Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz szalibali95 #14898 üzenetére
Húzd ki a kormány USB csatiját a PC-ből. A legbiztosabb ha letörlöd a Logitech drivert de a Registryből is töröld, miután letörölted újraindítod a PC-ét. Az oldal amit linkeltél teljesen jó, az oprendszerednek megfelelő 5.10-es verziót letöltöd és telepíted. Ahogy TomCat333 is írta fontos hogy a telepítés előtt húzd ki a kormányt az USB aljzatból, csak akkor dugd be ha a telepítő kéri. Ennyi.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz szalibali95 #14898 üzenetére
csinálj egy reinstallt, mert szerintem megzavarodott...install közbe legyen bedugva a kormi, meg a tápja is
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
szalibali95
újonc
-
Satan_Claus
őstag
válasz szalibali95 #14896 üzenetére
A kormányhoz való Gaming Software-t töltsd le, ne a legújabb verziót [link]
[ Szerkesztve ]
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
szalibali95
újonc
Sziasztok!
Most vettem egy használt Logitech Driving Force GT-t, amivel van egy kis problémám. Mégpedig az, hogy a Logitech oldaláról letölthető Logitech Gaming Software Profiler-e nem ismeri fel a kormányt és emiatt nem tudom átállítani 900°-os fordulásra, továbbá a váltót és bizonyos gombokat sem tudom használni. Egyébként a kormány működik, bár csak akkor, ha még a gép bekapcsolása előtt csatlakoztatom az USB-re és úgy kapcsolom be a gépet.
Mi lehet a probléma? :/ Sajnos sehol nem találtam rá megoldást[ Szerkesztve ]
-
Amúgy van AC topik itt a PH!-n.
Sent from my keyBoard
-
neko18
senior tag
válasz MPowerPH #14887 üzenetére
Szerintem is csak drágább lesz, esetleg érdemes figyelni a humble bundle akciókat később, de ez akár beletelhet pár évbe is. Az 1.0 szerintem hamar ki fog jönni mert elég gyorsan haladnak Főleg hogy már 0.9-nél járnak, szerintem még egy utsó béta update lesz aztán jön a rendes verzió
kdxsv
-
arty
veterán
válasz májkroszoft #14847 üzenetére
az MS 2001-ben nem a kormányát kezdte hanyagolni, hanem ámblokk a pécés játékokat: ekkor jelent ugyanis meg az xbox
(volt haverom, aki ilyen gameportos MS kormánnyal megszívta, nem egyedi gondod volt - sőt: úgytudom gameportos joyok sem mentek xp alatt ffb-vel ill. más egyéb perifériák se)
szerintem ennyi év távlatából ne edd magad a dolgon: igen kicsi az esélyed és időben is el vagy csúszva
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
MPowerPH
félisten
válasz neilszab #14885 üzenetére
Lesz £30-nal meg olcsobb, vagy erdemes most megvenni? Nurburgring benne van mar rendesen?(en mar csak az miatt mindenkeppen megveszem vagy most, vagy kesobb) Cockpit-em csak junius vegen jon, meg tobb mint 1 honap. Remelem tartjak az elore meghirdetett datumot, es le is szallitjak Omegaek, mert az accountomon mar megvolt a dieta. Addig nem rombolom a jatekelmenyt igy az asztalon. De persze ha nem megy lejjebb az ara, akkor inkabb most befizetek ra.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
neko18
senior tag
válasz fagy53 #14884 üzenetére
Lfs a mai napig irányításban vezető szerintem
Ha valami játékot gyúrnék akkor tuti az lfs fizikáját raknám alá mert nagyon durván jó, akármilyen vezetési stílusról beszélünk....drag, drift, pálya, rallycross, vagy csak cruiseolni is jó rajta.
Egyébként nem vagyok pesszimista ember, inkább optimista vagyok. Mondhatni hogy a legjobbakat remélem, de számítok a legrosszabbra.
Azért kíváncsi leszek mennyire lesznek jók ezek a külön modder modok AC-hez, ha tetszik akkor megveszem úgy is a multi rész miattkdxsv
-
neilszab
őstag
válasz neilszab #14810 üzenetére
Ma este is lesznek Assetto Corsa Fun futamok, ezúttal a KTM X-Bow-val!
Gyertek, 20:05-ig van az első booking, utána 20-30 percenkét újabb menet, infók itt: GTR-Masters - Nyílt AC szerver!
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
fagy53
nagyúr
válasz neko18 #14880 üzenetére
Üdv!
Látom nálad az a bizonyos pohár félig üres.....
Én is így vagyok sok mindennel, de ez esetben ha lenne valutás bankszámlám én nem haboznék.
Single-ben is jó tesztelgetni, mint demót és valahol a nálam legjobb szimként nyilvántartott LFS-re emlékeztet a vezethetősége. Sokszor keresem a bizt.öv csatját amikor beülök a kormányhoz és nem az asztalt-monitort látom, hanem az autót érzem alattam, ez nálam nagy szó!
A játékélmény meg csak jó lehet, ha multiról van szó és benne normális, de különféle képességű emberekkel, vérpistikék kizárva!
Vannak és lesznek a közeljövőben konkurensei, de talán a közönsége ennélfogva kultúráltabb lesz, lesz hová átmenni a "lökdösődő", antifair rétegnek... -
zolee5016
őstag
-
Jack@l
veterán
válasz MPowerPH #14881 üzenetére
Simán (még nekem is aki csóró magyar fizuból él)
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
MPowerPH
félisten
-
neko18
senior tag
válasz Jack@l #14879 üzenetére
Neeem, tényleg nem
Csak szeretek olyat kapni a pénzemért ami tetszik is.
Telefont sem vakon veszel, vagy bármi mást.
Egy kormányt is kipróbálsz mielőtt megveszed, nem?
A jó munkát szívesen díjazom, de elég sok a szennyes a mai világbanKi tudja, lehet kiadja az AC az 1.0-át és kb letojják, ráhagyják a modderekre, akik aztán igénytelen modokat csinálnak 80%-ban
[ Szerkesztve ]
kdxsv
-
Jack@l
veterán
válasz neko18 #14878 üzenetére
Szerintem csak sumákolsz...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
neko18
senior tag
válasz barcalaci84 #14869 üzenetére
Félreértés ne essék, fent van a gépen egy régebbi verzió és néha tolom is
Tetszik, de vannak még elvárásaim a szim felé
Ha egy-két ilyesmit megvalósítanak akkor szívesen megveszem akár teljes áron
De bétára nem szoktam pénzt költeni, mert kitudja eljut-e a teljes verzióigkdxsv
-
válasz intercooler #14874 üzenetére
Én ugyan nem tudtam róla, de kettő perc gugli után pl. találtam egy ilyet.
Sent from my keyBoard
-
intercooler
őstag
-
tikshow
addikt
válasz barcalaci84 #14872 üzenetére
Szerintem is marha sok az autó és kevés a pálya, de ezt már korábban kifejtettem.
-
barcalaci84
őstag
válasz neko18 #14868 üzenetére
jó grafika : pipa
jó játékélmény : pipa
sok lehetőség:pipa
normális irányítás: 3 pipa
mindenféle fajta autó: pipaleírásod alapján ezt keresed
felhasználó baráttabb menü , kezelés az kéne, meg jó pár funkció feature még nem került bele, de azért szépen fejlődik...és jóval több már most is a játék , mint egy ígéret...sikeresnek is mondható ha azt vesszük , h hétvégén a multi kijöttével többen játszottak az AC-val egyszerre a steamen , mint a nagy AAA-s tömegeket megmozgató árkádos f12013-mal valaha a legjobb napján...
-
barcalaci84
őstag
válasz neko18 #14868 üzenetére
hát itt még sok is az utcai autó...
többen ezért kritizálják h minnek ennyi és miért nics több versenyautó...
nem számoltam , de 20 utcai biztos van
f40 már jó meg majd a RUF yellowbird szerintem igen jó lesz
super, meg hipercarokat én se szeretem nagyon , de a népek igen...
ott vannak az utcai bmw-k ,a millió utcai lotus , KTM a legnagyobb király (bár ez nem utcai) a kis FIAT 500
jönnek a Mercedesek, Nissan Corvette és még ki tudja mi...
moddolásról nem is beszélve pl: Trabant
és ezen felül vannak versenyautók is
már most is a bőség zavara lenne neked is...[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
válasz barcalaci84 #14867 üzenetére
Az autókkal kapcsolatban engem csak az idegesít, hogy kb minden szimulátorba csak ezeket az autókat teszik be. Én leginkább annak örülnék ha sok utcai autó lenne mint a gt-ben vagy forzában mert akkor végre lenne egy hasonló játék pc-re. Ezt még megfejeli azzal hogy jobb az irányítása akkor elég nagyot lehet kaszálni vele. Évekig nem lenne ellenfele a csapatnak
Ha most viszont raknak bele RUF-ot meg egy Lambot és további európai autókat akkor csak egy sokadik pályaszim lesz amiből elég sok van.
Már pedig szerintem sok pc szimes vár egy olyan szimet ami hasonló a forzához vagy gt-hez. Nem kell ámuló grafika, csak jó játékélmény, sok lehetőséggel és normális irányítással
kdxsv
-
barcalaci84
őstag
válasz neko18 #14861 üzenetére
a multi alfa fázisban van...speciel én rosszabbra számítottam jóval...
laggal szinte nem is találkoztam még...ilyen téren kész címeket is meg tud szégyeníteni...
persze ha valaki betéved 2-300-as pinggel akkor lehetnek furcsaságok...
ütközési modellen még dolgoznak,...de már most is úgy tűnik h 1-2 autóval nagyon jó kis test-test elleni harcokat is lehet vívni...
tegnapi immár hagyományos esti funfutam egy eddig sose próbált Lotussal :
[link]autók eddig nyilvánvalóan csak az európaiak vannak , de időközben dolgozik a licenszelő fickó és jönnek a bejelentések: RUF, Corvette és
Nissan-nal már meg egyeztek és lesznek benne hivatalosan is licenszelt ilyenautók...
na meg persze ott lesznek a moddolt autók ...és lehet nem a kedvenc márkáid vannak egyelőre, de hidd el lennének új szerelmeid
bőség zavara van már így is ilyen szempontból....most h bejött a multi most próbáltam ki egy pár autót rendesen és egy pár igazán meglepett h milyen jó kis versenyeket lehet velük menniaki kicsit is szereti a szimeket az úgyis megtörik előbb-utóbb és megveszi...
akkor meg érdemesebb előbb mert egy csomó jó dologról lemaradsz...
ennyi pénzért ajándék...
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz májkroszoft #14862 üzenetére
Semmi köze nincs egy periféria gyártó részlegnek az oprendszert fejlesztőhöz. Max házon belül könnyebben megoldhatók a problémák. De ha egyszer felszámolják a játékvezérlő részét, akkor aztán kuncsoroghatsz, hogy de srácok pár embert hagyjatok már dolgozni évekig, hogy legyen driverem... (nem, nem így megy a való életben, mégha a részleg tovább dolgozik se)
Fel kell fogni, amit megveszel, és van hozzá driver az a gaantált. Ha valamit még 3 év mulva frissítenek a következő oprendszerhez(de már nem is gyártják a cuccot), az csakis a gyártó jófejsége.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
Multi még nagyon bugos, a lag a szar pingek és feltolt playerek miatt van.
Mindenesetre, ha van zsé rá, erősen ajánlott megvenni. Tegnap is rohadt jó futamokat nyomtunk. Pár hét és összetákolják azt is jóra.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
thedriver
tag
Én ezért vágtam bele az Iracing-be, és nem bántam meg. Untam a sok barkács/félkész szimulátort, meg az állandó várakozást. Nem olcsó, (legalábbis amíg a tartalmakat nem veszi meg az ember), de pillanatnyilag ez messze a legjobb szerintem.
Időjárás már van (hőmérséklet, páratartalom, szél, stb.), eső még nincs, de gondolom ez is lesz hamarosan.The Driver
-
VegyesTamás
senior tag
válasz májkroszoft #14862 üzenetére
szvsz a microsoft ne is adjon ki kormányt
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
májkroszoft
újonc
válasz N€T0X|N #14851 üzenetére
Na igen, de végül azért vettem meg a Microsoftot, mondván, hogy mégis csak a Windows gyártója, így garantált a támogatás... - hát nem volt az. Ha más valóban nem találkozott ugyanezzel a problémával, akkor viszont meggyőzöttnek érzem magam arról, hogy egyedi problémáról van szó (vagy az akkori konfigommal, vagy a Windows-ommal, vagy a kormányommal volt gond.) Ha viszont többen is alá tudják támasztani ugyanezt a driver hiányt, akkor nem hagynám ennyiben. Az, hogy el telt közben 10-15 év, az nem sok mindent befolyásol, hiszen a letölthető drivert azóta sem tettek fel hozzá...
Ui.: Írtátok, hogy némelyik Logitech sem működik már Windows 8-on, természetesen a Logitechnek érdekében állhat, hogy lecseréld a termékét egy újabbra, de a Microsoft tudtommal nem adott ki azóta sem újabb kormányt! -
neko18
senior tag
válasz wolf033 #14860 üzenetére
Én fizetek érte többet, ha látom, hogy tesznek bele olyan újdonságokat ami nekem kell
Okés kiadták a multit is nemrég, de néztem livesteamet és nekem annyira nem jött be. Nagyon laggol mindenki, az ütközéssel még vannak azért gondok
Arra leszek még kíváncsi, hogy esős idő lesz-e Sok szimulátorban hiányoltamkdxsv
-
neko18
senior tag
válasz Satan_Claus #14855 üzenetére
Köszönjük az infót, azért sajnálom hogy nincs benne az Assetto Corsa. Azoknak nagyon örülnék
Még mindig vacilálok, hogy megverjem-e venni teljes áron a bétát. Én leginkább japán autókat várok bele, de kitudja mikorra lesz olyankdxsv
-
Shodan
addikt
válasz Satan_Claus #14855 üzenetére
köszi az infot ment is kosárba
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Satan_Claus
őstag
Szim csomag occsóé [link]
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
Baaraanz
tag
Ez itt már nagyon off, de ha végeztél a MS-tal, pereld be a Logitech-et, a webkamerájuk nem támogatja W7-et, azután a Leadtek-et, a TV Tuner dobozuk támogatása megállt W2k-nél, azután meg a Samsungot, mert az S2-esemen sosem lesz KitKat.
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
KaraDani
addikt
válasz VegyesTamás #14852 üzenetére
Nem kell ehhez apróbetű, meg sok pénz. Veszel egy perifériát arra rá van írva általában milyen operációs rendszer támogatja. Azt vállalja a gyártó és jónapot. Nem ígérnek mást, így nincs mit számonkérni sajnos.
májkroszoft: Logitech sem jó példa, F710-es legjobb gamepadjukat megvettem, majd felraktam a windows 8.1-et és voálá nincs hozzá driver és nem is szándokoznak csinálni hozzá, pedig egy éve tele az összes logitech fórum a problémával. Nagyjából működő megoldást találtam, de nem tökéletes az sem.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz májkroszoft #14849 üzenetére
hát figyelj. Ez nem olyan dolog amit te pereskedéssel meg fogsz nyerni. Pláne a microsoft ellen. Ott sok pénz van stb stb. Nem kizárt, hogy erre is van valami eldugott apróbetűs rész, ami kimondja, hogy ez ilyen, és nem is lesz más.
-
válasz májkroszoft #14849 üzenetére
Jó a felvetés a hsz végén, mert nekem is megfordult a fejemben. Az biztosan kiderült, hogy nem a kormánnyal van/volt valami hiba? 2005-ben sem volt jó és te 2014-ben akarsz pereskedni? Az miért átverés, hogy ők megmondják, hogy mivel kompatibilis, de te nem azzal akarod/akartad használni?
Sent from my keyBoard
-
tikshow
addikt
válasz májkroszoft #14847 üzenetére
Android OS terméktámogatása: 1-3 év maximum.
Apple iOS terméktámogatása: 2-3 év maximum.
HP nyomtatók/scannerek támogatása: új oprendszerre már nincs driver.
És még napestig lehetne sorolni.
Így működik a világ, szokj hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
májkroszoft
újonc
válasz Jack@l #14848 üzenetére
Nem, sajnos fingom sincs a joghoz. - ha az lennék már korábban is megtetem volna. Utoljára talán a Simbin GTR-rel használtam (2005) az öcsémnek adott gépen, de akkor már biztos, hogy nem működött tökéletesen a Force Feedback része... - és már akkor sem találtam hozzá drivert! Ha többen is azt állítjátok, hogy XP alatt tökéletesen működött, akkor lekattanok a témáról! - akkor elfogadom, hogy esetleg az én Windows XP-mben volt valami hiba, vagy netán a force feedback kormányomban. (bár ez utóbbit kevésbé tudom elhinni, mert olyan kevés kilóméter volt benne, mint egy szűzkurvában.)
-
Jack@l
veterán
válasz májkroszoft #14844 üzenetére
Ugyen nem gondolog komolyan, hogy életed végéig terméktámogatást kapsz bármire ami 10e ft alatt volt? megmondták, használhatod 95/2000 rendszereken. Így már az xp-s driver is ajándék volt tőlük...
De nyugodtan perskedj ha sok pénzed és időd van. (nem ebből fogsz megazdagondi az biztos)
Csak egy kérdésem van hozzád, mert rohadtul érdekel:
Te valami jogász/ügyvéd vagy?A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
májkroszoft
újonc
válasz N€T0X|N #14846 üzenetére
Jogos a felvetés, de ÉN nem így emléxem. Talán 2004-ig volt XP-m. Ha esetleg a kormányt magát fel is ismerte, a force feedback részét már nem támogatta! A lényeg az az, hogy tudtommal a Microsoft hivatalosan 2000 óta nem adott ki hozzá frissített drivert. A Windows XP 2001-ben jelent meg, innentől az összes szoftvergyártó arra optimalizálta a játékait. Kvázi átvertek több millió embert (fiatakorút) akik két év után a szekrénybe, pincébe, netán a kukába dobták, azt a mai napig modernnek számító, USB csatlakozós eszközt. Az, hogy a Windows XP támogatása lejárt arról én nem tehetek, viszont arról ők tehetnek, hogy azt a kormányt a vásárlástól számított 2 év után már nem tudtam megfelelően használni. Lehet, hogy voltak olyan fanatikus csoportok akik írtak hozzá drivert, és ezt imitt-amott forumokon keresztül publikálták, de ezt nem a Microsoft tette meg! (Csak hogy tiszta legyen, én nem az akkori 30 ezer Ft-omat szeretném visszakövetelni, hanem azt hogy a Microsoft a saját neve alatt egy olyan terméket adott ki, amely 2 év után nem volt hajlandó a saját operációs rendszeréhez optimalizálni, és ezt hivatalosan azóta sem tette meg. Nem tudom, hogy a Senior tagok között van-e olyan ember aki ugyanezt a problémát anno átélte. Vagy akad-e olyan felhasználó, aki az alábbi linken látott-e olyan operációs rendszert, ahol pipa lett volna:
-
válasz májkroszoft #14844 üzenetére
Amíg a fórumok azzal vannak tele, hogy sokan még Windows 7 alatt is működésre bírják (és XP állítólag beépítve támogatja, nyilván én nem tudom kipróbálni), addig ki fognak röhögni, joggal. Ez amúgy miért akkor jut eszedbe, amikor már az XP támogatása is lejárt? Így még usákiában se lenne esélyed pert nyerni.
Sent from my keyBoard
-
májkroszoft
újonc
Sziasztok, egy különös dologgal, kéréssel fordulok hozzátok. Én annak idején vásároltam egy Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel kormányt, amelyhez a vásárlást követően 1-2 évvel már nem találtam az újabb Windows-okhoz használható drivert. Ez számomra egy olyan sérelem volt, hogy azóta sem használtam Microsoft terméket, és még Windows operációs rendszert sem! Pár évvel ezelőtt elhatároztam, hogy ezt az ügyet kártérítési perre fogom vinni - hiszen több millió fiatalkorút, gyermeket vertek át! Ha akkor Ők Logitech kormányt vesznek, akkor feltételezem azzal még a mai napig is játszhatnának, mert ahhoz folyamatosan frissítik a drivereket! Gondolom itt a Fórumon a nagy többség már fiatalabb generációhoz tartozik (én most múltam 40) de aki átélte ugyanezt, vagy netán még meg van a pincéjében ugyanez a kormány az tudja miről beszélek... (Mielőtt megkérdeznéd, hogy miért nem adtam el... - eladni sem lehetett, mert nem támogatta az új Windows - az XP-t.) Természetesen ahhoz hogy egy ilyen pert el lehessen indítani elég dúrva mennyiségű háttérinformációra, "bizonyítékra" lenne szükségem. Hiszen nekem nincs Windows-om (OSX-ről irok), így nem tudom leelenőrizni, hogy ugyanerre a termékre esetleg adtak-e ki Microsoft-ék újabbb drivert... (Amit én találtam az 2000. juni 20. az alábbiakhoz: Windows 95/NT/98/2000.) A kártérítési perrel az a célom, hogy ezeket a kormányokat a Microsoft-ék az akkori eladási értéken, vagy annak töbszöröséért visszavásárolják!!!
Gondolom nagyobb esélyem lenne egy ilyen üggyel Amerikában pert nyerni, de a perköltségre szánt (500 e Ft / 2300 USD) lehet, hogy oda kevés lenne! Ha esetleg valaki ki tudja deríteni, hogy ebből a kormányból hány millió darabot adtak el, már azzal is sokat segítene! Nem tudom, hogy mi mindent kell megmozgatnom ez ügyben, lehet hogy áláírásokat is kell gyűjtenem... - de számítok a támogatásotokra és segítségetekre!
(Kb. 2004-2005-ig a fórumotok állandó felhasználója voltam.) Köszönettel: Attila -
intercooler
őstag
Sziasztok!
G27-hez létezik más "hosszú" pedál mod a ptr-en kívül?
-
gabri83
csendes tag
nah eldöntöttem, hogy nem várok még eladom a T500-ast hanem jövő héten megrendelem a fanatec kormányt, aztán majd csak elviszik valamikor, két nap alatt fog ideérni, bár arra kíváncsi leszek nagyon
-
MPowerPH
félisten
válasz VegyesTamás #14827 üzenetére
Eh... Pont az F1-hez meg talan a legjobb. En most probalgatom, a T500-al egyenlore meg sem kozelitem azokat az idoket, amiket a MOMO Force -al elertem anno. (persze ha feltudnam rakni az F1 addon-t, akkor lehet jobb lenne) Persze, hulyen ulok, pedalokat sem tudom olyan jol kezelni, de akkor is. Ha masra mar nem is, F1-re meg mindig a legjobb. En anno pont ez miatt adtam el eloszor a G25-ot, majd a G27-et.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Sutee89
aktív tag
válasz VegyesTamás #14827 üzenetére
Codemasters F1-re venném, szerencsétlenkedni haverokkal hétvégén jó. Komolyabban szimulátorozni úgy sincs időm. Az a baj, hogy xbox controllerrel másodpercekkel jobb köröket lehet menni, ezt a játékot nem kormányra találták ki, de a feeling miatt gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz predator00 #14832 üzenetére
Én inkább váltó nélkül és az Elite pedállal venném, nekem legalábbis ez van.
-
m0h0senator
őstag
válasz predator00 #14832 üzenetére
Nekem tavaly november végén volt 43 euro a szállítás. Szerintem az nem változott.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
predator00
tag
válasz tikshow #14831 üzenetére
húú épp most néztem rá fanatec oldalára 50 euróval le van árazva a gt3 rs / csr pedal / csr shifter pack, elgondolkodtató csak az a baj 50-60nál többet nem akartam költeni erre, viszont ha azt nézem hogy ha még rádobok egy deákot a rászánt összegre van egy fasza kormányom aminek tuti nem lesz semmi baja akkor inkább a fanatec
szállítási költség egyébként mennyire szokott kijönni? -
tikshow
addikt
válasz predator00 #14829 üzenetére
Vagy Fanatec GT3 RS v2, Fanatec CSR Elite pedállal.
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz predator00 #14829 üzenetére
G27, mert mást nem kapsz 1-2-3 évesen, azután meg már elég lutri egy kormány...
-
predator00
tag
sziasztok!
egy nagyon egyszerű kérdésem lenne, Logitech G25 vagy G27? előnyök, hátrányok, mire érdemes odafigyelni stb...
momo-ról szeretnék váltani a kettő közül valamelyikre
köszi[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
válasz VegyesTamás #14818 üzenetére
tudnál linkelni belőle újat....köszi
-
Jack@l
veterán
válasz Sutee89 #14825 üzenetére
Igen, ha fe-le mozog, akkor nagy valószínűséggel el van törve vagy meg van repedve a csapágyház. Egyébként, ha nem grid2 meg nfs-re akarod használni, akkor nagy zsákutca lesz a momo.
Szimulátorokban szinte használhatatlan, a 270 fok miatt...[ Szerkesztve ]
-
Sutee89
aktív tag
válasz VegyesTamás #14824 üzenetére
Köszi a választ! Ezt a függőleges irányú holtjátékot nem biztos, hogy értem.
Arra gondolsz, hogy nem forgatva, hanem fel-le mozgatva a kormányt, lötyög-e a tengelyen a kormánykerék? -
VegyesTamás
senior tag
-
MPowerPH
félisten
Ma visszairtak Overclockerstol, hogy sajnos egyenlore nem tudjak szallitani a stand-et. 2 het minimum... Azt hittem ez gyorsabb lesz. Most megirtam, hogy ebben az esetben toroljuk a rendelesem.(remelem ennek nem lesz akadaja...) Aztan ha mar egyebkent is varni kell, megrendelem a GT Omega Pro-t(mindossze 10 fonttal dragabb elorendelve), ami most elorelathatolag junius 20, aztan azt irtak paran, hogy van esely ra elobb is.
Don't Tread On Me
-
Sutee89
aktív tag
Sziasztok. Használt Logitech MOMO kormány vásárlása esetén mire kell odafigyelni? Csak a pedál potikra? Hogyan lehet tesztelni, hogy minden rendben van-e? Köszi előre is.
-
Jack@l
veterán
válasz Chrys_ #14817 üzenetére
Gyúrós, bringás, teljesen mindegy, csak ne izadjon át rajta nagyon a kezed. Valami szellőzős textil.
-
Chrys_
addikt
Milyen kesztyűt ajánlotok alcantara kormányhoz?
-
zsola32
senior tag
sziasztok
dirt3 játékhoz milyen kormányt ajánlotok?
köszi -
MPowerPH
félisten
válasz KaraDani #14749 üzenetére
Most nezem csak a linkedet. Allvanybol eredetileg ezt az Omega Pro-t neztem ki, hozza a triple standel. De junius 20-ra igerik a szallitast... Es ki tudja, csuszik e. Pedig kicsivel jobb, legalabbis szerintem, mint a speedmaster v2.0. Az is kerdeses, hogy megjon e. Ha 1 heten belul nem tudjak hozni, akkor lemondom, es nyomok erre egy elorendelest.
Don't Tread On Me
-
szacsee
nagyúr
válasz djrobaa #14812 üzenetére
Szerencsére nem mindig így van, anno G25-ös pedált 10K-ért vettem DFP-hez (2011), majd buhera után fékpedál load-celles lett, azóta is használom. Közben vettem egy G27-et is (2012.06), aminek a pedálszettje várja ha lehalna valami a G25-ösben. G27-et pár hónaposan vettem, de a gar lejárt már róla, szóval a G25 pedálszett már elég idős lehet....
#14802 Jack@l: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
Tecsa
aktív tag
válasz neilszab #14810 üzenetére
Nagyszerű látni, ahogy a szimes közösségek rámozdultak az AC-re. Reméljük jól kiforrja magát a dolog, és sok minőségi add-on készül hozzá. Remélem lassan Én is tudok csatlakozni majd.
Amúgy egy g27 pedálsor reális ára kb hol mozog?
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
neilszab
őstag
Ma este Assetto Corsa Tesztfutam!
Várunk mindenkit, aki kulturált keretek között szeretné próbálgatni a multit, bővebb infók itt: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4934
Hírek a további AC tesztfutamokról:
Asetto Corsa Hungary Facebook
Asetto Corsa Hungary Steam group[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Tecsa
aktív tag
válasz m0h0senator #14808 üzenetére
Már csak pár kredit hiányzik hozzá
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Nem tud valaki G25 vagy G27-es pedált eladót?Koko
-
Jack@l
veterán
válasz szacsee #14801 üzenetére
Assettohoz kicsit macerás, mert két exe van. (azt kell beállítani a profilban, ami versenykor indul) meg állítólag egy alt-tabos kiugrsás vissszaugrás is kell neki, hogy a profiler ráálljon.
Assettohoz meg amúgyis 900 fok kell, kivéve ha driftelsz.[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hogy játékokhoz lehet külön profilt csinálni G27-nél?
Nem gomb kiosztásra gondolok, hanem elfordulási szögre pl.:
- Iracing 900°
-Assetto Corsa 540°
stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest