Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
IreN!CuS #67396 üzenetére
pauliner buli ejtve, beszéltem velük dugig vannak már, darab hely nincs. csak a teraszon, ott viszont csak tévé lesz, nem projektor, én nehogy már azon nézzem, mikor van saját vetítőm...
szóval részemről ennyi
esetleg ha valaki szeretne, eljöhet hozzám. XI.kerben lakom, a schönherz kolesz mellett
pontosabb koordináták csak a csókosoknak és venembernek, de ő meg rohadt messze van, 'szal úgyse jön el -
Hubba12
senior tag
Sziasztok! Valaki közületek használ ilyen online fogadásos oldalt? Nem tudtok róla esetleg valamit melyiket érdemesebb ki próbálni vagy előnyei veszélyei? Ilyenekre gondolok mint a Bet. stb
Előre is köszi.
-
szami777
addikt
válasz
B-L-A-C-K #67390 üzenetére
[link]
Látszik jobb oldalt is van egy méretes kijelző, azért itt nem lehet rossz meccset nézni
Ez úgy van kialakítva, hogy oldalról tudod nézni állva is, nem kell foglalni, vagy bent fogyasztani elvileg, de a népsűrűség bazi nagy lesz.Még a Budapest park is szóba jöhet, néztem már ott meccset, nem volt rossz, csak most sajna nem találtam róluk semmi infót.
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
válasz
B-L-A-C-K #67384 üzenetére
Nézegettem én is margit szigetet, Kossuth teret, meg társait, elvileg nem lesz sehol ilyen kihelyezett óriás kivetítő sajnos. Kár érte, szerintem jó lett volna ha csinálnak közteren valahol egy bazi nagy kivetítőt.
Én vagy a pódiumba vagy a jégkertbe megyek egyébként, mindkettő helyen lesz kivetítő, a pódiumba még lelátó is.
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Nem tudjátok a BL döntő BP-en hol lehet majd nézni a legnagyobb kivetítőn?
-
Tibiajax
nagyúr
A Bajnokok Ligája döntője előtt egy nappal a Sport1 élőben közvetíti a Barcelona és a Juventus edzését, valamint a két klub sajtótájékoztatóját Berlinből.
A Sport1 jóvoltából a szurkolók Magyarországon először élőben tekinthetik meg a BL-döntőt megelőző nap berlini eseményeit.
A csatorna pénteken 16.30 órától négy és fél órás műsorral jelentkezik, amelyben előbb láthatják a nézők, mit mond Massimiliano Allegri és két játékosa a Juventus sajtótájékoztatóján, és hogy hogyan mozognak a torinóiak az Olimpiai-stadion gyepén, majd Luis Enrique és két játékosa áll a sajtó rendelkezésére, a programot pedig a Barcelona edzése zárja.yeah
-
B0V9B
tag
válasz
L_YKing #67378 üzenetére
Azért megkapták a meccsen végig a hazai pályát elég keményen. Chile ellen is hazai pályát fújtak valamint Chile lőtt vagy 3 kapufát szóval hatalmas mákjuk is volt. Mexikóval ikszeltek, Kamerunt 3-1-re verték de ők csak a pénz miatt mentek ki. Egyedül talán a Kolumbia elleni meccsen játszottak végig jól és uralták a meccset. Aztán a németek meg a hollandok megalázták őket hazai pályán.
-
B0V9B
tag
Emlékeztek még a tavalyi VB nyitómeccsére? Akkor is valami hasonló teljesítménnyel (bírói hátszél) verték meg a horvátokat. Most mi voltunk az ő szerepükben. Két kis közép-kelet európai ország, szerintem a fejesek azt sem tudják hogy hol vagyunk a térképen, nehogymár még nyerjünk 10 emberrel...
-
messi6502
tag
válasz
venember83 #67367 üzenetére
Minden szavával egyetértek. Nagyon várom már a meccset. Remélem a szervezettebb csapat fog győzni és nem a bíróról fog szólni a meccs.
A Juvénak nagyon tetszett eddig a szervezettsége, már ahány meccset láttam idén tőlük. Küzdeni fognak a sípszóig az is tuti, viszont remélem a brutalitás elmarad.Na persze győzzön a Barca!
-
Richard!
addikt
Valaki megy a Paulanerbe szombaton meccset nézni?
-
törölt tag
válasz
dejvid8 #67368 üzenetére
Nehogymá egy szar kelet-európai kis nemzet csapata nyerjen a világelit brazília ellen. Látszik, a hatalmi elitnek nem érdeke a kelet-európai csapatoknak egyenlő feltételt biztosítani. Ha nem megy a fiúknak a pályán, akkor majd a spori segít...
Az elmúlt 50 évben volt erre elég sok példa (és most nem az aranycsapat ezüstjére gondolok, mert talán az a meccs nem illik ebbe a gondolatmenetbe).
Azt hiszem belátható időn belül nem lesz a bl-nek kelet-európai győztese. Már az is nagy tett volt, hogy az EL döntőben az egyik csapat innen a környékről való. Kapják be a fifánál, uefánál... -
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #67367 üzenetére
Ez eddig se volt kerdes.. Egyaltalan nem lefutott meccs..
-
B0V9B
tag
Nézte valaki az U20-asok mérkőzését? Elképesztő hogy milyen pofátlanul elcsalta az az Al-Macskabaszi vagy mi....
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
tigomigocika #67348 üzenetére
Nem láttam a meccset, de a kommentátortól már most agyfaszt kaptam. Ez a Tamás Krisztián egy k*baszott nagy idióta, mit gondolt?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #67361 üzenetére
de ez azért mindjárt korrektebb volt, mi?
mindegy, hajrá Barca!
: D -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #67356 üzenetére
jó elismerem, kicsit elragadtattam magam
de nagyon szomorú vagyok, hogy az egyik legjobb Juventus-játékos, a védelem erőssége nem játszhat sérülése miatt szombat este. nagyon megérdemelte volna, hiszen az ő kiemelkedő teljesítménye is kellett ahhoz, hogy a Juventus ott lehessen megérdemelten a bl fináléjában. mihamarabi gyógyulást és még sok bajnoki címet kívánunk neki! -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #67353 üzenetére
nem hiszem el, komolyan, h pont ő nem fog játszani
most majd erre fogjátok ráfogni, h emiatt szoptok ki..
de ez az egyik, pont ő lett volna az, akit jó igazolasz módjára ríni szerettem volna látni
nem Pirlo bácsit, hanem őt. meg ahogy röhögött volna rajta Suarez, bosszúteljesen
erre éppen ő hiányziká, így már nem is ér annyit a juve-verés
-
Dinter
addikt
válasz
Csicska az összes, akármilyen szinten játszik az ember.. Rengeteg meccset elb*sznak..
-
L_YKing
addikt
Juve alapber nem jatszik a Bl dontoben
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #67347 üzenetére
Lehet mások is szemezgettek vele. A szokásos elterelés... Az is biztos, hogy nem Abra akarta. Na mindegy.
____Egész jól játszott a csapat, első félidőben legalábbis. Kár, hogy mindig akad egy barom, aki mindent elcsesz. Remélem hazazavarják.
11vs11-ben legalább x, de akár hozhattuk is volna. Ez az edző felrázta őket.
-
törölt tag
válasz
Nem láttam a meccset, nem tudom mennyire fújt ellenünk az egészet nézve, de az a tizi tényleg egy vicc volt. Azt viszont hozzátenném, hogy szerintem szerencsénk volt, hogy nincs gólvonal-technológia...
-
tigomigocika
senior tag
Gyerekek még mindíg nem térek magaomhoz a brazil meccs miatt....
íme egy gerinctelen, kilóra megvett vérbeli buxer.ns fifa bíró!!!!!!!!!!!! -
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #67345 üzenetére
Mou meg az atigazolasi idoszakban azt mondta egy interjuban, hogy jelenleg nincs szuksege cuadradora, teljes a csapat. Ezt akkor mondta amikor schurrle mar elment vagy lehetett tudni, hogy megy. Erre ra par napra bejelentik cuadrado erkezeset...
Kar ezert a meccsert. Buzi birooooooooo. Elmehet a faszomba
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #67336 üzenetére
Ha Mou akarja akkor még jobb azaz arány, ezért sem értettem.
Akkor minek vette? Vagy hogy érted, hogy nem volt benne a tervben?
Jó a Remy, de kér csatárral nem szabad nekivágni a szezonnak.
__
MikE008: Nem. Bár ebből a szempontból nem is szoktam nézni.
__
Vernénk a Brazilok az U20-as VB-n, amikor az idióta 4 percen belül kiharcol magának két sárgát a meccs elején.
Hogy a retekbe lehet ennyire amatőr?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #67341 üzenetére
di Canio mekkora császár volt..
egy ilyet mindenképp fogok még venni -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #67341 üzenetére
Én hibám, kihagytam hogy mióta gyengébb az olasz bajnokság. Előző pár évben.
-
BenHans
addikt
[link] Remélem összejön neki.
-
salival
aktív tag
válasz
szami777 #67336 üzenetére
Amúgy érdekességképpen: a PL-ben az utóbbi 15 év átigazolásai vette végig egy Paul Tomkins nevű fociblogos fickó. Azt találta, hogy ~40% az átlagos beválási arány ami max. 60%-ig megy fel az árral korrelálva. Szóval egy 3/2-es arány még mindig kiváló. Ha meg megnézzük a Chelseat az utóbbi években, akkor hihetetlen jó beválási aránnyal vásárolgattak.
-
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #67335 üzenetére
3-4 igazolásból 1 rossz, az szerintem okés. Cuadrado szerintem nem volt benne a tervben, Mou megmondta, hogy alapból nincs szüksége rá. Fogalmam sincs, mennyiért menne el, de annyit kaszálunk mostanában padot koptató játékosokon, hogy pár millió bukta simán belefér. Viszont a tudása megvan, ezt tudják az olasz csapatok is, akik vinnék, fél év után nem hiszem hogy nagyon leértékelődött.
Falcaot meg remélem nem hozzák, Remy többet ér nála. Apropó, láttad mi gólt vágott a Sydney Fc-nek? [link]
Tud azért a gyerek, a Pl se idegen tőle, szerintem simán tudja hozni ezt a szintet. -
szab.tam
nagyúr
nem feltétlenül a mai meccsre gondolok, de most igazán jó nézni a fradit.
duzzadnak az önbizalomtól, erőtől.
a sérültek levonása után is van kb. minden posztra 2 emberük.erőnlétileg annyira jól vannak, hogy rengeteget bírnak mozogni, (már ugye, amikor akarnak is, mert azért nem mindig), hogy az ellenfelek is erre panaszkodtak, hogy kifújnak a végére.
és mindig odaér valaki...ami előttem nem világos:
doll marad? (kvázi meddig szól a szerződése?)
kik azok, aki biztosan mennek, és kik azok, akik bizonytalanok?****
ez a csapat így, ahogy van, szerintem eljuthat az el-be.
ha az 1. helyen végeznek, valami pici esély a bl-re is lehetett volna.évek óta az a baj, hogy a bajnokság után minden nemzetközi selejtezős csapatunk gyakorlatilag szétcsesződött.
így a selejtezők egy élesben folyó csapatépítésről szóltak.a mostani vidi, az nagyon gáz lesz.
a bl selejtezőn szétgyakazzák őket.
az tavaly őszre összeállt pedig akár csoportkörös is lehetett volna.****
lényeg:
minden évben reménykedünk, de tavaly az a ciprusi napszúrásos vergődéses indulás totál gáz volt.
én valamiért komolyan úgy gondolom, hogy a fradi most végre bejuthat az el-be. -
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #67331 üzenetére
Hehe
Éreztem, hogy a Juve-Real-Bayern hármas egyik meccse leszTegnap vagy tegnapelőtt a 94-es Barca- Milan döntő volt ugyanitt, jó volt látni azt a fajta focit, amit még akkor játszottak.
Közben olvasom, hogy Cuadrado megy is tovább a nyáron. Nem is baj, nem fekszik neki a PL, menjen tovább akkor, amikor még ér valamit.
Ilyenkor rossz belegondolni, hogy ki helyére is lett hozva... (khmm.. Schrürrle khmm...) kár érte. -
Sdi
addikt
válasz
tigomigocika #67325 üzenetére
+ a lányok
, a felnőtt mezőnyben, majdnem tarolás.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #67317 üzenetére
micsoda izgi hír
..reméljük, csak olasz bajnokival és kupával a zsebben
-
Sdi
addikt
válasz
tigomigocika #67318 üzenetére
Ez is meglett
-
tigomigocika
senior tag
2-0
Remélem meglesz!
Bár erősít a debrecen...
-
venember83
nagyúr
Pirlo megy a nyáron az MLS-be, ha minden igaz, akkor a new yorki csapathoz.
-
tigomigocika
senior tag
Ugrai!!!
Mondtam én , hogy kezd magára találni
-
Tibiajax
nagyúr
ezt el is felejtettem felrakni.. Xavi búcsúbuli
-
szami777
addikt
A Videoton szerződést bontott Carrillóval...
Mit kell nyernie egy edzőnek, hogy ne basszák ki??? Lottót vagy mi a csudát? -
L_YKing
addikt
válasz
bagyulajuve #67087 üzenetére
Basszus!
Most nezem itt meg poen volt, csak lemaradtam
-
tigomigocika
senior tag
Ma DVSC-Fradi
-
7600 GS
addikt
Benitez most már hivatalosan is Real Madrid edző lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra