Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
B0V9B
tag
válasz
L_YKing #67899 üzenetére
Elszámoltam, az az 55 jó lesz 75-nek is, de egyébként még ezt is megkapta volna egy PL középcsapatban, esetleg egy tehetősebb Bundes csapatban. Azért ennél vannak akik jóval többet keresnek még a kínai, MLS vagy Szaúdi ligában is. 29 évesen levezet, amikor Luca Toni 38 évesen társgólkirály lett a Seria A-ban, Klose 37 évesen most hosszabbított a Lazioval, Alexander Meier 32 évesen Bundesliga gólkirály lett úgy hogy sérülés miatt 26 mérkőzésen tudott pályára lépni 34 helyett, Pirlo meg 36 évesen csupán csak egy BL döntőt játszott végig. Sajnálom hogy az ilyen "sportemberek" nem kerülnek célkeresztbe, miközben a doppingolós kerékpárosokról vagy amerikai focisokról leszedik a keresztvizet, holott ők azért teszik ezt mert jobbak és jobbak akarnak lenni (az is sokat nyom a latban hogy mindenki más nyomja, persze attól oda lehet állni a rajthoz, csak a lapok nem a 79. helyezettről fognak írni), ő pedig úgy döntött hogy elmegy napozni meg csajozni...
-
B0V9B
tag
válasz
7600 GS #67887 üzenetére
Született tehetség a srác, benne van a vérében a foci és valószínűleg minden válogatottbeli gólrekordot megfog dönteni, de ha egy diszkóban rámkötnének 4-en és választhatnék hogy vele, vagy Joey Barton-al menjünk ki ketten a 4 csávó ellen, akkor nem Neymart választanám.
-
-
L_YKing
addikt
Marseille csatara Gignac a Tigresben
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #67891 üzenetére
igyekszem korrekt és objektív lenni válaszadásommal
ha Junior a manchester cityben játszana, vagy a psg-ben, vagy liverpoolban, még sokkal gyakrabban nézném azoknak a csapatoknak a meccseit. nem szurkolnék nekik jobban, mint amennyire nélküle, de sokkal többet nézném, ezt borítékolhatod.
ha Junior a Madridban játszana, sokkal gyakrabban nézném a meccseiteket. nem szurkolnék a Madridnak természetesen továbbra sem (amíg Cé ott van, nincs az az isten h szurkoljak szikránnyit is), de nézném. sokat.
ha Junior a Juventusban, a cselsziben vagy a bayernben játszana, fizikai fájdalmak közepette bár, de nézném azokat a meccseket is..de így, hogy Junior a Barcelonában játszik - ahol azt gondolom, nem lehet jobb helye neki a földgolyón - így..
dehát érted...
-
7600 GS
addikt
Ez komoly egyébként hogy Thiago nem válogatott?
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #67889 üzenetére
az is lesz, nem kell még temetni... fog ő még szopatni titeket (is)
tegnap este teremfoci volt, meccs vége felé elkezdtem érezni egy késztetést h meg lehet kéne játszani egy esernyő-cselt, amit junior nyomott a bilbao ellen, olyan kis gyenguszok az ellenfelek most..
de végül aztán mégsem
de azért úgy a meccs hevében érdekes volt azt érezni, hogy áá, inkább mégse, mert csak alázós meg mittomén'. és ez csak egy zéró kocameccs, ott nem csináltam meg
de junior világ szeme, millio kamera előtt, kupadöntőmeccsen játszotta megaz este, ott csöpögő izzadságomban éltem át ezt jobban, ezt az egész szituációját neki
hihetetlen. lehet mondani olyat, h persze, hát ezért fizetik meg ennyire, vagy hogy persze, hiszen brazil.. de azért, mégse nagyon csinálja ezt meg más a pályán a sok sok jól megfizetett sztárfocista közül, és a brazilok se nagyon csinálnak már ilyet, legalábbis ilyen szintű meccseken, európában biztos nem
érdekes dolog ez, dehát ebből is látszik, mennyivel másabb az átlagnál junior - hála a jó istennek
ezekre vagyunk kiváncsi, nem ivanović-okra -
-
7600 GS
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #67885 üzenetére
..és komoly sörkiesés is van, szóval ezeket mind pótolni kell
-
venember83
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
ritkítom mostanában a napi bölcsességeimet.
de ezt muszáj:
[link] -
BenHans
addikt
válasz
venember83 #67872 üzenetére
Vizsgáztatsz?
1997-ben(97/98-as szezon) Zeman adta át neki a 10-est, és Giuseppe "Il Principe" Giannini-től örökölte meg. Amúgy a játékstílusa egy másik nagy tízes, Agostino Di Bartolomei játékához jobban hasonlít. A mez megtette hatását, mert ebben a szezonban tudott először 10 gól fölé menni, 13-at lőtt.
IreN!CuS: Jobbulást!
"következő kép mentő onnan telefonáltam párat ( főnök , anyámék )" Ha tényleg ez volt a sorrend akkor tényleg nincs rendben valami nálad, vagy már kifizetődött a munkamorál...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
7600 GS #67874 üzenetére
Nem szerencsére nem , az kellett volna még csak.
Borongós hétfő reggel mentem nyitni a bankot ( IT nem biztonsági őr mielőtt) újpest városkapúnál leraktam a kocsit felmentem a metróhoz pont jött első ajtón be.
Éreztem ,hogy meleg van nincs levegő nem jó de nem foglalkoztam vele , nyáron a metró milyen legyen itt m.o -n ha nem meleg.
Forgách - Árpád között képszakadás * , következő kép mentő onnan telefonáltam párat ( főnök , anyámék ) képszakadás betegváróban fekszem egy ágyon amiről betoltak a mentőautóból/ vagy átraktak nem tudom . Ott könyörögtem vízért adtak hánytam is ki , elvették olyan voltan mint a kisgyerek akitől elvették a nyalókát de hát muszáj volt.
Eltelt nem tudom mennyi idő kb 15-20 perc nekem 2-3 órának tűnt...valamilyen szobába be , először egy orvos csaj + gyakornok következő képnél már azt láttam 5-6 ember rohangált körülöttem , következő kép húz be az automatika a ct vagy milyen gépbe képszakadás intenzív becsövezve oxigén az orromban mindenféle gép rám kötve infúzió minden ami kell , képszakadás mellkasi röntgen és nagyjából onnantól tértem magamhoz.
* Volt egy ismerős a metrón pont nem rég beszéltem vele kérdeztem mi történt. Annyit látott/hallott hogy egy nagy csattanás fekszek a földön egy csajnak a cipője felvágta a bal szeme felett a homlokomat , metró megállt mindenki rohangált vezető , diszpécser , biztonságiak , aki volt locsoltak vizel fel voltak akadva a szemeim kék zöld lila voltam és az istenért nem tudtak leszedni a metróról mert csak azt hajtogattam ,hogy nekem be kell mennem mert ki kell nyitni a bankot ( látjátok micsoda munkamorál)
Aztán 4en leszedtek róla aztán a metró ment tovább onnantól ő nem volt ott.
Kb 40 percet voltam ájult mármint én semmire sem emlékszem de így az elmondás alapján valamennyire magamnál voltam.
Szóval szerencsére minden vizsgálat negatív lett így egy nap utána hazaengedtek azzal a feltétellel ,hogy nyugton fekszek otthon is és immel ámmal betartottam
Szóval összegezve hülyén hangzik nyáron legyen víz nálatok sokat segített , és le a kalappal a honvéd kórház előtt , nagyon modern és nagyon nagyon nagyon korrekt volt mindenki takarító ápoló szakorvos mindenki mindenhol , mintha nem is m.o-n lettem volna.És ami a legnagyobb flasht okozta még a legrosszabb szétszedett állapotban is , amikor betoltak az első kórterembe ahol elkezdtek kivizsgálni az orvos csajszinak tüsi haja volt és felnéztem mindenből hármat láttam a fényeket is teljesen másképpen érzékeltem megláttam a csajt a tüsi hajával és elmosolyodtam és emlékszem vissza is kérdezed miért mosolygok de nem tudtam érdemben válaszolni neki , de itt elmondom neki nem mert utána amikor találkoztam vele , a csaj egy az egyben Aline 3 Ripley tüsi hajjal....azóta ezen nevetek
Nagyjából ennyi történt.
Csak a lényeget felejtettem ki , megúsztam egy közepes agyrázkódással , és szerencsére nem valami szervi elváltozás okozta hanem pl. a meleg vagy ilyesmi.
-
IreN!CuS
őstag
Hát nem sok hiányzott ,hogy -1 focibuzi legyen, de megmaradtam és lassan visszatérek
-
Richard!
addikt
[link] Valaki ősszel jönne?
-
B0V9B
tag
A 2018-AS VILÁGBAJNOKSÁG EURÓPAI ZÓNÁJÁNAK NEM HIVATALOS KALAPBEOSZTÁSA
1. kalap: Németország, Belgium, Hollandia, Románia, Anglia, Wales, Portugália, Spanyolország, Horvátország
2. kalap: Olaszország, Szlovákia, Ausztria, Svájc, Csehország, Franciaország, Izland, Dánia, Bosznia-Hercegovina
3. kalap: Lengyelország, Ukrajna, Skócia, MAGYARORSZÁG, Svédország, Albánia, Észak-Írország, Szerbia, Görögország
4. kalap: Törökország, Szlovénia, Izrael, Írország, Norvégia, Bulgária, Feröer, Montenegró, Észtország
5. kalap: Ciprus, Lettország, Örményország, Finnország, Fehéroroszország, Macedónia, Azerbajdzsán, Litvánia, Moldova
6. kalap: Luxemburg, Kazahsztán, Liechtenstein, Grúzia, Málta, San Marino, AndorraRománia-Dánia-Magyarország-Feröer-Moldova-San Marino
-
lacy86
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #67850 üzenetére
Különösen tehetségesnek sosem tartottam, egy jó iparos inkább aki hűséges a klubjához. Ezek mellé meg ugye jönnek a negatív tulajdonságok amiket soroltál.
Di Natale vagy Del Piero a szememben sokkal nagyobb futballista.
-
Richard!
addikt
válasz
venember83 #67845 üzenetére
Miért ki ez a csávó?
szerk.: Közben már látom nso-n... hát ha fegyverrel kényszerítenek, sem ismertem vna fel Zolikát
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Rá kellett keresnem, azt hittem Bajner.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #67847 üzenetére
Viccen kívül nem vagyok elájulva az olasztól.
-
7600 GS
addikt
válasz
Egy legenda és Totti.
-
venember83
nagyúr
Vajon Francesco tudta, ki az a pocakos gyerek mellette?
-
Tibiajax
nagyúr
Mourinho megmenti a 4 gólos Falcaót
ezt figyeld: Falcao fizetése heti 368 ezer euró volt a Unitednél
uram isten.....
és 4gólt én is vágtam volna szerintem egy idény alatt, ha beraknak a united kezdőjében és kapom a filléres labdákat Mata-tól.. -
szami777
addikt
Kész a PL sorsolás, első fordulóba "csak" egy MU-Spurs lesz. [link]
Ja és lesz egy Stoke-Pool is , lesz mit törleszteni -
itouchfan
senior tag
válasz
Richard! #67813 üzenetére
hát onnan tényleg jöjjön már el..nem is értem mit keres ott.. mondjuk ez a hertha már nagyon kamu, tegnap azt is írták hogy dibusz is megy
imádom az átigazolási szezont, mert szerintem izgalmas, jó nézni ahogy kialakulnak a keretek, de ezektől a kamu magyar oldalaktól és a kamu címeiktől ayf***t kapok
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #67831 üzenetére
értem én.ha-ha.
de megy a copa america. látványos, gólgazdag meccsek.
és ennél érdekesebbek az átigazolási hírek?
azaz csak azok?
nem tudom.
de nekem furcsa...***
(#67809) hobizoli
én nézem.
most egyszerre a paraguai - jamaica meccsel.
a nők egy érdekes történet.
kb. olyan sebességgel fejlődik, mint a női vizilabda.
a nézhetősége is.
tehát önmagához képest robbanásszerűen.
országok között sokkal nagyobb a különbség mint a férfiaknál. -
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #67822 üzenetére
Azért az a rögbi stadion se kutya
a 82 ezres twickenham stadionról lenne szó egyébként.
Most fejeződött be egy sajtótájékoztató, ahol épp erről tárgyaltak és a rögbicsapat korábbi igazgatója is ott volt a tárgyaláson, aki utána elmondta, hogy már felvették az RFU-val a tárgyalást (Rugby football union) hogy egy évig kiadhassák a chelsea-nek a stadiont.
El se hiszem, de úgy fest ebből végre lesz valami. -
bucketb0b
őstag
-
lacy86
addikt
(#67812) itouchfan
Ez mar szanalmas! Nem hiszem , hogy csak a Hertha lenne az egyetlen "befogado" csapat
Dardai papa biztos jo pizt igert neki -
KisTücsök
addikt
"Filippo Inzaghi menesztése után Szinisa Mihajlovics lett a Milan labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A szerb szakemberrel kétéves szerződést kötött a piros-fekete klub."
___Jól néz ki a Roma új stadionja. A képeken legalábbis.
-
itouchfan
senior tag
mai pletyka: dzsudzsi ----> Hertha bsc
érdekes lenne, de dzsudzsi azt mondta, hogy van valóságalapja
-
hobizoli
nagyúr
a noi VB-t nez vki?
-
B0V9B
tag
Legtöbb gól a válogatottban:
1. Ali Daei (iráni) 109 gól (149 meccs)
2. Puskás Ferenc (magyar) 84 (85)
3. Pelé (brazil) 77 (92)
4. Kocsis Sándor (magyar) 75 (68)
4. Basar Abdullah (kuvaiti) 75 (133)Neymar pedig 23 évesen 44 gólnál
tart már a brazil válogatottban, nem semmi (a másik pedig a 64 mérkőzésen pályára lépés, ha így halad akkor mindkét mutatóban 100 fölé fog érni, még azelőtt hogy betöltené a 28-at). Bocsi ha volt már, de én csak most találtam rá ezekre az adatokra és eléggé meglepett
-
B0V9B
tag
Látszik hogy megkezdődött az uborkaszezon
-
szami777
addikt
Ezert a 2. felidoert kar volt fentmaradjak...
-
B0V9B
tag
válasz
messi6502 #67802 üzenetére
Tuti hogy nem a Cityből fog visszavonulni, megfogja ő ezt unni egyhamar és választ a Real és a Bayern közül. Jelenleg ez a 3 csapat (Barca, Real, Bayern) az amely minden BL sorozatnak úgy indul neki hogy reális esélye van a győzelemre, persze meglepetés mindig lehet, sőt van is és jót is tesz a focinak ha jönnek a Juvék és besurrannak szép csöndben a döntőbe úgy hogy senki sem számít rá és mindenki lesajnálja őket, de a tények mellett nem lehet elmenni. Ha egy top csatár vagy és BL-t akarsz nyerni (már ha a kupák megszerzését előbbre helyezed a pénznél) akkor ehhez a 3 csapat valamelyikéhez kell tartoznod.
-
messi6502
tag
-
B0V9B
tag
válasz
messi6502 #67800 üzenetére
Kérdés az hogy egy Agüero meddig akar itt maradni, már volt angol bajnok kétszer is, BL-t meg nem nagyon fog nyerni itt. Kérdés az hogy mi tudja még motiválni, mikor mindenki tudja (ő is) hogy szinte a világ bármelyik csapatában (Najó, MSN kilőve) kezdő játékos lehetne, egy olyanban is amelynek reális esélye van BL-ben odaérni a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro