Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hát gyerekek.... bvb b csapat szétütötte a sztár city a csapatot. le a kalappal
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #3796 üzenetére
Persze, ne engedjék el legjobbjaikat, de azért elég nagy gond van az olaszoknál, nincsenek igazi befektetők, megfelelő stadionok sincsenek (sok klub csak a város stadionjában játszik, sajáttal sem rendelkezik), ráadásul a nézőközönség zsebe is egyre vékonyabb. Nem egyszerű a helyzet, nagyon nem.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #3795 üzenetére
Meg is érdemlik az olasz klubok, ha eladják a top játékosaikat. Olyan körülményeket kéne tenni, amelyek ezt nem teszik lehetőve, de minimum megnehezítik azt.
Real-Ajax
A hollandoknak újfent közük nem volt a meccshez, picit sajnálom is ezt a klubot, mi lett abból a világverő 95-ös gárdából.
Nálam a meccs embere és a legharcosabb Modric. Adott 2 gólpasszt és jó megoldásai voltak. Az a gyönyörű Kaká tekerés nagyon kedves volt a szívemnek, kedvenc játékosom ismét betalált a BL-ben (és ezzel a legeredményesebb brazil támadó lett). Callejón pedig (újfent) bizonyította, hogy nagyon ért a ziccerek értékesítéséhez.
A City pedig minden idegenbeli meccsét elbukat az idei BL kiírásban.
Várjuk a sorsolást.
-
venember83
nagyúr
Sirigu, Thiago Silva, Thiago Motta, Verratti, Lavezzi, Pastore, Menez, Ibrahimovic. Szépen kifilézték a Serie A-t ezek a fhansziák...
-
ez van ha nem casillas ved... ilyen rosszul kijonni... teljesen felesleges volt.
-
pohár
félisten
én lassan átszokok ide, sokszor jobb minőségűek a streamek is
most mutattak lassítva Benzema "lesét", hát érdekes, mert amikor Modric megrúgja a labdát, akkor Benzin mintha még hátrébb lenne, mint a védő lába, utána meg már les... kb eldönthetetlen
-
gyuromoj
veterán
Modric nagyon hasznosan játszik. Még egy Benzema gól kellene a boldogságomhoz és a pénzemhez.
Az Ajax szinte nincs is a pályán. Nehogy nagyobb vérengzés legyen a második félidőben.(gólokra gondolok) -
vans?
őstag
A coolsportos streamem meghalt, valakinel jol mukodo esetleg..? (Real-Ajax ofc)
-
vans?
őstag
Callejon, nem volt csunya.
-
KisTücsök
addikt
A Zagreb - Kijev meccsel mi van?
-
baluka26
veterán
Szerintem ez les volt.
-
szab.tam
nagyúr
sp1. szokásos minőség...
"mire jó a pihenő. családterápia. xabi alonso. gondolom, a kisfia ölében."
bravó!
-
7600 GS
addikt
Alonso kisfia ott van mellette.
Na közben mutatják a Fradi 95-ös menetelését.
-
szab.tam
nagyúr
most már a parjezőknek is vigyázni kell.
megnéztem volna, miket lengetett a pali, hogy a fiúk ennyire elborultak...azért az amcsi focinál jobban elfogadják a bírói döntéseket. igaz, lehet kérni visszajátszást, videóbírót.
(#3764) pohár
ami szép, az nem csúnya.
boritékolom, hogy csak a lányokat szeretni, azért engedték oda... -
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #3770 üzenetére
Rögtön jobb: [link].
-
Tibiajax
nagyúr
kirrály kis csapat -
pohár
félisten
legalább történik valami jó is a Milan orvosi stábjánál
-
gyuromoj
veterán
your dream team?
Itt az enyém: -
7600 GS
addikt
válasz
Integra #3759 üzenetére
Volt már egy pár a focitörténelem során. Rijkaardra ugye emlékszünk.
Ráadásul ez ugye nyilvánvaló is volt, az előző videóban én nem láttam ilyesmit (ha esetleg lett volna, akkor jelezzetek).
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
Na ilyen egy igazi suttyó. Igazából csak azt nem értem, hogy mit képzel magáról hősünk, egy full átlagos focista, persze tahóságban már nem az átlagot hozza. Azt sem tudom elfogadni, hogy a klubja már 13 éve nem nyert madridi derbit.
Na mindegy, vannak sajnos ilyen játékosok. Csak sajnos ezt kétlem, hogy bármelyik magyar portál lehozza hírként.
-
Integra
titán
nem semmi..
szerintem itt mindenkit szanaszéjjel aláznának... -
gyuromoj
veterán
válasz
Integra #3742 üzenetére
Löw-öt szívesebben látnám a csapatnál. Kíváncsi vagyok össze tudná-e úgy rakni a csapatot mint a német válogatottat. Habár nem tudom hogy a válogatott mellett be tudna-e vállalni egy ilyen munkát?
A másik akit még szívesen látnék az Vicente del Bosque, de kétlem hogy elvállalná. -
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3741 üzenetére
szerinted szereti egyáltalán valaki a világon?...
max az adott helyi drukkerek..
-
Integra
titán
a marca aszongya, hogy perez aszongya, hogy murinyó helyére ancelotti vagy löw jöhetne első nekifutásra.
-
Integra
titán
a psg bejelentkezett guardiola-ért és sneijder-ért is. alig működik ez a csapat, de már most rühellem, hogy pénzért mindent és mindenkit. remélem csak bukni fognak mindig a cél előtt.
sneijder után amúgy a manu, city és bayern is érdeklődik. -
Kicker
őstag
válasz
venember83 #3727 üzenetére
Fergeteges amit egy futball meccsen át elhet élni, a Juve nóta kifejezetten jó!
Juve drukkerek -igaz csak egyszer- összeölelkeztek, és egyszerre kezdtek ugrálni, az minket is megemelt a vendég szektorban, hullámzott a beton... illetve itt volt sör, az uefa előrísai szerint tudtommal a stadionban nem lehet alkoholt fogyasztani, mondjuk a bejárat előtt 10 méterre volt a bódé, ahol a piát mérték, egy pohár sör 4 euró, szendvics 3.5 euro...
más: hazafele Torino és Milanó között párhuzamos az autópálya és a sín, nos amikor mi 160-as tempoval döcögünk, jobbról egy vonat elment mellettünk, úgy hogy már csak a farát tudtam lefotozni, akkor azt mondtam: azzanyádat!
-
Tibiajax
nagyúr
az a baloldali barcás csávó....
-
Tibiajax
nagyúr
végre megvolt a Newcastle-kegyelemdöfés
kicsit nehéz szülés volt -
Ps Vita
őstag
válasz
7600 GS #3732 üzenetére
Lahm kb. az egyetlen szélső védő a világon aki mindkét szélen világklasszis
Sőt alap posztja ha jól tudom a bal,de én sokkal jobban szeretem a jobbon,mostanában ott is játszik
Ha nem ide veszem őt akkor most kapásból Ashley Cole-t és Evra-t mondanám utánuk jön Alba, Marcello,Alaba,Gibbs
Amúgy Kaká után a éegszerethetőbb játékosotok szerintem és a fia is nagy forma
MikE008öze sincs Coantreo-nak Marcelo-hoz
-
7600 GS
addikt
válasz
Ps Vita #3726 üzenetére
Mondj nekem még egy ilyen kombinatív, technikás balhátvédet. Persze néha védekezésben kicsit rapszódikus, hisz brazil, de olyan nagy gond nem volt ebből idestova már 2 éve. Marcelo azért többet letett már az asztalra, mint Alaba, de ez természetes, hisz az "osztrák" fiatalabb is.
Coentrao összességében nem jobb nála szerintem, bár sokkal stabilabb védekezésben. Ez az a poszt, ahol tényleg nincsen hiányosságunk. Lahm meg nem a jobb oldalon játszik?
Mike: Játszott már ő jól nagy csapatok ellen is (szerintem a Barca annak számít).
-
Integra
titán
na, valaki itt szapulta wenger-t, hogy ideje lenne mennie.. lehet, hogy a psg erről gondoskodni fog.
-
Ps Vita
őstag
válasz
7600 GS #3721 üzenetére
Legjobb?Még ha Lahm-ot a másik oldalra számítom akkor is van előtte jó pár név,kb. olyan kategoria mint Alaba(csak nagyobb tapasztalattal)=majd lehet a világ legjobbja,de még azért páran beelőzik
Viszont tényleg fantasztikusan laza,néha Neymar is megirigyelhetné a cseleit -
homeless09
őstag
Anderson térd ín húzódást szedett össze a Reading elleni meccsen. Megint akkor sérül meg mikor formában van. Baromi jól játszott az utóbbi időben pedig....
-
Sickboy25
addikt
Sneijder távozik az intertől...
Lewandowskival is megegyezett az MU, 2013 nyarán igazol át a lengyel csatár
persze a dortumnd még tesz egy utolsó ajánlatot
-
Skipp
senior tag
válasz
szab.tam #3700 üzenetére
az a fordításos dolog nagyon rettenet volt
egyrészt hangilag is , hogy sokszor egyszerre ment moniz meg a tolmács hangja, másrészt minőségileg is szar lehetett, mert szegény néha csak lesett, hogy mi van
nem szeretem a fradit, de ha ne adj isten ebben a szétb*szott magyar fociban egy kicsit megjön a fradi tulajok esze, akkor elkezdődhet valami, monizt csípem nagyon, látszik rajta, hogy profi futballközegből jött, tudja mit akar, szurkolok neki
és főként remélem, hogy a magyar foci kézifékei (várhidi, zombori, mezey, stb) nem tudnak fogást találni rajta
-
Kicker
őstag
Sziasztok, torinói túra nem volt rossz (a Chelsea volt rossz
), viszont a szavak helyett, beszéljen inkább ez a kis videó. Ja és ha valaki olasz meccsre akar menni, akkor Juventus. MIért? mert itt vannak nézők, szép, új stadion, kiváló hangulat. A San Siro persze jobb lenne, csak hát ott max félház van...
-
Integra
titán
az arsenal lehet, hogy vinné lampard-ot
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
na, nyáron murinyó távozik, ez már fix. erre reagálva ferguson utódként is felmerült a neve.
badstuber keresztszalag szakadás, fél év kiesés.
slomka sem lesz bayern edző, mert még a héten hosszabbíthat a hannover-rel.
ibrahimovics a hétvégi vereség közben félidőben kikelt magából az öltözőben és azt üvöltötte a csapattársainak, hogy még a gyerekei is jobban fociznka, ők.. baráti hangulat garantált -
peterszky
őstag
válasz
briganti7 #3701 üzenetére
Persze, mert hokiban egy normális csapat alapfeltétele a saját jégcsarnok, ami a Fradinak nincsen, Budapestnek is csak a határokon (Káposztásmegyer, Pesterzsébet, Újpest). A jégidő bérlésből kijönne nálunk egy olyan légiós sor, ami oda-vissza verné a MOL Ligát kb... Egy jó csapatra meg tódulna a nép, hiszen a foci után a hokit szeretik a legjobban, a kézilabda népszerűsége meg sem közelítené. Na de ez már erősen off...
-
briganti7
csendes tag
válasz
peterszky #3699 üzenetére
Hoki pálya kellene, de hát olyan kevesen járnak ki. Épp néztem valamikor a DiGin hokit, nagyon kevesen voltak, talán pár száz néző. Vízilabdán se sok embert látni... De egy rendes budapesti csarnok, egy 3000-4000 fős, amit akár más rendezvényre is át lehetne alakítani, az nem lenne rossz. Persze jó sok csarnok van pesten..
Internetes visszajelzések alapján foci után a kézilabda a második legnézettebb sport a tévében.. BLt, nagyobb rangadókat sokan nézik.3. félidő: [link] Ricsibácsinak bejön Betta
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Tomato firmware
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra