Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
elég sokmindenkit nem akarok jövőre intermezben látni.
az edző is repülhetne.ezt a lélektelen fost.
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #67196 üzenetére
Eddig nem.
Meglepő húzás lenne, de feltétlenül őrültség. Az utolsó két éve nagyon semmilyen volt, tele sérüléssel, és amikor játszott, akkor sem hozta azt a bizonyos szintet. Mondjuk ez a MU-s év eléggé lutri, voltak azért ott gondok a csapatnál (szar volt ott szinte mindenki), lehet nálunk formába lendülne.
Kár, hogy olyan sérülékeny. Akárcsak Costa...
Kit látnál szívesen? Valakit kell venni.
-
Ringman
félisten
A labdarúgó NB II 30., utolsó fordulójában a Békéscsaba 3–0-ra legyőzte a Ceglédet, ezzel a Vasas mellett feljutott az első osztályba.
remélem lincenc is lesz majd.
-
Dinter
addikt
Hajrá Veszprém!!
-
B0V9B
tag
Egy kis off. Vannak itt olyanok akik szokták nézni az NB1-es meccseket a Dunán? Melyik az a zene amit szoktak adni a mérkőzés előtt és a félidőben is? Már hetek óta keresem de semmi... Tudom hogy van egy zenét keresek féle topic is, csak gondoltam itt több olyan ember lesz aki néha oda-oda kapcsolgat és talán ismeri a számot.
-
válasz
tigomigocika #67178 üzenetére
3 telthazas meccsen voltam mar ott.
A sorcsapolas bosszantoan lassu...
A gorog meccsen meg a kp-s fizetes fogta meg a kiszolgalast.
A hangulat is jo,akik szidjak, azok a Nepligetben tombolo bunozok haverjai. -
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Tegnap a helyszínen néztem a Fradi-Vidi mecset.
Zökkenőmentes belépés kb 1 perc alatt az alagsorban parkoltam a kocsival,onnan lift fel és már benn is voltam.
A létesítmény nagyon modern a kiszolgáló személyzet első osztályú
Igaz nem volt teltház , de így is jó hangulat volt.
Nem a legjobb felállásban lépett fel egyik csapat sem , de valami hihetetlen jó meccset produkáltak a csapatok.
A Fradi végig irányította a játékot, és a védekezést feltolta a felezővonalig.
Hihetetlen labdabiztosan játszott a csapat.
4 támadóval lekötötték a Vidi védelmét rendesen,igaz párszor oldalt lehetett volna váltani,mert pl Varga és Ramirez üresen volt a szélen.
Ugrai jól játszott és ez a Ramirez hihetetlen mennyire jó
Több góllal is nyerhettünk volna,de ne legyünk telhetetlenek. -
br.rak
őstag
válasz
bagyulajuve #67176 üzenetére
Köszi.
-
br.rak
őstag
Valaki aki up- to-date a Seria A -val kapcsolatban:
A ma esti Napoli - Lazio meccssnek van tétje? Ha a nápolyiak elkalapálják a fővárosiakat, akkor ők mennek BL selejtezőre?(amúgy lesz portugál kupa is Braga vs Sporting, RTPi)
-
szami777
addikt
Alvesnek ez a sérò, jòságos ég. Nem is értem ezt hogy gondolta
-
Sonja
nagyúr
Na, már 3-1 a Wolfsburgnak.
Eddig jól alakul.
-
B0V9B
tag
Gratulálok megint csak a sport tv-nek hogy a haladás-pafc meccs fontosabb mint az fa kupa döntője.
(#67163) barca0519951: Bízok benne hogy kupával tudjuk búcsúztatni Kloppo-t. Eddig nem rossz kis meccs.
-
pohár
félisten
aztakurva, mit lőtt Alexis
-
Ringman
félisten
a munkások halálozási statja a katari vb-vel kapcsolatban elég durva:
[link] -
BenHans
addikt
válasz
#84221696 #67151 üzenetére
Szedd le az Ace Stream Media 3.0 programot [innen].
Megnyitod, bal felül média, ott open ace stream content id és bemásolod [innen] az ace stream-es linkek valamelyikét.Stream-hez képest jó minőségű szokott lenni és csak nagyon ritkán akad, nálam kb átlag 20percenként 2 másodpercre. P2p alapú szóval ne állíts be sávszélkorlátot.
Ha legközelebb mást szeretnél nézni akkor vagy a linkelt oldalon válogathatsz a linkek közül vagy megkeresed hogy melyik külföldi adó adja és beírod google-ba a csatorna nevét vagy az eseményt és hogy ace stream. [csatornalista]
-
törölt tag
Az esti spanyol kupa döntőhöz tudtok jó steam-et?
-
Tibiajax
nagyúr
Dzsudzsák és az Inter egyre közelebb egymáshoz
-
Skipp
senior tag
válasz
szami777 #67140 üzenetére
évek óta a legnagyobb sipkás bohóca (kivéve, amikor az asszonyverés miatt levették) az egész közvetítésesdinek
igen, szerintem is gáz, de gondolom fentről szóltak neki, hogy milyen irányba kell terelnie a gondolatokat
engem a meccs utáni böszme kérdések a faarcú, egyenhangú "riporterektől" tudnak még kiakasztani
-
Tibiajax
nagyúr
mai hellász veróna - juve meccsen vajon milyen kerettel áll fel a régi/új olasz bajnok?..
-
br.rak
őstag
válasz
Tibiajax #67144 üzenetére
http://www.livesoccertv.com/ a francia kupát innen néztem.
Igyekeztem FTA ( free-to air, vagy kódolatlan) csatornákat betenni, amit a többség tud nézni trükközés nélkül. (nyilván ha van műholdvevője, stb)
Mivel én ezeket az adókat gyakran nézem amúgy is , így nagyjából képben vagyok mi mehet rajtuk. Német kupát többnyire a ZDF/ARD pároson nézem ,illetve FA kupát szerintem idén (2015) csak a német ESP -n néztem, mivel a sportTV sokszor csak másnap adta le a mérkőzéseket. -
br.rak
őstag
Ha valaki nem lenne elégedett a hétvégi kupaközvetítéssel:
FA kupa ( Arsenal - Aston Villa) élőben a német Eurosport 1-en ( SD-ben FTA)
Német kupa( Borussia Dortmund-Wolfsburg) HD-ban (mivel a sport2 pár helyen még sd) ARD das Erste (mind HD, mind SD FTA)
Francia kupa (Auxerre - PSG )élőben a TV5 Monde-n (műholdon FTA, de pár kábelszolgáltatónál is bent van)
-
szami777
addikt
A Pécs - Nyíregyháza meccs különleges kezdése
Én nem vagyok otthon a magyar fociban, ezért nem is fröcsögök össze-vissza, de csak szerintem gáz, ahogy ezt Knézy leközvetítette?
(most lehet, kapok erre annyit válaszként, hogy "ugyan már, ne várj tőle többet", de engem ez a hanglejtés is felhúz, mintha valami leprásokról beszélne.) -
gyuromoj
veterán
FIFA-kongresszus, Zürich
Egyperces tisztelgő gyászszünet az előző kongresszus óta elhunyt futball-nagyságok – köztük Buzánszky Jenő és Grosics Gyula – tiszteletére a FIFA kongresszusán, Zürichben! Gyula bácsi mint a Mágikus Magyarok kapusa és Jenő bácsi mint az "Utolsó Mágikus Magyar" szerepelt a listán.
-
L_YKing
addikt
Baccat osszeborolnaltak az Muval, remelem nem megy... Jo helye van Sevillaba, megbecsulik
-
gyuromoj
veterán
A hírek szerint Beníteznek nincs más dolga, "csak" megnyernie a Tizenegyediket.
madridom.huÉn meg azt hittem hogy valami lehetetlenebb dolog miatt hozzák.
-
gyuromoj
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #67124 üzenetére
hogyne lenne.. min.3 hétig nem lesz cipője
-
Dinter
addikt
Teremcipőt azzal vissza lehet vinni gariba, hogy egy 3cm-es szakaszon elkezdett leválni a talpa?
Decathlon azt írja, hogy "A jótállás időtartama valamennyi nem saját márkás termék esetén a vásárlástól számított 6 hónap, ezen időszakon belül a Decathlon vizsgáltatja be a termékeket, 6 hónap és 2 év között ez a vásárló feladata."
Ha letelt a 6 hónap, akkor nekem kell elvinni bevizsgáltatni valami olyan helyre? Egy ilyen szemmel látható hibánál is érvényes lenne?
-
L_YKing
addikt
Maradt de gea es veratti 200 millaert
http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-a-blancok-nem-erdeklodnek-pogba-irant-2416189
-
KisTücsök
addikt
Köszi a linkeket!
___Semmi komoly, csak egy kis nevetni való.
Gondolom senkinek sincsenek illúziói, nagyon jól tudjuk, miért pont egy arab ország hercege marad az egyetlen kihívó. Vagyis a helyzet az, hogy egy szardarabot esetleg, talán, válthat egy szardarab.
Azért az ide-oda sárdobálózásokon jókat derülök.
Pedig nem vicces...
-
L_YKing
addikt
http://m.nemzetisport.hu/europa_liga/el-korhazba-szallitottak-a-dnipro-osszeesett-jatekosat-2416087
Dnipro jatekosarol itt a hir!
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #67115 üzenetére
Pedig lehetett volna tizi... Nekem kellet volna a mixhez
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
7600 GS #67104 üzenetére
Én se tudom mit szívott, mégis mit kellett volna tennie? Elindult ki hogy szűkítse a területet de a csatár gyorsabb volt és látszott mikor elhúzta mellette hogy nem merte bántani nehogy tizenegyes legyen.
A kapus azt tette amit kell csak nem volt sok sansza. Bírom az ilyen szakértőket akik gondolom életükben 5 percet nem álltak még a kapu előtt. -
BenHans
addikt
ÚrIsten, NE!
-
NyxNyxNyx
addikt
26-os szorzó volt arra, hogy lesz legalább 4 gól az első félidőben. Not bad.
-
NyxNyxNyx
addikt
Basszus csak most láttam a második Sevilla gólt.
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #67099 üzenetére
Az fix
Egyébként marha jó meccs, remélem a Sevilla behúzza
-
7600 GS
addikt
Ha fele ilyen jó lesz a BL döntő akkor már elégedett leszek.
Süti hallottad a kommentátort? Szerintem valamit tuti szívott, Bacca góljánál szerinte hibázott a kapus.
Mike: Isten ments, előre az 5 spanyol BL szereplőért!
-
szami777
addikt
Szar a meccs
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest