Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
salival #50990 üzenetére
Remélem kezd ma Sakho, nagyon jó eddig a VB-n, nemtom mire fel tette be Deschamps nigéria ellen inkább Koscielny-t.
__
Én inkább nekik szorítok, szerintem ők produkálták eddig a leglátványosabb támadójátékot (aláírom voltak szar meccsek is), nekem semmi gondom a franciákkal, szóval hajrá
-
salival
aktív tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Napfénysüti #50919 üzenetére
nem véletlenül tettem x2-re.
a meccs előtt határozottan arra számítottam, hogy beszopnak vagy 1:2-re.. -
k!nG
aktív tag
válasz
salival #50990 üzenetére
Szerintem ez nagyon nem volt fair play. En akkor is ezt mondanam ha Bartra guritotta volna mondjuk Mou-nak. Ez most fuggetlen a Barcatol.
A tehetseget nem tagadom, bar azert a legerosebb vedoparos jelzo kicsit eros, foleg ilyen mezonyben, mint ami most van a vb-n. Kb. csak klasszis vedo es kapusteljesitmenyeket lathattunk.
Ne feledkezz meg a Silva-Luizrol, plusz ha Hummels esetleg felgyogyult akkor, mivel Lahm visszament szelre, ezert Boatenggel utos parost tudnak alakitani, ha pedig nem akkor a Boateng-Mertesacker sem gyenge paros es akkor a Kompany-Buyten-rol meg nem is beszeltunk.
Ahhoz kepest amugy, hogy idosek eleg jol birja Van Buyten es Yepes is legalabbis en ezt figyeltem meg. -
salival
aktív tag
Te ezt nagyon túlreagálod. Picit nézz ki a hungarokatalán szemüveg mögül. Ebben az esetben (persze nem volt kötelező odagurítani a labdát) Simeone volt az idegbeteg inkább.
Varane pedig fantasztikus védő. Talán már írtam, hogy szerintem Európa legnagyobb védőtehetsége szenzációs képességekkel. Ha a jövőben elkerülik a sérülések akkor hatalmas jövő áll előtte.
A franciáknál pedig a Varane-Sakho páros szerintem a VB legjobb hátvédpárosa. Mindig azokat a védelmeket preferáltam melyekben két különböző stílus van jelen amellett hogy mindegyik kiválóan passzol és helyezkedik. Itt Varane tökéletesen képviseli a proaktív védekezést és a gyorsaságot, Sakho pedig a reaktív védekezést és a fizikai erőt. -
fokukac
nagyúr
Szépjóestét a tisztelt egybegyűlteknek?
ma esti tippek?
a fritzek vajon kiverik a csigazabálókat?A kokódílerek a brazilokat?
-
pohár
félisten
válasz
järgenGuRu #50985 üzenetére
te kinek vagy a másodregje?
-
k!nG
aktív tag
válasz
7600 GS #50982 üzenetére
Miert szerinted ez normalis viselkedes? Tedd mar arrebb azt, hogy Realos vagy egy fel percre.
Egy edzo a BL dontoben latja a csapatat kikapni egy 21 eves vedo meg jelentosegteljesen odapasszolja neki a labdat, mert ettol lesz o faszagyerek, ha hergel egy zsenialis edzot akinek nem kis tapasztalata volt jatekoskent is a labdarugasban. Nem eleg, hogy egy varosi rivalis elleni meccs, hanem raadasul a BL donto amit isten tudja hany ember nez. Szerintem undorito. -
k!nG
aktív tag
Inkabb a Realos mentalitast utalom. Ezt a lenezem, mindenkinel jobb vagyok dolgot. Elhiszi, hogy nagy sztar 21 evesen. Valoban tehetseges nagyon, de ahhoz szerenysegnek es alazatnak is kene tarsulnia, ami keves Madridi jatekosban van meg. Persze vannak szimpatikus jatekosok, pl. Modricot es Marcelot is birom es CR7 is kezd normalis lenni az utobbi idokben.
Mindegy nem akarok ebbol nagy vitat csak ez a velemenyem. Nyilvan azert is, mert miota eszemet tudom Barcas vagyok.
-
KisTücsök
addikt
válasz
järgenGuRu #50974 üzenetére
Van bizony. Úgyhogy 10 emberrel kezdenek.
-
järgenGuRu
csendes tag
A hollandoknak van piros lapja nem?
Mert így lehet esélye Costa Ricanak is mert a holland csapat az erős -
k!nG
aktív tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
järgenGuRu #50969 üzenetére
Costa Rica kivel játszik?
Mert lehet az is jó meccs lesz! -
gyuromoj
veterán
válasz
järgenGuRu #50969 üzenetére
Hollandiával
-
järgenGuRu
csendes tag
Costa Rica kivel játszik mert lehet az is jó meccs lesz
-
Integra
titán
mandzu után kroos is lelép a bayerntől.
-
pohár
félisten
annyira béna ez a karkeresztberakós szarság, hogy el nem tudom mondani
-
br.rak
őstag
Abba amúgy mi a poén, hogy a német-francia ma van? (nem a holland - Cr meccsnek kellene ma lennie?)
-
Integra
titán
-
perempe
veterán
válasz
järgenGuRu #50960 üzenetére
itthon mondogattam, hogy általában sok döntetlen lesz, lehetne rá fogadni.
-
järgenGuRu
csendes tag
Azért szánalmas hogy csak hoszszabbításal jutnak tovább a csapatok!
-
Sickboy25
addikt
Löw azt nyilatkozta, hogy Hummelsen kívül 7 játékos produkálta mára ugyanazok a tüneteket... Lehet ki sem tudnak állni?
perempe: nah persze... Szar játékkal én még mindig tartom ezt...
-
szami777
addikt
válasz
callmeakos #50952 üzenetére
Pont ettől félek a mai Német-Francia meccsen, mind2 csapat óvatos focit fog játszani, szépen lassan építkezni miközben én meg halálra horkolom a tévét.
Én lennék a legboldogabb ha nem lenne igazam és egy jó kis szoros meccs kerekedne belőle, de nem érzem most hogy ez így lehetne
Talán egy gyors gól az első 10 percben segítene ezen. -
perempe
veterán
válasz
Sickboy25 #50948 üzenetére
szar játékkal? a mai fociban jól látható, hogy csak minimális különbségek vannak a csapatok között, a nyolc meccsből öt hosszabbítást hozott. inkább a hibákból születnek a gólok is, nem a szép támadásokból.
a francia-német jó kis meccs lesz, a franciák is szimpatikusak, persze a németeknek szurkolunk.
-
järgenGuRu
csendes tag
válasz
Sirandrish #50949 üzenetére
A belgák jól játszanak (már ha kedvük tartja)
-
callmeakos
veterán
válasz
Sickboy25 #50948 üzenetére
Na ja, és épp ezért jelenleg megtippelhetetlen ki juthat tovább. A Franciák frankón szenvednek Nigéria ellen, holott korábban 5-2re elpicsázták Svájcot, akikkel meg az Argentínok szenvedtek. A csoportmeccsekből sem érdemes kiindulni, ki tudja mennyire adtak bele mindent a csapatok...
Izgalmas esték elé nézünk -
k!nG
aktív tag
válasz
järgenGuRu #50940 üzenetére
Amugy igaz. Az a baj, hogy a nagy fegyveruk az, hogy valami elkepeesztoen motivaltak a jatekosok es meg a nagyok sem tudjak oket megallitani.. Mekkora lenne mar ha kivernek a hollandokat is.
Ebben a csapatban irto nagy sziv van, en nekik szurokolok.
Figyelembe veve, hogy a hollandok milyen teljesitmenyt nyujtottak a Mexiko elleni elso felidoben, siman megtortenhet az, hogy egy 1-0-al bucsuztatja oket Costa. Azert az a 2-1 nagyban mulott a tizin.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Sirandrish #50949 üzenetére
A játékuk szerintem meggyőző volt de a helyzetkihasználásuk egy katasztrófa.
-
Sickboy25
addikt
válasz
callmeakos #50925 üzenetére
Ezekből a nyolcaddöntőkből azért nem emelnék ki senkit, Német, Francia ,Brazil és Argentín egy kalap szar játékkal jutott tovább... Egyedül Kolumbia volt meggyőző!
IreN!CuS : állat
Hala Bárszá
SirAndrish: azt a meccset nem láttam így nem tudok nyilatkozni róla...
-
Integra
titán
válasz
venember83 #50917 üzenetére
azért adták el, mert így kitudták hagyni a kühnét az üzletből, mert ő már jövőbeli tulajdonosi részesedést akart kérni az anyagi segítségért cserébe. valszeg itt már beiersdorfer szava nélkül semmi sem történik, még ha hivatalosan nem is ő a főnök (legalábbis remélem), két hét csúszás lesz, július közepétől már ő a góré hivatalosan is, akkor tisztulni fog a kép.
de, eredetileg pont ez lenne a cél, de semmit sem tudni, éppen most akadályozta meg szándékosan egy magánszemély egy magánindítvánnyal a július 1-i indulást és csúszik minden 2 héttel... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #50933 üzenetére
ez most mindennél fontosabb, h a következő angol bajnokcsapat mezén őket lássa a nép
-
IreN!CuS
őstag
válasz
järgenGuRu #50942 üzenetére
Egy dolog nagyon fontos , hogy másképp mondjam ez ilyen beavatás féleség.
Szóval az első pár hétben amikor például itt posztolsz mindenképp írd bele hogy Hala Barca így könnyebben fogsz beilleszkedni.
Csak mint jó tanács -
järgenGuRu
csendes tag
válasz
Sirandrish #50941 üzenetére
Kösz a tanácsot de ez a második napom szóval még nagyon újonc vagyok de majd fejlődök
-
Sirandrish
legenda
válasz
järgenGuRu #50940 üzenetére
Üdv a forumon! Látom még nagyon új vagy.
Egy jó tanács...szedd össze a gondolataidat mielőtt írsz, és ne csak ilyen random mondatokat írj be.
Engem nem zavar, de sokan nem tolerálják -
järgenGuRu
csendes tag
A Costa Rica mekora már szerintem ők a meglepetés csapat
-
k!nG
aktív tag
válasz
callmeakos #50934 üzenetére
A varosokat? Parizs? Egyik legjobb hely ahol voltam. Leszamitva az arakat.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Én így vagyok a németekkel..vagyis majdnem.
Konkrétan a német csapattal semmi bajom, de mivel utálom a német nyelvet/zenét így nem szimpatizálok a csapattal sem. Bár az autógyártásban elismerem őket, de sehol máshol -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Az utolsó mondatoddal én is így vagyok. Viszont emiatt nem is tudnék soha a franciáknak szurkolni. Bár azért akad pár francia akit kedvelek. Viszont dolgoznom soha többet ne kelljen velük.
-
järgenGuRu
csendes tag
Remélem a Németek győznek a Brazilok vesztenek
-
DopeBob
addikt
"Két EL-selejtezőn vagyunk túl. Két máltai csapattal szemben egy győzelem és egy döntetlen, 3 rúgott és két kapott gól a mérlegünk: az amatőrök megint megmutatták, hogyan kell focizni." -index.hu
Remélem épül azért Diósgyőrbe is (legalább egy) stadion!
-
callmeakos
veterán
válasz
L_YKing #50929 üzenetére
Én amióta az eszemet tudom csak a Franciáknak szurkolok. Ez nagyjából a 98as világbajnokságra tehető, azóta nézek focit. És bár az utóbbi évek katasztrofálisak, főleg mióta a nagy öregek ott hagyták a csapatot (Henry, Zidane, Barthez stb...), azért minden ilyen tornán ott vagyok, és ha játszanak, nekik szurkolok. Tény hogy nem olyan elánnal mint a régieknek (a mostani csapatot is rendesen szokom), de azért ott vagyok, és szurkolok nekik. A vicc az hogy mindent utálok ami francia. A nyelvet, az országot, a kaját, a városokat kb. mindent
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #50922 üzenetére
Szerencsére erre van pénze a GM-nek, másra nincs.
-
k!nG
aktív tag
válasz
järgenGuRu #50928 üzenetére
Konkretan amiota az eszemet tudom utalom a nemet focit es a foleg a jatekosaikat. Rajuk nezek es hidegrazast kapok toluk es a mostani csapatbol is eleg sok emberre igaz ez. (pl.: Muller, Schweinsteiger, Klose, de anno pl. Oliver Kahntol is az eroszakossaga es a hulye baseballsapkaja miatt)
A franciak most, pedig kifejezetten jo es szimpatikus jatekosokbol allnak leszamitva Matuidit es Varane-t. Pl. en birom nagyon Benzemat, Pogbat, Valbuenat es Giroud-t.
-
L_YKing
addikt
Franciáknak szurkolni?
Hol élünk mi? -
k!nG
aktív tag
AM-el szobahoztak Mandzukicot es Lukakut is, sot meg Alexis Sanchezt is. Costa helyere keresnek embereket. Azert jo lenne mar ha a kacsaszezon helyett jonnenek a komolyabb hirek is. Kroos meg elvileg mar a Realban van VB utan mutatjak be.
järgenGuRu: Francia-Brazil
-
Sirandrish
legenda
-
callmeakos
veterán
válasz
järgenGuRu #50920 üzenetére
Francia-Kolumbia
Mondjuk arra kíváncsi vagyok hogy a Francia-Német meccsből melyik bénább banda fog továbbjutni. A nyolcaddöntőkből kiindulva
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Németország
Kolumbia -
järgenGuRu
csendes tag
Német,Columbia :-)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szentes711 #50912 üzenetére
jajj az a chevrolet az elején..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Franszoá, Brazilien
-
järgenGuRu
csendes tag
Kinek szurkoltok
Német-Francia
Brazil-Columbia -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
järgenGuRu #50918 üzenetére
Te nagyon enyhén fejezted ki magad.
Én csak a 2. félidőt láttam, de az kínkeserves volt. És ezek a szerencsétlenek kapnak milliókat? Más meg százszor jobban elvégzi a melóját aztán örüljön ha nem hal éhen.
Az lett volna a slusszpoén ha a 94. percben 10 emberrel még egyenlítenek a máltaiak... -
Sickboy25
addikt
válasz
szab.tam #50903 üzenetére
Néztem én is a DVTK szerencsétlenkedését...
Nos nézzétek a jó oldalát, mostmár máltai postást is igazolhatnak magyar klubbok, nincs tudasbeli különbség az ára meg jóval alacsonyabb lehet ingyen is játszani két cím között... Mi lett volna ha félelmetes liechtensteini pokolba kellett volna menni a magyar fiúknak? A rettegett villanyszerelők és pizzafutarok közé... Lényeg: mégha tovabb is mennek szégyen a produkció a két leggyengébbet kapták. Sajnos meg a miniallamok is fölénk nőttek...
Suarez meg a Bárszáé... 90 milla
-
Sirandrish
legenda
-
Integra
titán
calhanoglu 14 misiért a leverkusené. vége a hisztizésnek...
-
L_YKing
addikt
válasz
szentes711 #50912 üzenetére
Egyszeru de nagyszeru
-
szentes711
tag
-
L_YKing
addikt
Akkor ma hajra djcsland und brazilia!
-
Sirandrish
legenda
Ma már végre megint VB...yuppi
-
perempe
veterán
-
szab.tam
nagyúr
sajnálom szegény máltaiakat.
a lúzerek viadala.
a máltaiak 2 góljával győzött a diósgyőr.***
és majnem belövik a máltaiak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest