- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
májkroszoft
újonc
válasz
Jack@l #14848 üzenetére
Nem, sajnos fingom sincs a joghoz. - ha az lennék már korábban is megtetem volna. Utoljára talán a Simbin GTR-rel használtam (2005) az öcsémnek adott gépen, de akkor már biztos, hogy nem működött tökéletesen a Force Feedback része... - és már akkor sem találtam hozzá drivert! Ha többen is azt állítjátok, hogy XP alatt tökéletesen működött, akkor lekattanok a témáról! - akkor elfogadom, hogy esetleg az én Windows XP-mben volt valami hiba, vagy netán a force feedback kormányomban. (bár ez utóbbit kevésbé tudom elhinni, mert olyan kevés kilóméter volt benne, mint egy szűzkurvában.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen egeret válasszak?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged