Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
WBA-ban meg Gera és Lukaku. Mi többet kívánhatnék?
-
fatal`
titán
Sanchez te balfasz...
-
KisTücsök
addikt
Oh faszom. Kurva sziti. Barrynek is 100 év után most kell betalálnia... Nem igaz, hogy még 2 percet nem bírt volna ki a Reading.
-
Sztbeni
őstag
Így visszanézve a tegnapi Juve meccset, elmondható, hogy kegyetlenül szar volt a játékvezetés. Az inter meg x-elt, a gyengécske Genoaval. Bajnoki cím zsebben
-
KisTücsök
addikt
válasz
homeless09 #4885 üzenetére
Honnan szeditek ezeket a napi Balokat?
-
NyxNyxNyx
addikt
Gera gól
homeless09: Nekem Norwich kell, de ha Gera rúgja, nem bánom, legyen.
-
homeless09
őstag
Mario Balotelli:
Akkor lenne világvége, ha a Liverpool nyerné az angol bajnokságot. Nos, úgy tűnik, hogy biztonságban vagyunk.
-
7600 GS
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tibiajax #4880 üzenetére
Ronaldinho-t nem lehet utálni, szép videó. (Még a zene is szép alatta(Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche))
Mivel még kisebb voltam akkoriban, nem figyeltem a sajtót, ezért kérdezem, hogy akkor is ilyen szemét, szenzációhajhász, botránykeltő volt? Vagy mi változott meg? Több lett az utálat a fociban. A pénz miatt? A sajtó miatt? A portugálok miatt(
)?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #4872 üzenetére
hát igen..
ezt is jó ujranézni.. hihetetlen. madridban, a nézők megtapsolnak egy barca-playert. már az elején is lehet látni, a háttérben
ez már több, mint hihetetlen, szinte felfoghatatlan.
és mégis megtörtént..
gondoljatok már bele. lenne egy olyan játékos ma mo-m, aki -mondjuk- játszana ujpest mezben a fradi pályáján (vagy fordítva, mindegy) és megtapsolnák a hazai szurkolók, meg ugy mindenki, a játéka miatt -
vans?
őstag
-
pohár
félisten
Wigan: Al Habsi, Kone, McCarthy, Jones, Di Santo, Maloney, McArthur, Boyce, Beausejour, Stam, Figueroa
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott
na eeeeeez jó lesz
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #4870 üzenetére
Szerintem olyan sem igazán létezik, hogy Milan-védelem.
Az volt az igazi, mikor Nesta meg Maldini játszottak. Egyébként az a vicces, hogyha jól nézem, akkor a negyeddöntőben lehet majd Real-Barca.
Ezt néztem már egy párszor, de sosem fogom megunni.
giigz: Én nem tudok ilyesmiről. Messi a rövidebb sprintekben (10-20 méter) jobb, CR pedig a hosszabbakban (20-tól felfelé).
-
giigz
veterán
Van arról valamilyen hivatalos adat, hogy Messi és Ronaldo mennyi idő alatt futja a 60-at vagy 100-at?
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #4868 üzenetére
Mit szólsz egyébként ahhoz, hogy ilyen rendkívül erős ellenfelet kapott a Barca a Milan személyében? Szerintem ha 2 meccs alatt 5 alatt megússzák, akkor már jól teljesítettek.
Bár tudom, ez a BL, itt tényleg bármi megtörténhet. Mert tavaly én egy vasat nem tettem volna arra, hogy a Chelsea megy tovább, még a londoni győzelem ellenére sem.
-
7600 GS
addikt
A foci változik. Manapság már az a lényeg, hogy minél inkább atletikusabb legyen valaki, enélkül nem, vagy csak nehezen tud érvényesülni. A régi nagyok közül csak kevés volt "futóbolond" (pélául Roby Carlos), a többiekre viszont abszolút nem volt jellemző. Zidane-ra meg abszolút nem. Sokkal kevesebbet futottak a csapatok ezelőtt 10 évvel, több idejük volt mindenre. Ma ez már nem lehetséges, itt ahogy megkapja a labdát már tenni is kell valaki másnak. Ez a mai foci "átka", talán ezért nem annyira látványos, mint volt az ezelőtt 10 évvel.
A mai Real Madridnak jelenleg 3 (4?) nagy hibája van jelen pillanatban: Pontrúgások kivédekezése, Di Maria-nak nem volt még idén értelmes meccse, helyzetek kis százalékban való kihasználása, illetve Mourinho félretaktikázásai. A tavalyi évben benne volt a duplázás is, csak sikerült elszúrni. Ha gondolod akkor kifejtem, hogy miért.
baluka: Azt azért figyelembe vetted, hogy régen nem ilyen labdákkal is pillekönnyű cipőkkel kellett játszani? Persze ettől még hülyeség amit Mészöly mond, de ezt azért ne vegyük el a régi idők nagyjaitól.
-
giigz
veterán
válasz
baluka26 #4861 üzenetére
Lehet így van, viszont a Barcánál nem érzem annyira sokszor ezt a tanácstalanságot. Ők tudják forgatni a labdát, és a 60. percben is nyugodtabban játszanak... A múltkor az is felidegesített a Real-ban, hogy a Betis elleni meccsen, 1-0 lett ugye, és a 60. perc körül már úgy kezdtek el játszani, mit ahogyan a 85+-ban kellene... Mindent íveltek előre, csak egy oldalon ment az akció, aztán kezdődött minden elölről. Nem is értettem, mert máskor nem láttam ilyet, hogy ennyire kétségbeesetten hajtanának, egyértelmű volt, hogy nem lesz belőle semmi. Persze így is lett egy Benzema gól, ami szabályos volt, csak nem adta meg a bíró, meg ugye a végén egy egyértelmű 11-esen belüli kezezést nem fújt be, tehát érdekes meccs volt, meglett volna a Real győzelem, de hát ugye a bíró elfújta...
A másik meg, hogy én is érzem néha, a múltkor néztem egy 10 emberes meccset, mert mindkét oldalról kiállítottak 1-1 embert, és sokkal jobb lett a játék...
-
homeless09
őstag
"Patrice Evra hazatérésre bátorítja Cristiano Ronaldót, akit érzése szerint a Real Madridnál nem becsülnek meg eléggé."
-
baluka26
veterán
Jajj, erről jut eszembe.
Egyszer láttam még pár éve Sport1-en egy műsort, ilyen Puskás-szopkodás volt felsőfokon benne, aztán ilyet mondott Mészöly, hogy a mai focisták abban a mezőnyben nem érnének semmit, mert hogy az akkori játékhoz sokkal több technikai tudás kellett, meg sokkal ügyesebbnek kellett lenni. Majdnem befostam a röhögéstől. -
giigz
veterán
válasz
homeless09 #4859 üzenetére
Igen, tudom, hogy 2003-ban ment, csak már a 2002-es meccsen is ment szépen a játék.
Na meg utána Beckham-mel....
-
giigz
veterán
válasz
baluka26 #4858 üzenetére
Lehet igazad van, és nem is fogalmaztam pontosan.
A mai Real játékán sokszor azt érzem, hogy beszorulnak egy területre, és onnan nem tudják a labdát kihozni, a játékosok sokat várnak, és semmi elképzelésük sincs, csak aki ott áll előttük 2 méterre, annak tudják odaadni nagy nehezen a labdát, vagy ha Alonso, Özil vagy Pepénél van, akkor beleívelnek egy nagyot, aztán jöhet a másik csapat bedobással. A régebbi Real meccsen meg pl. nem csak ezt a belsős passzt tudták mereven, hanem kiemelték, vagy külsővel is kirakták pontosan a beszorult területről, és látták, hogy ott van egy csapattárs.
Persze a mai Real-osok is csinálnak brutálisan szép dolgokat, de azért csak nem érzem azt, hogy olyan szinten lenne, mint a Zidane-os időkben...
-
giigz
veterán
Most néztem meg egy 2002-es Real meccset...
Finoman szólva más volt, mint a mostani... Az a játék... Amit Zidane művelt a pályán... Ronaldo, Figo, Beckham, stb. stb. Sokkal gyorsabb volt és ötletesebb a Madrid játéka, most amit most szerencsétlenkednek...
-
Integra
titán
falcao besárgult.
meg az ellenfele is, törlesztett 1 percen belül -
Tibiajax
nagyúr
jajj vucsinics, de szép gólt rugtááál .....
-
venember83
nagyúr
Sanyiiiii!!!!
Sima meccs lett, kipukkadt a Cagliari.
-
homeless09
őstag
6 perc hosszabbítás, Until we win!!
ott is van Matri! -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #4851 üzenetére
picsába.. ezt akartad, ezt akartad h kijöjjön belőlem végre??
-
Tibiajax
nagyúr
Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
szerelmem -
homeless09
őstag
Hát nem hiszem el hogya Juvén fog elmenni a mixem...
ottvan!! na még egyet
-
Sickboy25
addikt
válasz
homeless09 #4815 üzenetére
köszönöm neked is és boxinak, hogy távollétemben megvédtetek, pohártól, akinek nehézségei vannak a magyar nyelvvel...
-
Sztbeni
őstag
válasz
7600 GS #4840 üzenetére
szerintem hosszú távon nagyon jót fog tenni a focinak. Tele lesznek a csapatok saját nevelésekkel. A Bundesligának meg különösen jó lesz. Sok csapat ki lesz zárva a BL-ből, meg akár az első osztályokból is. Romániában jelen állás szerint nyolc (!) csapat nem kap elsőosztályú licencet.
-
Tibiajax
nagyúr
Mit csinál a Juventus idegenben a nála gyengébb csapatok ellen? Rúg egy gólt, és elviszi a három pontot.
lol
-
pohár
félisten
nézzétek a dartsmeccset, valami eszméletlen izgalmas
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #4839 üzenetére
Szerintem nem mindegy, hogyha egy csapatba viszonylag sok pénzt ölnek, akkor az hogyan menetel adott sorozatokban, milyen képet mutatnak kifelé, stb. Nézd meg a City játékosait: mikor csere van, akkor többnyire duzzogva jönnek le a pályáról. Innentől kezdve nekem már nem szimpatikus egy csapat.
Az meg nem a Malaga hibája, hogy most nagyon rosszul állnak anyagilag, hanem a hülye tulajé. Mondjuk érdekes lesz, hogyha jövőre (asszem) életbe lép a Financial Fair Play.
-
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #4838 üzenetére
Mi köze az eredményeknek a szimpatikussághoz, úgy amúgy?
Nem költenek annyit, még is ők kerülnek csődbe, és ez a lényeg. Ha sok a bevételed senkit nem érdekel mennyit költesz. Látod, a többiek nem buktak meg a szabályon.
Másik videón sem kap az arcához a bíró, csak hátulról a nyakmozdulat miatt tűnhet úgy, hogy köp, ebből egyértelmű, hogy nem.
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #4837 üzenetére
Én nem ezt a videót láttam. PL Magyarország Facebook oldalán volt egy videó. Az az egész eseményt végigkövette. Mondjuk ez a csávó is megér egy misét. Dehát nem mindenkit az eszéért szeretnek.
Tök bírom ezt a képmutatást amúgy, a Malaga most sajnálva van, meg szimpatikus csapat, meg dejó, hogy ott vannak BL-ben, PSG-t, City-t, Chelsea-t meg legszívesebben mindenki lehányná.
Az a különbség ezen csapatok és a Malaga között, hogy ők közel sem költenek annyi pénzt, mint a másik 3, másrészt pedig meg lehet nézni, hogy honnan hová jutottak. Ez a klub történetében az első BL menetelés. Megnyerték a csoportjukat a Milan előtt, és a spanyol bajnokságban is jól állnak. Pedig nem ezt jósolták még nyár elején, amikor ugye gondok voltak a fizetésekkel.
A City meg mit is alkotott a BL-ben? A választ tudjuk, egy nagy büdös nullát. A Chelsea-é egy különleges eset, van ilyen, amikor nem sikerül a továbbjutás, tavaly a Unitednek sem jött össze. Mondjuk én azt vártam a szezon elején, hogy simán továbbmennek a Juventus-szal együtt.
-
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #4836 üzenetére
Nem kap az arcához, és hol látod a köpést?
Tök bírom ezt a képmutatást amúgy, a Malaga most sajnálva van, meg szimpatikus csapat, meg dejó, hogy ott vannak BL-ben, PSG-t, City-t, Chelsea-t meg legszívesebben mindenki lehányná
..
-
fatal`
titán
válasz
homeless09 #4830 üzenetére
Lehet tudni, hogy miért?
(#4832) KisTücsök: Köszi.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Na igen, így.
Elég köcsögség amúgy szerintem. Ráadásul a pénzügyi gondok miatt, erre még pénzbírságot is kirónak a csapatra.
-
baluka26
veterán
válasz
Nemhogy ebből zárnák ki, és jöhetne a legjobb csoportharmadik
-
homeless09
őstag
A Malagát kizárták a BL-ből a következő szezonra.
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #4823 üzenetére
Mondjuk arra már nem vennék mérget, hogy az Old Trafford népe is szívesen fogja látni Mourinhot.
Amit persze maximálisan megértek. Biztos majd jönnek az olyan pletykák is, hogy JM váltja Fergusont. Ezt két okból is lehetetlennek tartom. Az egyik az, hogy Fergie szerintem még ott lesz jó sokáig, másrészt meg Mourinho nem bír 3-4 évnél többet eltölteni egy csapatnál, márpedig Ferguson után ez nem lenne megengedhető.
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #4823 üzenetére
Aztán meg jöhetnek az üvöltözések.
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #4821 üzenetére
Ez rendes tőle. Mourinhoval pedig kölcsönösen tisztelik egymást, a portugál csak Főnöknek hívja.
-
7600 GS
addikt
válasz
Napfénysüti #4819 üzenetére
Igen, így kellene eljárni máskor is.
Cristiano Ronaldo: "Ha gólt szerzek a United ellen, akkor nem fogom megünnepelni. Sokszor beszélek Fergusonnal, aki ugyanúgy hiányzik, mint a csapat. Nagyon jól éreztem magam ott, olyanok voltunk, mint egy család. Hat évet töltöttem el Angliában, és még mindig jó a kapcsolatom a korábbi társaimmal. A Unitednek köszönhetően tudok ilyen szinten teljesíteni a Madridnál, nélkülük nem lehetnék az a játékos, mint aki vagyok."
"Nos, ez a forduló párosítása. Ez egy nagyszerű lehetőség a szurkolóinknak, hogy viszontláthassák Cristianót, és számomra is, hogy újra találkozhatok Joséval. Be kell szereznem egy jó fajta bort" - nyilatkozta Sir Alex Ferguson.
Ki gondolta volna Fergie.
-
7600 GS
addikt
Meireles leköpte a játékvezetőt, miután az kiállította őt. Jutalmas 11 meccses eltiltás.
-
Integra
titán
átigazolások
vicc, hogy 5-6 klubról szól csak minden, én ezt sajnálom -
baluka26
veterán
Drogba már Afrika legjobb játékosa sem tud lenni, mert egy Touré beelőzi...nevetséges.
-
7600 GS
addikt
"United vagy Madrid... Melyiküket szeretném győztesként látni? Mindkét csapatért teljes szívemből játszottam. Büszke vagyok rá, hogy két ilyen csapat tagja lehettem. #lehetetlen #NyerjenAJobb"
— Ruud van Nistelrooy (Twitter)“Oh igen, Madrid!! Micsoda két remek mérkőzés elé nézünk!! Cristiano hamarosan találkozunk tesó!!”
— Rio Ferdinand (Twitter) -
Ps Vita
őstag
Most már jó
-
Ps Vita
őstag
válasz
Integra #4803 üzenetére
Így a Dortmund lesz az esélyes
No ribéry,no party,bár Shaqiri talán tudja helyetesíteni
Ha meg nem igazolunk belső védő-t para lehet azért az Arsenal ellen
Amúgy most elgondolkoztam és én a BL-ben is a Dortmund-tól félnék legjobban,tuti kivernének minket,csak úgy megszokásból,esetleg a Madrid-tól akik mindent egy lapra tesznek fel
A Barca-val meg találkozni akarok,csak nem most,minél később...csak ahhoz tovább kéne jutni -
Ps Vita
őstag
Wengert kérdezték, hogy milyen esélyeket lát a Bayern elleni meccsre, majd válaszolt és végül egy vicces megjegyzést is tett:
"Az is egy lehetőség, hogy rábeszéljük a City-t, hogy januárban vegye meg Riberyt, Gomezt, Robbent, Kroost és Schweinsteigert ."Neeeeeee,sírok az öregen
-
7600 GS
addikt
Azt még hozzátenném a Real-MU témához, hogy addigra elvileg Marcelo is visszatér.
Azért mondjuk ki, hogy ez rengeteget fog jelenteni az előrejátékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W