Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra #5896 üzenetére
hát, (nem kezdünk ezzel mondatot de leszrom) ha tényleg így vélekedik buszketszről, az mondjuk elég tré
az esti meccset elég lett volna néznie, semmivee nem többet
pedro második góljánál azt az indítást/gólpaszt megnézném, hányan csinálják meg rajta kívül.. nem túl sokszor látunk ilyet
max egy xavitól, vagy egy fiatalabb scholestól..
---
ibrakadabra könyvét elkezdtem olvasni, most került fel a malmö felnőtt csapatához
jópofa a srácvenember Busquets meg csak egy szimpla szűrő, aki jól beilleszkedik a Barca szisztémába, semmi több.
borzasztóan gyengén látod a dolgokat.. De nem is kell megmásítanom a szavaid, így van. de ahhoz, hogy valaki szűrőként be tudjon illeszkedni a világ legtechnikásabb csapatába, ahhoz tudni kell futballozni. nem is akárhogyan. tényleg felesleges ezt ragozni, huzogatni, járatni a labdát, mélységi indítások, ennyi csak amit csinál, de ezt elég magas szinten. vársz még valamit egy vkp-tól? -
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #5895 üzenetére
Minden bizonnyal tud. Csak ő kicsit másképp. Olyan célratörően és határozottan, néha színésziesen. De nem szépen.
Integra: most linkeljek Ibrától csodagólokat és csodapasszokat? Az ő esetében legalább ilyenek is előfordulnak a pályán a görénységének megnyilvánulásán kívül. Busquets meg csak egy szimpla szűrő, aki jól beilleszkedik a Barca szisztémába, semmi több.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #5894 üzenetére
Suarez egy világi gyökér, akinek köze nincs a sporthoz. Ezt már igazolta anno Ghána ellen is, de az legalább legjobb 4 közé volt vb-n. Viszont cinkes, hogy a Liverpoolt így kell segítenie egy ötödosztályú amatőr csapat ellen
Kaphatna egy 5 meccset ezért a kijeneltéséért.RvP előtte meg volt győződve, hogy sokkal fontosabb, hogy ikon legyen, mint a kupák, satöbbi. Erre ezt csinálta...
Egyébként én sem szeretem Busquets-et, nem tudom, hogy milyen vkp lenne, ha tényleg védekeznie kellene a csapatának, de szerintem egy kifejezetten ügyes és határozott csávó.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #5889 üzenetére
szerinted Busquets nem tud? ..
-
Integra
titán
válasz
ez rendben, na de hányadszor nyúl már a real barca játékos után? gáz, nem?
-
Csabee.
nagyúr
Most nézem a Barca szépen nyert..
-
homeless09
őstag
válasz
-
Integra
titán
válasz
venember83 #5886 üzenetére
csináltak már ilyet... valami figo neve rémlik..
-
válasz
venember83 #5886 üzenetére
srácok, mindjárt hányok
az összes közül pont ezt a szerencsétlent nézték ki maguknak...
-
venember83
nagyúr
Háp, háp, a Madrid Busquets-et fehér mezbe akarja öltöztetni. Ma örültem CR góljának, mert jól játszott, vezéregyénisége volt csapatának, de ezzel az átigazolással csúnyán elásnák magukat a szememben a madridiak. No nem mintha ez bárkit is érdekelne.
-
Integra
titán
na, a giga piroslap is elmaradt.
-
Integra
titán
öcsém, ezt a pedro harmadik gólt, hogy nem adta meg a bíró?
-
Integra
titán
francba, lemaradtam a real meccsről, jó lehetett
-
salival
aktív tag
"If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net & we'll discuss the options later." - Bob Paisley.
Kötelező hozva, többit lesz*rom. PL es csapatok ellen játszanak jól, az meg is volt az utóbbi 2 sima meccsen.
-
Ps Vita
őstag
válasz
venember83 #5871 üzenetére
Balo helyre fog menni
-
Ps Vita
őstag
A Manchester City 45 millió fontos ajánlatot készül tenni a Napolinak Edinson Cavani játékjogáért, - írja a People.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #5865 üzenetére
Így van.
Vezet a Barca. Egy pillanatra azt hittem, hogy meglepődtem, de aztán mégsem
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #5861 üzenetére
Szerintem ilyen csak külhonban van, mert ahol van Sport1 ott Sport2 is legjobb tudomásom szerint
-
baluka26
veterán
Köszönöm szépen a Mansfield Town-nak az üdítő futballélményt, és hogy a kapuhoz szegezték a második félidőben amatőr létükre a Liverpool-t. Öröm volt látni a nagybetűs futballt a pályán.
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy aki ehelyett a Madrid meccset választotta, az vagy Madrid van, vagy utálja a futballt magát.
-
IreN!CuS
őstag
Jó öreg cárvájó mit játszott
Ha ezek után sem lesz kezdő a kisördög tolhatja a bicajt
-
KisTücsök
addikt
Az szándékos kezezés volt Suarez részéről, egyértelmű. Nem is értem. Azért remélem nem ússza meg a bíró 10 meccs alatt.
-
baluka26
veterán
Hamarabb kezd el görcsölni a 'Pool játékos, mint az amatőr mansfieldi.
ÉS IGEN! GÓL! Mansfield Town
-
Tibiajax
nagyúr
mardid meccsecske van, egyből hogy pörög a topic
rofl -
venember83
nagyúr
Meg kéne venni a fehérektől ezt a hetest. Mennyiért adják vajon? Kellene a Juventusba egy viszonylag jó srác, aki képes gólt lőni...
-
Csabee.
nagyúr
Ronaldo szépen bevarrta!
-
fatal`
titán
Mekkora pancser csapat ez a sociedad
-
baluka26
veterán
BAZDMEG
Háromszor kezez a pool 16on belul, le van szarva. Suarez csinal egy piroslapos kezezest, megadjak a golt.
Es csak igy tudnak vezetni ezek a hulladekok. -
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #5842 üzenetére
Mikor és hol nyilatkozta ezt?
-
homeless09
őstag
Modric: "Azt kell, hogy mondjam, sajnálom, hogy a Realhoz igazoltam"
-
baluka26
veterán
Gyerekek, nézzétek inkább 'Pool meccset. Ez a Mansfield FC már most az év csapata nálam.
-
7600 GS
addikt
Pháháhá
Majdnem röhögtem Adán kiállításánál. A védelem meg kb. olyan szintű, mint egy NB1-es csapaté, borzalom. Khedira a legveszélyesebb játékos jelenleg a pályán, és azt hiszem ez mindent elmond. Egyébként jó kis meccs lett ebből, csak kár, hogy ehhez kellett a balfasz RM védelem is.
-
pohár
félisten
hoppá, ez csinos volt
-
IreN!CuS
őstag
Milyen jó kapusok vannak a Realnál is
-
gyuromoj
veterán
Mourinho ügyes volt megint...
Adán télleg jobb mint San Iker.
Nem kis baj lesz még itt. -
pohár
félisten
hát ez így kezdésnek kicsit erős
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezen már csak nevetni tudok.
-
IreN!CuS
őstag
Na akkor indulhat a bekkelés
Na jön iker
-
7600 GS
addikt
Látom, hogy még nem volt róla szó, de nem merek írni róla. Gondolkodom, hogy szóba hozzam-e.
Ps Vita:
Hol marad a videó?Oké, látom pótoltad.balu:
A labdarúgás statisztikáival és történetével foglalkozó szervezet (IFFHS) sorozatban ötödször is Iker Casillast választotta az év legjobb kapusának.
Fasza lesz majd a padon mutogatnia a díjat a közönségnek.
-
Ps Vita
őstag
Egy kis videó Kroos idei góljairól Bayern mezben,szerintem és sok szurkolótársam szerint is ő volt az őszi szezon legjobbja(épphogy Ribéry előtt)
Hihetetlen,hogy mennyit fejlődött, tavaly még mindenki szidta,bátortalan volt,most meg előtört belőle a zseni ,jó helyen van a labda nála ,igazi csapatjátékos,a csapat egyik legfontosabb játékosa és óriási gólokat lő
Danke Toni
7600GS: pont az felejtettem ki -
7600 GS
addikt
-
bagyulajuve
addikt
b+
csapat emberelőnyben és fordít a Samp -
venember83
nagyúr
Kell bizony ez a pofon. Nagyon kell, mert ma is elbízta magát a csapat.
-
pohár
félisten
ez gyönyörű volt, kapásból bumm
-
KisTücsök
addikt
Ejj, Ezek a nagy angol ígéretek... Kíváncsi leszek, hallunk-e róla még egyáltalán.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #5815 üzenetére
Marcikám, fordítom neked venember szavait
:
spanyol kedvenceid --> katalán játékosok
csak kérdezz, fordítok
----
Amúgy mi a sorrend nálad? Ajax, Barca, Inter?
nehéz ez a kérdés
megvan a stabil Ajax-Arsenal-Barcelona-Marseilles-Inter nyomvonal, ami nekem az örök kedvenc, aztán annyi
de mondjuk valahogy így:
----------Ajax-----------
--Barcelona--Inter---
--------Arsenal---------
------Marseilles------- -
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #5815 üzenetére
Nem kell oda szerintem a többesszám.
-
Tibiajax
nagyúr
juve-stadion szépen megtelt..(megint)
hát igen, nem tagadom percig sem, nagyobb csapat -úgy mindenestül- napjainkban a zebracsíkos, mint a milánói sötét oldal...
a fene egye meg -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Sztbeni #5813 üzenetére
ezt rossz volt nézni
asszem nem húzhatom tovább, lemegyek milánóba és rendet teszek saját kezőleg
szétverem az egész brancsot, a sok nímandot eltakarítom, a nyugdíjasokat eltakarítom, canbiassoval az élen.
a kapus, zanetti, guarin, gargano, milito marad, a többi takarodik. sneijder vissza és saját pénzből szétnézek gyorsan a piacon. megépítem a Tibinter-t. beszarik tőle újra europa
csak most majd nem murinnyó miatt -
Tibiajax
nagyúr
Palacio te nyomorék, fenne azt a hülye hajtincsedet.. kihagyod a kihagyhatatlant, erre Natale meg beköszön kontrából
az isten verje meg már ezt az impotens társaságot -
Tibiajax
nagyúr
ejj de szép idő van Udinébe..
reméljük, di Natale szar napot fog ki ettől függetlenülforza Inter
-
Integra
titán
pffffffffffff, szerencsétlen gerazoli, már megint........
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #5804 üzenetére
Arra rájöttem, de miért?
-
válasz
venember83 #5804 üzenetére
és ennek mennyi a valóságalapja?
ha összejönne llorrentével együtt az igencsak komoly erősítést jelentene szerintem
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #5802 üzenetére
Ez miez?
-
venember83
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync