Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
tiv83us #48387 üzenetére
Nezd a jo oldalat, legalabb unalmas ivelgetos-lotyogos foci helyett, porgos, hajtos, lelkes csapatokat fogunk latni a 16 kozott
Így látom én is:
Dél-amerikai csapatok jól tolják a VB-n, lendületesek, gyorsak, nincs elveszett labda, a többi csapat hozzájuk képest kb. nyaralni vannak, csak tengnek-lengnek, meg bedurvulnak. -
tiv83us
veterán
-
Rypejakten
addikt
válasz
thomeef #48395 üzenetére
van erre egy analógiám: európai ligák, nagyobb terhelés, fáradtabbak a kulcsjátékosok, mentálisan nincsenek a helyükön, már készülnek a nyári pihire.
dél-amerikai csapatok, kevésbé intenzív bajnokságokból, vb előtti pihenővel +négerek, ergo többet tudnak futni, gyorsabban. -
lacy86
addikt
Le a kalappal Costa Rica elott!
-
afrojack1
senior tag
ki fog játszani este 9-kor?
-
szami777
addikt
Nagy pofára esések vb-je...
legjobb négy között vajh hány kiscsapat lesz így?? (költői kérdés volt, a válasz 4)
-
venember83
nagyúr
válasz
tiv83us #48387 üzenetére
Ja, ez tény. De az olaszok is tudnak jól játszani, csak ritkán csinálják. Mondjuk az angolok elleni meccs pl. jó volt, most viszont bitang nagy mellénnyel és büszkén küldték ki a mezüket a pályára, Costa Rica pedig élt a lehetőséggel. Nem örülök az Uruguay-Olaszország sorsdöntő meccsnek, főleg annak nem, hogy az olaszok tudják, hogy nekik egy döntetlen is elég, Suárezék ellen meg nem lehet döntetlenre játszani. Meg aztán szerintem jobb lenne a vb, ha nem esne ki a csoportból Uruguay vagy Olaszország, a kieséses szakaszban ők azért komolyabb ellenfél szerepét játszhatnák bárki ellen, mint Costa Rica.
-
darál0w
Jómunkásember
megerdemelt győzelem és továbbjutás
grat nekik
-
venember83
nagyúr
Az olaszok az első meccset szokták elszúrni, nem a másodikat... Szánalom, basszus, szánalom. Amúgy szerencsére ez a kommentátor már több olasz meccset valószínűleg nem nagyon fog kapni, mert ez a Bárzájj megőrjít. Mondjuk Chiellini játéka is, de utóbbit megszoktam a Juventusban. Lassan nem is bánom, ha kiesik ez a csapat.
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi a válaszokat. Elég rossz, hogy néha a bírok "döntései" döntik el a meccset, nem pedig a csapat.
A másik amit kifakadok a színészet. Minden csapat színészkedik. Akkorákat esnek, gurulnak, vetődnek, vagy csak simán feldobják magukat álló helyzetben, hogy ezt rossz nézni. Ennek semmi köze a focihoz... Persze a bírok benyalják.
-
szami777
addikt
Grat Olaszok
Most ott tartunk, hogy jelenleg az Olasz, Uruguay, Angol, Costa Rica négyes közül bárki továbbjuthat?SZerk: Köszi az infót
-
Ps Vita
őstag
válasz
szentkuti11 #48365 üzenetére
Már bocs,de ez óriási hülyeség és hála istennek soha nem is fog bekövetkezni
Nem hiába vezeték be ezt a szabályt,aki focizott 3/4-ed pályán les nélkül az tudja milyen szar...
-
Vasinger!
nagyúr
Kíváncsiságból, de anno is ennyire inkompetensek voltak a bírok? Nem emlékszem a korábbi VB-ken ilyen sok bírói hiba lett volna..
-
tiv83us
veterán
Hat az olaszokat iskolazzak, ez van. Respect Costa Rica-nak, nagyon lelkesen, ugyesen toljak.
-
Rypejakten
addikt
válasz
szentkuti11 #48365 üzenetére
nagy móka lenne, ha szögletnél kontra helyett csak előrebikáznák a labdát, és az elől álló csatár egy az egy ellen vihetné a kapusra, védőktől távol. tényleg, valóban király, most hogy belegondolok.
-
venember83
nagyúr
Jaj, Marchisio helyett Cerci? Ez így egyrészt rossz, mert még inkább átjáróház lesz a középpálya, másrészről meg Balotellinek van sárgája, tehát hamarosan pirosa is lesz.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Rypejakten #48362 üzenetére
Átgondoltam, és én mint focikedvelő sokkal jobban örülnék a gólzáporos meccseknek.
-
gmx9
aktív tag
válasz
szentkuti11 #48360 üzenetére
Áh, enélkül káosz lenne. Különben is alapnak tűnik, de kell egy játékintelligencia a lesek kihasználására, együttélés a játékkal, nem egy gyönyörű kiugratás megvalósítható. Persze nem egyszer bebambulnak a játékvezetők, de ez már más kérdés.
-
thomeef
őstag
Tizen x éve olasz drukker vagyok, de amit ez a válogatott csinál az egy vicc, meg sem közelítik a del piero/totti/luca toni/di natale féle teamet. Rossz nézni amit elöl csinálnak, már ha előre tudják szenvedni a labdát.
-
Rypejakten
addikt
válasz
szentkuti11 #48360 üzenetére
ezt gondold végig mégegyszer azért.
-
lacy86
addikt
válasz
DeathAdder #48355 üzenetére
Ha igy haladnak akkor siman
-
szentkuti11
addikt
Azért én ezt a lesszabályt eltörölném örökre...elvégre azért van ott 4 védő, hogy fogják az embereket. Ha erre nem képesek, megérdemlik a gólt. Szerintem.
-
jeges
senior tag
aszongya a kommentátor: "támad az olasz válogatott"
no persze.... -
tiv83us
veterán
Ez a biro valoban eleg "erdekesen" fuj...
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #48355 üzenetére
Kétlem, szerintem ma x-elni fognak, Angliától meg kikapnak, aztán az uruguayi-olasz meccs is x lesz.
-
Costa Rica 100%-osan végez a csoportban?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szentkuti11 #48347 üzenetére
Kassai nincs is kint a vb-n?
-
RockHaRD
addikt
"kicsit talán bizonytalanul jött ki.."
Igen?
TALÁN? mit művelt Buffon annál a szögletnél?
-
venember83
nagyúr
Azt kapja a csapat, amit megérdemel.
-
-
Sickboy25
addikt
válasz
szentkuti11 #48347 üzenetére
úgy-úgy...
-
szentkuti11
addikt
Az idei VB leggyengébb teljesítményét a bírók nyújtották...
Kassai 100-szor jobb bíró ezeknél a félvakoknál.
-
IreN!CuS
őstag
Nem lesz csók
-
Sickboy25
addikt
érik a tippem és akkor Anglia csomagolhat
De messze a vége még...
-
tiv83us
veterán
Lol, hat megerdemeltek...
Anglia meg kezdhet csomagolnips: Mondom en, hogy ez a VB a del-amerikai csapatoke, egyelore a hollandoknak volt egy nagyon jo meccse, a nemetek lenyomtak egy 30. perctol 10 emberrel jatszo, amugyis fing Portugaliat, aztan itt ki is fujt.
-
Sdi
addikt
Ottt vaaan
-
vans?
őstag
-
tiv83us
veterán
Akarmennyire is az olaszoknak szurkolok, ez bizony tizi volt...
-
szentkuti11
addikt
Nekem nagyon tetszenek ezek a ,,kapusátverős" akciók. Kár, hogy nem lett gól.
-
szami777
addikt
Az egyetlen meccs a mostani, amit meg tudok ma nézni, és ezen is mindjárt elalszok
-
jeges
senior tag
akárhogy is nézem, costa rica nem játszik alárendelt szerepet
gut -
tiv83us
veterán
Ez hol nem volt sarga?
G^zC^mp€r: Votma
-
RockHaRD
addikt
-
-
vans?
őstag
válasz
DeathAdder #48318 üzenetére
De azert azt belathatod, hogy nem ez az altalanos. Ilyenkor mindenkit erdekel a foci.
-
-
thomeef
őstag
Nah akkor forza Italia!
-
tiv83us
veterán
Hat akkor egy 4-4-es X-et rendel
-
szentkuti11
addikt
Szerintetek Balotelli a meccs után számon kérheti azt a híres puszit?
Szerintem egyébként viccen kívül behúzzák ma este.
-
darál0w
Jómunkásember
-
válasz
Rypejakten #48316 üzenetére
Kutyát nem érdekli a foci az ismerőseim közül, inkább irittálja őket, ezért is rontom mindig itt a levegőt a topikban
-
RockHaRD
addikt
-
Rypejakten
addikt
válasz
DeathAdder #48315 üzenetére
menjetek olyan kocsmába, ahol van tv/kivetítő - dupla élvezet.
-
-
vans?
őstag
válasz
DeathAdder #48308 üzenetére
Rohadtul nincs! Szornyu volt a tavalyi uborkaszezon.
igazabol mindent csinalok, amit eddig, be kell osztani az idot :-)
-
thomeef
őstag
válasz
DeathAdder #48308 üzenetére
Ugyanez, tanulnom kéne, sorozatot nézni, 2 hete nem voltam cangázni etc.
-
Nektek nincs már elegetek ebből a foci maratonból?
Ma is olasz, majd francia meccs, szívem szerint mindkettőt megnézném, de már úgy a tököm kivan, csinálnék mást is, szerintem megnézem őket felvételről -
cyberkind
félisten
Álvaro Arbeloa az egyetlen játékos a futballtörténelemben, aki megnyerte az összes világbajnokságot és Európa-bajnokságot, amin játszott.
Nah.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
szőröscica #48272 üzenetére
sorsolással döntenék el, hogy ki jut tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest