Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
Atyaúramisten Ter Stegen
Már unom,hogy minden kapus ellenünk játssza élete formáját -
baluka26
veterán
válasz
venember83 #4396 üzenetére
Amit tudott, amit tett, amilyen ember, nem gondolom túlzásnak.
-
Ps Vita
őstag
Itt az új mumusunk: a Gladbach,nem hiszem el,hogy megint ki fogunk kapni tölük,pedig eddig úgy nézz ki
-
Tibiajax
nagyúr
nincs meccs, törvényszerűen pang a topic.....
beszélgessünk már valamiről
ne feledjük soha, ..egy baráti társaságban -
-
7600 GS
addikt
Real-Fradi a Sport2-n. Érdemes megnézni, hogy kik is játszottak akkoriban egyik s másik oldalon.
-
7600 GS
addikt
válasz
KisTücsök #4387 üzenetére
Attól, hogy nem nekem címezted, még reagálhatok rá, igaz? Egyébként nem vagyok feszült, eddig jól alakul a napom.
Egyébként nem kötözködtem, csupán nevetségesnek találtam a hozzászólásodat. Egész pontosan az utolsó részét. Azért mondtam el, hogy nézze mindenki azt a játékost, akinek a játékát kedveli, mert szerintem így a legjobb mindenkinek, és így az ésszerű.
akkor miért is ő érdemelné meg az aranylasztit?
Nyert egy EB-t, ahol fantasztikusan játszott, és a klubjában is nagyon erős szezont futott.
Az utolsó mondatod meg...
-
KisTücsök
addikt
válasz
7600 GS #4384 üzenetére
Nem értelek. Mi a problémád? Miért vagy ennyire feszült? Nem is neked címeztem...
De ha már így kötözködős kedvedben vagy: Ezt a "szereti, nem szereti" dolgot megint nem értem, hogy hogy jön ide. Még jó, hogy a szavazók nem ez alapján döntenek... A másik meg, ha c meg Messi emelkedik ki, Ini meg egy kicsit marad le, akkor miért is ő érdemelné meg az aranylasztit?
CR meg egyértelműen jövőre is a legjobb volt a világon.
-
7600 GS
addikt
válasz
KisTücsök #4378 üzenetére
Nem unod még? Felesleges feszültségkeltőnek jó, de semmi többnek. Aki Messi-t szereti, az nézze az ő játékát, aki pedig CR-t, az nézze az övét, ilyen egyszerű az egész.
Az biztos, hogy a jelenlegi mezőnyből ők emelkednek ki magasan, de Iniestára sem mondanám, hogy sokkal elmarad tőlük.
gyuromoj: Találó!
-
Sickboy25
addikt
Jonathan Tah-ot figyeli erőteljesen Sir Alex
-
KisTücsök
addikt
Messi lett az év játékosa a world soccernél, természetesen teljesen jogtalanul. Csinálok is majd egy petíciót, hogy ne vakegerek szavazzanak már. Ki fogja aláírni rajtam kívül?
Amúgy Ezzzz
-
Napfénysüti
nagyúr
Na most így fejből nem vágom egész pontosan milyen Adidast vettek a csapatnál de az biztos hogy elég jónak tűntek. Emlékszem az első edzésen meg is jegyeztem a csapattársaimnak hogy jó labdák és nem egyszerű védeni őket mert van húzásuk és jól szállnak egy megfelelő lövésnél.
Egyébként a Mitrékből is vannak jók, korábbi csapatomnál olyanokat használtunk és azok is tetszettek. -
válasz
baluka26 #4372 üzenetére
terembe volt régen valami kék nike-m, teljesen velúr, hát az valami eszméletlen cipő volt, gyönyörű, kényelmes, tökéletes
azóta sem találtam olyan jót, bár az a super sala eléggé megtetszett. ha lecserélem a mostani alap 10k-s nike-m, akkor mindenképp ilyenre, csak jegyezzem meg
turfből meg egy ctr360-libretto ii-t használok, teljes megelégedéssel
-
NagyDave
tag
válasz
7600 GS #4370 üzenetére
Én is nagyon bírom ezt az adidas lasztit. Amennyibe kerül(t), annyiért igazán megérte. Igaz, én csak haverokkal játszottam ilyenekkel. Más csapatok ellen Nike Tracer-el nyomattuk, az is bejött nekem. Megvan a 2008-as EB labda replikája is, de az nem olyan technológiával készült, mint az idei. Anno inkább Nike lasztikat vettem, bár tervezem, hogy beszerzek majd egy új Nike labdát is
-
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #4366 üzenetére
Nekem a BL labdák jöttek nagyon be eddig
(#4370) 7600 GS: Predatorokat szeressük.
Most egy olyat koptatok, mint amilyen RVP-nek van (puszta véletlen műve
), de a következő vagy egy Predator LZ vagy egy CTR360 lesz.
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #4369 üzenetére
Én hétről-hétre játszok egy Adidas EURO 2012 replikával, és azt kell mondjam hogy valami fantasztikus ez a labda. Olyan íveket tud leírni a levegőben, mint anno a Jabulani. Én imádok vele játszani, általában oda megy, ahova én azt akarom.
Mitre lasztit még nem próbáltam, az angolok mondjuk eléggé szeretik, kupameccseken általában azzal játszanak. Betonra régen kézzel varrt, bőr Winner labdát használtam, azt is imádtam.
Cipőből terembe csak Joma jöhet szóba nálam. Fűre meg Adidas, többségében Predator.
-
baluka26
veterán
válasz
Szerintem replika szint alattig lufik az Adidas lasztik. Nálunk vannak Select lasztik is (FIFA A-s), azok eléggé korrektek. De nekem még mindig a Mitre a kedvenc. Persze, ha leszámítjuk a Teamgeist-ot, Europass-t, és főleg a Jabu-t. Azok eléggé jól sikerült lasztik, tényleg jelentős a különbség még megyei szinten is.
-
pohár
félisten
válasz
azt azért tisztázzuk, hogy replika ≠ hamisítvány
amin ott az Adidas jel, az színtiszta hamisítvány -
Napfénysüti
nagyúr
-
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #4363 üzenetére
Esőben meg focizzál te klasszikus bőrbogyóval
Középsuliban még az volt nálunk, esőben meghízott vagy kilósra -
törölt tag
Helo!
Szerintetek max. 5-6 ezerért milyen labdát érdemes venni?
Pl. Nike T90, Adidas F50?
-
pohár
félisten
hopphopp, Sport2-n Davids
-
7600 GS
addikt
válasz
gyuromoj #4354 üzenetére
A visszavágó miatt nem kell aggódni, kap majd 3-at a Vigo és mindenki boldog lesz. Dekoncentrált volt az egész csapat tegnap, kivéve azokat az embereket, akiket említettél. Egyébként a Barca még nem lesz az ellenfél, előtte a Valenciával kell majd leküzdeni 2 meccset.
Tegnapi találatával CR egyébként már 26 spanyolországi stadionban talált be abból a 27-ból, ahol madridi pályafutása során járt.
pohár: Ezért szép a sport.
-
pohár
félisten
A helyi Alder Hey kórházban jártak a Liverpool focistái, ahol egy, a nagy rivális Evertonnak szurkoló kisfiút is megajándékoztak.
Kompany-ék még a kupát is bevitték a Royal Manchester Children's Hospitalba:
-
KisTücsök
addikt
Na végre. Luiz a középpályán. Ideje volt már kipróbálni ott, ha már ennyire szeret fickándozni elöl. Meg kéne nézzem valahogy a meccset.
Torres meg az utolsó három meccsén rúgott 5 gólt. Egyik meccset sem láttam úgy igazán. Most akkor megmerjem nézni a következőt vagy megint pont akkor fogja játszani az impotens kisfiút?
-
gyuromoj
veterán
válasz
Integra #4347 üzenetére
Most olvastam madridistán és egyet kell hogy értsek vele. A tegnapi teljesítmény szinte egyenlő volt a nullával. Ötlettelen volt, rengeteg eladott labda miatt néha elég nagy zavar támadt. Akik hajtottak és küzdöttek végig szerintem az: Pepe, Ronaldo, (Alonso, Özil)
Amit meg Pepe csinált, az nem volt szándékos szerintem, csak a Vigo-s rosszkor volt rossz helyen.
Amikor elkezdődtek a pletykák hogy nyáron lelép Mou, akkor attól kezdtem félni tudat alatt, hogy akkor most már veszni hagy majd mindent a Madriddal és este 2:0-nál lepörgött előttem ez a forgatókönyv. Remélem nem lesz igazam és a visszavágóra összekapják magukat, mert ha továbbjutnak akkor már a Barcelona lesz az ellenfél és nem akarom látni hogy belefutnak a "késbe". -
Ps Vita
őstag
Nálad ki a nyerő?,főleg ez a része tetszett:
"A négy kapus közül talán leginkább rá igaz, hogy ha olyan napja van, hajlamos megbolondulni, és ilyenkor egyszerűen mindent de mindent kivéd, emellett mentális, vezéri képességei is kiemelkednek. Az idei évet alapul véve hamarosan eljön majd az a nap is, amikor az ő gólpasszából // góljával egyenlít majd a Bayern a kritikus utolsó percben."
Mondjuk sajnos eddig inkább a Schalke-ban volt ilyen napja, emlékszem ,hogy pl. a MU elleni 1. meccsen mekkorákat védett,remélem nem az volt életet formája -
baluka26
veterán
Mata betalált:
élete első PL
élete első FA kupa
élete első BL
élete első klub VB mérkőzésén. -
baluka26
veterán
Torres megint gólt szerzett.
-
Integra
titán
-
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
ez a piszok Litmanen.. fene a száját...
-
Tibiajax
nagyúr
nagyon jó kis játékos volt az a Nyilas Elek is... hogy eltünt aztán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #4337 üzenetére
nem,
cseleztem és gólokat vágtamfociztam, de most már azt nézem.
Ti is nézitek a fradi-ajaxot, igaz?nagyon jó kis fradi volt ez.... nincs mese
kár, h pont az ajax-al meg a real madriddal kerültek össze, az isten verje meg azt a maki sorsolás
Ajax-rol most inkább nem írok semmit, örülök, h láthatom megint a régi ismerősöket együtt, meg az egyik példaképemet.. erről a csapatról szól a nickenevem is..
csak kicsit felemás most ez az öröm, mert sajnálom a fradit. többet érdemelt volna akkor ettől. nem mérhető össze ez a fradi, meg ez a mostani szar szedett vedett uefa-menetelő videoton -
gyuromoj
veterán
Mourinho: Meg sem fordult a fejemben a lemondás
Se szeri, se száma azoknak a kéréseknek különféle újságok részéről, amelyek azt célozzák, hogy José Mourinho edzői pályafutása titkairól valljon.
A portugál mágus legutóbbi interjújában kijelentette, meg sem fordul a fejében az, hogy lemondjon a Real Madrid vezetőedzői tisztéről.
- S ennek nemcsak hiúsági okai vannak, hanem az is, hogy pokolian jól érzem magam Madridban – fejtegette Mourinho. – Az elveimmel ellentétes, hogy egy érvényes szerződést idő előtt felrúgjak. Másrészt a mostani munkahelyemen olyan tökéletes hangulat alakult ki, remek emberi kapcsolatok köttettek, amelyek nehezen pótolhatók más klubéval.
Néha persze felvillan benne, milyen érzés lenne szabad embernek lenni.
- Amikor a fiam olykor arra kér, hogy várjam meg kocsival az iskola előtt, vagy a feleségem rimánkodik, hogy a nagybevásárlást együtt ejtsük meg, akkor jobb lenne a több szabadiő, dehát ez nem megy.
Arra a kérdésre, edzői pályafutása elején milyen prioritásokat jelölt ki magának, azt válaszolta: erről hosszasan mesélhetne, ám a legfontosabb az, hogy sok országban ki akarta próbálni magát.
- A mai futball már nem arról szól, hogy egy adott országban az ottani játékosaiból felépítek egy ütőképes gárdát, hiszen a sportág nemzetközivé vált. Jellemző, hogy a spanyol vagy angol nyelvet sokkal inkább helyettesíti a “futballnyelv”, amit minden magára valamit is adó labdarúgó megért. A futball mára már egyfajta vallássá vált, és ezt én tökéletesen felfogtam.
****************************************************************************************
"A Barca nem nagyon henceghet azzal, hogy kineveltek 11 saját játékost. Én emlékszem arra is, amikor 11-12 évvel ezelőtt a csapatban egyáltalán nem volt saját nevelésű játékos. Olykor kilő a sugár, különböző időszakok vannak. Természetesen most ez jár a fejükben, ez az a szlogen, amit kommunikálnak, de néhány éve még alig volt valakijük: Puyol, Xavi és még páran mások."
— Iker Casillas
-
7600 GS
addikt
Tibi most biztos a Sport 1-et nézte.
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #4327 üzenetére
Addig a Castilla elveri megint a Barca B-t.
A Real Madriddal akkor is bajuk volt a "szakértőknek", mikor a saját nevelésekhez csapódtak a Galaktikusok. Most is találnak valamit, de én ezen már nem igazán tudom magam felidegesíteni, haters gonna hate. Az meg ugye nem igaz, hogy a Castilla nem nevel ki tehetségeket.
Falcao-nak el kell jönnie az Atleticó-ból, ha az Európa Ligán kívül mást is akar. A bajnokságra esélye sincs az Atleticóval. BL-re sem.
baluka: Ez régen volt jellemző, manapság szerencsére ugye ez már teljesen megváltozott, nyomokban fedezhető csak fel az az amatőrizmus, ami jellemző volt 2004-2010-ig.
Ugye Makelele esete ismerős Neked...
-
baluka26
veterán
Juve-fan leszek.
-
baluka26
veterán
-
7600 GS
addikt
válasz
gyuromoj #4324 üzenetére
Essien, Carvalho, Sahin, Kaká, Higuain. Ez csak 5 ember, a maradék kettő nem tudom, hogy ki lenne. Albiol ugyan keveset játszik, de neki nemrég újították meg a szerződését.
Falcao érkezését egyre biztosabbra veszem, Neymar viszont nekem sem kell. Még kéne egy jobb oldali védő is, plusz még valaki Essien pótlására.
-
7600 GS
addikt
válasz
gyuromoj #4322 üzenetére
Tegnap este az AS Sportgálán létrejött a sajtó által remélt Florentino Perez - Falcao találkozó. Az elnök Zidane esetére utalva a kézfogásnál hozzátette: "Később megkapod a szalvétát is". Az este során folytatódott a történet: az elnök való
ban kért egy darab szalvétát, és átadta Falcaónak: "Írd alá! Írd alá!". A beszélgetéshez közel álló Enrique Cerezo (az Atletico elnöke) viszont úgy zárta a történetet: "Ha szeretnéd, egy aláírt mezt szívesen adunk, de a szalvétáról szó sem lehet."(Nézd meg Perez mosolyát, abban benne van minden...)
Egyébként a csapat már nem zárhatja trófea nélkül az évet, a Szuperkupát már megnyerték. Na meg azért arra sem fogadnék, hogy ez volt az utolsó trófea ebben a szezonban.
-
gyuromoj
veterán
Enrique Marqués a spanyol Futboleros című műsor egyik vezetője elmondta, hogy Florentino Pérez már nagyrészt megtervezte a Real Madrid jövő évi keretét és nyáron nem kevesebb, mint hét játékos távozására lehet számítani. Marqués ugyanakkor hozzátette, hogy szinte biztosan érkezik a csapathoz egy világklasszis, az elnökség két jelöltje Neymar és Falcao. César González a műsor társszerkesztője megerősítette ezeket az információkat, melyeket annyival egészített ki, hogy a Real Madrid jelenleg négy világklasszis játékos szerződtetésének lehetőségét vizsgálja és közülük ketten is érkezni fognak, amennyiben a csapat trófea nélkül zárja az évet.
-
Integra
titán
„Nem hiszem, hogy ez egy megalázó vereség volt – mondta a meccs után a 16 éve a csapatot vezető Arsene Wenger – Úgy gondolom 120 percig hajtottunk a továbbjutásért, és itt nem számít, hogy egy negyedosztályú csapat volt az ellenfél, mert ez egy tipikus angol kupameccs volt. A Bradfrod jól játszott, a végén jobban rúgta a 11-eseket, de ez hozzátartozik a futballhoz.”
hahaha
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
homeless09 #4315 üzenetére
ebbe most ne menjünk bele szerintem, h ki a nagyobb edző ..
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #4310 üzenetére
én sem tartom kizártnak. talán ő is érzi. másik melót is tuti kap. vagy max nyugdíjba megy, megengedheti magának, eléggé megszedte magát becsületes melóval. de tényleg, ahogy ma már szórják ki az edzőket csak úgy fél tucat meccs után...
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #4308 üzenetére
omfg, milyen vörös az orra...
szegény wenger, nehéz ez az interjú most.. -
Integra
titán
arsenal cumi, elképesztő
-
littlelion21
addikt
A QPR-nek úgyis mindegy lenne
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #4301 üzenetére
én balf*
direkt nézegettem, mikor lesz ez a meccs. de nem ütköztem bele a műsorban. azt hittem, hogy majd biztos, karácsony tájékán nyomják le. erre a hervadt castle rész után nekiálltam szörfölni a csatornák tengerében, és 80. percben találtam magam.
a felismerés szétq*-ta az agyam egy pillanat alatt... -
Tibiajax
nagyúr
óóóóóó szántii kázóóóóóórlá
óóóóóó szántii kázóóóóóórlá
így énekelnek az ágyús-drukkerek bradfordban#4300 szab.tam holnap 18.30 Milan - Ajax, 20.45 fradi - ajax
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával