Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
B0V9B
tag
válasz
venember83 #67599 üzenetére
Szerintem Pogba még maradni fog legalább egy évet. Vidal már más kérdés, ő már 28 és még nem játszott se az angol, se a spanyol bajnokságban. Én arra vagyok kíváncsi hogy az Inter meg a Milan hogy fog erősíteni majd...
-
B0V9B
tag
Közben Észtország, amely az EB selejtezők folyamán döntetlen játszott San Marinoval, 2-0-ára vezet Finnországban. Nem szeretném magam beleélni semmibe...de ha most nem verjük meg a finneket akkor szántsuk fel az összes pályát és mindegyik helyére építsünk egy Bödőcs Tibor szobrot inkább.
-
-
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #67590 üzenetére
magon fent van, egész jó minőségbe magyarul, itt erről többet nem szólhatok, ha kell bővebb infó, írj privátot.
A magyar kommentátor nem élő, hanem utólagos rámondott sport1-es mai aktualitásokkal. -
-
bucketb0b
őstag
válasz
Én hasonlót kérnék ha megoldható, Monaco-Depor* összecsapás "eredeti" magyar hanggal
-
BenHans
addikt
válasz
720x400 XviD/HU van csak a kölcsönzőben.
Há' de ettő' még nézheted dé'be.
-
Esetleg tudna segíteni valaki hogy honnan tudnám letölteni a Juve-Milan 2003-as BL döntőt magyarul?
ha lehet akkor hádébe
-
gyuromoj
veterán
Herceg (Sami Khedira) ingyen távozik a Juventusba. 4 évre ír alá.
-
Richard!
addikt
A Barcą vezetőség lemondott, Alves újított
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #67578 üzenetére
ez kb legrosszabb forgatókönyv.....
Barzaról nem feledkeztem meg, még marad egy évig és mentorálja Ruganit -
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #67580 üzenetére
Hulyeseg lenne ismet kolcsonbeadni... Jatszatni kene.. Azert nem keveset letett mar az asztalra.. Legalabbis Ac Milan ellen biztos kezdetnem
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #67578 üzenetére
Berardi hatalmas nagy jatekos lehet
Ahhoz kepest, hogy Sassuoloban van nem kis teljesitmenyt nyujt. Pogba tavozasa viszont nagy ervagas..
Strootman meg palyara lephet? Mint ha azt olvastam volna, hogy neki vege a palyafutasanak
Na Naingollam... Kedvenc jatekosod
De Bruyne szerintem felejtos, Bayern viszi szerintem..
Oscart meg csillagaszati osszegekert adna a Chelsea -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #67576 üzenetére
Barzagliról megfeledkeztél, Rugani érkezése pedig szerintem korántsem biztos, viszont ha jön is, nem lesz egyből kezdő szerintem, esetleg kupameccseken, amúgy véleményem szerint csak fél-, negyedórákat fog kapni.
Llorente és Tévez feltehetően távozik, Matrira sem valószínű, hogy igényt tart a vezetőség, így marad Morata és Coman, utóbbi viszont nemigen bizonyított még, szóval kell még Dybala mellé pár csatár. Zaza és Berardi érkezése sem old meg mindent, mert ugye kéne valami európai tapasztalattal rendelkező támadó is. Ha Comant kölcsönadják, akkor kell még egy ember. Az újságok Mandzukics, van Persie vagy Cavani esetleges érkezéséről írnak.
Szerintem Vidal és/vagy Pogba menni fog, középpályára viszont érkezett Khedira, feltehetően marad Pereyra és Sturaro, ami megint kevés. Pletykák szerint Strootman és Nainggolan iránt érdeklődik a vezetőség, de kellene valami kreatív játékos is, ezzel kapcsolatban viszont csak a valóságtól elszállt opciókról olvasni, pl. Oscarról meg De Bruyne-ről, akiket nyilván nem fog tudni megengedni magának a klub.
Szóval sok-sok lyukat kell majd betömnie a vezetőségnek idén szerintem.
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #67573 üzenetére
Igy ahogy mondod!
Remelem a kovetkezo is hasonloan fog alakulni -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #67575 üzenetére
Idén Pirlot kell pótolni.
Rugani jön, tehát középső védő poszton van fiatalodás. Ha Tevez megy, még őt kell pótolni, bár hátha Dybala felnő majd hozzá, bár az a nyers erő hiányzik belőle. Berrardi is hátha jön.
Buffon még jó lesz szerintem.Kellene egy jó bal és jobb hátvéd - ez lenne a legfontosabb szerintem - Lichti nem annyira jó, Evra is öreg
feltételezve, hogy marad Pogba és Vidal
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #67574 üzenetére
A csapatot komolyan fiatalítani kell, így minden bizonnyal nem a jövő évi milánói döntőben lesz esély a negatív sorozat megszakítására.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #67572 üzenetére
most már ideje lenne 4 elveszített döntő után egy győzelem, de ki tudja mikor lesz a csapat megint döntős
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #67571 üzenetére
Igen, engem is az a majdnem zavar, ugyanabban a helyzetben vagyunk.
-
bagyulajuve
addikt
na, kellett ide benéznem, megint kissé elszomorodtam
de azért jó szezonja volt a Juvénak, majdnem perfekt
-
Tibiajax
nagyúr
jajj gyerekek..... nem bírok betelni velük
-
Tibiajax
nagyúr
-
szami777
addikt
Danny Ings ---> Pool (hivatalos)
-
Tibiajax
nagyúr
az megvan, hogy a Hollandok kikaptak az usától otthon?
-
L_YKing
addikt
Alex Vidal hivatalos! 5 evre irt ala, hetfon bemutatjak.
-
B0V9B
tag
Egyébként hány évre visszamenőleg nézik a mérkőzéseket a fifa ranglista elkészítésénél? Mert az hogy Görögország úgy tud 25. lenni hogy az elmúlt 15 válogatott mérkőzéséből kettőt tudott megnyerni, abból az egyik egy Bolívia elleni barátságos meccs volt a VB előtt, az egy kicsit abszurd...
-
szami777
addikt
válasz
bucketb0b #67552 üzenetére
Itt egy érdekes cikk a belga utánpótlásról: [link]
Semmi köze a pénzhez szerintem. Azért is szomorú a helyzetünk, mert az egész ország imádja a focit, rengetegen fociznak, van egy csomó akadémia, eredmény meg nincs.
Tavaly pont egy belga felmérő csapat volt hazánkban, akik feltérképezték a hazai helyzetet: [link] Ebből is játszik hogy nem feltétlenül a pénzen múlik a dolog. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy ha a belgák módszerét egyben lemásolnák, akkor mondjuk 10 év múlva hol lennénk, véleményem szerint mérföldekkel előrébb. -
bucketb0b
őstag
válasz
szami777 #67550 üzenetére
Nem vagyok tisztában az utánpótlás nevelésükkel és, hogy miket reformáltak meg, de ha ez így van akkor le a kalappal és lehet erre azt mondani, hogy máshol (pl. itthon) azért nincs, mert nincs keret rá.. fejben sincsenek meg az ehhez szükséges dolgok sajnos. A becsúszásra pedig.. ez nem piros lap lenne ha én "intézném" ezeket, hanem 20 meccses eltiltás, az ilyeneket rühellem a fociban, főleg egy barátságos meccsen semmi szükség az ilyenekre..
-
B0V9B
tag
Luxemburg lehet a következő, akire majd meglepetésként tekint a világ. Mivel ott csak fél millióan laknak ezért sose fognak olyan szintre jutni mint a Belgák vagy a Hollandok, de eléggé jó helyen fekszenek földrajzilag csupa olyan országgal körülvéve ahol hatalmas hangsúlyt fektetnek az utánpótlás nevelésre. Már most vannak olyan játékosaik akik a francia, svájci, svéd és belga bajnokságban játszanak, de még ez kevés bármihez is. Az viszont jelenthet valamit hogy olyan csapatok akadémián fordulnak elő a játékosaik tucat számra, mint a Metz, Lyon, Kaiserslautern, Aachen, 1860 München, Bielefeld. Ők lehetnek majd az első miniállam aki kijut egy tornára. Főleg most hogy 24-es lett az EB mezőnye.
-
szami777
addikt
válasz
bucketb0b #67545 üzenetére
Itt alapvető reform volt , nem arról van szó, hogy egy korszakos csapat lenne, hanem mostanra érett be az a rengeteg munka, amit az utánpótlásra szenteltek a belgák. 10 éve teljesen megváltoztatták a rendszert, valamit ott rohadtul tudnak, mert ez pont az a generáció és innentől véleményem szerint a belga foci új szintre fog lépni hosszú távon.
Itt van a francia favágó horrorisztikus belépője, amire még sárgát sem kapott : [link]
Sajna egy barátságos meccsen bénázó és abszolút nem kézben tartó bíró hibáit hamar elfelejtik. -
Tibiajax
nagyúr
ezaz, ezt szedd ki, rusnya kúrtoá.... szép volt
meg ezt is
3-4 -
B0V9B
tag
válasz
bucketb0b #67545 üzenetére
Az is igaz, viszont azt nem lehet figyelmen kívül hagyni hogy még mindig mennyire fiatalok. Courtois most töltötte a 23-at, Lukaku a 22-őt, Benteke 24, Hazard 24, De Bruyne 24 lesz a nyáron, Chadli 25, Witsel és Alderweireld 26, stb. Emellett tűnnek fel az olyan tehetségek mint Tielemans (18), Ferreira Carrasco (21), Origi (20), Batshuayi (21) vagy Eden öccse, Thorgen Hazard (22). Én nem aggódnék az ő helyükben, ha nem is mennek éremért minden tornán majd, de a következő 10-15 évben rendszeres résztvevői lesznek az összes VB-nek és EB-nek.
-
bucketb0b
őstag
Vannak ilyen "korszakos" válogatottak akiknek jól kijön a lépés, a kérdés az, hogy tudják-e sokáig hozni ezt a színvonalat, mert azért egy német, brazil stb. valószínűleg mindig ott lesz a topban, mert olyan az utánpótlásuk, bár nagyobb is a merítési lehetőség. Most a belgáknak jó válogatottjuk van, kérdés az meddig és most mire mennek vele.
-
B0V9B
tag
válasz
szami777 #67542 üzenetére
Vagy egy Junior Malanda
Nagyon jól játszanak, szerintem simán éremért fognak majd menni 2016-ban. Ellentétben a franciákkal, hollandokkal (már ha kijutnak) vagy az angolokkal.Igen pont írni akartam mire befújták a másik oldalon is. Úgy látszik a spori 4,5 overre rakta
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
tigomigocika #67538 üzenetére
na majd jövőre Bél, az új pozícióban..
-
B0V9B
tag
válasz
szami777 #67537 üzenetére
Félidőben 2-0 a belgáknak úgy, hogy 2 franciát már ki kellett volna szórni. Elképesztő hogy milyen erős csapatuk lett pár év alatt.
6-7 éve még itt tartottak:
2008-as EB selejtező
2010-es VB selejtező -
tigomigocika
senior tag
Csak egy hozzászólás nso-n egyik cikknél Neymarhoz!
Az egyik tag lefikázta a kis brazilt mire a másik így válaszolt:"Egyetértek, ez a Neymi gyerek csak tulhypolt sztárocska, egy senki, aki meg sem érdemli, hogy leírják a nevét. Épp csak túllépett az amcsi felnőtt kor határán, és csak ilyen silány, nyamvadt teljesítményekre képes, mint hogy
- alapembere az épp triplázó Barcának
- az elmúlt 8 évben az első labdarúgó, aki a képes volt annyi gólt lőni, mint CR és Messi
- ugyan még taknyos az orra, de már a brazil válogatott gólcsúcsai tör
- a triplázó Barcában épp csak 40 gólt lőtt a szezonban, stb.
Azt hiszem valóban, ez a kölök egy petákot sem ér, áhhh kár volt még a véleményem is pazarolni rá.
"Szakadok hogy valaki hogy lehet ennyire gyökér....
Mármint azt állította az említett uriember előtt felszólaló,hogy Neymar túl van lihegve....A válasz frappáns volt szrintem
-
szami777
addikt
Dupla lábas talpalas es nem piros... ourlhet hogy nem tort el.
-
Ringman
félisten
Domenico Scala, akit a lemondott Sepp Blatter a reformokkal bízott meg, vasárnap kijelentette
ha a két ország ellen bármilyen bizonyíték van, hogy megvesztegetésekkel szerezték meg a rendezés jogát, akkor elveszíthetik a tornát.kíváncsi leszek erre...
-
szami777
addikt
Na fasza, közbe Mou is megerősítette, hogy tárgyalnak Falcaoval....
-
szab.tam
nagyúr
-
-
B0V9B
tag
Eddig nagyon lájti ez az Ír-Angol. Remélem kap lehetőséget majd Austin vagy Vardy. Az előbbi a 9., az utóbbi a 8. ligából küzdötte fel magát a PL-be és kapta meg a válogatott meghívót.
-
L_YKing
addikt
Na jolvan most mar eleg legyen sracok...
-
L_YKing
addikt
Most ki a golkiraly?
-
L_YKing
addikt
Fuuuuuuuuuu! Micsoda meccs volt!
-
Enzolord
addikt
Itthon egy fain meccsnézés után.. Köszi mindent Tibi és Ricsi...
Legközelebb olyan napot találjunk, ahol mindenki szürcsölhet..
-
B0V9B
tag
Szóval akkor Vermaelen egy mérkőzést játszott az idényben és megnyerte a spanyol kupát, a bajnokságot és a BL-t is...
-
Ez a Juve nagyon egyben volt ismét, Pogba meg nagy király lehet még! Messi előtt majdnem tökéletesen lezárták az utat a kapu felé, de azért voltak helyzetek. Nem volt unalmas meccs.
Még mielőtt Messit valaki "szeretője" leszólná, neki volt a legtöbb labdaérintése a meccsen és 10 sikeres cseleBuffon meg majd 40 felett menjen el valamelyik nagyhoz cserekapusnak, hogy nyerje meg!
Most is szépeket fogott! -
törölt tag
Megvan a tripla. Grat mindkét csapatnak.
-
darál0w
Jómunkásember
meglepően jo meccs volt, de ehhez kellett az a juve egyenlítő gol
grat a barcának
-
IreN!CuS
őstag
Triplazas wuhuuuuuuuuu
Azért Pirlot sajnálom meg Buffont , venember fel a fejjel jók voltatok
-
szami777
addikt
Akkor mondom megint
Kene egy juve gol -
IreN!CuS
őstag
Most lesz izgi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD