Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #46297 üzenetére
az ilyen bénázás kevésbé bosszant, mint amikor valaki előtt ott a labda, rászúrhatná, de nekiáll tolni egyet, ami pont ahhoz kell, hogy odaérjen a védő.
az előbbi variáción legalább jót röhögök, de az utóbbi sokkal gyakoribb, és nagyon szokott bosszantani.***
(#46291) Integra
nem tudom. de ha valamelyik buckalakó átmerészkedne a szomszédos kerületből némi rozsdamentes anyagi betápért, az azonosítása után egy 9. kerületi különítmény valszeg helyben, a saját földjében, a horváth mihály téren ásnák el élve...
(biztos rengeteg kamera van mindenhol.) -
szab.tam
nagyúr
-
viharhozo
addikt
válasz
7600 GS #46286 üzenetére
65. MWEPU ILUNGA (Zaire, 1974)
Zaire 2-ese kirohant a sorfalból, és jó messzire elrúgta a labdát, mielőtt a brazilok elvégezhették volna a szabadrúgást. Kis híján telibe trafálta a Telstarral Roberto Rivellinót… Mwepu Ilunga magánszáma az egyik legviccesebb, egyben legérthetetlenebb jelenete volt a vb-knek. -
7600 GS
addikt
-
Integra
titán
kosarat kapott a bayern, 33 millát ajánlott benatiaért
pohár:
persze, persze, tudjuk, mindenkinek a reálba kell menni, az az atyaúristen klub, lol -
pohár
félisten
válasz
Integra #46282 üzenetére
azt vágom, hogy ott van, de az elmúlt két napom igen érdekes volt (hála a több liter kökénypálinkának), a memóriám látta kárát, így nem igazán (emlékszem?) hallottam erről a hírről, azért is lepett meg most...
ahogy 7600GS mondta, a Realban elférne a csodalábú ember konkurenciájának
-
pohár
félisten
A világ idén talán legjobban várt sporteseményéről, a brazíliai FIFA labdarúgó-vb-ről, a DIGI Kft. és az MTVA megállapodásának értelmében 35 mérkőzés másodsugárzási jogát átveszi a DIGI Sport két csatornája.
A két fél megegyezése a torna első szakaszában, 2014. június 12-26. között, a csoportmérkőzések során – a nyitónap kivételével – napi legalább 1 mérkőzés (összesen maximum 19 meccs) felvételes sugárzását teszi lehetővé a DIGI Sport kiváló kommentátorainak tolmácsolásában.
A csoportmeccsek befejezése után, június 28-tól torna minden további mérkőzése – beleértve a döntőt is – felvételről látható lesz a DIGI Sport csatornáin.
ó, most olvasom, hogy Mandzu már el is búcsúzott a Bayerntől, hova tart?
-
Tibiajax
nagyúr
ez volt az utolsó szép madrid-mez
szerintem -
IreN!CuS
őstag
[link]
Berakom újra eddig öten vagyunk ha van kedvetek gyertek , doboz sört felajánlok ezen ne múljon -
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #46270 üzenetére
Az sem rossz.
Hivatalos: V. Valdest még sem igazolja le a monaco.
-
L_YKing
addikt
Hivatalos Rakitic a Barcába.
Miért nem védő?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra #46257 üzenetére
"A katariak hétfőn közleményt adtak ki, ebben azt írták, mindent a szabályoknak megfelelően történt, ezt bizonyítja majd a FIFA-vizsgálat is. "
gondolom, időben indítottak minden utalást...
egyébként állítólag ázsiaiak is lehetnek a megvesztegetettek között.
ez már tényleg rasszizmus... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra #46257 üzenetére
valszeg ő is kapott zsét, és most meg kell fussa a kötelező kűrt.
izé, nine komma fünf
ha valaki nem értené, negen komma vijf.***
ez a katari mizéria.
fel kéne fognia a világnak, a döntéshozóknak, hogy mindenhol lesz bunda.
csak amíg a viág "civilizált" felén, ahol ugye szalvétával fogják még a a f*-t is, ott mindenki szörnyülködik, hogy jajj, korrupció, jajj, korrupció, jajj, rasszizms.
viszont ezeken az ungabunga helyeken társadalmilag is totál természetes dolog, hogy megveszik a döntést, igazságot, feleséget, rabszolgát. (katarban konkrétan bármelyiket.)
és ezen ott senki nincs kiakadva, csak mi.
mert a világ legtermészetesebb dolga.
mint amikor límában a bírósági tárgyaláson az nyer, akinek nagyobb a pénzes táskája van a teremben, vagy jobb túsza van.namost ha ilyen helyre visznek világversenyt, akkor ezen mit kell csodálkozni?
korrupció.
jajjajjajj.***
de most ez a "rasszizmus" bekiabálás tényleg igaz?
***lehet, hogy viccesnek tűnt feljebb, amit kérdeztem, miszerint lehet-e fogadni, hogy nem ér véget a vb.
de baromira nem poénnak szántam.hol fog félbeszakadni, nem tudom, de döntő már tuti nem lesz.
ha lenne egy legalább 20-50* szorzó, egy 10k-val megraknám.
mondjuk kötésben azzal, hogy a spanyolok lesznek a világbajnokok, már nem.... -
L_YKing
addikt
Luis Enriquét ma akut vakbélgyulladással kórházba szállították és gyors orvosi beavatkozást hajtottak végre rajta. Lucho rendben van, a következő pár napban már visszatér a munkába.
Integra: Atyavilág.. .
-
Integra
titán
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
forceberg #46167 üzenetére
Nem is kell komoly edző, szinte youtube videókból megtanulhatnának minden szükséges dolgot a magyar focisták, ha tehetségesek és "kitartó, a focira mindent feláldozó, tanulni és kemény munkát elvégezni hajlandó"-ak lennének. Aztán most az, hogy néha nem működnének a nagy nevektől ellesett dolgok, vagy puszta gyakorlással az életben nem érnének el olyan pontos passzolásokat, valamint nem lenne egyedi csak ránk jellemző stílusunk, (ami régebben már megvolt) stb., de már ez is elég lenne drámai ugrásra, mert van honnan (Bűn rossz, amit most művelnek.). Aztán a 0 tudású edző sem lenne olyan nagy probléma, mert szarból várat a sztáredző sem tud, építőanyagból meg a szar edző is össze tud hozni valamit.
Aztán a tökömet sem érdekli, ha nem jön össze, és teszem azt egy brazil csel helyett kirúgja a saját lábát, aztán ugyanúgy nem lépünk 1-ről 2-re, csak próbálják meg. Amit most játszanak az iskolás kölyköktől a válogatottig, az az amit mi a réten játszottunk 12-13 éve amatőr hobby szinten. Ha ezt folytatod, akkor pont oda juthatsz el, ahol magyar foci tart, ebből ennyit lehet kihozni. -
L_YKing
addikt
Suarez a VB-n.
-
szab.tam
nagyúr
most nézem a híradóban, hogy az argentínok, (ha jól láttam, maguk a játékosok a meccs előtt!), egy molinót tartottak maguk előtt, miszerint a falkalnd szigetek az argentínoké.
kíváncsi vagyok, hogy milyen retorzió lesz, azaz nem lesz...képzelem, a magyarok mit kapnának az uefa-tól, fita-tól, egy "felvidék a magyaroké" vagy hasonlóhoz.
jájjj.
2075-ig nem kéne szerencsétlenkedni a vb és eb selejtezőkkel... -
Ps Vita
őstag
na ez király szvsz [link]
na véletlen be dupláztam
-
szab.tam
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #46230 üzenetére
a klasszikus angol irodákban mindenre lehet.
úgy tudom, hogy besétálsz az utcáról, kitalálsz valamit, és adnak ods-ot...
lehet, hogy baromság, de régebben, az online korszak előtt, emlékeim szerint így volt.
és mivel azok nem azok a rugalmas népek, szerintem a hervadt teázásuk mellett ezt is meghagyták... -
Ps Vita
őstag
nike reklám
szerintem fasza -
NyxNyxNyx
addikt
-
szab.tam
nagyúr
aki nemzetközi irodáknál foci fogadásokban jártas, attól kérdezem.
néha szeretem az extrém gondolatokat.
pl. amikor az utolsó kör volt a vb selejtezőn, megtettem olyanokat, hogy a észtek verik a románokat, mi döntetlenezünk andorrával, de a hollandok nyernek a törökök ellen. és ezeket külön, illetve különböző kötésekben.
(mert ugye ez esetben a világ lúzerei lettünk volna, hiszen csak azért nem jutottunk volna tovább, mert nem verjük andorrát.)
brutális szorzók jöttek ki, volt amit 3* kellett feladnom, mert nem engedte egyben...
10k -> 1.8 mft...
(na, persze nem jött, de több értelme volt megjátszani, mint aki játsza a papírformát, és bukik heti 10-20k-t ahhoz, hogy nyerjen 2 havonta 1* 35-öt...)tehát engem most az érdekelne, hogy milyen ods-ok vannak arra, hogy nem ér véget a vb.
tehát, hogy megszakad.
pl. 2 stadion összedől, földrengés, leszállnak a kövér földönkívüliek, (gyk: pufók ufók), stb... -
szami777
addikt
Mostmár hivatalosan is Inzaghi a Milan új edzője.
Csak én tartom ezt nevetségesnek?
Értem én hogy Seedorf se tudott sok mindent elérni a csapattal, de egy ilyen alapjaiban romokban heverő Milánnal fél év alatt lehetetlen nagy előrelépést véghez vinni. -
salival
aktív tag
sok volt a kebab
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Integra #46220 üzenetére
ja csak vmikor be sem all a szatok, kb minden ujabb passzolasra jut egy ujabb komment egy meccs alatt... megy a szoveg a semmirol oldalakon at nagyjabol
de ugyanez megy az F1-ben is amugy, egy sima kanyarbol hamar kigyorsitos beszitalos megcsuszas 24-n kommentelik le, hogy fu, asztaaa, gecc, úúúú-áááá,
-
hobizoli
nagyúr
Valaki babonás ?
1966
Spanyol bajnok: Atletico Madrid
BL győztes: Real Madrid
Európa Liga: Spanyol győztes
FA Kupa: 0-2-ről 3-2-re fordított a győztes csapat
VB: Anglia nyert2014
Spanyol bajnok: Atletico Madrid
BL győztes: Real Madrid
Európa Liga: Spanyol győztes
FA kupa: 0-2-ről 3-2-re fordított a győztes csapat
VB: ??????? -
válasz
Napfénysüti #46205 üzenetére
Magyarország én,így szeretlek
Mentségükre,ki számított ilyen hosszú meccsre? Csak 1 perc kellett volna még,de így is csúsztatták a műsort 4 perccel,miközben levezető sem volt.
Mindegy nem egy VB döntő volt. -
Dinter
addikt
Magyar-szlovén kézi vb az RTL-en
-
Ps Vita
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nioh 2 (PS4)
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest