Kösz! A szeretnék valamit, alatt úgy értettem, hogy valamilyen kormányt. Autós játékokhoz kimondottan. Kb. ennyi a max keretem rá.
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
h_benjamin
aktív tag
válasz kriszwells #34219 üzenetére
Szerintem inkább kontroller.
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
kriszwells
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi két kormány közül melyik a jobb választás? Kb. 20-25ezer forint környékén szeretnék valamit. PC-hez. (főleg NFS Heat). Köszi.
[link]
[link]Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
EgySrac
tag
Valaki esetleg tudna segíteni? Vagy rossz helyen kérdeztem...
-
Danecay
addikt
válasz pető bá' #34211 üzenetére
Volt már itt is korábban egy egyszerű megoldás ami tetszett. Ha jól rémlik fából volt csinálva egy pedáltartó aminek volt egy a szék irányába nyúló szára aminek a végére merőlegesen volt egy léc rögzítve amit be kell akasztani a szék első kerekei mögé. Hátha valaki tudja, hogy miről beszélek és megtalálja a képet róla, nekem nem sikerült
-
Segal
veterán
válasz barcalaci84 #34210 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
válasz barcalaci84 #34210 üzenetére
Ez tetszik Valami hasonlóra gondoltam én is, simán kiékelni, vagy megtámasztani hátulról. Kipróbálom!
"... and I hope you have a great day!"
-
EgySrac
tag
Sziasztok! Hama Thunder v5 öt használnék Forza Horizon 4hez. Van valami trükk erre?
-
paler
aktív tag
válasz pető bá' #34186 üzenetére
Annyi bajom van az egésszel, hogy az irodai széket ki kellene ékelni valamivel (nem
fékezhető, Ikea Markus), mert egyszerűen nem tudom lenyomni a fékpedált 100%-ig[ Szerkesztve ]
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
Danecay
addikt
válasz fatal` #34203 üzenetére
Ezek közül egyik sem forgószékhez való. Az elsőnél amennyiben a csapnak a mérete, ill annak a furata egyezik a székével akkor ok, de ebben a formában a menetes véget nem hiszem, be tudnád valahová tekerni. A második pedig esélytelen hacsak nem akarod szétbarmolni a széket mert olyan áron természetesen azt is fel lehet rögzíteni
-
Laby
őstag
Én simán csak leszedtem az 5 kereket, és ragasztottam rá ilyen szövet anyagot ami bármelyik ikea,obi,jysk...stb. boltban kapható, hogy a parkettát ne csessze szét és úgy nyomom. Nyilván megszűnik a guruló funkciója, de feltételezem aki fékezgetni akarja a kerekeket az amúgy is pár fékezés után inkább úgy hagyja, mert elég macera mind az 5 keréknél kikeresgélni, hogy hol a fék része, és mire lenyomkodod...stb.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
fatal`
titán
válasz Dzsidzsi32 #34202 üzenetére
-
Dzsidzsi32
tag
http://www.kerekrendelo.hu/
Nézelődjetek itt. Nagyon korrekt cég. Jó áron van minden. Pont ma voltam náluk, mert a szalagfűrészem alá kellett görgő. A székgörgők között nem láttam fékezhetőt. De egy komolyabb hátfuratossal simán kilehet váltani. Abból egy gumi vagy szilikon görgőst. Ezeknek meg már tengelyirányu rögzítésük is van. Évek óta használom őket. Igaz nem székre, de nagyon megbízható kerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest