Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
7600 GS
addikt
válasz
szab.tam #4590 üzenetére
Vitéz Koplárovics Béla.
Amúgy durva látni, hogy akkor a ZTE milyen szinten volt, most pedig a másodosztályban senyvednek.
Mike: Én ezzel szembesülök nap mint nap különbőző oldalakon, már vagy 3 éve. De ne legyünk szentek, vannak szép számmal CR fanatikusok is, őket sem kedvelem annyira (kivéve persze ha józanul ítélik meg a dolgokat). Én is kedvelem CR-t, de nem vagyok fanatikusa (csak Raúl-nak
).
Abban viszont biztos vagyok, hogy én a Real Madridnak szurkolok. Minden más változhat, ez megmarad mint egy állandó pont.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
7600 GS #4587 üzenetére
pedig mindannyian tudjuk, hogy nem ezek a világ legjobb játékosai, hanem koplárovics béla....
(vujity tvrtko után szabadon...)
-
pohár
félisten
Napoli, ez igen
-
gyuromoj
veterán
válasz
7600 GS #4587 üzenetére
Engem is hidegen hagy hogy ki melyik csapatnak szurkol. Mindenkinek a saját dolga amit teljes mértékben elfogadok, de amit a kedves delikvens csinál már egy ideje, az már kezd áthajlani nálam szánalmasba.
Mondjuk gyerekfejjel lehet én is ilyen voltam 10 éve...de soha nem voltam elájulva csak egy játékostól.
Kíváncsi lennék hányan mennének el Ronaldo helyében az ilyen átadókra, ha már évek óta mindig ugyan az a vége?!
-
7600 GS
addikt
válasz
gyuromoj #4584 üzenetére
Tudtommal nem Barca drukker.
Engem egyébként sem zavar, ha valaki a katalán csapatnak szurkol, hisz miért zavarna, mindenki szurkoljon annak, aki neki szimpatikus. Csupán azt utálom, amikor mindenkinél nagyobb császárnak gondolja valaki magát, és a másik csapatot pedig csak fikázni tudja. Azt is végletekig megértem, hogyha valakinek Messi a kedvenc játékosa, de ettől ne szálljon el az embernek a józan ítélőképessége.
#4586: Az a gond, hogy én sem téged
. Vagy lehet, hogy ilyen késői órákban már nem vagyok vevő a humorra, ez is benne van a pakliban. Nem tudom eldönteni, mikor ironizálsz, és mikor beszélsz komolyan. B]Tibinél ezt már megtanultam.
). A kérdésemre egyébként nem kaptam választ. (OFF)
-
KisTücsök
addikt
válasz
7600 GS #4582 üzenetére
Hát amelyik hozzászólásomnál a "válasza" után a te neved áll, azt neked. Amelyiknél nem, azt vagy másnak vagy csak úgy a semmibe (ilyenkor te szoktál rá reagálni általában). Szóval nem értelek.
Ez nagyon szar kifogás. Simán elmehetett volna, ha akar (ugyan ez igaz Mou-ra is).
MikE008: Akkor ott lettek volna a gondok. Meghívják egy olyan gálára, ami egy évben csak egyszer van, a fél világ odafigyel rá, és azért elég nagy szerepe van neki is az egészben. Miért lett volna baj, ha elmegy? Nem BL döntőre készült a csapata...
-
gyuromoj
veterán
válasz
7600 GS #4582 üzenetére
Hagyd rá... majd amikor elmúlik a Messi imádat pár éven belül, akkor megnézem hogy kire lesz ennyire rácuppanva?!
Tippre azóta lehet ekkora Barcelona drukker, amióta elkezdték megnyerni a dolgokat.(#4585) MikE008
Ronaldo akármit tesz az egyeseknek sose lesz elég jó. Sok az irigy ember és a divatdrukker, de lesz ez még így se. -
Integra
titán
HAHAHAHA
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #4578 üzenetére
nem feküdt le...
xd
-
KisTücsök
addikt
-
Integra
titán
messsiiiiiiiii
ennyi, lecsap és kivégezvajon amikor ilyet művel, a messi-fóbiások mit gondolnak magukban?
-
venember83
nagyúr
Kilencven.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra #4572 üzenetére
pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz
csak a pénz pénz pénz pénz pénz pénzapropó, venember lefeküdt már vajon?..
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #4570 üzenetére
én is csak azért tudom, mert elég sokat foglalkozom ezzel a térséggel. és csak azt tudom mondani, hogy egyik kutya másik eb. ezért is nem érdekel az egész.
azért mennyivel komolyabb a hangulat a barca stadionban, mint a realnál, ahol csak a tamtamot veri valaki folyamatosan meg egy faszi kántál...
-
KisTücsök
addikt
Messi!!! Ha az aranylabdát nem is kapja meg (mert nem fogja, nem érdemli meg), majd megint átveheti az aranycipőt.
Falcao még vághatna egyet. Nehogy már unalmas legyen a vége.
-
Tibiajax
nagyúr
89
-
fatal`
titán
Messi
Nekem az idegenbeli mez (jövő évi) tetszik egyébként, a hazai viszont csúnya. De majd kiderül, hogy hogy mutat a játékosokon. Az idei idegenbelinél csak jobb lehet.
-
Integra
titán
messsiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mi a fene az a fifa? -
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #4556 üzenetére
DD
Látom, a tabletem billentyűzete ManU és Fergie fan
-
Tibiajax
nagyúr
[link]pffff.......
-
7600 GS
addikt
Nem bírom ki röhögés nélkül.
Mintha csak a sablon szerint játszanák a meccseket: a másik csapat nyom, kihagyja a zrinyóit, gólokkal vezethetne, erre a Barca 2 kapuralövésből 2 gólt szerez.
Falcao szépen löbbölt, Adriano góljára nem találok szavakat. Jászai Mari is szépen csinálta.
Tibi: Jól mutat majd a gyűjteményedben.
-
Tibiajax
nagyúr
és barca v radamel cváj cu ájnc
venember meglátjuk majd.. de ha ugy lesz, én is csak annak drukkolok, h kérjen annyit majd az átletí, amennyit csak nem szégyell
-
baluka26
veterán
Ez klasszis volt Buszkeksz.
homeless: Te olyan hülye vagy, hogy szirénával kell megjelölni
-
Integra
titán
buszkeeeeexxxxxx
-
fatal`
titán
2-1
Micsoda hidegvér.
-
baluka26
veterán
SAFsk okvwep,eorpvwepe,pő,őcw,e. Ez a véleményem
-
Tibiajax
nagyúr
azt szedd ki bzmeg
asssssszzed ki -
szab.tam
nagyúr
de jó kis meccs...
-
Integra
titán
hála a jó égnek!!!!!!!!!! adrianooooooooooooo
mekkora gól, omfg, kész.. -
fatal`
titán
válasz
venember83 #4543 üzenetére
Ilyen játékkal nem nyer BL-t a madrid, bár május még messze van.
Hopp, ott az egyenlítés
-
Tibiajax
nagyúr
hol fog végül kikötni Rodomel? annyira kiváncsi leszek
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra #4540 üzenetére
Ha BL-t nyer a RM, akkor lehet akárhányadik a bajnokságában, biztosított a BL szereplés.
Vicc, az előbb is ugyanilyen helyzetbe került Falcao, akkor tudták semlegesíteni, de most nem tudták megakadályozni, hogy helyzetbe kerüljön, és most be is lőtte a kolumbiai zselékirály.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #4536 üzenetére
Ahogy körülbelül minden Atletico meccs a nagyobb csapatok ellen. Remélem a végére tartogatja a slusszpoént kolumbiai barátom.
Neked amúgy már nem ágyban kéne lenned?
-
venember83
nagyúr
Ez tényleg Falcao vs. Barca.
-
Integra
titán
kell puyol oda falcao ellen, mint egy falat kenyér...
-
Integra
titán
ahhh, parádé ez a falcao
-
7600 GS
addikt
válasz
gyuromoj #4526 üzenetére
Én már nem is tudom magam felidegesíteni azon, hogy elbukott csapat 2 pontot, megszoktam már. Hogyha ilyen gyéren használják ki a ziccereket, akkor túl sok jóra nem számítsanak. Casilla tényleg nagyokat fogott, talán élete meccse volt ez.
De ez is milyen már, hogy a brillírozó Modric-ot lehozza félidőben, és behozza helyére a gyengén muzsikáló argentin barátunkat.
baluka:
Ott volt a smiley, de gondolom nem vetted észre.
De egyébként ha megnézed, a Real az elmúlt 10-14 évben mindig akkor nyert BL-t, amikor a bajnokságban gyengén szerepeltek. Persze ez nem biztosíték még semmire, de a BL ugye teljesen más tészta.
Integra is olvasson vissza.
Ja és amúgy kezd elegem lenni Marcelo hiányából, de nagyon.
#4532: Azon fog sok múlni, hogy kit kap a csapat a legjobb 16 között a BL-ben. Mondjuk a Manchester-t (jó lenne egy ilyen párharc, de inkább majd a döntőben
) és a Bayern-t elkerülném még egyelőre.
-
7600 GS
addikt
Ez van, ha azzal a szar taktikával játszik a csapat, hogy "üljünk rá arra az 1 gólos vezetésre".
Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy azért játszik ilyen szarul a csapat a bajnokságban, mert a BL-ben akarnak alkotni valamit.
-
gyuromoj
veterán
Szokásos játék... sok kihagyott helyzet után kapták az egyenlítő gólt...
Remélem lesz 20-ná több pont is a végére, csak hogy meglegyen az előző szezon totális ellentéte
Slussz poén pedig az lesz ha kiesik mindenhonnan a Real Madrid -
pohár
félisten
pontrúgásból, miből másból... kezd unalmas lenni
-
Integra
titán
pepét is végre megmogyorózták
-
cyberkind
félisten
Sztem nem szenved a sztárcsapat hanem szimplán leszarják már az egész bajnokságot !
-
Ijk
nagyúr
Ezaaaaz!!!
Tibiajax: Mert akinek annyi esze van hogy pénzt tesz a realra.
-
Integra
titán
na!!!!!!!!!
5 percet kell kibírni!!!!! -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #4514 üzenetére
nagyon szenved a sztárcsapat...
-
NyxNyxNyx
addikt
Coentrao első gólja tétmeccsen Real színeiben.
-
7600 GS
addikt
Sergio Garcia nagyot játszik ma. Lélektanilag fontos pillanatban jött az egyenlítés, mondom végeredményre ey 4-1-et.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra #4508 üzenetére
5 perce még 1.6-os volt a szorzója a fehérmezes gárdának, gyorsan meg is raktam nagypénzzel
mostmár ne hozzanak szégyent arra a bwines mezre..venember hjjja hogy te már ilyenkor mész csicskálni... óó
tessék nézni majd a rodomel vs barca-meccset. felér azért egy jó olasszal -
Integra
titán
ahhh, tudtam
-
Integra
titán
válasz
venember83 #4505 üzenetére
igen
az esti meccs is izgalmasnak ígérkezik, kíváncsi vagyok falcao kitömi e a barcát -
Integra
titán
akartam írni, hogy egész jól gurítgat az espanyol eddig, erre modric mekkora kapufát lőtt...
ééééésssssssssssssssssssss
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #4494 üzenetére
Köszönöm Tibi, jól esik, hogy gondolsz rám.
Ez az ember annál jobban elvarázsol, minél több videót nézek róla. Viszont egyre jobban kezdem sajnálni, hogy nem születtem 10 évvel hamarabb, annyi szép dolgot láthattam volna élőben.
Én is gondolok rád, ezt a gólt küldöm neked elő-karácsonyi ajándékként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia