Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabri83
csendes tag
válasz Chrys_ #19908 üzenetére
Hát én mostanában sokat nem tudtam körözgetni, de mikor megjött, azért elég sokat mentem, és megmondom őszintén nem bántam meg, elég finoman tudom adagolni a gázt és azért a köridők is javultak főleg az rfactor 2 vel mentem inkább többet és nagyon bejött szóval ha teheted akkor szerezz be arra is nem fogod megbánni, én is tartottam az elején hogy kell-e vagy sem.
-
gabri83
csendes tag
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tőletek rendelt már valaki elő fanatec oldalról? Mivel elő szeretnék rendelni az új pedálra. Én írtam nekik, hogy a fizetés, hogy esedékes azt írták 2 héttel előtte kell rendezni a számlát, de én paypal-on fizetnék, s nem tudom hogy zárolnák-e addig a pénzt, vagy lehet-e valamit beállítani, hogy 2 héttel előtte vonják le nekem, vagy ez most hogyan is működik?! Segítségeteket előre is köszönöm! -
gabri83
csendes tag
én azt már beszereztem még tavaly hollandiából elég jó áron azóta vettem hozzá fanatec váltót az SQ-t meg egy bmw rimet, amúgy tényleg élmény vele menni, de itt valaki linkelt egy másik oldalt ahol pedált lehet rendelni az se lehet rossz olcsóbb is csak nem tudom kinek mi a tapasztalat azzal, mert azt is most dobták piacra egy pár hónapja
-
gabri83
csendes tag
nah ma végre megjött a fanatectől a H váltó , holnap lesz vele tökölés, hogy hogyan legyen felfogatva, aztán végre kipróbálom a dtm autókat az assettoba
-
gabri83
csendes tag
üdv. ha valakit érdekelne: http://hardverapro.hu/apro/fanatec_pedal az ár alkuképes ha jó árat mondanak rá
-
gabri83
csendes tag
Hellótok!
Egy olyan kérdés lenne hozzátok, hogy nekem van egy fanatec csw base-em és szeretnék hozzá egy H váltót, most néztem egy thrustmastert TH8A-t amit lehet kapni itt magyarba, ott azt írják működik az összes kormánnyal a piacon kompatibilis nem tudom hogy a fanateccel is, vagy csak a thrustmasterrel, vagy esetleg várjak március 20ig is vegyem meg a ClubSport Shifter SQ V 1.5 EU váltót ami 100 % jó. Árban kb. egy szinten van. És akkor rendelném vele együtt a BMW rim-et is. előre is köszönöm a segítséget. üdv.
-
gabri83
csendes tag
válasz Chrys_ #16672 üzenetére
Már sikerült sima base van nekem, hivatalos honlapom megtaláltam nehezen, azóta minden oké rajta, assetto corsaba mondjuk először szívtam mert én jobbra kanyarottam a játékba meg balra ment. de végül az is megoldodott. Én majd most váltót meg kormány kereket akarok még rendelni majd.
-
gabri83
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hol tudnám a fanatec v2 basehez és elite pedalhoz a drivert már a fanatec oldalon próbáltam de valami nem okés. Valami linket ha tudtok küldeni nagyon jó lenne. előre is köszönöm!
-
gabri83
csendes tag
Nah volt időm jobban kipróbálni a fanatec kormányt, azt kell mondani nem bántam meg hogy lecseréltem a t500-at, f1 kormánnyal vettem ezt is és sokkal jobban reagál minden kormány mozdulatra, és a pedálokat is sokkal jobban érzem a fektávot kikapcsolt absel. Egy negatívum azért van, bár az engem nem zavar, hogy a forcefedback nem olyan erős mint a t500-nak. Mert ott 40% volt itt meg 100%rá kellett állítani.
-
gabri83
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, ma megjött fanatec kormány clubsport whell csr elite pedállal f1 kormánnyal de a ps3om felismeri,de viszont olyan mintha be lenne akadva a gomb mert mindig lemegy mikor belepek a a játékba vagy az accountot választanám.
-
gabri83
csendes tag
Nah ma megjött végre a fanatec kormányom már alig várom hogy kipróbáljam,de csak valószínűleg holnap tudom. Megnéztem az f1 kereket hát jobb mint a t500-nak a Ferrari addonja
-
gabri83
csendes tag
nah úgy néz ki jövő hétre itt a kormány kicsit hosszadalmasra sikerült, meg sokat leveleztem velük, aztán végén már nem írtak, de ma tesóm egyik ismerőse felhívta őket, hogy mi van mivel nem kis pénzről van szó, és valamilyen fejessel tudott beszélni, és mondta minden rendben van és jövő héten postázzák, remélem hétvége felé itt lesz, akkor teszek fel képeket meg írok véleményt róla hogy mi a különbség a T500 között. meg én is jövő héten csináltatom a cockpitet
-
gabri83
csendes tag
ez így van amerikából nem éri meg én rendeltem egy cipőt és a vám, meg a szállítás annyi volt mint maga a cipő, bár szerencsére olcsóbban kijöttem így is mint ha itthon vettem volna meg.
jövő hétre lesz meg a fanatec kormány majd amint meglesz írok mik a tapasztalataim vele -
gabri83
csendes tag
nah tegnapi nap folyamán lerendeltem a fanatec kormányt pay pal-on keresztül rendeltem még nem vonták le a pénzt a számlámról, de remélem hamarosan megteszik és 3-5 nap alatt itt is lesz legalábbis ezt írták
-
gabri83
csendes tag
3-5 nap alatt fog ideérni a kormány, elég gyorsan válaszoltak
-
gabri83
csendes tag
nah eldöntöttem, hogy nem várok még eladom a T500-ast hanem jövő héten megrendelem a fanatec kormányt, aztán majd csak elviszik valamikor, két nap alatt fog ideérni, bár arra kíváncsi leszek nagyon
-
gabri83
csendes tag
akit érdekel van egy eladó Thrustmaster T500 rs ferrari kormánnyal
-
gabri83
csendes tag
off: akit érdekel van egy eladó Thrustmaster T500 rs ferrari kormánnyal
-
gabri83
csendes tag
az jó a kompatibilis lesz, igazából project cars várom ps4-re nagyon meg hát számítógépen az rfactor-hoz kéne, bár nem tudom hogy van-e még valami más f1 szimulátor számítógépen, mert jelenleg ps3on nyomom az f1-et de hát az számomra nem az igazi
-
gabri83
csendes tag
még annyit szeretnék a fanatec kormánnyal kapcsolatban kérdezni, azt tudom hogy ps3om-mal kompatibilis, de ez vonatkozik ps4-re
-
gabri83
csendes tag
köszi a tanácsokat , majd szerintem kipróbálom de nagyon filózok rajta hogy be kéne egy olyant szerezni, már néztem a Németországból le lehet rendelni
-
gabri83
csendes tag
sziasztok! én azután szeretnék tőletek érdeklődni hogy a thrustmaster t500 f1 kormányomat érdemes-e lecserélni fanatec clubb sport whell-re és clubsport v2-es pedálra meg egy f1-es kormányra előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest