Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Nofene Thrustmaster pedálokhoz jónak tűnő mód:
Upgrade Throttle Brake Clutch Pedal Set Damping for Thrustmaster T3PA PRO T3PA
Viszont keresnék csp v1-hez gáz kuplung mágnes érzékelöö pcb-t kábelestöl csatlakozoval a föpcb-be is ha lehet.
Ebay-en és fana webshopban is csak a load cell-eket látok v1-v2höz, de az még jó."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
addikt
Mivel a Fanatec nem jeleskedik a tracking email kuldesben, UPS-nel erdemes rakeresni a csomagra a referenciaszam alapjan is. A Fanatec mindig beirja referenciaszamnak a rendeles azonositojat, ez alapjan akkor is megtalaljatok, ha nem kaptatok csomagszamot toluk.
-
herrober
tag
Sziasztok.
MOMO Racing, öregebb mint az 1000 éves sólyom, de még bírja!
Viszont egyik napról a másikra nem kap áramot. A táp részét még nem akartam szénnéfeszegetni...Szerintetek ott lesz a hiba, vagy a kormányt bombázzam szét.
Volt már régebben szétszedve, akkor orvosoltam a lötyögését nagyjából...
Köszi,
pls. help!Ezüstpaszta mi??
-
dashed
senior tag
válasz sutatokisr #36490 üzenetére
mar nincs bontott.. Gondolom MAXIMIZE megrendelte ahogy irta is
[ Szerkesztve ]
-
MAXIMIZE
tag
válasz dashed #36485 üzenetére
Nem, sima rs volt bontott, rs-gt bontottat nem is látom (azt is 95-rt van? ), nekem a pedál nem kell igazándiból gondolom a base ugyan az.
Ja már látom, lehet akkor abból is megendelem azt az egy bontottat, és utána ugyan az marad az ára a bontatlannak is.
[ Szerkesztve ]
-
MAXIMIZE
tag
Alzán volt fenn bontott t300 95-rt, megrendeltem mondom jó lesz az nekem, rendelés után ránéztem, hogy akkor most mennyi, ha én elvittem az egyetlen bontottat 95-rt, fura mód ugyan annyi és már nincs ott, hogy bontott. Gyorsan akkor rendeltem egy ilyet is, akkor már inkább a bontatlan, rendelés előtt azt írta hogy 5 db van, rendelés után ugyan úgy 5 db . Szerintetek?
-
mvkly
senior tag
Sziasztok!
Héten vásárolt TMX-hez nézelődök állvány után. A Wheel Stand Pro-hoz hasonló, 1 tartóoszlopos megoldás nem tűnik túl stabilnak, itt sem nagyon ajánlják. [Ez]ugyan egyáras vele, de kicsit masszívabb talán.
Ebben az árkategóriában érdemes egyáltalán szemezgetni, vagy legalább egy Next Level-ig el kell menni? -
Solesz84
aktív tag
válasz ForRedGlory #36481 üzenetére
Igen!
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Solesz84
aktív tag
válasz ForRedGlory #36474 üzenetére
Bizony nekem mar a UPS-nel van!
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
törölt tag
Akinek még nincs meg!
Dirt showdown key : FAIBL-JGRCB-NHT68
Grid Autosport key : 8C29X-VBCY8-X2CBIÍrjál ha aktiváltad, ne próbálgassa más feleslegesen.
-
xrvman
őstag
Megértem ha nem érted, np.
Te más játékkal játszol, ott más a probléma. (Vagy nincs probléma)
Barátom, Mudrunnerrel, ott elfordított (180 fok) G29 kormány esetében is muszáj kb. azonnal bekapcsolni a differenciálzárat vagy az összkerékhajtást, mert különben vagy lecsúszol a szakadékba vagy elásod magad.
Tekered a kormányt eszementen és közben zárod a differenciált, hogy másszon kifele a lejtős gödörből, ezalatt óvatosan adagolod a gázt, hogy menjen, kapaszkodjon, de ne pörögjön szanaszéjjel a kerék.
Pl. nálam a H váltó is ott van, érdekesebb úgy és persze 900 fokon van. Hadd szóljon. Még a jó öreg G25 van lassan 11 éve. Hibátlan, lekopogom. -
ForRedGlory
félisten
Mai hír.
Update! More F1® 2020 game keys available, Limited Edition wheel shipping early! No PS4 keys. Please read the following!
Unfortunately we have been unable to secure game keys for the PS4 version of F1® 2020. As a result, the final ClubSport Steering Wheel F1® 2020 units we reserved for PS4 users will go online later today. This is also the final time that game keys for Xbox One and PC will be available on our site. Please note, it is not possible to change your game key platform once you have placed an order.
We will begin shipments of the ClubSport Steering Wheel F1® 2020 by the beginning of next week. Please understand that the tracking information can take a couple of days to synchronise, so it is not necessary to contact us. Also this type of automated email can be caught by spam filters, so please check your spam folder. -
zodo
nagyúr
válasz xrvman #36472 üzenetére
Értelek de nem 25 -öm van hanem 27 de az is csak volt.
Viszont nem értem a problémát.
Általában két kézzel fogom a kormányt, igen a kanyarban is vagy csak ritkán egy kezes a művelet ezért javarészt mindig pont ugyanott van a gomb mint 0 állásba.
Többnyire túra és gt bajnokságokban mentem és nem emlékszem pontosan a gombkiosztásra de kb.
Jobb felső és középső -> fékerő előre és hátra amit egyenesbe állítok, nincs probléma.
Jobb alsó -> refi, bocs kérés
Bal felső -> kijelző léptetés (motor, gumi, vízhőfok állapot ,köridők)
Bal középső -> box kiállás jelzés
Bal alsó -> sebesség korlátozóEzeket nem kell folyamatosan nyomkodnom de szokás kérdése és idővel, anélkül kapcsolgathatsz hogy odanézz.
Lehet hogy F1 vagy komplikáltabb szériában kellhet kanyarban is nyomkodni, ezt nem tudom.
Ha unatkoztam akkor a H váltó konzolt is csatasorba állítottam amire valóban le kell nézni vagy a bill-en matatni. -
xrvman
őstag
Jobb ott matatni, mint egy elforduló kormányon keresni, mi merre?
Neked is G25 van, ahol a váltón vannak a gombok. Odanyúlsz vakon és megvan a helye.
Végy a G29 et, fordítsd el a kormányt 90 vagy 120 fokban és nyúlj az egyik gombhoz vakon. Nem fog menni, meg kell nézni merre áll és hol van. -
addikt
válasz ForRedGlory #36469 üzenetére
Jaja, en meg most rendeltem meg a sima esport-ot. Lehet rendelek ebbol is, azt meg eladom. Ahogy latom a PS4-es F1 2020-at meg szepen kihuztak a listarol, ugy tunik a Sony beintett nekik.
[ Szerkesztve ]
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Ha esetleg érdekel valakit vettem egy Gt Omaga Apex Steering Whelt., és pár szót írok róla.
[link]Június 16-án rendeltem, és ma az az 06.26-án kézhez is kaptam !!
A Next Level DD-re több mint két hónapot vártam hiába.
Összesen, 63k-ból megúsztam, hírlevélre feliratkozva, 9 eu. elengednek.
Anyag minőség, hegesztés jó, nincsen sorja, szépen eldolgozott minden, talán a festés lehetne egy kicsit erősebb.
Az összeszerelés kb. 10 perc, kicsomagolással együtt.
Meglepően stabil, inkább a fix tappancsos széket tolom el játék közben.
Mind a négy talpnál lehet állítani a magasságot.
Th8-as sebességváltót jól tartja, nem mozog váltások közben, a tálca.
T-Lcm pedált, stabilan, és jól variálhatóan lehet rá rögzíteni. /majd lehet hogy valamelyik nap kipróbálom Fanatec V3-al isSZERINTEM, bőven ajánlott kategória a cucc.
Pár fénykép: /ez még s kísérletezés idejében készült /
-
ForRedGlory
félisten
LOL, újra kapható a Clubsport Steering Wheel F1 2020. Csak 137 db van.
-
zodo
nagyúr
válasz GalaHU #36462 üzenetére
Köszi.
~8 éve van napi használatban, néha kap egy kis kárpittisztítót.Szóltam a szomszéd autós ismerősnek hogy kell egy ülés.
Elmentünk a közelben lévő bontóba.
Volt egy fedett rész ahol hegyekbe voltak tornyozva az ülések. Na ez kb. az a kategória volt mint amit írsz, csupa por, részben ázott tiszta dzsúsz.
Voltak a félbevágott autók vagy az eleje vagy a hátulja és belehányva némi alkatrész ami nyilván összekoszolta vagy szétvágta a kárpitot.
Aztán megláttunk pár egyben lévő verdát, beültünk ebbe és eldőlt vagy ez vagy semmi.
Magasság állítás, két fokozatú deréktámasz és nem volt agyon használva.
Mentünk az emberhez, mondtuk hogy annak kell a vezetőoldali ülése valamint kell a konzol is amire mondott 6k-t miközben hozta a kulcsokat és már kapta is kifelé.Haza felé az ismerős mondja: "bakker mindjárt visszamegyek az anyósülésért olyan kényelmes volt benne ülni"
Valamilyen régebbi Toyota verdája volt és nem szimulátorozik. -
biker
nagyúr
Wow, köszi! Az jó lenne. Igazából a lényeg, hogy jó állapotú legyen, és ha van olyan, ami eleve magasan ülős autó volt, azt jobban preferálom, kevésbé lejt hátra az ülőlap.
Perverz állat wagonR+ fan vagyok, asszonynak van egy 1998-as kocka WR+, az a legjobb konyha hokkedli háttámlával de ha nincs, bármi más is jó.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
én is épp autóülést vadászok, csak a bontókban a "kicsit koszos de jó állapotú" az az, amit inkább bottal piszkálok, majd felgyújtom.
Grat hogy találtál egy jótElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
zodo
nagyúr
válasz xrvman #36452 üzenetére
Persze, igaz nem igazi cockpit hanem íróasztalos verzió és nem mai képek.
Egyedi tervezésű íróasztal amit magam raktam össze a méreteivel.
Képen látható egy autó ülés ami egy bontott Mitsubishi Galant GLSi vezető ülése, tartókonzollal (anno 6k) mert több órás gép előtt ülés (nem csak játék idejére kell) figyelembe véve ( na meg az ára) nem akartam valami sport ülést.
Ekkor még kereken állt a szék, mondanom se kell hogy hiába fékezed le csak csak elforog vagy csúszik.
Kormány konzol alatt kivágtam egy 4 cm kört a klaviatúra tartó lapból hogy ne zavarjanak a kábelek. Hozzáteszem így is macera a gépelés ha fent van a kormány.Szóval kerestem és találtam egy közeli lakatost, 40x40 zártszelvényből megálmodtam a "szánkómat"
Ülés konzol, pedál konzol, lábhosszam adott volt így csak a pedálsor dőlésen kellett agyalni.
Váz ~15 kg + ülés és anno 15k volt a munkadíja alapozva.
Kapott H váltó tartó konzolt is ami előre és hátra állítható.
Némi plusz energiával és anyaggal, magassága is állítható lehetne.
Nincs jogsim ezért távol áll tőlem és nem is éreztem rá H váltó jóságára de asztallapra nem akartam tenni ezért került ide kb. térd mellé.
Szóval cirka ez a látvány fogadott ha géphez ültem és oldalról.
Jobb ott matatni, mint egy elforduló kormányon keresni, mi merre?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
"The situation remains the same: the backorder issue (where certain orders placed for an out-of-stock item are 'stuck' in the system) is being worked on with the highest priority.
[Fanatec Community Manager]"
Lesz dolguk a sok canceled order-t mind visszautalni, mire ezt megfejtik. -
addikt
válasz kennystyle #36455 üzenetére
Szerintem a pre-ordert nem dolgozzak fel mire kifogy ujra. Inkabb biztosra mentem a penz meg majd visszajon valamikor. Maximum a paypal-t rajuk kuldom.
Tutira nem foglalnak be a keszletbol semmit amikor elorendelsz. Masoknak in stock-ban levo tetelek siman kifogytak mire a masik meg eppen elerheto lett aztan csuszott tovabb a rendeles.
[ Szerkesztve ]
-
kennystyle
aktív tag
-
addikt
Aki esetleg Fanatec-nel nyomott mar cancel order-t, mennyi ido alatt jott vissza a penz? Ugy tunik a pre-order rendszeruk tok halott, siman nem kuldtek a pedalt amit rendeltem hetekkel ezelott, pedig a weboldalon mar elerheto. Nyomtam egy cancel-t, uj rendeles, es mar fel is adtak.
-
GalaHU
őstag
válasz jozefgucci1 #36447 üzenetére
Ilyen ez a popszakma, egy pecs tönkrevághat mindent...
Célszerű mindig az újrakalibrálással kezdeni. Ha nem akkor driverfrissítés, local file frissítés, játék újratelepítés, win reinstalll...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Geller72
veterán
Nekem a T300-al dettó ez volt, újra kellett setupolnom. Meg ugye nekem csak usb 3.0-ról hajlandó csak menni, kell neki a power. Sima 2.0-ról nem ok.
-
nagyúr
Hát lehet hogy a frissítés haza vágta a beállításokat, újra be kellene állítani.
Nekem az ETS2-ben volt ilyen, hogy a track ir 5 nem működött, de jött update hozzá és jó lett.. Ki érti..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
pokmky
tag
válasz jozefgucci1 #36442 üzenetére
De magában a játékban beállítottad, hogy a gyorsítás az XY tengely, a fék az YX tengely, a kuplung a CY tengely stb. legyen?
-
zodo
nagyúr
Üdv.!
G29 pedálkonzol rögzítési pontjai vajon ugyanazok mint a G27-é?
-
gaborvezer18
tag
válasz jozefgucci1 #36442 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=MagSJqvhinE
Nézd meg ezt a videot hátha segít vmit ha így se megy..
-
jozefgucci1
addikt
válasz jozefgucci1 #36411 üzenetére
Srácok ! Még mindig szívok a raceroommal . Most már feltelepítettem az én gépemre is és ugyan azt produkálja mint a másik gépen. A kormány forog a játékban ,de nem lehet elindulni másra nem reagál . Viszont más játékban pl F1 2019 tökéletesen működik mind a két gépen . Gariba ezért nem nézik meg nekem a kormányt tuti . Csináltunk a Logi softverében profilt is a Raceroom-hoz ,de akkor sem megy .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
GalaHU
őstag
válasz ForRedGlory #36439 üzenetére
Láttunk már olyat a Fanától hogy hamarabb jött meg a csomag, mint amire ki volt írva.
A szállítás náluk általában nehéz szülés, de néhanap koraszülés...
-
ForRedGlory
félisten
Jött e-mail fanatectől, hogy processzingolják a limitált F1 perecet. Mondjuk szerintem kicsit korán jött a levél, mert elvileg 07.07-től szállítják, de ha előbb jön, én biztosan nem leszek morcos.
Dr. Mt Zoltan, the status of your order XXXXXXX placed on 15/05/2020has changed to “warehouse processing“. Our warehouse is preparing your order now for shipping. You will receive the tracking number soon in a separate email. Please check also your spam folder.
-
addikt
válasz kpeter #36436 üzenetére
Majd fog az nyikorogni. En szetszedtem apro darabokra, kicsit komolyabb szerszamok kellettek. Ugy tunik tul lettek huzva a csavarok a gyarban. De cserebe, hogy a feket megcsinaltam, most a gaz nyikorog, de mar nem erdekel. Megrendeltem a clubsport-ot, mert ez vallalhatatlan. Eleve olyan gyenge a gazpedal ellenallasa, hogy ralehelek es teljesen benyomodik.
-
Segal
veterán
válasz GalaHU #36433 üzenetére
Szerintem PS4-nél ez csak egy teszt volt a Sony részéről és majd a PS5-höz jön valami komolyabb. Kb ugyanez a véleményem a bill-egér támogatásról is csak ott annyi a változtatás hogy ott már mindkét konzolt belevéve. Kipróbálták a jelenlegi generáción.
Innentől még inkább OFF de nekem is átfutott az agyamon a gondolat amivel 2 hete a TheVR foglalkozott csak nem a jelenlegi generációban hanem a következőben. Főleg akkor ha ilyen ütemben drágulnak a PC alkatrészek."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
maxymillion
tag
válasz GalaHU #36400 üzenetére
Esetleg ha nincs elég combos gép, lehet eggyel lentebb is gondolkodni, nekem 34 es 2560x1080 van, és egész jó, szeretek rajta játszani, mostanában többször ülök elé, mint az 55-ös tv elé. Már a freesync miatt is, dirt rally 2.0 azért igényli. Vr-t próbáltam, sajna nem bírtam megszokni több heti próba után sem sajnos, pedig tetszett nagyon.
-
GalaHU
őstag
válasz barcalaci84 #36410 üzenetére
Amikor a kommentem írtam még nem lehetett tudni, hogy az “f1” alatt az F1 2020 és permutációját érti, nem pedig mint versenyágat. Ha “rally-ra” keres, ott sem egyértelmű hogy a Dirt : Rally-ra gondol (van VR) vagy a WRC sorozatra... De nyilván nem ez a lényeg, emiatt ne fájjon a fejed!
Amúgy úgy általánosságban a GTS VR módja talán a legrosszabb VR élmény, PC ettől csak jobb van.., Nagyságrendekkel!
Írom ezt úgy hogy igazán nagyra értékelem a Sony erőfeszítéseit VR fronton, és van pár zseniális játékuk is, de a GTS-hez egyszerűen a PS4Pro is sovány.
-
Joshi
titán
válasz MAXIMIZE #36431 üzenetére
Igen mondták nekem is hogy oké hogy 49", de keskeny a magassága. Minden attól függ hogy milyen közelről nézed. Ahogy láthatod a képeimen, ez nagyjából az a távolság, ahonnan már kellő mértékben kitölti a látómezőt. Igen ám, de pont azért írtam, hogy ilyen közelről már simán kellhet az 1440p. Nem egyszerű a történet. Hozzáteszem teljesen szokható, az 1080p is rendben van cserébe csutkára lehet állítani a grafikát egy 1080Ti kártyával is.
Írtad, hogy AMD párti vagy, szerintem felejtsd el.
[ Szerkesztve ]
-
MAXIMIZE
tag
válasz gaborvezer18 #36419 üzenetére
Uhh ez már nem rossz... tetszik. De ez a szett azért már más árkategória. Itt egyedül attól tartanék hogy nem elég magas a monitor, most egy 32-st használok és azt néztem, hogy az igazi az lenne ha legalább ilyen magas lenne, csak hát árban az meg már húzós hogy 3 db 32-s 144hz és keskeny kávás, ezért gondoltam 27 colosra csak félek hogy nem elég magas. (és talán a 29-s még alacsonyabb mint a 27-s, de ebben nem vagyok biztos) Egyébként AMD fan vagyok (tudom tudom most nem igazán nekik áll a zászló) rossz régi nvidiás emlékek miatt, de gondolom nekik is van ilyen összefűző programjuk.
-
kpeter
tag
Most sincs ilyen a hivatalos extralistán, de majd mondom neki. Amúgy összehasonlítva a szerkezetet az utolsó hirdetésben lévő képekkel, elég látványos a változás: nagyon sok merevítés felkerült, sokkal masszívabbnak tűnik a mostani verzió. Nagyon várom már, és holnap újabb szintre lépünk, mert elvileg a UPS kopogtat vmikor és Németországból hoz pár dobozt....
-
Joshi
titán
válasz sutatokisr #36427 üzenetére
Főleg Rally lesz, pont azért akarok külön kéziféket.
-
biker
nagyúr
Én a raceroom-ra kezdek haragudni. A napokban állt össze a gyerek gépének kimaxolása, többek közt amd A10 proci dual graphics, és a hitvány RR nem támogatja a dualgraphics üzemmódot. Dirt, assetto, gta, szinte minden támogatja, ez bezzeg nem. Csak csodálkoztam, miért ilyen szegényes a megjelenítés.
Egy régi driverben még volt AFR friendly mód, amivel ment a RR, de már nem opcióElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
kpeter
tag
válasz gaborvezer18 #36419 üzenetére
Úhhh, ez mondjuk elég vad... Viszont kér is némi helyet cserébe.
-
gaborvezer18
tag
válasz MAXIMIZE #36397 üzenetére
Én kb 2 hónapja raktam össze a 3 monitort 29" 21:9 7680x1080 felbontással játszom. Acc Sima Assetto és Raceroom simán kezeli. Igazából minden játék kezeli nem tudom milyen vidkarid van ,de nvidia oldalon van egy sorround nevű progi amivel összefűzöd a 3 monitort egy képpé. Ha 3 monitor mellett döntesz ügyelj rá h egyforma legyen típusra mind a 3 monitor és displayporttal kösd össze. Vr nekem nemjött be és akkor is sokkal többet látsz mint egy nagyobb monitoron plusz ahogy körbefognak a monitorok élményen is sokat dob részemről.
-
kpeter
tag
Szemeztem anno én is a 49-essel, de GRX outletben volt egy tartozék hiányos (nem volt a dobozban tápkábel ) 43-as jó áron, és a plusz 120 sor pixel (32:9 vs 32:10 képarány) miatt eleve ez volt a favorit, így meg nem is volt végül kérdés. De sztem kb ugyanaz lesz vele az érzet, mint a tiéddel, sőt attól, h picit kisebb, talán még a felbontás is kevésbé tűnik kevésnek. Amúgy egész hasonló lesz a setup-unk - már, ha elkészül Atesz a cockpit-emmel.
A tiéden egyedi igény szerint "beszálláskönnyített" a kormány tartó? Mmint, hogy csak jobb oldalon van oszlop és nincs teljes boltív. Nem mozog így?
@Jacek (#36409) én 2x24-est (1920x1200x2) használtam, ezért nem akartam az 1200 pixelből engedni. De a 3440x1440 nekem végül semmivel nem ront a produktivitáson, sőt.
-
Segal
veterán
Az a bill kombináció csodákra képes
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sutatokisr
tag
válasz jozefgucci1 #36413 üzenetére
akkor kormány+pedál teszt settings-ben, h látja-e a raceroom, mert lehet csak ennyi a gond
-
Joshi
titán
Valami nem stimmel a játékkal, mert a hétvégén én is mentem pár kört és egyszerűen nem tudtam kilépni a játékból. Egy ideig ment minden szépen, de egyszer csak nem működött a vissza gomb. Látszólag rákattintottam, de nem történt semmi. Most nem emlékszem melyik menüpont alatt volt ez, de az ottani állítási lehetőségek működtek, de egy szint felett már nem tudtam visszalépni. Ctrl+Alt+Del lett a vége.
-
pokmky
tag
Be is állítottátok a vezélőt a játékban, vagy csak elindítottad és várod a csodát?
-
jozefgucci1
addikt
válasz sutatokisr #36412 üzenetére
G29 van rárakva , bocs az előzményt nem másoltam be ide .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
sutatokisr
tag
milyen vezetékes vezérlő van csatlakoztatva?
-
jozefgucci1
addikt
válasz jozefgucci1 #36228 üzenetére
A mai napon újrahúztam a gyerek gépét ,mert nagyon játszana a racingroom-al . Legyalultam a teljes meghajtót neki és csináltam tiszta win reinstalt . Aztán felraktuk a játékot és nem megy . A játék elindul ott áll ,hogy kihajt a garázsból de sem a gázra sem másra nem reagál a játék. Aztán felraktuk az F1 2019-et és ott mint előtte is tökéletesen működik . Mi lehet a hiba ? Most az én gépemre töltöm a játékot aztán megnézzük mit mutat itt .
-
veterán
-
Joshi
titán
válasz MAXIMIZE #36397 üzenetére
+(#36402) kennystyle
+(#36403) kpeterÉn most vettem egy Samsung C49HG90 monitort, eddig nagyon jók a tapasztalataim. Ez a modell 3840x1080 144Hz, de van a C49RG90 az már 5120x1440 felbontású igaz csak 120Hz-es. Én azt mondom hogy simán kell az 1440-es felbontás főleg ilyen közelre, viszont akkor nagyobb hardverigényű is a dolog. A három monitornál szerintem jobb megoldás, eleve nincs megtörve a kép a kávákkal. Én a C49HG90-et 220-ért vettem használtan.
-
MAXIMIZE
tag
Gondolkodtam a VR-on, sőt egyértelműen azt akartam, csak kipróbáltam a Gran Turismot Ps-en Vr-al és hát nem bírom, elkezdett 5 perc után fájni a fejem de kegyetlenül pedig nem vagyok egy fejfájós típus, égett a szemem, rosszul voltam, ezután megpróbáltam még1x később nem autós játékkal és akkor is elkezdődött a rosszul lét, de akkor már egyből le is vettem, sajnos nem nekem találták ki. Igazándiból 49-s 32:9 monitorokat nézegettem, de ár képméret arányban a 3 monitoros rendszer sokkal jobban jön ki csak cserébe van két csík meg kicsit bonyolultabb az infrastruktúra. A legegyszerűbb és a legjobb méret\ár arányban egyértelműen egy tv-vel jönnék ki, csak hát az meg nincs döntve sem, meg nem olyan széles látószögű. Esetleg egy 34-s 21:9 de az meg attól félek hogy kicsi lenne, szerintetek?
arty : hivatalos F1 érdekel főleg
macy : igen lesz még fejlesztve, ha nem is sok, de erősebb VGA tuti lesz
Sub-ZeRo : Esetleg ha leírnád a tapasztalataidat, főleg a hátrányokat (beüzemelés, melyik szoftver nem támogatja rendesen, milyen konzolt használsz) az előnyökkel tisztában vagyok. -
nagyúr
-
arty
veterán
sajnos a "hivatalos" F1 játék nem támogat VR-t.... (bár nem tudom maximize azzal játszana-e vagy valami egyéb openwheel/mod a kedvence)
egyébként így h nekem nincs vr is gyalázatnak tartom, hogy nem implementálták a módot, lassan 3-4 éve, egy éves frissítésű, "alig változik valami" játékba miközben a dirt rallyba még konzolon is került vr mód (igaz, a 2-be már nem)....
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
GalaHU
őstag
válasz kennystyle #36402 üzenetére
Én azt hiszem végigjártam az utat az elmúlt 7-8 évben:
42-es plazma, 50-es plazma, Ultrawide (ASUS PG348Q), 3x27, 55-ös LCD, vissza Ultrawide, Oculus VR, 55-ös OLED.Jelenleg az OLED-re vannak felapplikálva a szenzorok, ezzel van legjobban lefedve minden.
-
kpeter
tag
válasz kennystyle #36402 üzenetére
Ezen a 3 vs 1 nagy témán én is sokat forogtam, és végül úgy döntöttem, h az eddig munkára használt, VA paneles super ultra-wide (3840x1200, Samsung C43J890, tud 120hz-et is akár) megy a sim rigre és munkára vettem egy IPS paneles ultra wide-ot (3440x1440), aminek klasszisokkal szebb a képe. Egyelőre csak kicsit teszteltem, de ez alapján úgy tűnik, h ez így elég jó. Persze lehet, h a 3 monitoros setup még jobb, de nem hiszem, h hiányozni fog, a megspórolt pénzt meg elfagyizzuk a gyerekekkel.
-
kennystyle
aktív tag
Én is ezen a témán gondolkodom éppen.
3440 * 1440 = 4 953 600 pixel
5760 * 1080 = 6 220 800 pixel
Itt már nem a gépigény dönt.
Én 34" -ban gondolkozom elsőre, 2560 * 1080 van elfogadható árban a 3440 * 1440 már combosabb. E kettő között még érdekes a különbség GPU fronton is esetleg.Hajlanék én is a 3 monitorra, de valóban bazi sok helyet foglal már 3db 24es is.
Még nem próbáltam, de tudtommal iRacing jól kezeli, meg talán ACC is. Más még nem foglalkoztatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest