Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
Köszi, de inkább megrendeltem a g27-et. Lealkudtam 63-ra. 10 hónapos, fél éve dobozban van, minden fóliázva, 2 év garival, ingyen futárral.
-
akela91
addikt
1 éves jó állapotban lévő g27 megér 65k-t szállítással? Volt már DFGT-m, majd komplett fanatec szett, rendes cockpittel, de helyhiány miatt el kellett adnom költözéskor.
-
akela91
addikt
válasz Viper26 #16665 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt használat közben! (habár ránézésre tényleg nem a legjobb, hidd el, tényleg jó vele váltani) Fanatec kormányán (gt3 rs) hiába nagyobb a pillangóváltó, sokkal gagyibb használat közben.
Bár hozzáteszem, driftre nem nagyon használható, mert csak kotorásznál, tehát egy H váltóval kiegészítve szerintem rendben van.[ Szerkesztve ]
-
-
-
akela91
addikt
válasz speedydb23 #15595 üzenetére
Egy targoncaszimulátorba jól jönne valóban.
-
akela91
addikt
válasz speedydb23 #15592 üzenetére
Összesen 2.5 kör, tehát összesen 900fok, nem mindkét irányba.
-
akela91
addikt
válasz VegyesTamás #15378 üzenetére
Tudom, csak arra írtam, hogy nem mindig éri meg kintről behozni a dolgokat.
-
akela91
addikt
Nem hinném, nem igen olvasni ilyen hibákról, peches voltam. (konkrétan 1 ilyen esetet találtam külföldi fórumon)
De gariba cserélik ha itthon veszed, nekem amcsiból jött, és lejárt a return lehetőség.... Igaz spóroltam vele jó sokat, de ezt most vissza is kellett fizetnem szépen.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz Brain75 #15370 üzenetére
Így van, pedig nem volt egyszerű meló, USB-n keresztül kapott túlfeszt, és vadul szétcseszett pár dolgot belül. Köszönöm még egyszer!
Szerk: Kristály is el volt törve benne, amit nem tudok hova tenni, de a túlfesz miatt, a programozott IC is elszállt, de sikerült kiolvasni belőle a programot, és (gondolom) egy új IC-re rámásolni. (nem értek az elektronikához annyira)
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz gabri83 #15243 üzenetére
Gyere Assetto Corsa -t próbáld ki. Szerintem mindenben űbereli (jó tartalomban még nem), az rfactort. Én is Fanatec-kel(GT3RS + CSR Elite) nyúzom, és 100 óra után kijelenthetem, hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb sim. Ráadásul készülnek dögivel a minőségibb pályák is a modderektől. (Nord', Laguna S. stb. )
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
-
akela91
addikt
Nekem bőven befért az asztal alá becsúsztatva félig, tehát abszolút nem foglal sok helyet. Szélességre 55 cm a legszélesebb pontnál, hosszúságra pedig nálam 1 méterre lóg ki pont az asztal alól. Amíg átpakoltam az egész cuccot a megfelelő helyre, bevallom rendesen megizzadtam
Megvolt a teszt is, atom-stabil a cucc. -
akela91
addikt
Ígéretemhez hűen, itt vannak a fotók: [album]
Csorog a nyálam... (TH8 rs csak kedvetekért 1 csavarral felrakva, hétfőn küldöm megjavíttatni(reményeink szerint) Brain75 kollegához.)
Tehát nagyon-nagyon ajánlom a készítőt. Az ülés végül egy szerintem FULL új ülés lett, nem a megbeszélt suzuki anyós(baromi kényelmes, és sokféle módon állítható). MIndent egybeveteve 37k volt, 1 hét alatt megcsinálta, az összes híres kormányra/pedálra passzolnak a furatok(dfgt/g25/g26/fanatec/T500...).
Tegyük hozzá, hogy kb 300km-t utazott, elhozta nekem, összerakta, dumáltunk egy jót (3k...)[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Megjött a cockpitem! Ilyen minőséget még nem láttam cockpittől, abszolút megérte. 40kg üléssel a cucc Gyönyörűen lefújva, csillog villog, minden állítható. Azt hiszem egész este menni fog az AC.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz tikshow #15045 üzenetére
Nincs return lehetőség, csak 1 hónapig élt, tehát kétlem. De senki nem mondja meg hogy szétszedtem, mert nem nyíródtak a csavarok, és semmilyen biztonsági "matrica" meg ilyesmi nem volt rajta.
Return or Replace items-re kattintva: This item cannot be returned.Return Window expired on March 15, 2014.
Ezért is szedtem szét...
Hopp találtam is hasonló sorsú társat, csak neki "időben" ment tönkre:
Very nice paperweight.
Worked quite well for 7 hours. Put the cockpit away came back 3 days later. Windows no longer sees it. Moved to another USB port reinstalled drivers but they never see the shifter. I guess it goes back.Giving this a second star because Amazon's exchange policy is so spectacular. I have the replacement less than 72 hours after requesting the exchange. It works, hopefully for a very long time.
Worked for 4 hours. DO NOT BUY! Was going to buy a Thrustmaster wheel but that's not happening now!
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Nos továbbra sem jó a TH8 RS-m. Egyszerűen mintha áramot sem kapna. Semmilyen gép nem ismeri fel tegnap óta. Szétszedtem elemeire, belenéztem, de minden kábel a helyén volt. Az elektronikai panelről ezeket olvastam le: thrustmaster 170-1232d ; e340369
Esetleg valaki tudna nekem segíteni beszerezni egy ilyen panelt, vagy szervizt javasolni? Garancia nincs rá szerintem, mert amcsiból jött amazonon keresztül 3 hónapja.
-
akela91
addikt
válasz VegyesTamás #14968 üzenetére
Tudom, mondom neki: Figyu, 40-ből megoldjuk úgy, hogy le is hozod Szegedre. Erre azt mondja ok. Péntekre hozza, telefont is egyeztettünk, Kp-ban fogok itt fizetni, utaltam neki egy kis előleget (ezt én javasoltam a beszélgetés legvégén, mert úgy éreztem ő tesz szívességet ).
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz VegyesTamás #14966 üzenetére
Így van(lesz súlya a cuccnak), én skypon beszéltem vele, és nagyon korrekt a tag. +3k -ért lehozza nekem szegedre a lakásba konkrétan. (Pest alatt lakik...) Jövőhétre itt is a cucc, majd tudok lőni pár képet ha érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz VegyesTamás #14963 üzenetére
Akkor viszont nem tudom, hol éri meg a srácnak, lehet élvezi is amit csinál, és csak hobbiból tolja... Egyébként az benne a szép, hogy ez értékálló is lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Én mindent állíthatóvá kértem, beleértve a pedál magasságát is(+3k), de a dölésszög, kormány dőlésszög, pedál, ülés távolság, mind benne van az árban. Kértem hozzá szinte új ülést is, (2011-es swiftből), illetve magasság állítós üléstartót is Ezen felül egy Th8 RS-hez való váltó-tartó konzolt is.
Majd az egészet szépen lefújja feketére. Mindez 37k. Mit ne mondjak, egy wheel stand drágábban jön ki.Természetesen az adott szettemhez igazítja a furatokat.
-
akela91
addikt
válasz m0h0senator #14958 üzenetére
Ráadásul pici pénzért le is szállítja nekem oda-vissza 300km...
Bármit állíthatóvá tud tenni, tényleg teljesen egyedi igényekhez lehet szabatni. -
akela91
addikt
Tudnátok ajánlani cockpit készítő emberkét? Kinőttem a wheel standet, most már van helyem rendes nagy cockpithez végre
-
akela91
addikt
Külön USB portos váltót szerezz be. például... (pont innen vettem)
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz barcalaci84 #14224 üzenetére
CSR Elite pedált tudom javasolni. Iszonyat jó. Load cell első pár körben biztos fura lesz, de utána nem tudsz élni kb nélküli. Illetve a pedál maga olyan nehéz, és olyan minőségű, hogy hanyatt vágod magad. Imádom... Jobban mint a GT3 RS kormányt
PTR mod-ról pedig nem tudok mit mondani.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz ricshard444 #14088 üzenetére
Grid 1 még elmegy szódával, de a Grid 2 az valami förtelmesen nevetséges fizikát kapott.
F1-et meg helyén kell kezelni. Haverokkal lehet menni jó versenyeket, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
-
akela91
addikt
Fanatec pedált össze kell kötni a kormánnyal, vagy elég külön USB-vel a PC-vel?
-
akela91
addikt
Fanatectől 4 nap alatt megérkezett a kormány + pedál. (igen, ebben a hétvége is benne van)
Pár nap múlva jövök majd a képekkel. -
akela91
addikt
Aki szeretne viszonylag olcsón (40k) 1 héten belül TH8 RS-hez jutni annak itt egy tipp. (általam kipróbált)
125$, erre jön a szállítási díj, és a vám+áfa, amit már az amazon elintéz és rátesz. A végösszeg 174$ lesz mindennel együtt. Kapni fogsz egy emailt, vámkezelési megbízásról(ezt már magyarul kapod, ha megérkezett az országba a csomag), amit kitöltve vissza küldesz (emailben).
6 nap alatt megkaptam
(Mo-n sehol nincs raktáron, ahol azt írják sajnos nem igaz, utánajártam elég rendesen, és ahol be is tudják szerezni, ott sokkal drágább)
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz stairmaster #13782 üzenetére
Véletlen belefutottam ebbe a cuccba külföldi fórumon, és dicsérték ha jól emlékszem.
-
akela91
addikt
válasz Tomdriver #13736 üzenetére
Th8 RS váltót veszek, nem Fanatecet, tehát oda nem fogom tudni.
De már megoldódott minden problémám, mivel végül egy GT OMEGA STEERING WHEEL STAND -et veszek, amihez lehet kérni pár euróért olyan váltótartót, ami kompatbilis vele.Ráadásul minden Fanatec kormánnyal, és pedállal kompatibilis. Sok helyen lehet változtatni a szöget, illetve magasságot stb...
Már csak th8 rs-et kéne találnom, de sehol nincs raktáron mo-n.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz akela91 #13712 üzenetére
Sőt, találtam egy ennél is jobb állványt, direkt Fanatec-re tervezve. Wheel stand Pro.
Még a dizájn is nagyon szép, illetve 125Eur szállítással Lengyelországból. (oké drága, de nincs olcsóbb mobilis megoldás sajnos)
Ráadásul vertikálisan is állítható a középső tartó oszlop, 90-110°-ban, nem úgy mint a CSL wheel stand, ami csak 90° fixen.Viszont majd a váltónak okoskodnom kell valamit. (plusz, jelenleg nincs készleten sehol TH8 RS)
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz m0h0senator #13711 üzenetére
Ezzel a Wheel Stand-el fogom megrendelni. Elvileg így nem kell semmilyen plusz lefogató, simán bele tudom csavarozni? (ugye? ). A váltónak utánanéztem, a saját TH8 RS rögzítővel biztos oda tudom rögzíteni a standhez, de még az is lehet, hogy a csavarok helye is jó helyen van, de ha nem, akkor 1 + lyukat kell csak fúrnom a shifter tartóra és kész is.
Bár használtan jó lenne megszerezni az állványt, mert + 7000 így a postaköltség :S
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz VegyesTamás #13706 üzenetére
T*kön szúrom magam, hogy semmihez nem jár lefogató. Ha nem kérdezem meg, biztos beszívtam volna.
TH8 RS-hez viszont én nem is találok lefogatót sehol...
Az lenne a legjobb, ha rá lehetne simán csavarozni a wheel standre, de erre gondolom akkor kapok választ, ha magam próbálom ki.Egyébként szerintem a TH8 RS-hez jár alapból lefogató. Sok képen rajta van ahol kapható
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz VegyesTamás #13704 üzenetére
Köszi!
Még annyit, hogy ha jól értelmezem a leírást, ahhoz, hogy Fanatec váltót tudj használni a wheel standhez, kell egy Shifter adapter. Na most, akkor TH8 RS-hez kell-e? Tehát ki van alakítva a tartó rész a standhez, és simán oda tudom rögzíteni majd adapter nélkül is(ha nem, akkor ez az adapter jó lenne hozzá)?
Elvileg a G25 - G27 váltói kompatibilisek alapból vele.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz VegyesTamás #13700 üzenetére
Valóban nem adnak semmi féle felfogatót alapjáraton ehhez a packhoz? Porsche 911 GT3 RS V2 CSR Elite Edition EU
50Eur picit rablás csak a felfogatóért szvsz.... [link]
Viszont ha rendelnék egy Wheel Standet mellé, akkor nem lenne szükség felfogatóra is ugye? Mert akkor már inkább veszek egy ilyet 90Eur-ért. (bocs a hülye kérdésért, de DFGT -nél nem kellett ilyeneken gondolkodni...)
Ehhez az állványhoz hozzá tudnám fogatni TH8 RS váltót probléma nélkül?
Esetleg tudok más, ilyen mobilis állványt ehhez a cucchoz olcsóbban?
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz RSVRocky #13582 üzenetére
Ne félj tőle. Lehet gariztatni azt is ha véletlen rossz darabot fogsz ki, csak el kell majd küldeni. De nem olvasni a GT3-ról rossz visszajelzéseket, csak nagyon ritkán...
(#13584) RSVRocky: Ez mindenre igaz. A fórumozók nagy része ha hiba lép fel , akkor ír be valamit. G27-nek is van ezer meg 1 hibája ami előjöhet.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz m0h0senator #13279 üzenetére
Igen, a következő milestone a cockpit lesz itt is. No meg egy TH8 RS váltó. Elvileg ez szekis + H váltó is egyben, illetve külön USB-s, ergo jó lesz a fanatec szetthez.
-
akela91
addikt
válasz m0h0senator #13277 üzenetére
Pontosságra nincs panasz most sem, sőt ha jól, tudom pontosságban jobb is valamelyest a fogaskerekes megoldás mint a szíj. Viszont valami brutál hangos szerintem a dfgt, illetve marha zavaró az ffb lyuk. No meg a +2cm is jól jönne kormány átmerő szempontból.
És ne felejtsük el a pedált, ami nagyon hagy kívánni valót maga után. (CSR Elite pedál megváltás lesz).
Mindettől független, nagyon jó kis kormány ez, 30-40k -t megér, többet viszont nem. (lásd MM amit kér érte...)
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz maszatov #13154 üzenetére
Már: Availability date: 2014-02-07
Egyébként sokszor sokkal hamarabb készleten lesz, mint amit ide kiírnak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest