Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Sickboy25 #47395 üzenetére
Napfénysüti de, most szurkoljunk akkor egy kicsit a zseléhajúnak, megállapodtam a nevedben is GS-sel
jajj te de Messinek az a finom testcsele, közvetlen a lövés előtt.. most mutatják megint
hát hiába, ezt hiába tanítanád Korcsmárnak vagy Devecserinek, életül végéig se tanulnák meg..
mivel nem lehet tanulni -
gyuromoj
veterán
-
7600 GS
addikt
Németország: Neuer, Boateng, Hummels, Mertesacker, Höwedes, Lahm, Khedira, Özil, Kroos, Götze, Müller
Portugália: Patricio, Coentrao, Pereira, Pepe, Bruno Alves, Moutinho , Meireles, Veloso, Nani, Cristiano Ronaldo, Almeida
-
thomeef
őstag
válasz
venember83 #47388 üzenetére
Nem mindenkinek van lehetősége fent maradni hajnalig sajnos
-
Integra
titán
Baszki, a német - portugál meccset sem fogom látni
-
Tibiajax
nagyúr
de szép gólt lőtt Messi!!
-
Sztbeni
őstag
Murat Yakin a Szpartak Moszkva új edzője. Kíváncsi leszek mit tud kihozni a csapatból, mert ez az évük elég siralmas volt
-
RockHaRD
addikt
-
tiv83us
veterán
válasz
7600 GS #47367 üzenetére
Orulok neki, sajnos tobb, mint fel ev koma utan mar nem teljesen lesz ott agyilag, de meg mindig jobb, mint ha sehogy sem lenne...
En nemet gyozelmet varok, de mivel egyik csapat sem a szivem csucske, igy inkabb a portugaloknak (a gyengebb csapatnak) drukkolok, mint altalaban ilyenkor szoktam.
Meg este kivancsi vagyok Klinsmann uj csapatara Ghana ellen, meg mindig mindenki ki van akadva, hogy Donovant itthon hagyta, en szerintem jol tette, mar csak vissza huzna a csapatot, ide fiatalok kellenek. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #47375 üzenetére
Sok jóra így én sem de ő legalább felébredt a kómából. Anno Rick Baldwin szenvedett 1986-ban Nascar edzésen balesetet ami után 11 évig volt kómában de ő meghalt 1997-ben és nem ébredt már fel belőle.
-
-
viharhozo
addikt
válasz
7600 GS #47370 üzenetére
Lahm piszok nehez ember, egy igazi szarkevero, irgalmatlan arccal (szerintem meg mindig o a vilag legjobb szelsohatvedje, tehat legalabb valamire lehet arca). Amikor Guardiola kitalalta, h szurot csinal belole, azonnal elindult a balhe, h a valogatottban mit jatsszon. Lahm meg gyakorlatilag kozolte, h o innentol a valogatottban is szuro lesz, mert o igy gondolja.
Aztan az elet megoldotta a dolgot, gyakorlatilag nem maradt epkezlab 6-os a nemeteknel, de meg most is ugy gondolom, Kroos kevesbe rossz hatosban, mint Lahm.
Nyilvan lehet magyarazni, h Boateng sokat jatszott a szelen is (de akkor is lassu), meg Howedesnek se ismeretlen a poszt (de az), es nem lesz baj, de benne van a pakliban egy nagy pofaraeses.
Hacsak a Fussballgott meg nem menti az orszagot.
-
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #47349 üzenetére
Az...
meccs alatt teljesen tisztára lett nyalva Besic s@gge a kommentárnak köszönhetően, át is mentem angol streamre a végére, mert féltem, hogy rosszat fogok álmodni.
Ma meg az nso folytatta, szánalom az egész... Trollfocin elmegy, ott még talán röhögök is rajta.
A Bosnyák támadó, Edin VISCA a Istanbul BBSK nevű török csapatban játszik.
Passzolt már pontosat és a török sajtó csak róla cikkezik? Ló@aszt
Csak mi csináljuk ezt szerintem. -
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #47368 üzenetére
Jaja csak itt a Bild-nél láttam meg a hírt és örömömben ezt raktam be.
viharhozo: Lahm-ra miért akarnak egy ennyire idegen posztot ráerőltetni?
-
viharhozo
addikt
válasz
7600 GS #47366 üzenetére
Neuer - J. Boateng, Mertesacker, Hummels, Höwedes - Lahm - Khedira, T. Kroos - T. Müller, Özil, Podolski
Negy kozephatved, 0 szelsohatved, az alig jatszo Khedira es a nemszuro Lahm szur, Muller a "csatar". Poldira nem mondok semmit, mert az elozo ket felkeszulesi meccsen tenyleg odatette magat, de ket eve az EB-n a portugalok ellen abszolut lathatatlan ember volt.
Szinten allitolag Kroos megegyezett a Cselzivel, netto 8,5 millio eurot kap evente, ennyit a Bayernben _senki_ nem keres.
-
7600 GS
addikt
-
viharhozo
addikt
A hirek meg a kicker altal vizionalt kezdo alapjan kinez egy otos delutan a nemeteknek is.
-
-
-
cyberkind
félisten
Senki nem örvend a bosnyák gólnak, csak én?
-
Hülye gnómD -
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #47351 üzenetére
erről, lap alján a linkek
szab.tam... nekem 8 most, csak legyen még 2 valakitől
-
Milyen mobil aplikációról beszéltek a stúdióba, amivel az is lekövethető h ki mennyit fut?
-
KisTücsök
addikt
Elég szomorú, hogy ilyen besicekkel kell foglalkozni, mert több közünk nincs a VB-hez...
-
pohár
félisten
heh, a kis majom még mindig nem tud lőni, inkább beviszi 5 ember közé az ötösön belülre
egy bosnyák gól nagyon jót tenne a meccsnek
-
Ijk
nagyúr
Argentinok vigyáznak nehogy már az első meccsen csúcsformában legyenek.
-
Szegény bosanacok nem érdemelnek hátrányt
-
Tud valaki jó minőségű live streamet? Előny ha magyar a közvetítés, de ha van rendes felbontasu más nyelven, az is jó lenne. Kivetítve nézzük de elég otvar a kepminoseg. (nem akarok meccs közben keresgélni mert leharapjak a fejem, telefonon pedig nem jeleníti meg)
-
-
Skipp
senior tag
Hjesssz
-
szab.tam
nagyúr
nemá....
-
Richard!
addikt
Japán szurkolók a VESZTES mérkőzés után kitakarították a szektorukat.....
-
L_YKing
addikt
Argentina!!
-
szab.tam
nagyúr
na, gyerünk, gyerünk bosznia!
-
cyberkind
félisten
Barca: Xavi 24.9 millióért elmegy Katarba - sajtóhír
Higuain-nal meg nem értem mi bajotok van, jó csatár.
-
-
salival
aktív tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
7 kamera van félkör ívben, mindegyik kamera 500 képet lő másodpercenként.
-
Skipp
senior tag
Na, most, hogy a gyerekmeccseknek vége kezdődhetne is egyből az igazi izgalom
-
Bad Pritt
félisten
Zlatan thinks that Zlatan should take it. Beszarás.
-
-
nextman
aktív tag
Giroud jol elkapta oket:-)
-
cyberkind
félisten
Higuain - Barcelona, ki mit szólna hozzá?
-
Skipp
senior tag
válasz
DeathAdder #47307 üzenetére
Én nagyrészt azt csípem, amit a Következő!-ben csinál, de tényleg előjön belőle a f#sz néha. Csak ott nehezebb ökörséget magyarázni tablettel a közelében
Mod: megint eltévedt az információs erdőben, bravo...
-
SQX_Barto
addikt
Na most nem kellett szenzor
Örülök, hogy évek óta nem nézek (se magyar se más) tvt sem. Múltkor ment nővéremnél valami valóság show és éreztem pusztulni az agysejtjeim... -
KisTücsök
addikt
Ez milyen harmadik gólról beszél? -
Nemtom gundinak mikor esik le h a 2. Gól öngól volt
Na csak megvolt, telefonos segitseggel
-
Tibiajax
nagyúr
jaj de soká lesz még az argentin-meccs..
de muszáj fent maradni.. -
Tomics
addikt
válasz
DeathAdder #47307 üzenetére
Az ilyen menjen bazd+ gyerekmusorba vagy maradt volna a jatek hatarok nelkul kommentarja. Nem igaz h nem talaltak jobbat ennel a fogalmatlan idiotanal. Ennél már csak Léderer "jóestét az uraknak kitartást a hölgyeknek" Ákos lenne jobb.
Hú de felcseszte az agyam
Ja és ez fogja a döntőt is közvetíteni
-
L_YKing
addikt
Hivatalos!!!
Gundi egy f*sz! -
-
thomeef
őstag
Ez egy vicc ez a meccs. Elzavarnám az egész honduras-i csőcseléket a pi**ába hazafele. Rúg, lök, mi ez kick-box?
A másik meg ha a szenzor azt mondja hogy bent van a labda, akkor bent van. De neeem a kommentátor jobban látja felvételről, mint egy mikrométer pontosságú szenzor. OKÉ -
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest