Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz intercooler #16038 üzenetére
Kormány lock-ot is lehet játékon belül állítani, vagy csak "megy"? Codemasters híres arról hogy az összes játékában 360 fok.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Joshi
titán
válasz intercooler #15988 üzenetére
Fene tudja nekem nem tűnik olyan precíznek/finomnak, meg aztán a felkeményedést se érzem úgy mint az utcai autómon. Jó persze megértem hogy ahhoz folyadékos megoldásnak kellene lennie(egyébként kapni is ilyen szimulátoros pedált) de akkor is. Egyébként a Leo Bodnar kábel +10k vagy még több szóval nem olyan olcsó mulatság.
-
Joshi
titán
válasz intercooler #15982 üzenetére
intercooler, Kommy
Ez igen végre vannak vállalkozó szellemű userek, mindketten ügyesek vagytok. Grat.
Én fizettem a PTR módért de minden elismerésem Tilus-nak mert nagyon türelmes volt velem ugyanis sikerült tönkretennem az első Load Cellt. Beletekertem a gyári hosszú csavart a Cellbe ahogy a taposót raktam fel így azonnal kinyírtam. Tilus ingyen kicserélte pedig beismertem és fel is ajánlottam hogy én állom a második Cellt. Le a kalappal Tilus előtt.Viszont őszintén megmondom hogy nekem PTR mod nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Én többet vártam tőle.
-
Kommy
veterán
válasz intercooler #15984 üzenetére
Nekem alap hosszúságú pedálom van így a fékben a loadcell, nem pedálban van hanem az aljában van, a dugattyú dőlése megegyezik a gázéval és a kuplungéval.
Viszont ahogy észrevettem, nem emeltem meg eléggé a loadcell és azért ha erősen nyomom akkor már, olyan mintha visszább engedném.
Én vezérlőnek ezt használom: Analogtousb ez magyar fejlesztés, és a kirakott árnál olcsóbban meg lehet kapni tőlük
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz intercooler #15982 üzenetére
Mennyire emelted meg a loadcell-t a pedálban, tehát mennyit tudsz rajta nyomni
-
Joshi
titán
válasz intercooler #15980 üzenetére
Na szóval nekem egy Tilus-féle PTR módom van a tiéd pedig teljesen magadtól készített? A PTR érzékelőt úgy vetted ez ok, de a pedál fém részeket és rugókat stb te magad készítetted?
-
zsiz
őstag
válasz intercooler #15976 üzenetére
bocsi, noob vagyok.. gyakorlatban ez így miért is jobb mint a gyári?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Joshi
titán
válasz intercooler #15976 üzenetére
Pontosan mit csináltál a PTR móddal? Nekem is ilyen van de nem tudom mi a változás.
-
barcalaci84
őstag
válasz intercooler #14937 üzenetére
Valóban Tilus csinálja, de mostmár a Simhouse Kft keretein belül...
Ott is megpróbálhatod felvenni velük a kapcsolatot....elvileg most van is nekik raktáron alkatrész hozzá -
Gocha
újonc
válasz intercooler #14937 üzenetére
Ok. Egyébként a Ptracingen kívül nem tudtok vmit? Külföldről is jó lenne. Főleg németből, de itt egyenlőre nem találtam.
-
válasz intercooler #14874 üzenetére
Én ugyan nem tudtam róla, de kettő perc gugli után pl. találtam egy ilyet.
Sent from my keyBoard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest